- 24 Ekim 2012
- 790
- 938
- 408
canım bende günde bir tane türk kahvesi içiyorum doktorada sordum bir şey olmaz dedi.. ama tabi ki sen de sor doktoruna için rahat etsinGercekten mi inan hiç bi bilgim yoktu.. Bu aksam dr gitcem ya ay sorayım ben sunu.. Bacım kahveyide cok sewiyorum.. Günde 1 fincan içiyprum türk kahvesi ama nescafe falan degil..
Saol canım uyardıgın için.. Tesekkür ederim.. Görüyosun hakimi.. İnan kahve içince bi kendime geldim
Kurucam az sonra babası geldi kızımın merak ettik atarım resminihadi bakalım inşallah bende alayım da inşallah koyucam resimleri çok özendim
Ayy kızlar bana guluceksınız ama canım ıslak toprakta yuvarlanmak istıyo heryerım toprak olsun birazcıkta yıyım... Cok kötuyum suan canım öle istıyoki
Demir ilacıda aklıma geldıkce kullanıyorum.. Allhınm..saksı diplerinden biraz toprak yesem nolur yaaaaaaa...agzım sulanıyo delircem
İnşaallah canim ya hayirlisiyla..Aynı kilo almışız inşallah doğumda gider bu kilolar
canım inanırım çocukluğumdan beri yaşıyorum ben o toprak yeme isteğini iyi bilirimEFLALİM bu aksam gitcem druma zaten... Sölimde arttırsın ya.. Elim ayagım bosaldı sanki... İnanmassınız belki ama fenayımmm.....
kahvenin telvesi bastırır canımBaby içim bi acayipp.. Kendıme sert bi kahve yapayım acaba geçer mi gecende iyi gelmişti nedense... Bol telveli...
kız bu mu tosuncuk gayet iyisin ve göz altların mor kesin var kansızlık sendeKahve içince rahatladım azcık.. Ama basım dönüyo hala sanki..
Bu arada kız tugba senin için tosuncuk halimden cekılmıs var gönderim.. Eşim cekmiş sürekli işi yıyom o arada yakalanıca paaat poz verdim.. Bi kaç günlk resim hayatım
arkadaşım her gün okuyorum kahve içiyorsun afiyet şeker olsun ama hep söylicem söylicem tedirgin olma diye söylemiyorum ama insan sevdiğine dayanamaz söylermiş çünkü bana da annem söyledi bu kahve içmek çocuk zeka gelişimi için iyi değilmiş belki günde 1 içiyorsun ama zaten son aylar artık bence biraz daha azaltsan iyi olur.
canım takma bu kadar 16 olsun isterse emzirirken çok abur cubur yemezsen tığ gibi olursunbende gün itibari ile 10 kilo almış durumdayım arkadaşlar inş 12 yada 13 ile kapatırım hamileliği daha fazla almak istemiyorum ama yedikçe de yiyorum
canim ben almayi düsunuyorum daha çok kücuk olacaklar bide cok uzun ayri kalmak istemiorum.bakicilarda az para istemio nerdeyse ayni seye denk gelecek.en iyisi anneligin tadini cikarmakkızlar doğum sonrası ücretsiz izin almayı düşüneneler var mı .. bu aralar kafam çok karıştı.. en az 1 yaşına kadar kendim mi baksam diyorum.. istanbul'da bakıcılar bin lirayı beğenmiyorlar ..
