- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Canım devlette de özelde de alınmıyor merak etme kuvöz ücretsiz isterse 4ay kalsınSsk da alıyomuki
bende ruyamda sureklı erken doğum yapoyorum bilinçaltımız saçmalıyo su sıralar :s
Park yatak en ideali aslinda canim cocuk alti aylik olunca alt kata indiriyorsun ixin rahat oluyor .korumasi ve asansoru olan bi mobilya bi park yatak digerleri yedi aydan sonra tehlikeli oluyor cocuk oturuyr turunuyor ayaga kalkiyor sebek bunlarkızlar oda yapmıycaz tasınacağımız için bana 1 2 sene kullanmalık bir yatak gerekıyo sizce ne alıyım ? herkes park yatak dıyo ama park yatagın tıpını begenmıyorum, soyle kendınden sallanan besık falan alsam 2 yıl idare eder mı sizce benı ? tecrubeli annelerden cevap beklıyorum...
İnşallah kullanabilirsin canimSelam annikolar,
Çalışan annelere (devlet hariç) bir bilgi vereceğim. 6331 numaralı iş kanunu uygulayan işyerlerinde gebe çalışanların günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamayacağı hükmü var.16 Ağustos 2013'te bu maddenin de olduğu bir yönetmelik yayınlanmış resmi gazetede, bakabilirsiniz. Bizim şirkette uygulanmıyor, ben de biraz sinir oldum bu duruma, az önce gidip dilekçe verdim faydalanmak istiyorum diye. Çünkü günde 10 saat buradayım, bir saat öğle tatili düşünce 9 saat çalışmam var. Bazen gerçekten zor oluyor. Eve pelte gibi gidiyorum.
Benim gibi 7,5 saatten fazla çalışan varsa faydalanabilir diye paylaşıyorum.
Canim benimde temizlik yapmam gerek 25 gündür evde yokum ve cumartesi dönüyorum. Ama kararsizim ben mi yapsam hareket olur bana kadim mi cagirsam.herkese günaydın anneler :)
dün eşimle yatak odası, banyo ve bebek odasını temizledik dip köşe camların içten tozunu aldım oda yeter zaten hergün yağmur yağıyor batıyor yine bugünde mutfak ve salon var sırada bi odayı bugün bir odayı yarın yaparım sanırım yavaş yavaş artık ağırlaştım bel ağrılarım oluyor bünyem kaldırmıyor bebek rahat bırakmıyor eğil kalk huzursuz oluyor oda
bugün anne eksiklerini araştırıp tamamen kenara yazmayı düşünüyorum haftasonu da tamamlarım eksikleri inş rabbimn izniyle
son aya eksiksiz girmek istiyorum herşey hazır bu bir ayda çantaları dalan tamamen halldeip hazırlıamam lazım ve zaman çok çabuk geçiyor
Canim bebek büyüyor alt tarafa baski yapiyir. Bende de oluyor arada.Günaydın kızlar.
Bir şey soracağım size; bir kaç gündür vajinamda bir sancı var. Bebek sanki aşağı tarafa baskı yapıyormuş gibi. Sizde de ağrılar başladı mı? Bu yalancı sancı mıdır?
ay gerçekten güzelmiş canım ya ..iptal edip bende ondan alacağım çok sağol.. baya fiyat farkı var çünkü ..Mama sandelyesi için alçak baya bence
Oturup yere öyle yedirmek gerekiyor diye
Ama dediğim gibi beğendiğim bir model
Bende e bebekten 6 in 1 model var stokta yok bayadir
1 ay önce aradigimda 2 ay sonra gelecek demişlerdi
Fiyat 140 civariydi sanirim
Gelirse onu almak istiyorum
Mervecim ins dognca sakin bi cocuk olur seni utandirir oglusunŞu saat oldu oglum kıpır kıpır uyuyamıyorum...ulan veled dunyaya gelince zaten uyutmıcan.. Ayyyy cok kasılıyo karnım...;(
Nefes almkta zorlanıyorum..
Kızlar aldogınız yaptıgınız seyler cok gusel.. Rabbim gule gule kıllanmak nasip etsın..
Gecelik pijama takımı esoföan takımı alırken üst bölümün fermuarlı dügmeli hiç olmadı gögüs altı hizasına kadar dügmeli cıtcıtlı tercih edin ... Bebek emzireceksiniz unutmayın.. Daha kullanıslı olur.. Tamamen üst bölümü acmaktansa dügmeleri cıtcıtları acarsınız daha tertipli olur..
