Kızlar, iyi akşamlar. benim bebiş 29+2 haftalık. az önce meme uçlarımda bir sızlama oldu. bir baktım sıvı çıkıyor ucundan. sütün gelmesi için çok erken değil miyardım edin lütfen.
evet ben merak ettim, diğer sayfadan da cevap verdim hatta sana. resim eklememişsin ki :)Kizlar su hastanede terlik olayini sormussunuz ya ( hera sen sanirim merak ediyordun ) ben gecen hafta evde hani su otellerde dagitilan beyaz terlikler varya evde vardi onlardan birini susledim birde tac yaptim neyse annem geldiii,aaaa dedi bunlar hastanede giymeye kiyilirmi altlari silinmez makinaya atilmaz cope atilmaz cabuk dedi aynisindan birtane daha yap,bende bi tane hastanede giyimlik yine yaptim,bakalim Begenicekmisiniz
Merak etme cok normal uclariyla oynama ama dogumu tetikler der ebeler benim kizimi autten 18ayliken kestim suan 36aylik hala siksam geliyor tabi eskisi gibi degil ama zten iki aya oglusta gelecek benim cesmeler kapanmadan :)Kızlar, iyi akşamlar. benim bebiş 29+2 haftalık. az önce meme uçlarımda bir sızlama oldu. bir baktım sıvı çıkıyor ucundan. sütün gelmesi için çok erken değil miyardım edin lütfen.
Diger sayfada eklenmis cnim cok guzeller sayfayi yenileevet ben merak ettim, diğer sayfadan da cevap verdim hatta sana. resim eklememişsin ki :)
Şimdi ben de internetten araştırdım normal durummuş canım, ben de korktum doğuruyorum sandım :) deneyimsizlik zor işmiş.bugün eşim farketti iç çamaşırı giymemiştim badimi ıslatmış süt minnak bir damla demekki vucut kendini hazılıyor
ekledimm ama ciciler sayfasındaevet ben merak ettim, diğer sayfadan da cevap verdim hatta sana. resim eklememişsin ki :)
Yap tabi canım kafa dağıtıyor iyi geliyor insanaCanim bende bundan yapmak istiyorum
Senden cesaret aldim simdi
Zibin dediğin yandan baglamali iç camasiri demi?
Canim o ise göbek dusene kadar giyiyormus. Hastane cikiasinda cikiyor 1 tane. 1 tane de yedek al tamam.
Göbek 1 hafta 10 güne kadar düşüyormuş sonra citcitli badi kullanisli oluyirmus.
Benimkide mdela di canim ve yine onu kullanicam bence dogru bir karar tabi benimki eski modeli :)Bugün göğüs pompamızı aldıkmedela swing
En uygun babymallda bulabildim, yanında medela calma emziği hediyeli. İnşallah memnun kalırız.
Kizlar bugn uyku setim geldi cok sevdim,cok kaliteli cikti,carsaflari tabiki yikancak ama su hani yatak yan korumaliklari varya icinsunger varmis gibi oda yikancakmi ,sizler ne yaptinuz yikadinuz mi
Kızlar, iyi akşamlar. benim bebiş 29+2 haftalık. az önce meme uçlarımda bir sızlama oldu. bir baktım sıvı çıkıyor ucundan. sütün gelmesi için çok erken değil miyardım edin lütfen.
