Ben denize girmeyi düşünüyorum ya temiz olan yerlerde tabi. Doktora danışırız sorun olmaz derse gireriz ne diyosun? Bende çok şükür bulantı yok inşallah da başlamaz.. Ama ani hareketlerde kasıklarda ağrım oluyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
adet olduğumuzun ilk üç günü denize girmemek gerekir bunun sebebi kanama olduğu için değil, rahimin kendini mikroplardan koruyamamasısıdır bu dönemde yani rahim açık gibi bir şeydir ,,,
işte hamile olduğumuz dönemde de rahmimiz bu adet döneminde olduğu gibidir,,,
onun için denize gireceksen bile, temiz olduğundan kesinlikle emin ol,,,
ben bu şehirde yeniyim onun için güvenebildiğim ağdacı da yok,, ağda ya bile gitmeyeceğim,,
aman sizde çok dikkat edin,,,
tabi doktoruna da danışda,,,,
gerçi benimde hayalim,,, denize gidip, bikini giymek,,, çıkmış göbeğimle,,,,,
tek düşüncem 16 aylık kızım meme emiyor.doktor doğurana kadar emzirebilirsin dedi ama ben 4 aya kadar kesmeyi düşünüyorum.biberon almadı süt ve mama içmedi.halada almıyor.Allah yadımcım olsun.bütün gün meme istiyor.kardeşin olucak fln diye anlatmaya çalışıyorum ama tabi daha bir buçuk yaşında bile değil.dinliyor dinliyor ve meme diye ağlıyor.veriyorum şimdilik
ayy yavrum yaa kıyamammm :))
doktor doğuma kadar izin verdiyse emzir annesi,zaten bırakma zamanı da gelmiş olacaktır o günlerde.
caım çok kuvvetli beslenmen lazım.bir süt emen için iki içindeki için üç kendin için besleneceksin dedi.senin için zor olucak dedi.hayırlısı allahtan diyorum.inşallah birde kızıma erkek kardeş gelir.en önemlisi allah sağlık sıhat versin
kızlar yaa benim bulantılarım geçti gibi zaten çok fazla değildi ama bu sabah çok nadir hafif hafif var.bebeğime birşey olsa kanamam gelirdi değil mi?
annenin bılantıları cok olmus mu canım doktorum bulantı genetik diyor
tek düşüncem 16 aylık kızım meme emiyor.doktor doğurana kadar emzirebilirsin dedi ama ben 4 aya kadar kesmeyi düşünüyorum.biberon almadı süt ve mama içmedi.halada almıyor.Allah yadımcım olsun.bütün gün meme istiyor.kardeşin olucak fln diye anlatmaya çalışıyorum ama tabi daha bir buçuk yaşında bile değil.dinliyor dinliyor ve meme diye ağlıyor.veriyorum şimdilik
caım çok kuvvetli beslenmen lazım.bir süt emen için iki içindeki için üç kendin için besleneceksin dedi.senin için zor olucak dedi.hayırlısı allahtan diyorum.inşallah birde kızıma erkek kardeş gelir.en önemlisi allah sağlık sıhat versin
annenin bılantıları cok olmus mu canım doktorum bulantı genetik diyor
kızlar yaa benim bulantılarım geçti gibi zaten çok fazla değildi ama bu sabah çok nadir hafif hafif var.bebeğime birşey olsa kanamam gelirdi değil mi?
bu sabah ilk defa kahvaltı yapamadım kraker yedim midem ancak yatıştı:S mide bulantılarından bebeğe en ufak zarar gelmez merak etme....benim ilk gebeliğimde 6 ay çıkarmıştım bi problem olmadı vitaminlere folik asitlere devam
yok hayatım benim midem bulanmıyor geçenlerde biraz bulanıyordu acaba bebişe birşey mi oldu diye korkuyrum,kanamam olmaz mıydı bebişşe birşey olsa?
olmaması daha güzel canım...bişey olmaz diğer arkadaşların da dediği gibi genetik bazıları ne aşerme ne bulantı süper bi hamilelik geçiriyor...Allah korusun bi aksilik olsa dediğin gibi kanama falan olurdu....olumlu düşün inşallah bebişin seni üzmeden büyüyor işte
Merhaba ocak anneleri yemek yedikten sonra çok hazımsızlık yaşıyorum karnım 6 aylık hamile gibi şişiyor. Yemezsem bulantım oluyor aynı durumu yaşayan var mı çözüm bulabildiniz mi
aynen canım benımde cok yok ve doktora sordum üzülme genetik o dedi.midenın ve bağışıklık sisteminin çakışması falan filan birsey anlattı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?