2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım sen çikolatanı ye bi bardak süt iç sonra git sırtüstü uzan göbüşüne de kumanda filan koy bence o zaman hissedersin

Ay cnm gözün aydın darısı bizlere bende pazartesi gitcem doktoruma inşallah güzel haberler alırım bende :)

s
Yok canim kizim kuvezde kalmadi hic cok sukur sarilikta olmadi canim 0 3 ay kiyafeti al tabi cok ta alma benim kizim 1 ay hastane setinin icinde kalmisti birini yikadim birini giydirdim kucuktu anca oldu
saol canim benimde bebisler erken dogacak gibi o yüzden kiyafette emin olamadim

g
Gözün aydin canim insann surekli gormek istiyo bebisini ya.

Garmastan hamilelikte kullanılıyor mu canım? Bana anal fissür için vermişti doktor hamilelikten önce, bu aralar şikayetlerim arttı, kullansam mı bilemedim...
canım benim etrafımdakiler hep ondan kullandı hatta bi arkadaşıma doktoru göğüs ucuna sürsün diye reçeteyle vermiş o da bana verdi şimdi kullanıyorum ben hergün olmasa da haftada 2 3 kere sürüyorum

kestirdim gitti canım

saol canm bakıyorum faceden

Ben de almayı düşünmüyordum ama 31. Haftamda zar zor oluyor montum Ocak Ayında karda kışta doğuma nasıl giderim mecbur alacağım ( bu model de çok hoş ve spor sonradan da giyilir bence..

gögüs ucu kremi konuşuldumu kaçırdım arkadaşlar hangi marka almalıyız
Canım azıcık bi problem olursa lansinoh ama doktorluk olursan Garmastan en iyisi diyorlar..

Birde kızlar ben kıyafetleri yerleştirdim çekmecelere üstlerine örtü örttüm tozlanmasın diye, çekmecede olsa tozlanıyor bilginize:)
Ben de çeyiz hurçlarını örterim çekmecelere hem toz olmuyor hem de çamaşır çekmecesini vs açan olursa direkt çamaşırlarınızı Görmüyor :)) önlem aldım kendimce :)

Canım ilk hamileliğimde kestirdiğim gün düşük yaşadım diye korkuyordum ama donunda belime gelen saçları küt kestirdim oh rahatladım:) bebeği beslemesi gereken Şeyler saçlara gidiyor diye düşündüm Saçları Keşmir'inde bebeğim Güçlenecek dedim :) kendimi kandırdım:)
Sen de hiç sıkıntı yapma kestir hepsi batıl Şeyler işte.. Veren Allah alan allah...

Canım benim ablam bunun benzeri nunaleaf kullanıyor gün içinde çok kullanışlı em beneği oturtuyor hem de yemek yediriyor benişler bunu çok seviyor..

ben garmastan kullanmaya başladım 6. aydan itibaren araştırdım biraz en iyisi o diyolar
Evet Garmastan en çözümcülü diyorlar ama ilaçlara başlamak için erken değil mi? 36. Haftada başlayın diyorlar..

Canım her bebek her hamilelik farklı.. Senim bebişin Nazlı demek ki.. Hareketsiz olan da var çok hareketli olan da var, etraftan duyduğun Şeyler korkutmasın seni ne güzel hiperaktif bi bebek olamayacak bebeğim de uslu bebeğim de geç :)) zaten doğduktan bi yıl sonra hiç durduramaucaksın:) şimdiden Sıkma Can'ını..

Canım mira olabilir sanki. Miray mira gibi.. Melis ve meyda da olabilir. Ben kızıma Melisa düşünmüştüm ama burada melisa koyanlar hep Gayrimüslim yani çocuğumun da Müslüman olmasının belli Olmasını istiyorum diye koymadım. Melisa da güzel.. Mısra yı da bi arkadaş önermiş onu da söylemişlerdi bana o da güzel :)

Canım benim gittiğim doğum kursunda 36. Haftadan itibaren krem sürmeye ve Göğüs ucu uyarılmaya başlanır diyordu. Lansinoh Zeytinyağı Başlarda süreceğin kremler.. Sıkıntı yaşarsan garmastan sürebilirsin.. Ayrıca 36. Haftadan sonra sütyen kullanmayın meme uçları elbiseye atlete değip sertleşsin daha az acır diyorlar. Bildiklerim böyle:)

Merak etme canim Allah in izniyle biseyleri yoktur.Sadece biraz hareketsizler bu ara sanirim.sali gunu sorrucam zaten asiri hareketli bi cocuk değil benimki.

