2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kıskançlık kokusu alıyorum canım biraz. Söylesin dursun boşver duymazdan gel. Takılma canım hiç üstünde durma. Sen sadece bebeğini düşün.

öylr yapmaya çalışıyorum ama elimde değil,az önce face de yine aynı şeyi yazdı,bende taşıyıcı annnemiyim niye bana benzemiyo dedim.off yolucam bu kadını yaaa

takılma ya kız halaya çeker derler ya boşverrr.cok kızdırırsa seni huyu çekmesin diyiver😊😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:)))oda öyle diyo kız halaya çekermiş,amaan öf daha doğru düzgün bebek yok ortada bakalım,yeter ki sağlıklı olsun:)

:)))oda öyle diyo kız halaya çekermiş,amaan öf daha doğru düzgün bebek yok ortada bakalım,yeter ki sağlıklı olsun:)

erkek olursa aynı sen bak diyebilirsin :):)benim görünce de var da hic aramıyor telaşları var kv riskli bir ameliyat olacak canım 25iinde.sevinemediler bile bebege

öylr yapmaya çalışıyorum ama elimde değil,az önce face de yine aynı şeyi yazdı,bende taşıyıcı annnemiyim niye bana benzemiyo dedim.off yolucam bu kadını yaaa

Sakın sinir olduğunu belli etme canım o zaman daha çok hoşuna gider. Sadece hayırlısı de. Sağlıklı olsun, kime benzeyeceği önemli değil de. Eline koz verme daha çok üstüne gelir. Haklısın sinir olmakta ama şöyle düşün. O öyle söylüyo diye ona benzeyecek hali yokya. Belli ki biraz kompleksli. Senin de sinir olduğunu anlamış o yüzden bu kadar dile getiriyor bence. Taktik degiştir sen, boşver canım.

öff söyledim gitti yaa dayanamadım artık,hoşlanmıyorum böyle söylemenden ben çirkinmiyimde bana benzemesini istemiyosun dedim.şaka yapıyomuşmuş,ohh be rahatladım:)

Allah yardımcısı olsun,güzelce atlatsın inşallah.

Merhabalarrr,
Ben konuyu yeni gördüm. Ben de ocak annesi olucam inşallah. Bebeğimin tahmini doğum tarihi 18.01.2015. Şu anda yurtdışındayım evde hassas testlerden yaptım adetimin geciktiği 2. Gün negatif çıktı 5. Gün yine yaptım pozitif çıktı. Hastaneden randevu aldık hastanede bile idrar testi yaptılar. Hamilesin daha 4 haftalık doktoru 8. Hafta olmadan göremezsin dediler gönderdiler (. İlk hamileliğim böle şaşkın bir şekilde bekliyorum şu anda :))

Hoş geldin henüz erken olduğu için ben de kontrole gitmedim, beklicez artık birazcık. O şaşkınlık bende de var hala şaka gibi geliyor

Bızım oralarda bı laf vardır gormemişin oplu olmus cekmiş koparmıs dıe aynen o hesap bizimki canm😃😃😃😃

slm kızlar dünkü kabızlıktan bugün karın ağrım var hayır olsun okadar zorlanmaya inş bişiy yapmamışımdır bilinçsizce hayatımda hiç böyle kabız olmadım.. aslında çok korkuyorum

Sagol canimm.canim bnm durum biraz karisik. Gec dollenme yasadm ben. Adetm 10 gun geciktiginde kan testim negatifti. Gecikmemin 20. Gunu idrar testi yaptim pozitif cikti. Aardndan kan testi yaptim 478 cikti. 3 gun sonra tekrar yaptim 2834 cikti. Oyle işte canim. Insaallah sennde degerin yukselir hayirlisiyla :)

günaydın canlar

Şimdi geçmişi okurken gördüm bende program yüklemek istiyorım bana özelden yazarmısın programın adını canım :26:

Son düzenleme:

canım sebze bakla haklısınız yazayım ki tüketirken dikkatli olun
özellikle çocuklarda 7 yaşına kadar vermeyin diyorlar
favizm diye bir hastalığa yol açıyormuş ve allah korusun ölüme kadar götürüyormuş

evet bizde de kan uyusmazligi var missdely.ilk bebegimde cikmadi zaten ilkte cikmiyo diyolar ama ikincide desorun olmaz ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…