Hasta bezı evet cok lazım oluyo ama bn söle yaptım öle bez gıbı takamadım rahatsız oldum.. Bi arkadasım fikir verdı saolsun bebek bezlerıde olabılır bu lastıklı iki kenarından kesip kullandım cok dha rahat oldu ped gibi..
Cantalarınızda olmassa olmazlar bitanesi gögüs ucu kremı olsun.. İlk emerken ve bi kac ay ihtiyacınız olacak...
Bu aralar bol bol nefes egzersizi yapın.. Netten hatta arastırabılırsonız..nefes ve ıkınma yöntemi diye..
Ben bu beşigin bebek korumalıklarınıda yıkıcam.. 30 derecedekısa program ve düşük devirde bozulurmu bızulmaz mı bilmiyom ama o şekılde kullanama.. Tozar bizede gözükmez sonucta tekstıl ürünü..
Yıkamıcalsanız cırpın bol bol
...
çok sağol canım ..bende 3,5 tan aşağı duymamıştım..Canim sahibinden.com da bebek sabunu filan yaz. 2 tl ye satiyo. Cok sasirdim bende 3 bucuktan asagi gormemistim. Cok uygun yapıyo. Numarasini ordan alip whatsaptan iletisime gecebilirsiniz. Bende bugun siparisimi verdim.
Sağol cnmCanım devlette de özelde de alınmıyor merak etme kuvöz ücretsiz isterse 4ay kalsın
:)Saol cnm daha guzelleri senin olsun is bi an once iyilesirsn
beşiklerde fazla yatmiyolar canim hmn buyuyolar kuçuk gelir iki sene rahat edemez kesinlikle park yatak diyorum bnm oglum uç yasında hâlâ yatıyor park yatagındakızlar oda yapmıycaz tasınacağımız için bana 1 2 sene kullanmalık bir yatak gerekıyo sizce ne alıyım ? herkes park yatak dıyo ama park yatagın tıpını begenmıyorum, soyle kendınden sallanan besık falan alsam 2 yıl idare eder mı sizce benı ? tecrubeli annelerden cevap beklıyorum...
İnşallah atanırsın, gönlüne göre olur canım. Ben de mi kpss'ye girsem acaba ? :)İnşallah kullanabilirsin canim
Özel sektörde böyle sikintilar var
Ben 4 sene calistim pes ettim
Oturdum 2 sene KPSS calistim inşallah kasimda olmadi haziranda atanacagim.
Kasimda atanip dogum iznimi kullanmak çok istiyorum :)
Canim benimde temizlik yapmam gerek 25 gündür evde yokum ve cumartesi dönüyorum. Ama kararsizim ben mi yapsam hareket olur bana kadim mi cagirsam.
Eve gidince son aldiklarima bakip bende bir liste cikaracagim
Aklimda kalan eksikler bebek bakin urunleri sadece
Canim bebek büyüyor alt tarafa baski yapiyir. Bende de oluyor arada.
Birde ablam vajina da büyüyor demişti.
Çok Sağol cnm biraz hafifledi gibi bugün allah yardım etsin bana ve diğer hasta hamiş olanlara :)Gece kuşunuz geldiiii
Bunların hepsi eşimin vardiyalı çalışmasından oluyor
Biz bugün çoook bir gün geçirdik kocitimle.
Sabah arkadaşlarımızla kahvaltıya gittik, eşime ayakkabı almak için gezdik yine aldık çok şükür bu sefer
Kanz da indirim vardı Mustafama 0-1 aylık kadife kolsuz tulum aldık 15 liraya
Sonra eşimle yine yemeğe gittik.
Sonra eve geldik ben uyudum, eşim yemek yaptı, yarın akşam için yapmış uğraşmayayım diye
Ahh ahh eskiden daha çok evdeydi ne çok yemek yapardı, iş yapardı, iş değiştirdiğinden beri çok yoğun çalışıyor.
Şu 2 gün tatildi eşime hemen eski formuna döndüBu arada sever yemek yapmayı, yeni evlendiğimizde benden iyi yemek yapıyordu
sezin_uk sezincim aldıkların ne güzel. Selpak'ın yetişkin hasta bezi olduğunu hiç bilmiyordum.
