2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar bir soru daha

hastaneye nevresim takımı götürecekmisiniz dantelli olanlardan

ben karar veremedim tamda bilmiyorum nasıl oluyor bu işler

Yatak korumalıklarına bi çözüm buldum beb koltuklatıma nemli esarp tarzı böle bezama serip. Pat pat vuruyorum okşavayla.. Toz nemli beze geçiyo.. Dün gece aklıma o geldi..
Koltugun altına nemli bez üstüne korumalık üstüne yine nemli bez serip oklavayla cırpmıa gibi olcak.. En sonda bi güzel silerim oh..
Dediginiz gibi yıkandıında solarsa bi anlmaı olmaz

kızlar bir soru daha

Canım knedi odan olucaksa dantelli olanlar hosuna gidiyosa götürde bnce gerek yok...
Orda zaten süreki carsaf nevresim degişiyo... Kanama falan oluyo sürülüyo heryere..
Sezeryanda olsa normalde olsa hast karsılıyo onları ki daha iyi bence.. Sen o dantelli keri evine sakla.. Güzel bi yatagını yaptır kım kalıcaksa miss gibi yat evinde

Ayy kızlar bana guluceksınız ama canım ıslak toprakta yuvarlanmak istıyo heryerım toprak olsun birazcıkta yıyım... Cok kötuyum suan canım öle istıyoki
Demir ilacıda aklıma geldıkce kullanıyorum.. Allhınm..saksı diplerinden biraz toprak yesem nolur yaaaaaaa...agzım sulanıyo delircem

Bidenem nasılsın canım.. Küçük annem benim.. Görüyüm görüyom yazamıyom tugbam..nasıl geçti hamilelgin canım pek giremwdin
:) cok tesekkur ederm ablacm iyiyiz cok sukur. Sen nasilsin? Hamileligim iyi gecti simdiye kadar cok sukur ama cok kilo aldm tek olumsuzluk bu

canım bebeklerin göbeği düşmedne yıkanmıyor artık, hastanede de siliyorlar uni baby yenidoğan ıslak pamuk havlu götürün onla silerler
en güzeli sprey canım aklınızda olsun sorun mutlaka
canım ben eklemiştim keşke pc ye kaydetseydim epey ayrıntılı yazmıştım
yorum yapan herkse teşekkürler

o zaman koymakta fayda var diye düşünüyorum
özelde doğum yapacağım daha konuşadım nasıl odalar bile tek oda istiyorum bi gittiğimde konuşuyum bari
konuş tabi canım normal olursa kesin duş almak istersin çok terlersin doğum esnasında
kızlar biraz önce gittigidiyordan bebek şekeri siparişi verdim.set halinde elli tane şeker kapı tülü süsü ve sepeti 55 tl kargo ücretsiz..çok heyecanlıyım gelsin resmini atarım hemen.
hayırlı olsun bekliyorum foto
Eflalim dalan roxyi diyoun.. Bugun alayım onu ben ozaman.. İkidefa durulayım..
al canım memnun kalırsın mutlaka ama az koy ölçüyü yıkarken
kızlar bir soru daha

yok canım ya leke olacak vs. ne uğraşıcam onunla:)
canım yıka ben her şeyini yıkadım çantasından port bebesine uyku setine varana kadar hiç biri bozulmadı 30 derecede narin ya da elde yıkama programında yıkarsın

kız sakın yeme senin dozu artırman lazım ciddi ciddi, hemen dr sor bence

:) cok tesekkur ederm ablacm iyiyiz cok sukur. Sen nasilsin? Hamileligim iyi gecti simdiye kadar cok sukur ama cok kilo aldm tek olumsuzluk bu
Aman be kardeşim tek olumsuzluk bu olsun.. Dogumdan sonra diyet topiğinde ocak anneleri zayıflıyor diye bi topik acarız ordan dewam vericez.. Herkes az yada cok kılo aluyo cancazım..Allh korusun sende yyada bebişte bi problem olsa hiç kıloyu falan görnezdiin dimi..
Bol bol su iç canım..gidecek kiloların merak etme.. Kimsenin bi lafınında kafana takma .. Laf söleyen olursa kocam iyi baktı bana dersin ..

Afff suanda oturdum aglıyorum... Temizlk yapıyrum bu yag sökücü varya güldalın kokusu bni mahvediyo yıyesım geliyo.. Fairynin kokusu bni mahvediyoooo....
Acıp agzıma dökesimmmm varr..
Delirdim mi ben ya..bn o kömürü yemessem bayılcam şimdi

çok iyi bir yöntem canım bende böyle yapıyım çok saol bilgi için

oldu o zaman götürmüyoruz
zaten götürmek istemiyordum iyi oldu :)

ne ilginç hamilelik geçiriyorsunz yaa bayıldım valla
bence yeme ama yenmez kum

yemek ye meyve canım belki geçer bu istekerler am sakın hiç birini deneme

:) tesekkur edrrm moral vrrdigin icin? Sen kac kilo aldin?

EFLALİM bu aksam gitcem druma zaten... Sölimde arttırsın ya.. Elim ayagım bosaldı sanki... İnanmassınız belki ama fenayımmm.....

Tubam bende yaklasık 10 kılo almısımdır.. Bu alsam dr gitcem tartılırım yine canım bakalım..

Kızımda g böle olmamıstım.. Hemen bi tahlil yaptıryım töbee kendimden geçiyorum bu kadarda olmaz ki
Şimdi kahve yapıyom kendime.. Görüntüsü camura benziyoys öle kaniyom heralde hafifliyo... Allahım sen böle dert verme

azcıcık temiz topraktan agzına alsan mı acaba bebekler kucukken yıyolarya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…