2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Park yatak en ideali aslinda canim cocuk alti aylik olunca alt kata indiriyorsun ixin rahat oluyor .korumasi ve asansoru olan bi mobilya bi park yatak digerleri yedi aydan sonra tehlikeli oluyor cocuk oturuyr turunuyor ayaga kalkiyor sebek bunlar bu arada ilk bebeginse ikinci dogana kadar park yatagi kaldirirsin benim kanepenin altinda hala son 3afta kurucm kizima ranza aldim 2yaaindan sonra

İnşallah kullanabilirsin canim
Özel sektörde böyle sikintilar var
Ben 4 sene calistim pes ettim
Oturdum 2 sene KPSS calistim inşallah kasimda olmadi haziranda atanacagim.
Kasimda atanip dogum iznimi kullanmak çok istiyorum :)
Canim benimde temizlik yapmam gerek 25 gündür evde yokum ve cumartesi dönüyorum. Ama kararsizim ben mi yapsam hareket olur bana kadim mi cagirsam.
Eve gidince son aldiklarima bakip bende bir liste cikaracagim
Aklimda kalan eksikler bebek bakin urunleri sadece

Canim bebek büyüyor alt tarafa baski yapiyir. Bende de oluyor arada.
Birde ablam vajina da büyüyor demişti.

ay gerçekten güzelmiş canım ya ..iptal edip bende ondan alacağım çok sağol.. baya fiyat farkı var çünkü ..

Mervecim ins dognca sakin bi cocuk olur seni utandirir oglusun bu arda senin regl tarihin benden onde degil mi listede neden altta takvimin 31hafta benim 32bitiyor pazartesi. Sen takvime yanlis mi girdin bende kendime erken doguracak es ariyorum ha :)

Canim sahibinden.com da bebek sabunu filan yaz. 2 tl ye satiyo. Cok sasirdim bende 3 bucuktan asagi gormemistim. Cok uygun yapıyo. Numarasini ordan alip whatsaptan iletisime gecebilirsiniz. Bende bugun siparisimi verdim.
çok sağol canım ..bende 3,5 tan aşağı duymamıştım..

beşiklerde fazla yatmiyolar canim hmn buyuyolar kuçuk gelir iki sene rahat edemez kesinlikle park yatak diyorum bnm oglum uç yasında hâlâ yatıyor park yatagında

İnşallah atanırsın, gönlüne göre olur canım. Ben de mi kpss'ye girsem acaba ? :)

Çok Sağol cnm biraz hafifledi gibi bugün allah yardım etsin bana ve diğer hasta hamiş olanlara :)

Çok güzel olmuş canım bayıldım ellerine sağlık :)

Günaydın herkese canlar
Bugün pek keyifsizim
Psikolojim bozuldu herhalde benim sürekli rüyamda kızımı emziremediğimi görüyorum
Ya bakamazsam bebeğime

rüyalar tersine dönermiş canm kızını emzirecen inş :)

canım yavaş yavaş yapabiliyorsan yap üstün körü zaten daha zaman var ,ev dediğin 2 günde pisleniyor
ben ocakta çağıracağım başlarında 1ocak 2 ocak gibi doğuma hazır olsun ev diye inş bebiş süpriz yapmazda zamanında gelirse
ama çok ağırlaşırda yapamzsam aralık 20sinden sonra çağırırım

Günaydın kızlar...keyifler nasıl? Birazdan doktor kontrolümüz var bakalım bizim kız ne alemde.bundan sonra her iki haftadaa bir gidecegim kontrole doktorum öyle demişti..az kaldı hayırlısı inşallah. ..
hayırlı haberlerle gel canım inş

Günaydın kızlar...keyifler nasıl? Birazdan doktor kontrolümüz var bakalım bizim kız ne alemde.bundan sonra her iki haftadaa bir gidecegim kontrole doktorum öyle demişti..az kaldı hayırlısı inşallah. ..
Ayy ne güzel miniğini görcen iyidir kızın inşallah :) bende pazartesi gitcem doktoruma inşallah herşey iyidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…