2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

başlamasın canım :)annen rahat geçirdiyse sende rahat geçiriyorsun annemin rahatmis mesela benım ama 10.haftada annemizde bulanmış 13.haftaya kadar birde cok halsiz olmus o aynı benım gibi..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok fenayim butun gun yattim ve kustum ayaga kalktigim an bulantilar başlıyor elim ayagim tutmuyor dua edin bana nolur bugun durmadan ağladım

merhaba... cumayı bekliyorum dört gözle ilk doktor randevum var:18:
İnş o gunde gelicek canm bnm ya sabır ...
yatıyorum hep uykum var ya...gün içinde ayaga kalktığım yarım saat..

İlk zamnlar ewet insanda cok agırlık oluyo hıc uyumamış gıbı oluyosun inş bunkarda geçicek canm bnmm
İnş saglık yonunden bı problem olmassa hamişligin en gusel ayları 3 ayı bıtırdıkten sonra baslıcak

İnşallah hiç sıkıntım olmaz. Aaaa genetik olduğunu bilmiyordum. Anneme bir sormam lazım o zaman :)) ne güzel senin rahatmış maşallah darısı başımıza :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok fenayim butun gun yattim ve kustum ayaga kalktigim an bulantilar başlıyor elim ayagim tutmuyor dua edin bana nolur bugun durmadan ağladım

Aff ya !! Canm bnm aglama neden aglıyosun ...rabbim acil şifalar versin
İnş geçicek gecicekk napalımm bunlarda olmadan olmuyo

amin canım bugun hafif bulantım oldu.normalde cok fena üşütsemde istifra edemem.hatta gıda Zehirlenmesi geçirdiğimde bile beni kusturamadılar..direk yutkunma refleksi geliyor.benimki genelde böyle olan bir durum.mideniz bulandıgıında devamlı yutkunma refleksi yapın istifra ettirmiyor kızlar

sor bakalım haber ver..ama kardeşin varsa onemli olan sana hamileyken nasıl olduğu

Aff ya !! Canm bnm aglama neden aglıyosun ...rabbim acil şifalar versin
İnş geçicek gecicekk napalımm bunlarda olmadan olmuyo

Canim cocuklarima hic faydam yok onkarda benimle bir rezil oluyorlar esim desen isyan bayrağını çekti çekecek bugun kalbimi kırdı biraz sonra düzeltmeye calisti ama duydum duycami
Surda bi kişi olsaydı elimden tutacak yardimci olucak ama yok iste evim berbat halde ben battaniye altında yatıyorum ...
Bilmiyorum böyle nasıl olcak yarın doktora gidicem .
Sen nasılsın gectimi kanaman canım?

iyide canım keyfi yapmıyorsun ki sen...sakin ol

Geçmiş olsun sılacım bi an önce doktora git şikayetlerini anlat bence niye bu kadar yorgunsun acaba

Son düzenleme:

Ben pek kilolu sayılmam ama benimde adet zamanlarında bu kadar olmasada şişkinlik oluyordu.sanırım bünyeyle alakalı bir durum umarım zamanla geçer.

idrar yolu enfeksiyonuna bir çözüm buldum sıcak ve tuzlu suya ayaklarını sok ve 15 dakika bekle arkadaşım söyledi inş işe yarar sizde deneyin

Kızımda 7 haftalık olana kadar hiç bir şeyim yoktu sonradan çok yoğunlaştı bu gebeliğimde belirtiler çok erken başladı .Ocak ayında düşük sebebiyle kürtaj oldum vücudum güçsüz mü kaldı diye düşünüyorum .

Gaz sancısı uzun sürermi benim neredeyse yarım saat oldu hala şiş (
ilk defa başıma geliyor

yarım saat diyorsun canım benim 2gün sürdüğünü biliyorum süt tüketiyorsan ondan oluyor bilhassa.hamilelikte laktoZ enzimi azalıyor Buda gaz olarak kaliyor canım sindiremiyoruz sütü.seninde ondan olabilir Canım

Süt çok içerim birde aç karnına erik yedim herhalde o da gaz yaptı
sağol cnm bilgilendirdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…