Slm kızlar ......
Nasılsınız neler yapıyosunuz bakalım .....
Benim de karnım inanılmaz derecese şişiyor yemeklerden sonra henüz bir çözüm bulamadım gazsız yemekler ve sık sık az az yemek belki çözüm olabilir diye düşünüyorum ama benide çok rahatsız ediyor. Ama henüz bulantılarım başlamadı 5. Haftadayım diye sanırım.
İnş o gunde gelicek canm bnm ya sabır ...merhaba... cumayı bekliyorum dört gözle ilk doktor randevum var:18:
yatıyorum hep uykum var ya...gün içinde ayaga kalktığım yarım saat..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
başlamasın canım :)annen rahat geçirdiyse sende rahat geçiriyorsun annemin rahatmis mesela benım ama 10.haftada annemizde bulanmış 13.haftaya kadar birde cok halsiz olmus o aynı benım gibi..
Cok fenayim butun gun yattim ve kustum ayaga kalktigim an bulantilar başlıyor elim ayagim tutmuyor dua edin bana nolur bugun durmadan ağladım
amin canım bugun hafif bulantım oldu.normalde cok fena üşütsemde istifra edemem.hatta gıda Zehirlenmesi geçirdiğimde bile beni kusturamadılar..direk yutkunma refleksi geliyor.benimki genelde böyle olan bir durum.mideniz bulandıgıında devamlı yutkunma refleksi yapın istifra ettirmiyor kızlarİnş o gunde gelicek canm bnm ya sabır ...
İlk zamnlar ewet insanda cok agırlık oluyo hıc uyumamış gıbı oluyosun inş bunkarda geçicek canm bnmm
İnş saglık yonunden bı problem olmassa hamişligin en gusel ayları 3 ayı bıtırdıkten sonra baslıcak
İnşallah hiç sıkıntım olmaz. Aaaa genetik olduğunu bilmiyordum. Anneme bir sormam lazım o zaman :)) ne güzel senin rahatmış maşallah darısı başımıza :))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aff ya !! Canm bnm aglama neden aglıyosun ...rabbim acil şifalar versin
İnş geçicek gecicekk napalımm bunlarda olmadan olmuyo
Canim cocuklarima hic faydam yok onkarda benimle bir rezil oluyorlar esim desen isyan bayrağını çekti çekecek bugun kalbimi kırdı biraz sonra düzeltmeye calisti ama duydum duycami
Surda bi kişi olsaydı elimden tutacak yardimci olucak ama yok iste evim berbat halde ben battaniye altında yatıyorum ...
Bilmiyorum böyle nasıl olcak yarın doktora gidicem .
Sen nasılsın gectimi kanaman canım?
benim adet olmadan önce karnım acayip şişerdi, hatta yolda otobüste yer veririlerd, hamile sanıp,,, (şimdi kiloluyum ama zayıfkende öyleydi) ,, şimdi adet olmadım, hamilelik dolayısı ile,, ve o şişkinlikde geçmedi,,, böyle kocaman bir karnım var,,, pantolon giymiyorum, tayt giyiyorum, pantolon giyersemde açıyorum düğmeyi,,,
geçer diye düşünüyorum yada karnımın şimdiki büyüklüğünü 4. ayda yakalarım
baya 4 aylık hamile karnı var,, ama dediğim gibi adet öncesi şişkinliğim öyle olur benim,,,
Cok fenayim butun gun yattim ve kustum ayaga kalktigim an bulantilar başlıyor elim ayagim tutmuyor dua edin bana nolur bugun durmadan ağladım
Kızlar karnım acayip şişti patlayacak gibiyim acaba acıktım ondanmı şişti :26:
Benim de karnım inanılmaz derecese şişiyor yemeklerden sonra henüz bir çözüm bulamadım gazsız yemekler ve sık sık az az yemek belki çözüm olabilir diye düşünüyorum ama benide çok rahatsız ediyor. Ama henüz bulantılarım başlamadı 5. Haftadayım diye sanırım.
gaz canım bende öyleyim.istahım cok açıldı ama kilo almadım hic hala 60:)
Gaz sancısı uzun sürermi benim neredeyse yarım saat oldu hala şiş(
ilk defa başıma geliyor
yarım saat diyorsun canım benim 2gün sürdüğünü biliyorum süt tüketiyorsan ondan oluyor bilhassa.hamilelikte laktoZ enzimi azalıyor Buda gaz olarak kaliyor canım sindiremiyoruz sütü.seninde ondan olabilir Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?