keşke kaydetseydim zamanındacanım bebeklerin göbeği düşmedne yıkanmıyor artık, hastanede de siliyorlar uni baby yenidoğan ıslak pamuk havlu götürün onla silerler
en güzeli sprey canım aklınızda olsun sorun mutlaka
canım ben eklemiştim keşke pc ye kaydetseydim epey ayrıntılı yazmıştım
konuş tabi canım normal olursa kesin duş almak istersin çok terlersin doğum esnasında
hayırlı olsun bekliyorum foto
al canım memnun kalırsın mutlaka ama az koy ölçüyü yıkarken
yok canım ya leke olacak vs. ne uğraşıcam onunla:)
canım yıka ben her şeyini yıkadım çantasından port bebesine uyku setine varana kadar hiç biri bozulmadı 30 derecede narin ya da elde yıkama programında yıkarsın
kız sakın yeme senin dozu artırman lazım ciddi ciddi, hemen dr sor bence
ben de düşünüyorum. benim oğluşuma annem bakacak inşallah ama yine de 3 aylık bebe nası kıyıp da bırakayım diye düşünüyorm. ama tabi o zamanki maddi durumumuza da bağlı bakalım nasip kısmetkızlar doğum sonrası ücretsiz izin almayı düşüneneler var mı .. bu aralar kafam çok karıştı.. en az 1 yaşına kadar kendim mi baksam diyorum.. istanbul'da bakıcılar bin lirayı beğenmiyorlar ..
canım takma bu kadar 16 olsun isterse emzirirken çok abur cubur yemezsen tığ gibi olursun
Kurucam az sonra babası geldi kızımın merak ettik atarım resmini
Aynı durumdayımbende gün itibari ile 10 kilo almış durumdayım arkadaşlar inş 12 yada 13 ile kapatırım hamileliği daha fazla almak istemiyorum ama yedikçe de yiyorum
arkadaşım her gün okuyorum kahve içiyorsun afiyet şeker olsun ama hep söylicem söylicem tedirgin olma diye söylemiyorum ama insan sevdiğine dayanamaz söylermiş çünkü bana da annem söyledi bu kahve içmek çocuk zeka gelişimi için iyi değilmiş belki günde 1 içiyorsun ama zaten son aylar artık bence biraz daha azaltsan iyi olur.
ben de çok seviyorum kahveyi
sormuştum dr açık çay istediğin kadar içebilirsin dedi tabi kanda problem yoksa
kahveyi de günde bir defa hiçbir zararı yok dedi ben de içiyorum öyle deyince
Türk kahvesi de nescafede ama nescafe haftada bir falan Bi zararı yoktur inşallah
Mervecim dr sorarsan bana da yazar mısın canm
Ya kizlar ben kohusa pijama ariyom internete baktim bizim cevredeki bi kac yerede baktım, begendigim hic yok. Siz nrrelerden aldiniz. Ben kirmizi istiyorum agir olsun istiyorum boyle. Bi tanede normal spor alicam insaallah. Her yerde cogunluklakrem beyaz filan var bende istemiyorum o renkleri
kızlar doğum sonrası ücretsiz izin almayı düşüneneler var mı .. bu aralar kafam çok karıştı.. en az 1 yaşına kadar kendim mi baksam diyorum.. istanbul'da bakıcılar bin lirayı beğenmiyorlar ..
canım inanırım çocukluğumdan beri yaşıyorum ben o toprak yeme isteğini iyi bilirim
kahvenin telvesi bastırır canım
kız bu mu tosuncuk gayet iyisin ve göz altların mor kesin var kansızlık sende
canım niye etkilesin zekasını, o zaman avrupadakilerin çocukları gerizekalı olmalı onlar hamileyken bile nerden baksan 4-5 fincan içiyorlar
Aynı durumdayımvermesi cok zor kızımda zor verdim inş 80 geçmem 74 hamıle kaldım 69 düştüm BAŞINDA suan 78 olmuşum daha 2 aydan fazla var 80 gecmeyimmmmm
Emzirince veriyorsun sma başta sütlenince bide kılo olunca tipsiz olunuyocanım bende 67 ile hamile kaldım şimdi 77 oldm rabbim kolaylığını verir inş hemen zayıflarız
Emzirince veriyorsun sma başta sütlenince bide kılo olunca tipsiz olunuyo
Günaydın kızlar...keyifler nasıl? Birazdan doktor kontrolümüz var bakalım bizim kız ne alemde.bundan sonra her iki haftadaa bir gidecegim kontrole doktorum öyle demişti..az kaldı hayırlısı inşallah. ..
