Ben kalın battaniye de aldım kış bebeği olacağı için en çok battaniye ve yelek kullanacağız yelek de almalısın bencemerhaba guzel anne adayları cumhuriyet bayramimiz kutlu olsunnn... Evet bu forumda bebek kıyafetlerini henuz almamiş olarak bir tek ben bulunuyordum :) bugun bi kısmını hallettim civilden ama aklıma takılan azmi aldım yetermiki diye birde sizlere soruyum dedim. Aldıklarım : bir hastane çikiş seti , uç tane altlı ustlu sapkalı eldivenli takım , iki tane kadife tulum bes tane çitçitli uzun ve sıfır kollu badi iki tane tek alt , uç çorap , bir banyo havlusu, bir penye battaniye ve çanta anakucagi takımı aldım. Bu kadar giysi yetermi sizce baska ne almaliyim aldıklarınızdan ornek vererek bna yardımcı olurmusunuz ?
Sanirim ben en son doğum yapacagim70 gün kalmış 7 ay nasipse bugün dolmuş hamd olsun rabbime inş hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız rabbim yardım etsin
Canim maşallah çok güzel.Merhabalar kızlar. Kapı süsümde sona yaklaştım.Bitince paylaşayım diyordum ama dayanamadım
Canim mendil eksik gördüm ben.merhaba guzel anne adayları cumhuriyet bayramimiz kutlu olsunnn... Evet bu forumda bebek kıyafetlerini henuz almamiş olarak bir tek ben bulunuyordum :) bugun bi kısmını hallettim civilden ama aklıma takılan azmi aldım yetermiki diye birde sizlere soruyum dedim. Aldıklarım : bir hastane çikiş seti , uç tane altlı ustlu sapkalı eldivenli takım , iki tane kadife tulum bes tane çitçitli uzun ve sıfır kollu badi iki tane tek alt , uç çorap , bir banyo havlusu, bir penye battaniye ve çanta anakucagi takımı aldım. Bu kadar giysi yetermi sizce baska ne almaliyim aldıklarınızdan ornek vererek bna yardımcı olurmusunuz ?
İlk defa yaptım canım ama okulda maket tecrübem filan var, kalıbı çıkardıktan sonra gerisi çok kolaySanirim ben en son doğum yapacagim
Şubat bile olabilir geç döllenme olmus
Canim maşallah çok güzel.
Önceden yapmismiydin, bu ilk tecruben mi
Bende yapmak istiyorum ama daha önce hic yapmadim
Bayıldımm bayıldımmm benim onlarca para verip aldığım şeyden çok daha güzel bu. Ne kadar da emek vermişsin, Güle güle kullan canım inş:)
Çok tatlılaaaar bayıldım bayıldım:) sadece sabun mu dağıtacaksın hastanede? Çikolata falan düşünüyor musun ? Ben de sabun yaptırdım rengarenk onları dağıtacağım :)
Bayıldımm bayıldımmm benim onlarca para verip aldığım şeyden çok daha güzel bu. Ne kadar da emek vermişsin, Güle güle kullan canım inş:)
Çok tatlılaaaar bayıldım bayıldım:) sadece sabun mu dağıtacaksın hastanede? Çikolata falan düşünüyor musun ? Ben de sabun yaptırdım rengarenk onları dağıtacağım :)
sagol canim mendil diye agız bezine diyosun heralde onu unutmuşum sen diyince hatırladım bide canim bu zıbın setlerinin 0 3 sy arası var 3 6 ay arası istiyorum ama bulamadım nettede yok sizinkilerdemi 0 3 aySanirim ben en son doğum yapacagim
Canim mendil eksik gördüm ben.
Ben 6 tane aldim ama eksik buldum simdi. 6 daha alacagim.
sagol canim mendil diye agız bezine diyosun heralde onu unutmuşum sen diyince hatırladım bide canim bu zıbın setlerinin 0 3 sy arası var 3 6 ay arası istiyorum ama bulamadım nettede yok sizinkilerdemi 0 3 aySanirim ben en son doğum yapacagim
Canim mendil eksik gördüm ben.