Büyük marketlerden mi aldın acaba. Bence de yandan cırt cırtlı olması çok iyi olmuş. Bende ondan bakayım, hem bakım örtüsü hemde bez. Çok iyi oldu bunu gördüğüm. Bu arada süt pompanız hayırlı olsun, bol bol sütün olsun inşallah.
Ama biraz pahalıymış yaaPara harcamaktan gına geldi, artık her şey batıyor bana
@hihami harika olmuş harika kapı süsü daha bitmeden bayıldım. Bakalım ne kadara mal olacak, biz dünya kadar para verdik
@papaya09 çok teşekkür ederim canım. Bizde zuzu modelini çok sevmiştik, ama özellik bakımından bunu seçtik.
İnşallah yaptırdığın istediğin gibi olur içine siner. Ama ben yaptırırsan foto isterim mutlaka
zafergul çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah.. Hastalık çok zormuş hamileyken
@eflalim nabersin özledim seni
Çok güzel olmuş canım bayıldım ellerine sağlık :)Ben artık nihayet çalışmalara başladım.
Bunlar mevlütte dağıtılacak lavanta yastıkları olacak. Bohça yapacaktık ama olmadı kumaş kalın geldi, bizde yastığa döndük.
Kumaşı ıslak kadife ve sayısı 150 adet olacak.
Kumaşı kestim, kesimi de uzun sürdü.
Vee bu akşam 150 tanesini de makinede diktim. Şimdi sadece içlerini silikon ve az lavantayla doldurmak vede süslemelerini yapmak kaldı.
Onun içinde annem ve ablam gelecek inşallah.
Bende ufaktan diğer süslemelere geçebilirim böylece.
Hee birde Hoşgeldin Mustafa yada benzeri bir yazı basılacak ve takılacak.
Eki Görüntüle 1286868 Eki Görüntüle 1286869 Eki Görüntüle 1286870 Eki Görüntüle 1286871 Eki Görüntüle 1286872
Bende park yatak aldım pembuş çok güzellbeşiklerde fazla yatmiyolar canim hmn buyuyolar kuçuk gelir iki sene rahat edemez kesinlikle park yatak diyorum bnm oglum uç yasında hâlâ yatıyor park yatagında
Bende park yatak aldım pembuş çok güzell
Hangi bolum mezunusun canim ?İnşallah atanırsın, gönlüne göre olur canım. Ben de mi kpss'ye girsem acaba ? :)
İnşallah 1 aya stoklara girerde aliriz canimay gerçekten güzelmiş canım ya ..iptal edip bende ondan alacağım çok sağol.. baya fiyat farkı var çünkü ..
Günaydın herkese canlar
Bugün pek keyifsizim
Psikolojim bozuldu herhalde benim sürekli rüyamda kızımı emziremediğimi görüyorum
Ya bakamazsam bebeğime
İnşallah kullanabilirsin canim
Özel sektörde böyle sikintilar var
Ben 4 sene calistim pes ettim
Oturdum 2 sene KPSS calistim inşallah kasimda olmadi haziranda atanacagim.
Kasimda atanip dogum iznimi kullanmak çok istiyorum :)
Canim benimde temizlik yapmam gerek 25 gündür evde yokum ve cumartesi dönüyorum. Ama kararsizim ben mi yapsam hareket olur bana kadim mi cagirsam.
Eve gidince son aldiklarima bakip bende bir liste cikaracagim
Aklimda kalan eksikler bebek bakin urunleri sadece
Canim bebek büyüyor alt tarafa baski yapiyir. Bende de oluyor arada.
Birde ablam vajina da büyüyor demişti.
hayırlı haberlerle gel canım inşGünaydın kızlar...keyifler nasıl? Birazdan doktor kontrolümüz var bakalım bizim kız ne alemde.bundan sonra her iki haftadaa bir gidecegim kontrole doktorum öyle demişti..az kaldı hayırlısı inşallah. ..
Ayy ne güzel miniğini görcen iyidir kızın inşallah :) bende pazartesi gitcem doktoruma inşallah herşey iyidir :)Günaydın kızlar...keyifler nasıl? Birazdan doktor kontrolümüz var bakalım bizim kız ne alemde.bundan sonra her iki haftadaa bir gidecegim kontrole doktorum öyle demişti..az kaldı hayırlısı inşallah. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?