2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar su hastanede terlik olayini sormussunuz ya ( hera sen sanirim merak ediyordun ) ben gecen hafta evde hani su otellerde dagitilan beyaz terlikler varya evde vardi onlardan birini susledim birde tac yaptim neyse annem geldiii,aaaa dedi bunlar hastanede giymeye kiyilirmi altlari silinmez makinaya atilmaz cope atilmaz cabuk dedi aynisindan birtane daha yap,bende bi tane hastanede giyimlik yine yaptim,bakalim Begenicekmisiniz

İlk defa yaptım canım ama okulda maket tecrübem filan var, kalıbı çıkardıktan sonra gerisi çok kolay
Canim bende bundan yapmak istiyorum
Senden cesaret aldim simdi
sagol canim mendil diye agız bezine diyosun heralde onu unutmuşum sen diyince hatırladım bide canim bu zıbın setlerinin 0 3 sy arası var 3 6 ay arası istiyorum ama bulamadım nettede yok sizinkilerdemi 0 3 ay
Zibin dediğin yandan baglamali iç camasiri demi?
Canim o ise göbek dusene kadar giyiyormus. Hastane cikiasinda cikiyor 1 tane. 1 tane de yedek al tamam.
Göbek 1 hafta 10 güne kadar düşüyormuş sonra citcitli badi kullanisli oluyirmus.

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-29-20-35-33.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 134
Resim yuklesene canim.

çok saol canm inşallah bulursun :)

Merhabalar kızlar. Kapı süsümde sona yaklaştım.Bitince paylaşayım diyordum ama dayanamadım

vaaay ne marifetli hanımlar var aramızda :) çok güzel oluyor eline sağlık

Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun kizlar. Bunlar da benim hastane kapi susum ve hastanede dagitacagim sabunlarim olcak insallah. Rabbim herkesin gonlune gore gonlunden geceni nasip etsin saglikla insallah

çok güzeller canım :)

çok guzelmiş canim fiyatıda çok uygun ama onun uzerine ayrı nevresim takımı alnan gerekecek oda kolay gule gule kullan bnde yun yorgan diktim kndim bebegme çok keyifli bişey ya

aldık canım 2 adet nevresim seti var biri yatak korumalı uyku seti hatta yorganı eksikti bunu aldım
elinle yapıca ayrı zevkli gerçekten ben yaptın diyo insan emek harcadım

Gitti gidiyordan park beşik aldım 76+120 ölçüsü ürün güzel kızlar

sağlıcakla kullanın inş

Pamuk iyi şimdi evler kaloriferli yün e de gerek yok çok terletiyormus çocuğu olan arkadaşlarım ve annem öyle dedi pamuk ideal

çok saol canım sevindim :)

Boyle patlamis misir tatlim :)

değişik bir fikirmiş bu çok güzel

rabbim acil şifalar versin canım:)

bende lcw dan pjma takımı baktım ama karar veremedim sabahlık yoktu benim de sabahlığa ihtiyacım var

Kizlar bugn uyku setim geldi cok sevdim,cok kaliteli cikti,carsaflari tabiki yikancak ama su hani yatak yan korumaliklari varya icinsunger varmis gibi oda yikancakmi ,sizler ne yaptinuz yikadinuz mi

ben yıkamadım canım yıkamayı düşünmüyorum bozulursa birde

Benim ve oğlumun malum hijyenik ihtiyaçlarımız
:)
Eki Görüntüle 1286507

bunlar kesinlikle almamız gerekenlermi canım kendi eksiklerimi tamamlamaya başladım bende alıyım gerekiyorsa

merak içinde bekliyorum

bunlar kesinlikle almamız gerekenlermi canım kendi eksiklerimi tamamlamaya başladım bende alıyım gerekiyorsa
Kesinlikle almamız geren bişeyler mi bilmiyorum aslında. Deneyimli arkadaşlar hasta bezi alın demişti, yatak koruma örtüsü hastanede lazım olmasa bile evde kullanabileceğim bişey. Vücut temizleme havlusunu da görünce ilk günler banyo yapamam diye düşünerek aldım. Terleyince falan pratik olabilir.

kenara yazıyım canım bunları bakıyım bende çok saol

Kızlar taharet alırken bişiy fark ettim sizdede varmı bilemedim vajinamı kapatan bişiy var ne olduğunu çözemwdim

Sağol cnm

Bunlara esoan takimi ve baska bi pijama takimi hastanede onceki yuklediklerimi kirmizi kurdaleli tacima giyerim bunlarda evde lazim olur bi tanede dugmeli var terleme cok oliyor dogum sonrasi degistirirm sik sik

Eklentiler

• CAM00217.webp
    146,9 KB · Görüntüleme: 119
  • CAM00218.webp
    115,9 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar, iyi akşamlar. benim bebiş 29+2 haftalık. az önce meme uçlarımda bir sızlama oldu. bir baktım sıvı çıkıyor ucundan. sütün gelmesi için çok erken değil mi yardım edin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…