Bende park yatak aldım pembuş çok güzell
En zevklisi Kıyafet alışverişi sanırım ben de tüm Bütçeyi ona harcamışım hele kız bebek olunca çıldırdım:)) herkes bu kadar kıyafeti giydiremeecekn bile diyor ama ihtiyaçlarına gelince ortada hiçbir şey yok:))Merhaba kızlar, ihtiyaçlar bitti ohh derken kalan alınacaklar yine kafamı karıştırmaya başladı. Çünkü en zevkli olan kısmı kıyafetlerini bitirmişim. Nevresim bakarken kendimi bebek oda araştırırken buluyorum hoop ordan termometrelere geçmişim, yeni sekme açıp bebek bakım ürünlerini araştırırken benim kafa iyice gidiyo ve elim boş olarak çkıyorumYine o ilk zamanlardaki kafa karışıklığına döndüm sanırsam
Benim göğüslerim de çok küçük ve hamilelikte hiç büyümedi. Ben de süt gelmicek diye korkuyorum.
Alınacaklar listesi yapmadın mı canım? Ben aldıkta listede işaretliyorum. Listede kalanları da zamanla alıcam.
kendime hamile bahçivan pantolonu alayim istiyorum ama yasadigim yer kücuk burda yok nette de hem denemeden almak istemiorum hemde fiyatlar yüksek geldi.alip giyeniniz var mi beden olarak cok farkeder mi netten alsam.icimde kalsin istemiorum
bayanlar doğum çantasına şampuan konulmalı mı
neden
Kızlarr doğum çantasına şampuan konusu konuşulmuşken sizdn ricam var yaptığınız yada yapacağınız doğum çantasına neyi ne kadar koyacaksınız onlarıda liste halind paylaşırsanız çok memnun olurum.Salı günü kontrolden sonra dr uma son kez soracağım cinsiyeti nolur nolmaz içimde süphe var hala kesin bişey demedi çünkü ondan sonra bütün aldıklarımı yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum.aşşağı yukarı 30.haftada olacam Allah korusun ne olur ne olmaz.Ama neyi nasıl koyacağımı bilmiyorum. hem anne,hem bebek çantası için
Canım Dr brown kolik cam biberon bunu herkes tavsiye etti bende alcam bunuda araştır istersen.
Resim bekliyorum dilekcim:) Gül'e Gül'e kullan inş..kızlar biraz önce gittigidiyordan bebek şekeri siparişi verdim.set halinde elli tane şeker kapı tülü süsü ve sepeti 55 tl kargo ücretsiz..çok heyecanlıyım gelsin resmini atarım hemen.
kızlar bir soru daha
hastaneye nevresim takımı götürecekmisiniz dantelli olanlardan
ben karar veremedim tamda bilmiyorum nasıl oluyor bu işler
Yatak korumalıklarına bi çözüm buldum beb koltuklatıma nemli esarp tarzı böle bezama serip. Pat pat vuruyorum okşavayla.. Toz nemli beze geçiyo.. Dün gece aklıma o geldi..
Koltugun altına nemli bez üstüne korumalık üstüne yine nemli bez serip oklavayla cırpmıa gibi olcak.. En sonda bi güzel silerim oh..
Dediginiz gibi yıkandıında solarsa bi anlmaı olmaz
bende avent ve dr brown arasında gidip geliyorum avente karar verirsem naturel olanından alcam kolik özellikliymiş araştırdığımda yenidoğan daha uygun olduğu yazıyodu
Aynen bende 40 çıkmadan yaptıramayozda Abdestsiz oluruz Doğumdan önce Zararlı olurmu acep
artık bakım yaptırırz falan kendimize geliriz inş
doğumdan sonra saç kesimi boya işine girşçem hemen bende hamilelikte yaptırmadım ve yaptırmıcam belki o zaman toparlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?