2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bizimki hiç kokmadı canım şükğrler olsun sirkelş su iyi gelir diye biliyorum bende
Bu karin catlagini napicaz kizlar..catlamasindan gectim cnm cok aciyo resmen yortildigimi hissediyorum. .krem yah bebe yagi kullanmaya basladim ama hic faydasi yok sanki..ne onerirsiniz napsam bilemedim ben ya

canım bende sürüyorum 3. aydan beri ama yırtıldı yapcak bişi yok

ya kötü olur diye korkuyorum siliyim bari içi toplanırsa birşeye yaramaz

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş bunlar :)

Ankara memorialde doğum yapan tanıdığınız var mı ya da doğum yapmayı düşünen kimse?
Ben hastane arayışındayım da bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. :)
ankara değil ama diyarbakır memorialda yapan arkadaşlarım var hepsi de prenses gibi doğum yaptıklarını söylüyolar bende memoriala gidiyorum şuan için yararlandığım hizmetten ve gördüğüm muameleden memnunum

Bilgi için teşekkürler canım. Son sözü doktorum söyleyecek.

canım ondandır takviye al
canım kıyafette kalan sabon tozu değil granül olanlar dalan roxy en güzeli bence, ayrıca iki kere duruluyorum ben bebek kıyafetlerini
pamuk canım
canım istediğim doğumu yazmışsın ah ah diyorum sezaryen olmak zorunda olan buna mahkum edilen bir anne olarak

sezaryen sonrası bebeği yanında tutmaları zor canım çünkü ameliyathane soğuk oluyor ve dikişlerin en az 30 dk sürüyor yani bebişin o ortamda üşür ben hala normal istiyorum ilki zorunlu sezaryne oldu ama yapacak dr lar hep büyük şehirlerde
Merhabalar kızlar. Kapı süsümde sona yaklaştım.Bitince paylaşayım diyordum ama dayanamadım
ayyyy bayıldım süper olmuş bu canım maşaallah sen bunun satışını yap bence
Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun kizlar. Bunlar da benim hastane kapi susum ve hastanede dagitacagim sabunlarim olcak insallah. Rabbim herkesin gonlune gore gonlunden geceni nasip etsin saglikla insallah
çok güzeller canım
geçmiş olsun
Kizlar bugn uyku setim geldi cok sevdim,cok kaliteli cikti,carsaflari tabiki yikancak ama su hani yatak yan korumaliklari varya icinsunger varmis gibi oda yikancakmi ,sizler ne yaptinuz yikadinuz mi
hepsini yıkadım ben canım
Benim ve oğlumun malum hijyenik ihtiyaçlarımız :)
Eki Görüntüle 1286507
canım güzel tercihler hasta bezi ve yatak örtüsü selpağın olduğunu bilmiyordum bende alıyım artık özellikle yatak örtüsü evde çok işine yarayacak
canım güzelmiş bende kendim yapıcam inşaallah bu tarz bir şey
Sabahlik polar gibi daha yumusak cok sevdim 35tl pijmada icine takim oldu oda 45

Bunlara esoan takimi ve baska bi pijama takimi hastanede onceki yuklediklerimi kirmizi kurdaleli tacima giyerim bunlarda evde lazim olur bi tanede dugmeli var terleme cok oliyor dogum sonrasi degistirirm sik sik
çok güzeller
Kızlar, iyi akşamlar. benim bebiş 29+2 haftalık. az önce meme uçlarımda bir sızlama oldu. bir baktım sıvı çıkıyor ucundan. sütün gelmesi için çok erken değil mi yardım edin lütfen.
canım korkma olur göğüs ucunu sıkma oynama

maşaallah diyorum eşine:)

Eflalim hiç ugramadın bugun bişimi oldu scaba......
canım tatildiya eşim evde olunca onla zaman geçiriyorum giremiyorum

ama ama çok güzel olmuş bunlar marifetli hatun seni bayıldım eline sağlık, benimde canım sıkılıyor bu aralar alsamda süs malzemelerini bir şeyler yapsam artık

Selam annikolar,
Çalışan annelere (devlet hariç) bir bilgi vereceğim. 6331 numaralı iş kanunu uygulayan işyerlerinde gebe çalışanların günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamayacağı hükmü var.16 Ağustos 2013'te bu maddenin de olduğu bir yönetmelik yayınlanmış resmi gazetede, bakabilirsiniz. Bizim şirkette uygulanmıyor, ben de biraz sinir oldum bu duruma, az önce gidip dilekçe verdim faydalanmak istiyorum diye. Çünkü günde 10 saat buradayım, bir saat öğle tatili düşünce 9 saat çalışmam var. Bazen gerçekten zor oluyor. Eve pelte gibi gidiyorum.
Benim gibi 7,5 saatten fazla çalışan varsa faydalanabilir diye paylaşıyorum.

