öle canim doktorda 37 ye kadar tasiyabilirsen ne mutlu dioda benim bobrege baski yaptiklari icin erken dogum riskim cok.bakalim hayirlisi.daha isiim bile bulamdan dogmazlar erken insallah
aynen ben de öyleyim bu aralar. mutfağa girip girip normal zamanda yapmadığım değişik şeyler yapıp duruyorum. hadi sen becerikli hatuna benziyorsun da, ben tembelin tekiyim, bana ne oluyorsa
Sekerler esimin yokluguyla kendimi alisverise verdim kizkiza ev oturmai yaptik bugun ogrtmnele toren cikisi sora da arkadasima gezdik lcw ya bktik bi baktim sabahliklar indirimde bi de pijama aldim bi de gomlek yelek pantolon :) ama hamie reyonundan degil orayq koyduklari uyduruk buyuk beden aldim hepside cok guzel oldu :) size saahlik pijma fotosu koyarim birwzdan
Slm kızlar çok hastayım burnum tıkalı öksürük halsizlik mahfoldum dua edin bana ve bebeğime ne olur bebeğim etkilenmez inşallah ne ilaç verdi doktorlar ne bişey ya çabuk iyileşsem bariii offf çok kötü ...
Butik bebe den ilk defa ürün aldım ayın 20 sinde verdim siparisi hala tedarik sürecinde yazıyor sinir oldum ya ben bu kadar beklemeye alışık değilim bu ne böyle
Slm kızlar çok hastayım burnum tıkalı öksürük halsizlik mahfoldum dua edin bana ve bebeğime ne olur bebeğim etkilenmez inşallah ne ilaç verdi doktorlar ne bişey ya çabuk iyileşsem bariii offf çok kötü ...
Butik bebe den ilk defa ürün aldım ayın 20 sinde verdim siparisi hala tedarik sürecinde yazıyor sinir oldum ya ben bu kadar beklemeye alışık değilim bu ne böyle
Kizlar bugn uyku setim geldi cok sevdim,cok kaliteli cikti,carsaflari tabiki yikancak ama su hani yatak yan korumaliklari varya icinsunger varmis gibi oda yikancakmi ,sizler ne yaptinuz yikadinuz mi