Canım knedi odan olucaksa dantelli olanlar hosuna gidiyosa götürde bnce gerek yok...kızlar bir soru daha
hastaneye nevresim takımı götürecekmisiniz dantelli olanlardan
ben karar veremedim tamda bilmiyorum nasıl oluyor bu işler
:) cok tesekkur ederm ablacm iyiyiz cok sukur. Sen nasilsin? Hamileligim iyi gecti simdiye kadar cok sukur ama cok kilo aldmBidenem nasılsın canım.. Küçük annem benim.. Görüyüm görüyom yazamıyom tugbam..nasıl geçti hamilelgin canım pek giremwdin
canım bebeklerin göbeği düşmedne yıkanmıyor artık, hastanede de siliyorlar uni baby yenidoğan ıslak pamuk havlu götürün onla silerlerevet konmalı! arkadaşım söyledi bana da hastanede 2. gün bebeği yıkıyolarmış ve şampuan istiyolarmış. yanınızda götürmezseniz ordan da alabilirsiniz, tabi 2 katı fiyatına. bir de bebek losyonu da istiyorlamış.
en güzeli sprey canım aklınızda olsun sorun mutlakaBen sezeryanlıyım devlet hast.düşünüyorum ameliyatı.Ne olur ne olmaz diye alıcam yanıma arkadaşıma ameliyattan sonra su geçirmez bant takmışlar duşunu almış hastanede oda kışın doğum yapmıştı.2 gün hastanede kalınıyormuş ben kesin rahatsız olurum terleyince.
canım ben eklemiştim keşke pc ye kaydetseydim epey ayrıntılı yazmıştımKızlarr doğum çantasına şampuan konusu konuşulmuşken sizdn ricam var yaptığınız yada yapacağınız doğum çantasına neyi ne kadar koyacaksınız onlarıda liste halind paylaşırsanız çok memnun olurum.Salı günü kontrolden sonra dr uma son kez soracağım cinsiyeti nolur nolmaz içimde süphe var hala kesin bişey demedi çünkü ondan sonra bütün aldıklarımı yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum.aşşağı yukarı 30.haftada olacam Allah korusun ne olur ne olmaz.Ama neyi nasıl koyacağımı bilmiyorum. hem anne,hem bebek çantası için
konuş tabi canım normal olursa kesin duş almak istersin çok terlersin doğum esnasındayorum yapan herkse teşekkürler
o zaman koymakta fayda var diye düşünüyorum
özelde doğum yapacağım daha konuşadım nasıl odalar bile tek oda istiyorum bi gittiğimde konuşuyum bari
hayırlı olsun bekliyorum fotokızlar biraz önce gittigidiyordan bebek şekeri siparişi verdim.set halinde elli tane şeker kapı tülü süsü ve sepeti 55 tl kargo ücretsiz..çok heyecanlıyım gelsin resmini atarım hemen.
al canım memnun kalırsın mutlaka ama az koy ölçüyü yıkarkenEflalim dalan roxyi diyoun.. Bugun alayım onu ben ozaman.. İkidefa durulayım..
yok canım ya leke olacak vs. ne uğraşıcam onunla:)kızlar bir soru daha
hastaneye nevresim takımı götürecekmisiniz dantelli olanlardan
ben karar veremedim tamda bilmiyorum nasıl oluyor bu işler
canım yıka ben her şeyini yıkadım çantasından port bebesine uyku setine varana kadar hiç biri bozulmadı 30 derecede narin ya da elde yıkama programında yıkarsınYatak korumalıklarına bi çözüm buldum beb koltuklatıma nemli esarp tarzı böle bezama serip. Pat pat vuruyorum okşavayla.. Toz nemli beze geçiyo.. Dün gece aklıma o geldi..
Koltugun altına nemli bez üstüne korumalık üstüne yine nemli bez serip oklavayla cırpmıa gibi olcak.. En sonda bi güzel silerim oh..
Dediginiz gibi yıkandıında solarsa bi anlmaı olmaz
Ayy kızlar bana guluceksınız ama canım ıslak toprakta yuvarlanmak istıyo heryerım toprak olsun birazcıkta yıyım... Cok kötuyum suan canım öle istıyoki
Demir ilacıda aklıma geldıkce kullanıyorum.. Allhınm..saksı diplerinden biraz toprak yesem nolur yaaaaaaa...agzım sulanıyo delircem
canım bebeklerin göbeği düşmedne yıkanmıyor artık, hastanede de siliyorlar uni baby yenidoğan ıslak pamuk havlu götürün onla silerler
arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı ve yıkamışlar. mustela şampuan ve vücut kremi istemişler.