Kokuyu yok ediyor canım bi nebze ama iki gün sonra yine gelir. Bir de üzerinde hamilelerin yannda kullanılmaması gibi bişi yazıyo. Ben çok nadir kullanıyorum baya yoğun da bi kokusu varmobilyaları eve gelen varmı kızlar bizim bugün geldi bayağı kokulu,eşime bir duru suyla sildirdim,yarın bir elde ben silerim,ama bu koku nasıl gider acaba,hergün cam açıcam artık,bide bugun reklamlarda balık kızartıyolar,febreze diye bir oda sprayi sıkıyolar komşu gelıyo gözler bağlı güya kadın hiç koku almıyo aa dio çiçek kokuyo :))) olmadı ondan alıp ara ara sıkayım bakalım faydası olcakmı
Kokuyu yok ediyor canım bi nebze ama iki gün sonra yine gelir. Bir de üzerinde hamilelerin yannda kullanılmaması gibi bişi yazıyo. Ben çok nadir kullanıyorum baya yoğun da bi kokusu var
Bu karin catlagini napicaz kizlar..catlamasindan gectim cnm cok aciyo resmen yortildigimi hissediyorum. .krem yah bebe yagi kullanmaya basladim ama hic faydasi yok sanki..ne onerirsiniz napsam bilemedim ben ya
Canım hergün sirkeli suyla sil.. Zamanla geçtigini görecejsin.. Mümkünde öle kokulu soreyler falan hiç kullanma..mobilyaları eve gelen varmı kızlar bizim bugün geldi bayağı kokulu,eşime bir duru suyla sildirdim,yarın bir elde ben silerim,ama bu koku nasıl gider acaba,hergün cam açıcam artık,bide bugun reklamlarda balık kızartıyolar,febreze diye bir oda sprayi sıkıyolar komşu gelıyo gözler bağlı güya kadın hiç koku almıyo aa dio çiçek kokuyo :))) olmadı ondan alıp ara ara sıkayım bakalım faydası olcakmı
Canım ben de bilmiyordum tesadüfen gördüm, rossmannda var, makromarkette var ama makro izmitte olmayabilir. Sanırım büyük marketlerde vardır. Pompa benim için çok gerekli olacak, inşallah ikinciye de kısmet olur parasını çıkarırırız. :)Gece kuşunuz geldiiii
Bunların hepsi eşimin vardiyalı çalışmasından oluyor
Biz bugün çoook bir gün geçirdik kocitimle.
Sabah arkadaşlarımızla kahvaltıya gittik, eşime ayakkabı almak için gezdik yine aldık çok şükür bu sefer
Kanz da indirim vardı Mustafama 0-1 aylık kadife kolsuz tulum aldık 15 liraya
Sonra eşimle yine yemeğe gittik.
Sonra eve geldik ben uyudum, eşim yemek yaptı, yarın akşam için yapmış uğraşmayayım diye
Ahh ahh eskiden daha çok evdeydi ne çok yemek yapardı, iş yapardı, iş değiştirdiğinden beri çok yoğun çalışıyor.
Şu 2 gün tatildi eşime hemen eski formuna döndüBu arada sever yemek yapmayı, yeni evlendiğimizde benden iyi yemek yapıyordu
sezin_uk sezincim aldıkların ne güzel. Selpak'ın yetişkin hasta bezi olduğunu hiç bilmiyordum.
Büyük marketlerden mi aldın acaba. Bence de yandan cırt cırtlı olması çok iyi olmuş. Bende ondan bakayım, hem bakım örtüsü hemde bez. Çok iyi oldu bunu gördüğüm. Bu arada süt pompanız hayırlı olsun, bol bol sütün olsun inşallah.
Ama biraz pahalıymış yaaPara harcamaktan gına geldi, artık her şey batıyor bana
hihami harika olmuş harika kapı süsü daha bitmeden bayıldım. Bakalım ne kadara mal olacak, biz dünya kadar para verdik
papaya09 çok teşekkür ederim canım. Bizde zuzu modelini çok sevmiştik, ama özellik bakımından bunu seçtik.
İnşallah yaptırdığın istediğin gibi olur içine siner. Ama ben yaptırırsan foto isterim mutlaka
zafergul çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah.. Hastalık çok zormuş hamileyken
@eflalim nabersin özledim seni
Çok şık olmuş bunlar canım bayıldım. Ellerine sağlık :)Ben artık nihayet çalışmalara başladım.
Bunlar mevlütte dağıtılacak lavanta yastıkları olacak. Bohça yapacaktık ama olmadı kumaş kalın geldi, bizde yastığa döndük.
Kumaşı ıslak kadife ve sayısı 150 adet olacak.
Kumaşı kestim, kesimi de uzun sürdü.
Vee bu akşam 150 tanesini de makinede diktim. Şimdi sadece içlerini silikon ve az lavantayla doldurmak vede süslemelerini yapmak kaldı.
Onun içinde annem ve ablam gelecek inşallah.
Bende ufaktan diğer süslemelere geçebilirim böylece.
Hee birde Hoşgeldin Mustafa yada benzeri bir yazı basılacak ve takılacak.
Eki Görüntüle 1286868 Eki Görüntüle 1286869 Eki Görüntüle 1286870 Eki Görüntüle 1286871 Eki Görüntüle 1286872
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?