onu bilmiyorum canim özeller kesin aliyorda devlet hastanesi hakkinda fikrim yokSsk da alıyomuki
Canim bende bundan yapmak istiyorumİlk defa yaptım canım ama okulda maket tecrübem filan var, kalıbı çıkardıktan sonra gerisi çok kolay
Zibin dediğin yandan baglamali iç camasiri demi?sagol canim mendil diye agız bezine diyosun heralde onu unutmuşum sen diyince hatırladım bide canim bu zıbın setlerinin 0 3 sy arası var 3 6 ay arası istiyorum ama bulamadım nettede yok sizinkilerdemi 0 3 ay
Resim yuklesene canim.Kizlar su hastanede terlik olayini sormussunuz ya ( hera sen sanirim merak ediyordun ) ben gecen hafta evde hani su otellerde dagitilan beyaz terlikler varya evde vardi onlardan birini susledim birde tac yaptim neyse annem geldiii,aaaa dedi bunlar hastanede giymeye kiyilirmi altlari silinmez makinaya atilmaz cope atilmaz cabuk dedi aynisindan birtane daha yap,bende bi tane hastanede giyimlik yine yaptim,bakalim Begenicekmisiniz
Ayyy yerim ben bunu buda cok güzelmiş.gule gule sar bebisini insallah.aslinda battaniye ihtiyacım yok ama bulursam alicam
Canim hic bilmiyorum ama tum english home larda gecerliymis bende yarin vbakicam bende duzcedeyim bakalım varmi burada
Merhabalar kızlar. Kapı süsümde sona yaklaştım.Bitince paylaşayım diyordum ama dayanamadım
Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun kizlar. Bunlar da benim hastane kapi susum ve hastanede dagitacagim sabunlarim olcak insallah. Rabbim herkesin gonlune gore gonlunden geceni nasip etsin saglikla insallah
çok guzelmiş canim fiyatıda çok uygun ama onun uzerine ayrı nevresim takımı alnan gerekecek oda kolay gule gule kullan bnde yun yorgan diktim kndim bebegme çok keyifli bişey ya
Gitti gidiyordan park beşik aldım 76+120 ölçüsü ürün güzel kızlar
Pamuk iyi şimdi evler kaloriferli yün e de gerek yok çok terletiyormus çocuğu olan arkadaşlarım ve annem öyle dedi pamuk ideal
Boyle patlamis misir tatlim :)
Slm kızlar çok hastayım burnum tıkalı öksürük halsizlik mahfoldum dua edin bana ve bebeğime ne olurbebeğim etkilenmez inşallah ne ilaç verdi doktorlar ne bişey ya çabuk iyileşsem bariii offf çok kötü ...
Sekerler esimin yokluguyla kendimi alisverise verdimkizkiza ev oturmai yaptik bugun ogrtmnele toren cikisi sora da arkadasima gezdik lcw ya bktik bi baktim sabahliklar indirimde bi de pijama aldim bi de gomlek yelek pantolon :) ama hamie reyonundan degil orayq koyduklari uyduruk buyuk beden aldim hepside cok guzel oldu :) size saahlik pijma fotosu koyarim birwzdan
Kizlar bugn uyku setim geldi cok sevdim,cok kaliteli cikti,carsaflari tabiki yikancak ama su hani yatak yan korumaliklari varya icinsunger varmis gibi oda yikancakmi ,sizler ne yaptinuz yikadinuz mi
Kizlar su hastanede terlik olayini sormussunuz ya ( hera sen sanirim merak ediyordun ) ben gecen hafta evde hani su otellerde dagitilan beyaz terlikler varya evde vardi onlardan birini susledim birde tac yaptim neyse annem geldiii,aaaa dedi bunlar hastanede giymeye kiyilirmi altlari silinmez makinaya atilmaz cope atilmaz cabuk dedi aynisindan birtane daha yap,bende bi tane hastanede giyimlik yine yaptim,bakalim Begenicekmisiniz
Kesinlikle almamız geren bişeyler mi bilmiyorum aslında. Deneyimli arkadaşlar hasta bezi alın demişti, yatak koruma örtüsü hastanede lazım olmasa bile evde kullanabileceğim bişey. Vücut temizleme havlusunu da görünce ilk günler banyo yapamam diye düşünerek aldım. Terleyince falan pratik olabilir.bunlar kesinlikle almamız gerekenlermi canım kendi eksiklerimi tamamlamaya başladım bende alıyım gerekiyorsa
Kesinlikle almamız geren bişeyler mi bilmiyorum aslında. Deneyimli arkadaşlar hasta bezi alın demişti, yatak koruma örtüsü hastanede lazım olmasa bile evde kullanabileceğim bişey. Vücut temizleme havlusunu da görünce ilk günler banyo yapamam diye düşünerek aldım. Terleyince falan pratik olabilir.
Onu ben de düşündüm ama çıkarmak için eğilip kalkmaktansa böyle yanlardan bantlı daha pratik olur gibime geldi.yetişkin ebzi derken depend emici kulot falan alsak nasıl olur
Sağolun inşallah çabuk geçer ne kötü oluyomuş grip hamişken off neyse bebeğim iyi olsun da bunuda çekerim :)Cok Gecmis olsun canim..
aaa çok iyimiş ya çok tesekkur ederim canimm.
Cok Gecmis olsun canim..
Sağolun kızlar inşallah geçer çabucak çok kötüyüm midemde yanıyo .Allah şifa versin canım tez zamanda inşallah.
Sağol cnmçok saol canm inşallah bulursun :)
vaaay ne marifetli hanımlar var aramızda :) çok güzel oluyor eline sağlık
çok güzeller canım :)
aldık canım 2 adet nevresim seti var biri yatak korumalı uyku seti hatta yorganı eksikti bunu aldım
elinle yapıca ayrı zevkli gerçekten ben yaptın diyo insan emek harcadım
sağlıcakla kullanın inş
çok saol canım sevindim :)
değişik bir fikirmiş bu çok güzel
rabbim acil şifalar versin canım:)
bende lcw dan pjma takımı baktım ama karar veremedim sabahlık yoktu benim de sabahlığa ihtiyacım var
ben yıkamadım canım yıkamayı düşünmüyorum bozulursa birde
bunlar kesinlikle almamız gerekenlermi canım kendi eksiklerimi tamamlamaya başladım bende alıyım gerekiyorsa
merak içinde bekliyorum
Güzel ciciler cnm güle güle kullan :)Sabahlik polar gibi daha yumusak cok sevdim 35tl pijmada icine takim oldu oda 45
Saol cnm daha guzelleri senin olsun is bi an once iyilesirsnGüzel ciciler cnm güle güle kullan :)
Sabahlik polar gibi daha yumusak cok sevdim 35tl pijmada icine takim oldu oda 45
Bunlara esoan takimi ve baska bi pijama takimi hastanede onceki yuklediklerimi kirmizi kurdaleli tacima giyerim bunlarda evde lazim olur bi tanede dugmeli var terleme cok oliyor dogum sonrasi degistirirm sik sik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?