2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yok hayatım benim midem bulanmıyor geçenlerde biraz bulanıyordu acaba bebişe birşey mi oldu diye korkuyrum,kanamam olmaz mıydı bebişşe birşey olsa?

merak etme bendede bişiy yok gebe olduğumun hala farkında değilim keseyi gördüm çok şükür ne miğdem bulanıyo ne başım dönüyo şanslıyız biz

merak etme bendede bişiy yok gebe olduğumun hala farkında değilim keseyi gördüm çok şükür ne miğdem bulanıyo ne başım dönüyo şanslıyız biz

ay benim gibi olanları görünce rahatladım ya...halısın şanslıyız sanırım,zaten 41 kiloyum kusma filan olsa zayıflıktan ölürüm heralde:)))

Zeynepcim 41 kilo oldugunu soyleye soyleye kendine nazar degdireceksin canim

ben bu halimden hiç memnun değilim de o yüzden söylüyorumm yoksa beğendiğim için değil.çok çirin duruyo çünkü,karnım resmen içime çökük

Benim ilk gebeliğimde böyleydi malesef 9 ay boyuncada kusmuştum şu anda henüz kusmuyorum ama bulantı ve hazımsızlık beni mahvediyor.

bol bol su ve ayaklarınızı sıcaktutun kızlar idrar yollarınız intihaplanmasın inanın zor

bol bol su ve ayaklarınızı sıcaktutun kızlar idrar yollarınız intihaplanmasın inanın zor

bendede vajinal progestan alıyorum yanma ve kaşıntı yaptı doktor inat kullanacaksın diyor bebek küçük başka birsey de vermem diyor:)sende belirti neydi enfeksiyonun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Selammm kızlarr .. İyi pazarlarr

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ocak anneleri yemek yedikten sonra çok hazımsızlık yaşıyorum karnım 6 aylık hamile gibi şişiyor. Yemezsem bulantım oluyor aynı durumu yaşayan var mı çözüm bulabildiniz mi

benim adet olmadan önce karnım acayip şişerdi, hatta yolda otobüste yer veririlerd, hamile sanıp,,, (şimdi kiloluyum ama zayıfkende öyleydi) ,, şimdi adet olmadım, hamilelik dolayısı ile,, ve o şişkinlikde geçmedi,,, böyle kocaman bir karnım var,,, pantolon giymiyorum, tayt giyiyorum, pantolon giyersemde açıyorum düğmeyi,,,
geçer diye düşünüyorum yada karnımın şimdiki büyüklüğünü 4. ayda yakalarım
baya 4 aylık hamile karnı var,, ama dediğim gibi adet öncesi şişkinliğim öyle olur benim,,,

banada veremem dedi ilaç küçük dedi idrarda yanma var bende birde kasıkta ağrı cnm

Birkaç gündür ac ac dolaşıyordum bu sabah kocacigimin yaptıgı kocama tostla kendime geldim ama nasıl birşeydir migdemin bulanmamasi endiselendirdi beni acaba bu mide bulantısi surekli oluyormu yoksa arada bazen bişeyler yiyibiliyormusunuz?

Canım ben progestronu igne olarak vurduruyorum cunku bende de rahatsızlık yapıyor

dünden beri mide bulantısı mahfetti beni. kraker yiyorum habire.
dün pikniğe gitmiştik iyi kötü açık hava 3-4 parça bişe yedim ama üstüne afedersiniz cırcır oldum yediğiğim içtiğim gitti.
midesi bulananlar ne yapıyorsunuz .
internette saraoğlunun videosunu buldum kök zencefil kaynatıp için diyor bi onu deneyeyim
önerisi olan var mı ?

Hoş geldin henüz erken olduğu için ben de kontrole gitmedim, beklicez artık birazcık. O şaşkınlık bende de var hala şaka gibi geliyor

Aslında Türkiyede öğrenir öğrenmez doktor görüyor diye biliyorum. Sen neden gitmedin. Ben de kimyasal gebelik veya dış gebelik gibi şeylerden korkuyorum Allah korusun.

Merhaba ocak anneleri yemek yedikten sonra çok hazımsızlık yaşıyorum karnım 6 aylık hamile gibi şişiyor. Yemezsem bulantım oluyor aynı durumu yaşayan var mı çözüm bulabildiniz mi

Benim de karnım inanılmaz derecese şişiyor yemeklerden sonra henüz bir çözüm bulamadım gazsız yemekler ve sık sık az az yemek belki çözüm olabilir diye düşünüyorum ama benide çok rahatsız ediyor. Ama henüz bulantılarım başlamadı 5. Haftadayım diye sanırım.

Slm kızlar ......
Nasılsınız neler yapıyosunuz bakalım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…