Aman be kardeşim tek olumsuzluk bu olsun.. Dogumdan sonra diyet topiğinde ocak anneleri zayıflıyor diye bi topik acarız ordan dewam vericez.. Herkes az yada cok kılo aluyo cancazım..Allh korusun sende yyada bebişte bi problem olsa hiç kıloyu falan görnezdiin dimi..:) cok tesekkur ederm ablacm iyiyiz cok sukur. Sen nasilsin? Hamileligim iyi gecti simdiye kadar cok sukur ama cok kilo aldmtek olumsuzluk bu
Yatak korumalıklarına bi çözüm buldum beb koltuklatıma nemli esarp tarzı böle bezama serip. Pat pat vuruyorum okşavayla.. Toz nemli beze geçiyo.. Dün gece aklıma o geldi..
Koltugun altına nemli bez üstüne korumalık üstüne yine nemli bez serip oklavayla cırpmıa gibi olcak.. En sonda bi güzel silerim oh..
Dediginiz gibi yıkandıında solarsa bi anlmaı olmaz
Canım knedi odan olucaksa dantelli olanlar hosuna gidiyosa götürde bnce gerek yok...
Orda zaten süreki carsaf nevresim degişiyo... Kanama falan oluyo sürülüyo heryere..
Sezeryanda olsa normalde olsa hast karsılıyo onları ki daha iyi bence.. Sen o dantelli keri evine sakla.. Güzel bi yatagını yaptır kım kalıcaksa miss gibi yat evinde
canım bebeklerin göbeği düşmedne yıkanmıyor artık, hastanede de siliyorlar uni baby yenidoğan ıslak pamuk havlu götürün onla silerler
en güzeli sprey canım aklınızda olsun sorun mutlaka
canım ben eklemiştim keşke pc ye kaydetseydim epey ayrıntılı yazmıştım
konuş tabi canım normal olursa kesin duş almak istersin çok terlersin doğum esnasında
hayırlı olsun bekliyorum foto
al canım memnun kalırsın mutlaka ama az koy ölçüyü yıkarken
yok canım ya leke olacak vs. ne uğraşıcam onunla:)
canım yıka ben her şeyini yıkadım çantasından port bebesine uyku setine varana kadar hiç biri bozulmadı 30 derecede narin ya da elde yıkama programında yıkarsın
kız sakın yeme senin dozu artırman lazım ciddi ciddi, hemen dr sor bence
Ayy kızlar bana guluceksınız ama canım ıslak toprakta yuvarlanmak istıyo heryerım toprak olsun birazcıkta yıyım... Cok kötuyum suan canım öle istıyoki
Demir ilacıda aklıma geldıkce kullanıyorum.. Allhınm..saksı diplerinden biraz toprak yesem nolur yaaaaaaa...agzım sulanıyo delircem
Afff suanda oturdum aglıyorum... Temizlk yapıyrum bu yag sökücü varya güldalın kokusu bni mahvediyo yıyesım geliyo.. Fairynin kokusu bni mahvediyoooo....
Acıp agzıma dökesimmmm varr..
Delirdim mi ben ya..bn o kömürü yemessem bayılcam şimdi
:) tesekkur edrrm moral vrrdigin icin? Sen kac kilo aldin?Mrv5post: 37541530 .!.:Aman be kardeşim tek olumsuzluk bu olsun.. Dogumdan sonra diyet topiğinde ocak anneleri zayıflıyor diye bi topik acarız ordan dewam vericez.. Herkes az yada cok kılo aluyo cancazım..Allh korusun sende yyada bebişte bi problem olsa hiç kıloyu falan görnezdiin dimi..
Bol bol su iç canım..gidecek kiloların merak etme.. Kimsenin bi lafınında kafana takma .. Laf söleyen olursa kocam iyi baktı bana dersin ..
Baby içim bi acayipp.. Kendıme sert bi kahve yapayım acaba geçer mi gecende iyi gelmişti nedense... Bol telveli...yemek ye meyve canım belki geçer bu istekerler am sakın hiç birini deneme
Baby içim bi acayipp.. Kendıme sert bi kahve yapayım acaba geçer mi gecende iyi gelmişti nedense... Bol telveli...yemek ye meyve canım belki geçer bu istekerler am sakın hiç birini deneme
Baby içim bi acayipp.. Kendıme sert bi kahve yapayım acaba geçer mi gecende iyi gelmişti nedense... Bol telveli...
azcıcık temiz topraktan agzına alsan mı acaba bebekler kucukken yıyolaryaAyy kızlar bana guluceksınız ama canım ıslak toprakta yuvarlanmak istıyo heryerım toprak olsun birazcıkta yıyım... Cok kötuyum suan canım öle istıyoki
Anladm ablacm :)Tubam bende yaklasık 10 kılo almısımdır.. Bu alsam dr gitcem tartılırım yine canım bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?