2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende avent ve dr brown arasında gidip geliyorum avente karar verirsem naturel olanından alcam kolik özellikliymiş araştırdığımda yenidoğan daha uygun olduğu yazıyodu

Kahve içince rahatladım azcık.. Ama basım dönüyo hala sanki..
Bu arada kız tugba senin için tosuncuk halimden cekılmıs var gönderim.. Eşim cekmiş sürekli işi yıyom o arada yakalanıca paaat poz verdim.. Bi kaç günlk resim hayatım

Eklentiler

• image.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 147

Aventin setlerinden bende alacaktım aslında ama sonra set yerine 125 mlt ve daha küçük birkaç biberon almaya karar verdim sebebi şu; setin içinden 2 adet 125 mlt, 2 adet 250 mlt 4 biberon ve biberon emzikleri çıkıyor. Yenidoğduğunda kullanmak için natural olan seti(anne memesine benzeyen ve gaz yapmayan) alacaksın ancak 4 biberondan sadece 125 mlt olan 2 tanesini kullanacaksın daha sonra bebek büyüdüğünden biberon emziklerini değiştirmek durumunda kalacaksın dolayısıyla 250 mlt biberon(250lik yenidoğan için büyük çünkü) emziklerini hiç kullanmadan atmak zorunda kalacaksın. Hatta hastanelerde 125 likten daha küçük biberon istiyorlarmış. Bu sebepten benim tercihim küçük, anne memesine benzeyen 1-2 tane biberon almak olacak.

arkadaşım her gün okuyorum kahve içiyorsun afiyet şeker olsun ama hep söylicem söylicem tedirgin olma diye söylemiyorum ama insan sevdiğine dayanamaz söylermiş çünkü bana da annem söyledi bu kahve içmek çocuk zeka gelişimi için iyi değilmiş belki günde 1 içiyorsun ama zaten son aylar artık bence biraz daha azaltsan iyi olur.

bende avent ve dr brown arasında gidip geliyorum avente karar verirsem naturel olanından alcam kolik özellikliymiş araştırdığımda yenidoğan daha uygun olduğu yazıyodu

Aslında ikisinin de koliğe karşı aynı özelliği varmış. Philips e yazdım bugün farkı sormak için ama hiç de açıklayıcı olmaya bu bilgiyi verdiler... dolayısıyla hangisi daha iyi hala anlayamadım...

Gercekten mi inan hiç bi bilgim yoktu.. Bu aksam dr gitcem ya ay sorayım ben sunu.. Bacım kahveyide cok sewiyorum.. Günde 1 fincan içiyprum türk kahvesi ama nescafe falan degil..
Saol canım uyardıgın için.. Tesekkür ederim.. Görüyosun hakimi.. İnan kahve içince bi kendime geldim

ben de çok seviyorum kahveyi
sormuştum dr açık çay istediğin kadar içebilirsin dedi tabi kanda problem yoksa
kahveyi de günde bir defa hiçbir zararı yok dedi ben de içiyorum öyle deyince
Türk kahvesi de nescafede ama nescafe haftada bir falan Bi zararı yoktur inşallah
Mervecim dr sorarsan bana da yazar mısın canm

Sorucam bitanem.. Yazdım listeye..yazarım buraya..

Kahveyı sorucam
Demir eksıklıgı konusunda takvıye istıcem
Vajına kemıklerım agrıyo hala saga soladönmkte zorlanıyorum gecmedı normalmı bunu sorucam
Aksama kadar aklıma gelen olursa yazcam

Masallah ablacm cok iyi gorunuyorsun :) kilonda hicte fazla degil :)

Ya kizlar ben kohusa pijama ariyom internete baktim bizim cevredeki bi kac yerede baktım, begendigim hic yok. Siz nrrelerden aldiniz. Ben kirmizi istiyorum agir olsun istiyorum boyle. Bi tanede normal spor alicam insaallah. Her yerde cogunluklakrem beyaz filan var bende istemiyorum o renkleri

Bende 89um canim.. kac kiloyla hamile kaldin? Birde besigin resmini gorebilirmiyim acaba?

76 kiloyla başladım cnm zaten kiloluydum kimse anlamıyordu hamile olduğumu eski düzenim aynı ama tuzlu yediğim için şiştim bacaklarımdan anlıyorum.Beşiğin resmini gelince atarım inşallah sipariş verdik bakalım ne zamana gelir.

Bende 75le kaldim. Resmi bekliyorum canim

kızlar doğum sonrası ücretsiz izin almayı düşüneneler var mı .. bu aralar kafam çok karıştı.. en az 1 yaşına kadar kendim mi baksam diyorum.. istanbul'da bakıcılar bin lirayı beğenmiyorlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…