Merhaba tatlı annişler, göğüs pompası araştırıyorum . Lansinoh ve avent arasında kaldım. Sizce hangisi en iyisi. Bir de aventin çift taraflı pompası var mı?

hayırlı haberlerle gel inşallah canm

hadi bakalım güzel haberlerle gel inşaallah canım

h

hadi canim git bebisinle hasret gider.güzel haberlerini bekliyoruz

gözün aydın canım maşallah ne güzel toparlamış bebeğin
Salı günü gidecem bende inşallah kilo almıştır yavrum yoksa çok üzülecem
son 3 ay asıl kilolar alınıyor kilo konusuna dikkat et

ayyy ho şeldin heracım haberlerin çok güzel gerçekten hadi gözün aydın maaşallah size uzunda değil yani dahada yazsan okurdum güzel haberler bizimde moralimizi düzeltiyor.

maşallah kızına.Bende inşallah salı günü böyle gelir mutlu mutlu yazarım kızımı

maşşlah canım çook sevindim :)

Ay cnm gözün aydın darısı bizlere bende pazartesi gitcem doktoruma inşallah güzel haberler alırım bende :)

g
Gözün aydin canim insann surekli gormek istiyo bebisini ya.

hepinize çook teşekkür ederim, beş hafta beklediğime değdi çok şükür.. Allah hepimize her zaman hayırlı haberler almayı vermeyi nasip etsin inşallah

cavaplar olumlu teşekkür ederim

Güzel annelerim nasılsınız
Doktora gidip bebişleriyle hasret giderenler çok şükür her şey yolundaymış, gözünüz aydın.
Darısı hepimize.
Bizimde kontrolümüz yarın inşallah. 30+3 olmuş olacağız inşallah.
Hepimiz hayırlı haberlerle gelelim.

@eflalim dalan çok güzel kokuyor ama yaa Ben çok az koydum, hassas/ipek programında 40 dk yıkadım.
Birde 2. bir durulama yaptırdım. Yani çok hafif bir kokusu var o da bebek gibi kokuyor bence tabi
Bakalım şu doğumdan sonra ameliyathanede bebek üşür diye söylerlerse 15 milyon tane battaniyeye sarılır diye teklif edeceğim

hera^^ cım gözün aydın canım, maşallah sübhanallah bebeğine kocaman olmuş

hayrunisa88 Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun.

sezin_uk Allah yardımcınız olsun sezincim çok zor bir karar yaa. Pinking Tree bence de haklı, bir kamera olsa iyi olur gibi. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

Kızlar kızlar Larkin çalışıyor. Geceleri çalışıyor, gündüzleri çalışıyor Gaza geldi süsleme işlerini bitirmeden bırakmayacak inşallah

Şimdi karşınızda Lohusa terlikleri. Biri ev için biri hastane için.
Hastane için olanı lohusa pijaması aldığımız zaman içinde vardı. Otel terliklerinin benzeri az daha kalitelisi.
Öbürüne de lohusa tacı diyebiliriz.
Ama ben baş örtülü olduğum için eşarbın üstüne iğneyle tutturacağım. Monoral satenden kurdeleler diktim, içlerine elyaf doldurdum. Ve çeşitli kurdele, dantel ve iğnelerle süsledim.

Bunlar hastanede giymek için terliklerim

Bunlar evde giymek için pofuduklarım

Bu daaaaaa başıma takmak için lohusa süsüm

canım teşekkürler bence de mantıklısı 26. haftada fian başlamak ben aldım ama şu an sürmeyeceğim hiç meme ucum yoktu hafiften çıktı zaten

Süper olmuşlar canım. Lohusa süsüne ayrıca bayıldım. Ben de kapalı olduğum için ne yapsam diye düşünüyordum fikir olmuş oldu bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…