Ben 6 tane aldim ama eksik buldum simdi. 6 daha alacagim.
canim ben yun yorgani bizzat yapan ve kullanan biri olrak oncelikle iyi yıkanması ve çirpilması lazım en onemliside kalın olmamalı terletir ince ve guzel dikimli olmali yun yorgan istiyorsaniz bilfiginiz birine yaptırın satın alacaksaniz pamuk yorgan derimPamuk iyi şimdi evler kaloriferli yün e de gerek yok çok terletiyormus çocuğu olan arkadaşlarım ve annem öyle dedi pamuk ideal
Ayyy yacanım birsürü kek pasta börek yapmak istiyo......
Birsürğ degişk degişik bişiler yapmak istiyom
Güzel canımben sadece 6 kilo almişim nası becerdim hayret
Ben de alırım daha canım. Son durumlarımıza bakıcaz artıkbenim 13 buldu dhada artacak bu yemeyle canim
öle canim doktorda 37 ye kadar tasiyabilirsen ne mutlu dioda benim bobrege baski yaptiklari icin erken dogum riskim cok.bakalim hayirlisi.daha isiim bile bulamdan dogmazlar erken insallahevet canim ikiz bebekleri genelde sezeryanla 37 haftada filan aliyolarmiş . Benim teyzemde ikiz bebeklere hamile oda ocak annedi olacak Allah nasip ederse . Onceden uç normal dogumu olmasına ragmen doktor ikiz oldugu için riske atmamak içşn 37 hafta civarı sezeryanla alalim demiş. Bu arada teyzemn bebişlerde bir kız bir oglan maşallah. Panik olmamaya çaliş cnm sakin ol 37 haftaya kadar tamamlarsın eksikliklrini ki çogunu almişindr bn bugun alabildim
Almak istediğin ürüne tıkladığında sağ tarafta yanda satıcı bilgileri diye bir kısım oluyor. Orada "yaptığı 1869 alışverişten %99 olumlu puan aldı." gibi bir ifade var, ona bakarak fikir sahibi olabilirsin. Satıcının ismine tıklarsan ona ve ürünlerine yapılan değerlendirmeleri de görebilirsin.satıcının puanı ne oluyor canim nerde yazıyor ilk defa senden duydum açiklayabilirmisin ona gore dikkat edip sipariş versem.
Ayyy yacanım birsürü kek pasta börek yapmak istiyo......
Birsürğ degişk degişik bişiler yapmak istiyom
aaa çok iyimiş ya çok tesekkur ederim canimm.Almak istediğin ürüne tıkladığında sağ tarafta yanda satıcı bilgileri diye bir kısım oluyor. Orada "yaptığı 1869 alışverişten %99 olumlu puan aldı." gibi bir ifade var, ona bakarak fikir sahibi olabilirsin. Satıcının ismine tıklarsan ona ve ürünlerine yapılan değerlendirmeleri de görebilirsin.
geçmiş olsun canim ya havalar sogudu ya hastalık eksik olmaz . İlaçsızda zor iyileşiyor malesef ama nane limon ve balli çay çok iyi bi yontem canimSlm kızlar çok hastayım burnum tıkalı öksürük halsizlik mahfoldum dua edin bana ve bebeğime ne olurbebeğim etkilenmez inşallah ne ilaç verdi doktorlar ne bişey ya çabuk iyileşsem bariii offf çok kötü ...
ayy siz bole yazdkça benimde canim istiyor yaaa çok kotusunuuuuzz . Saka saka. Biri yapsada bnde yesem eger yaparsaniz bnada gonderin bakCanım pasta istiyor baklava kek yemek istiyorym ama biri yapsada yesem evde yanlızım off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?