2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm canlarım... Yarım saat önce kalktık.. Yatakta kızmla oynadık biraz.. Sonra onun karnını doyurdum... Evi toparlamamdım daha ama canım kahve cekti hemncik yaptım şuan yudumlarkwn buraya yazıyorum...
Bayılıyorum kahveyeeeeeeeeeeeeeee....
Allahım bu gece ne rüyalar gördüm.. Cok kötüydü bnm için.. İki defa uyandım.. Uyudugumda dewam etti yani düşünün artık..

anne kalbi
Delikanlı, katı yürekli bir kızı sevmiş ve onunla evlenmek istemişti. Ancak kız, korkunç bir şart ileri sürerek:
- Senin sevgini ölçmek istiyorum, dedi. Bunun için de köpeğime yedirmek üzere bana annenin kalbini getireceksin.
Delikanlı, tüyler ürperten bu teklif karşısında ne yapacağını şaşırmış ve uzun bir tereddütten sonra hislerine mağlup olup annesini öldürmeye karar vermişti. Annesi, belki de durumu farkettiği icin oğluna fazla direnmedi. Ve cocuk, annesini öldürerek kalbini bir mendile koydu.
Delikanlı , kızın isteğini yerine getirmiş olmanın heyecanıyla yolda koşarken, ayağı bir taşa takıldı. Kendisi bir tarafa, mendil icindeki kalp bir tarafa fırladı. Canının acısından, ağzından ister istemez "Ah anacığım!" sözleri döküldüğünde annesinin tozlara bulanan ve hala soğumamış olan kalbinden bir ses yükseldi:
- Canım yavrum, bir yerin acıdı mı?
..........

Belki bileniniz vardır.. Annelik böle bişi...

Melek Anne
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazirlanan bir bebek varmis. Bir gün Rabbine sormus
-Rabim,beni yarin dünyaya gönderecegini söylediler, fakat ben o kadar kücük ve gücsüzüm ki, orada nasil yasayacagim?

-Tüm meleklerin arasindan senin icin bir tanesini sectim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Melegin sana hergün sarki söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini

hissedecek ve mutlu olacaksin.
-Pekiiiii... Insanlar bana birseyler söylediklerinde, dillerini bilmeden

söylenenleri nasil anlayacagim? -Melegin sana dünyada duyabilecegin en güzel ve tatli sözcükleri söyleyecek, sana

konusmayi dikkatle ve sevgiyle ögretecek. -Peki rabbim ben seninle konusmak istersem ne yapacagim?

-Melegin sana ellerini acarak bana dua etmeyi de ögretecek.

-Dünyada kötü adamlar oldugunu duydum, beni kim koruyacak?

-Melegin seni kendi hayati pahasina dahi olsa daima koruyacak.

-Fakat ben, seni bir daha göremeyecegim icin cok üzgünüm.

-Melegin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarini sana ögretecek.

O sirada Cennette bir sessizlik olur ve düyanin sesleri cennete kadar ulasir.

Bebek gitmek üzere oldugunu anlar ve son bir soru sorar:

-Rabbim, eger simdi gitmek üzereysem lütfen cabuk söyle, benim melegimin adi ne?

-Meleginin adinin önemi yok yavrum,

sen onu ANNE diye cagiracaksin

Bizim bebegimizde konuscak rabbimizle...
Allahımm ben cok agladım... İşlerime koyulayımmm..

Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun kizlar. Bunlar da benim hastane kapi susum ve hastanede dagitacagim sabunlarim olcak insallah. Rabbim herkesin gonlune gore gonlunden geceni nasip etsin saglikla insallah

Eklentiler

• image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 112
  • image.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 102
Bwnde kötü rüyalar gördüm doktor bana bebeğinin böbreğî küçük kalmış dedi off ne ağladım yarabbim

merhaba guzel anne adayları cumhuriyet bayramimiz kutlu olsunnn... Evet bu forumda bebek kıyafetlerini henuz almamiş olarak bir tek ben bulunuyordum :) bugun bi kısmını hallettim civilden ama aklıma takılan azmi aldım yetermiki diye birde sizlere soruyum dedim. Aldıklarım : bir hastane çikiş seti , uç tane altlı ustlu sapkalı eldivenli takım , iki tane kadife tulum bes tane çitçitli uzun ve sıfır kollu badi iki tane tek alt , uç çorap , bir banyo havlusu, bir penye battaniye ve çanta anakucagi takımı aldım. Bu kadar giysi yetermi sizce baska ne almaliyim aldıklarınızdan ornek vererek bna yardımcı olurmusunuz ?

