2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Tünaydın kızlar iyisiniz inşallah 90 olmuşum ama keyfim yerinde benim haricimde herkes kiloma taktı ben beşik siparişini verdik annemle.Evim küçük olduğu için park yataklar dev gibi geldi gözüme bende 2 yaşa kadar kullanılabilen lüks sallanan beşik aldım.Biraz hareketlenince sallanan bölümü vidalardan söküp yere koyabilirim hoşuma gitti açıkçası 200 tl taksitli vede uyku seti, cibinliği de vardı uygun gibi geldi bana annem aldığı için pahalı olsun istemedim.gelişini sabırla bekliyoruz bebişin. bugün evimi pis su bastı sinirim tepemde ama yapacak bişey yokmuş gelip çektiler logardan.inşallah mikrop kapmam banyo yaptım.Alkahım bebişimi ve beni korur inşallah.Annemde yıllarca akan kokan evlerde yaşadı.Hep suların içindeydi.Kız çocuğuda annesinin kaderini yaşarmış derler bende yaşadıkça bunları annem gelir hep aklıma kendimi teselli ederim.Neyse iyi bakın kendinize

Merhaba kızlar, ihtiyaçlar bitti ohh derken kalan alınacaklar yine kafamı karıştırmaya başladı. Çünkü en zevkli olan kısmı kıyafetlerini bitirmişim. Nevresim bakarken kendimi bebek oda araştırırken buluyorum hoop ordan termometrelere geçmişim, yeni sekme açıp bebek bakım ürünlerini araştırırken benim kafa iyice gidiyo ve elim boş olarak çkıyorum Yine o ilk zamanlardaki kafa karışıklığına döndüm sanırsam

Tecrübem yok ama ikeadaki karyolalara bakabilirsin. Boyu 120cm 2 yaşına kadar kullanabilirsin.

Alınacaklar listesi yapmadın mı canım? Ben aldıkta listede işaretliyorum. Listede kalanları da zamanla alıcam.

hazırla tabi canım ben güya hazırladım çok değil bir iki eksiğim var ama rüyama girdi eksikler yüzünden doğuma giremiyordum:)
Kızlar merhaba benide yazın listeye ya benimde bir kızım olacak inşallah ocağın sonunda...
hoşgeldin
canım bebeğin ayakları aşağıdadır muhtemelen geçen hafta ben öyleydim ayakları rahatsız ediyormuş meğer
orası öyle tabi ama canım arada dinleniyorsun abzen, sürekli evde olunca akşama kadar yapacak işin bitmiyor kahvaltısı öğle yemeği akşam yemeği ayrı ayrı uğraş birde çocuk olunca arkasını defalarca topluyorsun durmuyorsun, eee evdeyim şu işi yapıyım bu işi yapıyım diyorsun akşam oluyor, çalışana tabi ki zor ama siz akşam gelip yapıyorsunuz biz bütün gün yapıyoruz
Günaydın herkese canlar
Bugün pek keyifsizim
Psikolojim bozuldu herhalde benim sürekli rüyamda kızımı emziremediğimi görüyorum
Ya bakamazsam bebeğime
canım o duygular çok normal ilk gebelikte özellikle, bilinmezler korkutuyor ama emin ol senden başka hiç kimse ona yetemez senden daha güzel bakamaz doğar doğmaz yıllardır annelik yapıyormuşsun gibi olacak:)
evet canım soğuk süt iç, tatlı çok yağlı salçalı asitli meyveler yakar
senin keyfin yerinde ya herkese ne:)

hayırlı olsun beşiğiniz, su basması içinde geçmiş olsun

canım ufak tefek kalan eksikler daha çok yoruyor

Alınacaklar listesi yapmadın mı canım? Ben aldıkta listede işaretliyorum. Listede kalanları da zamanla alıcam.
Yaptım canım da hep sıkıcı şeyler kaldı sanki. Tulumlar, önlükler daha zevkliydi. Beni yoran kısmı marka araştırması, bi türlü karar veremiyorum

kendime hamile bahçivan pantolonu alayim istiyorum ama yasadigim yer kücuk burda yok nette de hem denemeden almak istemiorum hemde fiyatlar yüksek geldi.alip giyeniniz var mi beden olarak cok farkeder mi netten alsam.icimde kalsin istemiorum

Canim bu durum sadece ssk ile anlaşması olan özellerde mi geçerli yoksa anlaşması olmasa da geçerli mi?
bütün hastanelerde geçerli bu durum kuvöz acil bir durum olduğu için para istemiyorlar ama sizden mama ve bez almanızı istiyorlar kuzenimin çocukları kalmıştı kuvözde

canım çok kötü olmuş iyi yapmışsın

Ben ilk hamileligimde almistim 2012 de. 18
0 tlydi galiba. Ebru s maternety den almis
tim. Ilk hamileligimde cok giyememistim ama simdi hic cikarmiyorum

bütün hastanelerde geçerli bu durum kuvöz acil bir durum olduğu için para istemiyorlar ama sizden mama ve bez almanızı istiyorlar kuzenimin çocukları kalmıştı kuvözde
mamada mı istiyorlarmış benim oğlum kaldı 3 gün sadece bez istendi, sonra ben emzirmeye gittim ama arada verdikleri mamanın parasını istemediler , hem de en iyisini kullanıyorlardı, mesela ilk sütüm gelmeyincede hastane bir kaç günlük mamayı vermişti milupanın yeni doğan için şişede olanlarından, devlet hastanesiydi

bayanlar doğum çantasına şampuan konulmalı mı

neden
hayır canım tabi normal doğum olur hastane özel ve de güzel olursa duş alma imkanı varsa gerekir ama sezaryen olunca zaten duş almak zor, benim ameliyat yerime bir sprey sıkmışlardı böyle ten gibi kapatmıştı o sprey orayı eve geçince rahat duşumu alabilmiştim, şimdikinde nasıl olur bilemem

bayanlar doğum çantasına şampuan konulmalı mı

neden

evet konmalı! arkadaşım söyledi bana da hastanede 2. gün bebeği yıkıyolarmış ve şampuan istiyolarmış. yanınızda götürmezseniz ordan da alabilirsiniz, tabi 2 katı fiyatına. bir de bebek losyonu da istiyorlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…