Kıskançlık kokusu alıyorum canım biraz. Söylesin dursun boşver duymazdan gel. Takılma canım hiç üstünde durma. Sen sadece bebeğini düşün.
takılma ya kız halaya çeker derler ya boşverrr.cok kızdırırsa seni huyu çekmesin diyiver😊😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)))oda öyle diyo kız halaya çekermiş,amaan öf daha doğru düzgün bebek yok ortada bakalım,yeter ki sağlıklı olsun:)
öylr yapmaya çalışıyorum ama elimde değil,az önce face de yine aynı şeyi yazdı,bende taşıyıcı annnemiyim niye bana benzemiyo dedim.off yolucam bu kadını yaaa
Sakın sinir olduğunu belli etme canım o zaman daha çok hoşuna gider. Sadece hayırlısı de. Sağlıklı olsun, kime benzeyeceği önemli değil de. Eline koz verme daha çok üstüne gelir. Haklısın sinir olmakta ama şöyle düşün. O öyle söylüyo diye ona benzeyecek hali yokya. Belli ki biraz kompleksli. Senin de sinir olduğunu anlamış o yüzden bu kadar dile getiriyor bence. Taktik degiştir sen, boşver canım.
erkek olursa aynı sen bak diyebilirsin :):)benim görünce de var da hic aramıyor telaşları var kv riskli bir ameliyat olacak canım 25iinde.sevinemediler bile bebege
Allah yardımcısı olsun,güzelce atlatsın inşallah.
Merhabalarrr,
Ben konuyu yeni gördüm. Ben de ocak annesi olucam inşallah. Bebeğimin tahmini doğum tarihi 18.01.2015. Şu anda yurtdışındayım evde hassas testlerden yaptım adetimin geciktiği 2. Gün negatif çıktı 5. Gün yine yaptım pozitif çıktı. Hastaneden randevu aldık hastanede bile idrar testi yaptılar. Hamilesin daha 4 haftalık doktoru 8. Hafta olmadan göremezsin dediler gönderdiler(. İlk hamileliğim böle şaşkın bir şekilde bekliyorum şu anda :))
Hiç sorma bende sürekli hakkını helal et diyip duruyorum:)
Yakında zırt pırt istifar edince görecem bn senihosuna gidcekmi ozaman
Canm sabır bu ilk zamanlar öle geçiyo tecrübelsiin biliyosun bunları ... Sabırlı olmak en güseli
Alemsiniz yahu ne diim ben size gül gül bi hal oldum
Allahımmmmmasallah subhanallah cok güsel i haber bu
Allah tamamına erdirsin cok sanslısı canmmm
Canım hamilelik boyunca yasamıstım ben bunu ayaklarını kendine cekip bi şeklde esne ama kendini zorlaamdan
Ayaklarını kendine cek ama uzatma
Hayırlı olsun. Her şeyin iyi gitmesi süper. Darısı başıma. 483 iken kaçıncı gündü? Ben de dün yaptırdım 129 çıktı. Yarın da yaptıracağım test. 3mayıs gece çatlamıştı yumurtam. Adet olucak gibi karnım ağrıyor endişeliyim. Yarınki değeri bekliyorum.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın canlar
Tamam canım.Eki Görüntüle 1118564 Eki Görüntüle 1118565 Ooh büyüyo bebişler:)
Eki Görüntüle 1118447
Kızlar telefonuma bebeğimin gelişimini hafta hafta anlatan bir program indirdim. Ben şu an 5.haftadayım ve bebeğim bu şekildeymiş şu anda. Ama pirinç tanesi kadar bişey nasıl oluyo böyle yaa aklım almıyo:) ayakları oluşmaya başlıyomuş, çenesi oluşuyomuş.
Şimdi geçmişi okurken gördüm bende program yüklemek istiyorım bana özelden yazarmısın programın adını canım :26:
Kuzum niye yemek ismi yazmıyorsın ki daha çok erken değilmi aşermek için
hem zaten aşerme denilen bişi yok ki bence rahat ol
ayrıcada sebzeyide çok merak ettim ismini yazsana internette bizlerde araştıralım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?