2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar merhabalar,
biberon araştırıyorum da Avent'te karar kıldım. yeni doğan setlerinden alıcam hem ekonomik hem de kullanışlıymış ama tek problem hangi yeni doğan setini almam gerektiğiyle ilgili.
2 farklı model var biri classic seri diğeri de natural seri.
siz hangisini kullanıyosunuz? ve neden? çünkü ikisinin de özellikleri birbirine çok benziyo.

Teşşekkürler,

kızlar merhabalar..Maalesef English Home da bir tane bişey bulamadım indirim vardı ama ya bebek ürünlerinde yoktu yada bitmiş büyük ihtimalle kalmamıştı bir tane bile bişey alamadım
bugün facebook ocak annelerinde biri paylaşmış ben gidip görmedim tabi ama Gratis te %40 indirim varmış.bütün ürünlerde yakınlarınızda varsa uğrayıp bakın derim sitesindede yazıyo zaten tabi varsa bişeler UNY BABY nin 6 lı ıslak mendili 25 26 dan assağı olmuyo 13 liraya düşmüş.Ben düzcede olduğumdan burda yok Boluda vardı hafta sonu olsaydı giderdim ama anneme söyledim gidebilirlerse varsa alcaklar ıslak mendili.
Konu daha önce söylendimi bilmiyorum ama bilgilendireyim istedim.koşunnnn

bayanlar doğum çantasına şampuan konulmalı mı

neden

Ben sezeryanlıyım devlet hast.düşünüyorum ameliyatı.Ne olur ne olmaz diye alıcam yanıma arkadaşıma ameliyattan sonra su geçirmez bant takmışlar duşunu almış hastanede oda kışın doğum yapmıştı.2 gün hastanede kalınıyormuş ben kesin rahatsız olurum terleyince.

Kızlarr doğum çantasına şampuan konusu konuşulmuşken sizdn ricam var yaptığınız yada yapacağınız doğum çantasına neyi ne kadar koyacaksınız onlarıda liste halind paylaşırsanız çok memnun olurum.Salı günü kontrolden sonra dr uma son kez soracağım cinsiyeti nolur nolmaz içimde süphe var hala kesin bişey demedi çünkü ondan sonra bütün aldıklarımı yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum. aşşağı yukarı 30.haftada olacam Allah korusun ne olur ne olmaz.Ama neyi nasıl koyacağımı bilmiyorum. hem anne,hem bebek çantası için

Canım Dr brown kolik cam biberon bunu herkes tavsiye etti bende alcam bunuda araştır istersen.

canım ben classic olandan aldım.natural olanın ucu memeye benzediğinden odaha fazla tercih edilebilir ikisinin arasında fazla fark vardı ben classic olanını aldım.Fazla bi sorun olacağını zannetmiyorum.

yorum yapan herkse teşekkürler

o zaman koymakta fayda var diye düşünüyorum
özelde doğum yapacağım daha konuşadım nasıl odalar bile tek oda istiyorum bi gittiğimde konuşuyum bari

bana da mesaj geldi ,bir ara uğramayı düşünüyorum ama hava çok soğuk nasıl çıkarım dışarı bilmem

Bende 89um canim.. kac kiloyla hamile kaldin? Birde besigin resmini gorebilirmiyim acaba?

Girlboom canım bende gec döllenme vardı o yüsden tarihi öle cıktı .. Öleyazdım.. Sonradan büyüdü bebiş haftasını tamamladı.. 27 aralık dedı dr da ben degiltirmiyeun.. Ne olur ne olmaz

Bende 89um canim.. kac kiloyla hamile kaldin? Birde besigin resmini gorebilirmiyim acaba?
Bidenem nasılsın canım.. Küçük annem benim.. Görüyüm görüyom yazamıyom tugbam..nasıl geçti hamilelgin canım pek giremwdin

saol canm süt işe yaradı baya hafifledi

Eflalim dalan roxyi diyoun.. Bugun alayım onu ben ozaman.. İkidefa durulayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…