herkese günaydın anneler :)

dün eşimle yatak odası, banyo ve bebek odasını temizledik dip köşe camların içten tozunu aldım oda yeter zaten hergün yağmur yağıyor batıyor yine bugünde mutfak ve salon var sırada bi odayı bugün bir odayı yarın yaparım sanırım yavaş yavaş artık ağırlaştım bel ağrılarım oluyor bünyem kaldırmıyor bebek rahat bırakmıyor eğil kalk huzursuz oluyor oda

bugün anne eksiklerini araştırıp tamamen kenara yazmayı düşünüyorum haftasonu da tamamlarım eksikleri inş rabbimn izniyle
son aya eksiksiz girmek istiyorum herşey hazır bu bir ayda çantaları dalan tamamen halldeip hazırlıamam lazım ve zaman çok çabuk geçiyor

Günaydın kızlar.
Bir şey soracağım size; bir kaç gündür vajinamda bir sancı var. Bebek sanki aşağı tarafa baskı yapıyormuş gibi. Sizde de ağrılar başladı mı? Bu yalancı sancı mıdır?

pamuk aldım canm

iyi yapmışsın canım yoksa kimse durduk yerde hakkını savunmadan sana vermek istemiyor bu devirde
bu senin yasal hakkınsa hiç birşey yapamazlar

Kızlar merhaba benide yazın listeye ya benimde bir kızım olacak inşallah ocağın sonunda...
hayırlı olsun canm :)
hoşgeldin :)

Kızlar deterjan konuşulmuş, eskiden evet öyle değildi eskiden her şey doğaldı şimdi bebekler doğar doğmaz alerjik olabiliyor

Ben hep dedim dalan roxy gayet iyi, diğerleri granül çamaşıra yapışıp kalıyor ,sıvılara hiç güveniyorum, zaten yumuşatıcı asla olmamalı

İlk bir yıl en az hep ayrı yıkanmalı kıyafetleri bebeklerin ve çifte durulama yapılmalı bence, 3,5 yaşında oğlum daha bir yıldır normal deterjan kullanıyorum

Yorgan işine gelince, kızlar zaten ilk bir yıl yorgan kullanamazsınız Allah korusun altında nefesszi kalır bebeklerimiz, zaten yastık bir yıl yine yok hiç kullanılmamalı, ben bir yıl sonunda yastık ve ince yorgana geçtim, en güzeli uyku tulumu aslında hala kullanıyoruz biz, yorgana gerek bile kalmıyor

Battaniye yeterli yani ki bizim bebişlerin ilk üç ayına denk geliyor kış, minicik kuzular nasıl dursun o yorganların altında

Hastane için terlik rahat yüksek tabanlı olsun öyle pofuduk su geçiren terlikler olmaz malum wc durumu var, plastik alıp süsleyebilirsiniz, mesela böyle
IMG_2429.JPG
IMG_2447.JPG

Eklentiler

• IMG_2429.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 661
  • IMG_2447.webp
    7 KB · Görüntüleme: 881

canım vajina sancısı bende de var son 1 haftdır yataktan kalkınca hele nasıl ağrıyor alışana kadar
ama sancı değil bence

ellerinize sağlık şekerim yavaş yavaş halledicez işte temzlik işini

bendede var yataktan kalkarken çok oluyor ama doğum sancısı öyle değildi

yatmak değil canım dediğim evde olunca 30 dk çalışırsın 5 dk uzatırsın ayağını yatarsın bizde öyle bi durum yok hem ev işi de yapıyoruz biz bunun yanında
akşam 7 de eve gidiyorum 10 da ancak oturuyorum düşün halimi

Günaydın herkese canlar
Bugün pek keyifsizim
Psikolojim bozuldu herhalde benim sürekli rüyamda kızımı emziremediğimi görüyorum
Ya bakamazsam bebeğime

kızlar oda yapmıycaz tasınacağımız için bana 1 2 sene kullanmalık bir yatak gerekıyo sizce ne alıyım ? herkes park yatak dıyo ama park yatagın tıpını begenmıyorum, soyle kendınden sallanan besık falan alsam 2 yıl idare eder mı sizce benı ? tecrubeli annelerden cevap beklıyorum...

günaydın kızlar iyisiniz inşallah

boğazımdan mideme kadar yanıyorum,bir haftadır falan vardı bu ama ben dun gece anladım mide yanması olduğunu sürekli tatlı yediğim için içim yanıyo sanıyorum bütün gece uyumadım şimdi de babamızı gönderdiğimizden beri uyumaya çalışıyorum ama yok olmuyor
soğuk süt mü iyi geliyodu yanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…