bende avent ve dr brown arasında gidip geliyorum avente karar verirsem naturel olanından alcam kolik özellikliymiş araştırdığımda yenidoğan daha uygun olduğu yazıyoduarkadaşlar merhabalar,
biberon araştırıyorum da Avent'te karar kıldım. yeni doğan setlerinden alıcam hem ekonomik hem de kullanışlıymış ama tek problem hangi yeni doğan setini almam gerektiğiyle ilgili.
2 farklı model var biri classic seri diğeri de natural seri.
siz hangisini kullanıyosunuz? ve neden? çünkü ikisinin de özellikleri birbirine çok benziyo.
Teşşekkürler,
tamam çok teşekkürleranne rh negatif
baba rh pozitif
ise kan uyuşmazlığı oluyor
arkadaşlar merhabalar,
biberon araştırıyorum da Avent'te karar kıldım. yeni doğan setlerinden alıcam hem ekonomik hem de kullanışlıymış ama tek problem hangi yeni doğan setini almam gerektiğiyle ilgili.
2 farklı model var biri classic seri diğeri de natural seri.
siz hangisini kullanıyosunuz? ve neden? çünkü ikisinin de özellikleri birbirine çok benziyo.
Teşşekkürler,
arkadaşım her gün okuyorum kahve içiyorsun afiyet şeker olsun ama hep söylicem söylicem tedirgin olma diye söylemiyorum ama insan sevdiğine dayanamaz söylermiş çünkü bana da annem söyledi bu kahve içmek çocuk zeka gelişimi için iyi değilmiş belki günde 1 içiyorsun ama zaten son aylar artık bence biraz daha azaltsan iyi olur.Kahve içince rahatladım azcık.. Ama basım dönüyo hala sanki..
Bu arada kız tugba senin için tosuncuk halimden cekılmıs var gönderim.. Eşim cekmiş sürekli işi yıyom o arada yakalanıca paaat poz verdim.. Bi kaç günlk resim hayatım
bende avent ve dr brown arasında gidip geliyorum avente karar verirsem naturel olanından alcam kolik özellikliymiş araştırdığımda yenidoğan daha uygun olduğu yazıyodu
Kurmadımki daha teyzesi temizlilten sonra inş
Gercekten mi inan hiç bi bilgim yoktu.. Bu aksam dr gitcem ya ay sorayım ben sunu.. Bacım kahveyide cok sewiyorum.. Günde 1 fincan içiyprum türk kahvesi ama nescafe falan degil..arkadaşım her gün okuyorum kahve içiyorsun afiyet şeker olsun ama hep söylicem söylicem tedirgin olma diye söylemiyorum ama insan sevdiğine dayanamaz söylermiş çünkü bana da annem söyledi bu kahve içmek çocuk zeka gelişimi için iyi değilmiş belki günde 1 içiyorsun ama zaten son aylar artık bence biraz daha azaltsan iyi olur.
Anladım canım çok teşekkürlerbütün hastanelerde geçerli bu durum kuvöz acil bir durum olduğu için para istemiyorlar ama sizden mama ve bez almanızı istiyorlar kuzenimin çocukları kalmıştı kuvözde
arkadaşım her gün okuyorum kahve içiyorsun afiyet şeker olsun ama hep söylicem söylicem tedirgin olma diye söylemiyorum ama insan sevdiğine dayanamaz söylermiş çünkü bana da annem söyledi bu kahve içmek çocuk zeka gelişimi için iyi değilmiş belki günde 1 içiyorsun ama zaten son aylar artık bence biraz daha azaltsan iyi olur.
ben de çok seviyorum kahveyiGercekten mi inan hiç bi bilgim yoktu.. Bu aksam dr gitcem ya ay sorayım ben sunu.. Bacım kahveyide cok sewiyorum.. Günde 1 fincan içiyprum türk kahvesi ama nescafe falan degil..
Saol canım uyardıgın için.. Tesekkür ederim.. Görüyosun hakimi.. İnan kahve içince bi kendime geldim
Sorucam bitanem.. Yazdım listeye..yazarım buraya..ben de çok seviyorum kahveyi
sormuştum dr açık çay istediğin kadar içebilirsin dedi tabi kanda problem yoksa
kahveyi de günde bir defa hiçbir zararı yok dedi ben de içiyorum öyle deyince
Türk kahvesi de nescafede ama nescafe haftada bir falan Bi zararı yoktur inşallah
Mervecim dr sorarsan bana da yazar mısın canm
Masallah ablacm cok iyi gorunuyorsun :) kilonda hicte fazla degil :)Kahve içince rahatladım azcık.. Ama basım dönüyo hala sanki..
Bu arada kız tugba senin için tosuncuk halimden cekılmıs var gönderim.. Eşim cekmiş sürekli işi yıyom o arada yakalanıca paaat poz verdim.. Bi kaç günlk resim hayatım
Bende 89um canim.. kac kiloyla hamile kaldin? Birde besigin resmini gorebilirmiyim acaba?
Bende 75le kaldim. Resmi bekliyorum canim76 kiloyla başladım cnm zaten kiloluydum kimse anlamıyordu hamile olduğumu eski düzenim aynı ama tuzlu yediğim için şiştim bacaklarımdan anlıyorum.Beşiğin resmini gelince atarım inşallah sipariş verdik bakalım ne zamana gelir.
Aynı kilo almışız inşallah doğumda gider bu kilolarBende 75le kaldim. Resmi bekliyorum canim
ben alacağım canımm ücretsiz izin.. biraz bebişimin yanında olmak istiyorumkızlar doğum sonrası ücretsiz izin almayı düşüneneler var mı .. bu aralar kafam çok karıştı.. en az 1 yaşına kadar kendim mi baksam diyorum.. istanbul'da bakıcılar bin lirayı beğenmiyorlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?