evet canim bebislerim olacak allah nasip ederse bi kiz bi oglan.o yuzden neyi ne kadar alacagim konusunda panikliyorum.bide erken dogum ihtimallim yüksek oldugu icin hazirliklarimi tamamlayamam die fena panik oluyorum
evet canim ikiz bebekleri genelde sezeryanla 37 haftada filan aliyolarmiş . Benim teyzemde ikiz bebeklere hamile oda ocak annedi olacak Allah nasip ederse . Onceden uç normal dogumu olmasına ragmen doktor ikiz oldugu için riske atmamak içşn 37 hafta civarı sezeryanla alalim demiş. Bu arada teyzemn bebişlerde bir kız bir oglan maşallah. Panik olmamaya çaliş cnm sakin ol 37 haftaya kadar tamamlarsın eksikliklrini ki çogunu almişindr bn bugun alabildim

Merhabalar kızlar. Kapı süsümde sona yaklaştım.Bitince paylaşayım diyordum ama dayanamadım

Bayıldımm bayıldımmm benim onlarca para verip aldığım şeyden çok daha güzel bu. Ne kadar da emek vermişsin, Güle güle kullan canım inş:)

Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun kizlar. Bunlar da benim hastane kapi susum ve hastanede dagitacagim sabunlarim olcak insallah. Rabbim herkesin gonlune gore gonlunden geceni nasip etsin saglikla insallah

Çok tatlılaaaar bayıldım bayıldım:) sadece sabun mu dağıtacaksın hastanede? Çikolata falan düşünüyor musun ? Ben de sabun yaptırdım rengarenk onları dağıtacağım :)

bide her yerde bulunmuyormuş dalan roxy internettedemi yokki bkmk lazım

satıcının puanı ne oluyor canim nerde yazıyor ilk defa senden duydum açiklayabilirmisin ona gore dikkat edip sipariş versem.

Ben de deterjan konusunda kararsizim son yıllarda üretilen çamaşır makinelerinin çalışma sistemi öncekilerden farklı öncekiler deterjan ile suyu ayrı bir kısımda karıştırıp cozuldukten sonra kıyafetlerle karıştırıp yıkıyordu şimdi ise direk su ve deterjan kıyafetlerin üzerine alınıp yıkanıyor bu yüzden toz deterjan lar kıyafeti üzerinde kalıyor sabun tozu alırsam acaba bir değil iki yikama yapsam belki olur ama bu da zaman kaybettircek daha kış gunu kuruması var dalin sıvı alsam içeriği nasıl acaba extra duru lama yapsam sıkıntı olur mu çok kararsizim biz kendi kıyafetlerimizde sıvı deterjan tercih ediyoruz kalıntı olmadıgi için

Pamuk iyi şimdi evler kaloriferli yün e de gerek yok çok terletiyormus çocuğu olan arkadaşlarım ve annem öyle dedi pamuk ideal

Pamuk iyi şimdi evler kaloriferli yün e de gerek yok çok terletiyormus çocuğu olan arkadaşlarım ve annem öyle dedi pamuk ideal
İlk doguöumda ytak to beşikti yorgandı hep annem aldı.. Yorganı pamuktan yaptırmıstı... En saglıklısı.. Elyaf terletiyo ki cocuklarda ter en büyük düşman..
Yün ise tozu okıyo alerji yapabılıyo.. Bnm kızımın şimdiki yorganı yün ama cok hafif..anneannemler koyunculuk yapıyo ben ona yaptırtım tertemiz .. Ve heryaz yıkıyorum gerçi 1 defa yıkadım 1 senedir kullanıyoruz.. Sürekli havalandırıcksın .. Arkadasımın coxugu yün yorgan örtünxe baslıyo öksürmeye hapsırmaya..
En iyisi pamuk canlarım.. Pikeciler yapıyolar.. Yorgancılarda yapıyo .. Aldıgınız pike yada bevresim takımn götürün ölçüsüne göre yapsınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…