Benim kızım 3 ay kaldi hicbisey istemedilerbütün hastanelerde geçerli bu durum kuvöz acil bir durum olduğu için para istemiyorlar ama sizden mama ve bez almanızı istiyorlar kuzenimin çocukları kalmıştı kuvözde
canim oda hamile pantolonu gibi normal bedenine gore mi aldin pekiBen ilk hamileligimde almistim 2012 de. 18
0 tlydi galiba. Ebru s maternety den almis
tim. Ilk hamileligimde cok giyememistim ama simdi hic cikarmiyorum
bayanlar doğum çantasına şampuan konulmalı mı
neden
bende takip edeceğim canım .. haberleşiriz olur muİnşallah 1 aya stoklara girerde aliriz canim
arkadaşlar merhabalar,
biberon araştırıyorum da Avent'te karar kıldım. yeni doğan setlerinden alıcam hem ekonomik hem de kullanışlıymış ama tek problem hangi yeni doğan setini almam gerektiğiyle ilgili.
2 farklı model var biri classic seri diğeri de natural seri.
siz hangisini kullanıyosunuz? ve neden? çünkü ikisinin de özellikleri birbirine çok benziyo.
Teşşekkürler,
canım ben classic olandan aldım.natural olanın ucu memeye benzediğinden odaha fazla tercih edilebilir ikisinin arasında fazla fark vardı ben classic olanını aldım.Fazla bi sorun olacağını zannetmiyorum.arkadaşlar merhabalar,
biberon araştırıyorum da Avent'te karar kıldım. yeni doğan setlerinden alıcam hem ekonomik hem de kullanışlıymış ama tek problem hangi yeni doğan setini almam gerektiğiyle ilgili.
2 farklı model var biri classic seri diğeri de natural seri.
siz hangisini kullanıyosunuz? ve neden? çünkü ikisinin de özellikleri birbirine çok benziyo.
Teşşekkürler,
hayır canım tabi normal doğum olur hastane özel ve de güzel olursa duş alma imkanı varsa gerekir ama sezaryen olunca zaten duş almak zor, benim ameliyat yerime bir sprey sıkmışlardı böyle ten gibi kapatmıştı o sprey orayı eve geçince rahat duşumu alabilmiştim, şimdikinde nasıl olur bilemem
Ben sezeryanlıyım devlet hast.düşünüyorum ameliyatı.Ne olur ne olmaz diye alıcam yanıma arkadaşıma ameliyattan sonra su geçirmez bant takmışlar duşunu almış hastanede oda kışın doğum yapmıştı.2 gün hastanede kalınıyormuş ben kesin rahatsız olurum terleyince.
S beden almisim ben ama kenarlarinda 3 boy dugmesi var suan ilk dugmede kullaniyorum ilerde 2.ye gecerim heralde.canim oda hamile pantolonu gibi normal bedenine gore mi aldin peki
kızlar merhabalar..Maalesef English Home da bir tane bişey bulamadım indirim vardı ama ya bebek ürünlerinde yoktu yada bitmiş büyük ihtimalle kalmamıştı bir tane bile bişey alamadım
bugün facebook ocak annelerinde biri paylaşmış ben gidip görmedim tabi ama Gratis te %40 indirim varmış.bütün ürünlerde yakınlarınızda varsa uğrayıp bakın derim sitesindede yazıyo zaten tabi varsa bişeler UNY BABY nin 6 lı ıslak mendili 25 26 dan assağı olmuyo 13 liraya düşmüş.Ben düzcede olduğumdan burda yok Boluda vardı hafta sonu olsaydı giderdim ama anneme söyledim gidebilirlerse varsa alcaklar ıslak mendili.
Konu daha önce söylendimi bilmiyorum ama bilgilendireyim istedim.koşunnnn
kan uyuşmazlığını nasıl biliyoruzbunu aldım
kan uyuşmazlığınız varsa iğne yapıyorlar başka bişi kalmadı
Bende 89um canim.. kac kiloyla hamile kaldin? Birde besigin resmini gorebilirmiyim acaba?Tünaydın kızlar iyisiniz inşallah 90 olmuşum ama keyfim yerinde benim haricimde herkes kiloma taktıben beşik siparişini verdik annemle.Evim küçük olduğu için park yataklar dev gibi geldi gözüme bende 2 yaşa kadar kullanılabilen lüks sallanan beşik aldım.Biraz hareketlenince sallanan bölümü vidalardan söküp yere koyabilirim hoşuma gitti açıkçası 200 tl taksitli vede uyku seti, cibinliği de vardı uygun gibi geldi bana annem aldığı için pahalı olsun istemedim. gelişini sabırla bekliyoruz bebişin. bugün evimi pis su bastı sinirim tepemde ama yapacak bişey yokmuş gelip çektiler logardan.inşallah mikrop kapmam banyo yaptım.Alkahım bebişimi ve beni korur inşallah.Annemde yıllarca akan kokan evlerde yaşadı.Hep suların içindeydi.Kız çocuğuda annesinin kaderini yaşarmış derler bende yaşadıkça bunları annem gelir hep aklıma kendimi teselli ederim.Neyse iyi bakın kendinize
Bidenem nasılsın canım.. Küçük annem benim.. Görüyüm görüyom yazamıyom tugbam..nasıl geçti hamilelgin canım pek giremwdinBende 89um canim.. kac kiloyla hamile kaldin? Birde besigin resmini gorebilirmiyim acaba?
hazırla tabi canım ben güya hazırladım çok değil bir iki eksiğim var ama rüyama girdi eksikler yüzünden doğuma giremiyordum:)
hoşgeldin
canım bebeğin ayakları aşağıdadır muhtemelen geçen hafta ben öyleydim ayakları rahatsız ediyormuş meğer
orası öyle tabi ama canım arada dinleniyorsun abzen, sürekli evde olunca akşama kadar yapacak işin bitmiyor kahvaltısı öğle yemeği akşam yemeği ayrı ayrı uğraş birde çocuk olunca arkasını defalarca topluyorsun durmuyorsun, eee evdeyim şu işi yapıyım bu işi yapıyım diyorsun akşam oluyor, çalışana tabi ki zor ama siz akşam gelip yapıyorsunuz biz bütün gün yapıyoruz
canım o duygular çok normal ilk gebelikte özellikle, bilinmezler korkutuyor ama emin ol senden başka hiç kimse ona yetemez senden daha güzel bakamaz doğar doğmaz yıllardır annelik yapıyormuşsun gibi olacak:)
evet canım soğuk süt iç, tatlı çok yağlı salçalı asitli meyveler yakar
senin keyfin yerinde ya herkese ne:)
hayırlı olsun beşiğiniz, su basması içinde geçmiş olsun
canım ufak tefek kalan eksikler daha çok yoruyor
kan uyuşmazlığını nasıl biliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?