Bwnde kötü rüyalar gördüm doktor bana bebeğinin böbreğî küçük kalmış dedi off ne ağladım yarabbimSlm canlarım... Yarım saat önce kalktık.. Yatakta kızmla oynadık biraz.. Sonra onun karnını doyurdum... Evi toparlamamdım daha ama canım kahve cekti hemncik yaptım şuan yudumlarkwn buraya yazıyorum...
Bayılıyorum kahveyeeeeeeeeeeeeeee....
Allahım bu gece ne rüyalar gördüm.. Cok kötüydü bnm için.. İki defa uyandım.. Uyudugumda dewam etti yani düşünün artık..
ben sadece 6 kilo almişim nası becerdim hayretBen 10 kilo almışım canım :)
çok guzelmiş canim fiyatıda çok uygun ama onun uzerine ayrı nevresim takımı alnan gerekecek oda kolay gule gule kullan bnde yun yorgan diktim kndim bebegme çok keyifli bişey yahttp://www.butikbebe.com/Urun/isim-dunyasi/organik-yorgan,UK_1461906.html#.VE_LFR84Ve8
şu yorganı buldum sanırım alıyorum şuan
evet canim ikiz bebekleri genelde sezeryanla 37 haftada filan aliyolarmiş . Benim teyzemde ikiz bebeklere hamile oda ocak annedi olacak Allah nasip ederse . Onceden uç normal dogumu olmasına ragmen doktor ikiz oldugu için riske atmamak içşn 37 hafta civarı sezeryanla alalim demiş. Bu arada teyzemn bebişlerde bir kız bir oglan maşallah. Panik olmamaya çaliş cnm sakin ol 37 haftaya kadar tamamlarsın eksikliklrini ki çogunu almişindr bn bugun alabildimevet canim bebislerim olacak allah nasip ederse bi kiz bi oglan.o yuzden neyi ne kadar alacagim konusunda panikliyorum.bide erken dogum ihtimallim yüksek oldugu icin hazirliklarimi tamamlayamam die fena panik oluyorum
Merhabalar kızlar. Kapı süsümde sona yaklaştım.Bitince paylaşayım diyordum ama dayanamadım
Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun kizlar. Bunlar da benim hastane kapi susum ve hastanede dagitacagim sabunlarim olcak insallah. Rabbim herkesin gonlune gore gonlunden geceni nasip etsin saglikla insallah
bide her yerde bulunmuyormuş dalan roxy internettedemi yokki bkmk lazımben dalin sıvı deterjan almıştım ki tam burada deterjan konusu açıldı yok dalinde bir şeyler varmış dalan roxy matik iyiymiş diye, bende bu hafta sonu yıkarım diyordum olmadı dalanda alıcaz ama fazla pipirikli olmaya da gerek yok belki.
satıcının puanı ne oluyor canim nerde yazıyor ilk defa senden duydum açiklayabilirmisin ona gore dikkat edip sipariş versem.Normaldir diye düşünüyorum çok şiddetli olmadıktan sonra ama merak da ediyorum bir yandan, yarın yazarsan sevinirim
Gittigidiyor'dan ben çok alışveriş yaptım şimdiye kadar, bebekle ilgili değil ama profesyonel fotoğraf makinesi bile almışlığım var zamanında :) Satıcının puanına dikkat ederek alırsan hiçbir sıkıntı olmaz merak etme. Hatta geçen gün medela calma biberon sipariş ettim, aynı gün kargoya verdi satıcı. Bugün gelmesini bekliyorum
Çok teşekkür ederim tatlım, sevindim beğenmeneBayıldımm bayıldımmm benim onlarca para verip aldığım şeyden çok daha güzel bu. Ne kadar da emek vermişsin, Güle güle kullan canım inş
dağıtacağım :)
Ben de deterjan konusunda kararsizim son yıllarda üretilen çamaşır makinelerinin çalışma sistemi öncekilerden farklı öncekiler deterjan ile suyu ayrı bir kısımda karıştırıp cozuldukten sonra kıyafetlerle karıştırıp yıkıyordu şimdi ise direk su ve deterjan kıyafetlerin üzerine alınıp yıkanıyor bu yüzden toz deterjan lar kıyafeti üzerinde kalıyor sabun tozu alırsam acaba bir değil iki yikama yapsam belki olur ama bu da zaman kaybettircek daha kış gunu kuruması var dalin sıvı alsam içeriği nasıl acaba extra duru lama yapsam sıkıntı olur mu çok kararsizim biz kendi kıyafetlerimizde sıvı deterjan tercih ediyoruz kalıntı olmadıgi içinAnnem diyo eskıden sabun tozunda yıkarlarmıs herseyi.. Ama suda bekletıyolarmıs.. Şimdide diyo jel deterjandan al ölcegini az tut..işte ikidefa durulattır bişi olmaz..
Diyorum ki ilk 6 ay böle dalan yada dalin kullanırım sonra biz neyle yıkıyosak onla yıkarım.. Zaten sık sık yıkanıyo il zamanalr kusıyo cişidir sudur budur
Pamuk iyi şimdi evler kaloriferli yün e de gerek yok çok terletiyormus çocuğu olan arkadaşlarım ve annem öyle dedi pamuk idealkızlar merhaba halımızı da almış bulunmaktayız şükürler olsun cumartesi teslim edicekler kesme halı aldık 300 tl ye kapattık ama bizim bütçede hal kalmadı yine açıldık
yorgan alıcaktım bugün ama pamuk mu iyi elyaf mı iyi karıştırdım
elyaf vardı yataş a baktık 50 tl fiyat çok ince geldi bana ama
iyi olan hangi yorgandı kızlar
fiyatlar nasıl yorganlarda
İlk doguöumda ytak to beşikti yorgandı hep annem aldı.. Yorganı pamuktan yaptırmıstı... En saglıklısı.. Elyaf terletiyo ki cocuklarda ter en büyük düşman..Pamuk iyi şimdi evler kaloriferli yün e de gerek yok çok terletiyormus çocuğu olan arkadaşlarım ve annem öyle dedi pamuk ideal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?