Kaç gram olmuş canım?Slm kızlar az önce doktordan geldim. Bebeği iri bulduğu için 50 gr lık gilukoz, kan, idrar tahlili istedi pazartesi çok korkuyorum ya şeker vs bişey çıkarsa diye varmı böle bir durumla karşılaşan
canım sen çikolatanı ye bi bardak süt iç sonra git sırtüstü uzan göbüşüne de kumanda filan koy bence o zaman hissedersinİşte bende duydum cikolata filan tatlı yiyince sessiz bi yerde bebegin hareketlerini dinlenebilr diye yapıyorumda ama hic bana mısın demiyo dedin gibi bi ara kıpır kıpırdı sonra duruyo böle cok hafif bazen hareket ediyor.insallah bu hareketsizlik bi saglık sorunu degildirbenim doktora daha iki haftam var ve cok merak ediyorum.Salı günü doktordan sonra bilgilerini burda paylasırsan cok sevinirim insallah hersey yolunda olur
Ay cnm gözün aydın darısı bizlere bende pazartesi gitcem doktoruma inşallah güzel haberler alırım bende :)Allahım çok şükür güzel haberlerle döndüm. Sabah iyi dileklerini sunan bütün annelere teşekkür ederim
Kuzumun her şeyi yolundaymış, dil çıkarıyordu sürekli. Dil pabuç gibi dedi doktor amcasıBen 1 kilo olmuş mudur diye düşünüyordum ama toraman çıktı benim kızım. 1370 gram 40 cm olmuş
4 boyutluda görüntüyü almak için o kadar uğraştı doktor ama kordonun arkasına saklandı hep, ağzı burnu çok tatlıydı ama
Ben artık daha sık gitmem gerektiğini düşünüyordum ama doktor her şey yolunda olduğu için bir ay sonra gel dedi. Şeker yüklemesi yaptırmamıştım, kendi ölçüm değerlerimi söyledim, gerek görmedi istemedi.
Bir de 10 kilo aldım deyince çok almışsın, bundan sonra 4 kilo al, hadi en fazla 5 al da 15'le kapat dedi. Kiloyu sevmiyor benim doktorum. Ama ben pek mümkün görmüyorum 15'le kapatacağımıProtein ağırlıklı beslen, undan şekerden uzak dur, en önemlisi de bol bol yürüyüş yap dedi.
Benim haberlerim böyle. Çok uzun oldu ama çok mutlu döndüm, yazayım paylaşayım istedim
Afiyet olsun o zaman dinlen ve bol su iç :)Teşekkür ederim zaten mandalina en çok sevdiğim ve en çok yediğim şey c vitaminine dikkat edicem
Garmastan hamilelikte kullanılıyor mu canım? Bana anal fissür için vermişti doktor hamilelikten önce, bu aralar şikayetlerim arttı, kullansam mı bilemedim...ben garmastan kullanmaya başladım 6. aydan itibaren araştırdım biraz en iyisi o diyolar
saol canim benimde bebisler erken dogacak gibi o yüzden kiyafette emin olamadimYok canim kizim kuvezde kalmadi hic cok sukur sarilikta olmadi canim 0 3 ay kiyafeti al tabi cok ta alma benim kizim 1 ay hastane setinin icinde kalmisti birini yikadim birini giydirdim kucuktu anca oldu
Gözün aydin canim insann surekli gormek istiyo bebisini ya.Allahım çok şükür güzel haberlerle döndüm. Sabah iyi dileklerini sunan bütün annelere teşekkür ederim
Kuzumun her şeyi yolundaymış, dil çıkarıyordu sürekli. Dil pabuç gibi dedi doktor amcasıBen 1 kilo olmuş mudur diye düşünüyordum ama toraman çıktı benim kızım. 1370 gram 40 cm olmuş
4 boyutluda görüntüyü almak için o kadar uğraştı doktor ama kordonun arkasına saklandı hep, ağzı burnu çok tatlıydı ama
Ben artık daha sık gitmem gerektiğini düşünüyordum ama doktor her şey yolunda olduğu için bir ay sonra gel dedi. Şeker yüklemesi yaptırmamıştım, kendi ölçüm değerlerimi söyledim, gerek görmedi istemedi.
Bir de 10 kilo aldım deyince çok almışsın, bundan sonra 4 kilo al, hadi en fazla 5 al da 15'le kapat dedi. Kiloyu sevmiyor benim doktorum. Ama ben pek mümkün görmüyorum 15'le kapatacağımıProtein ağırlıklı beslen, undan şekerden uzak dur, en önemlisi de bol bol yürüyüş yap dedi.
Benim haberlerim böyle. Çok uzun oldu ama çok mutlu döndüm, yazayım paylaşayım istedim
canım benim etrafımdakiler hep ondan kullandı hatta bi arkadaşıma doktoru göğüs ucuna sürsün diye reçeteyle vermiş o da bana verdi şimdi kullanıyorum ben hergün olmasa da haftada 2 3 kere sürüyorumGarmastan hamilelikte kullanılıyor mu canım? Bana anal fissür için vermişti doktor hamilelikten önce, bu aralar şikayetlerim arttı, kullansam mı bilemedim...
kestirdim gitti canımcanım hiç tereddüt etme git kestir bende bi ay önce falan kestirdim.o mantıkla vücudumuzdaki hiç bi kıla müdahale etmememiz lazımonların ömrü zaten yaratıldıkları gün belirlendi allah uzun ömürler versin inşallah
saol canm bakıyorum facedenKızlar site degilde face adresi varmıs ister veririm... Pazartesi gününe kadar bu biberon modellerde 1 tl .. Ewet kutuyla gelicek..
Bn sitede degil tevafuk üzeri arkadasım var yni dogum yaptı..o yaptırmıs bana watsaptan maj attı mevlitte dagıtcam nasıl diye.. Öle oda kaöpanyalı olunca yaptırmıs.. Bnde kacırmayayım dedim.. Cokda güzel kokuyomus..
Eger isterseniz özelden ablanın nosunu vereyim birde su face adresini istiyım arkadastan sizlerle paylasayım.. Kızlar sadece biberon modeli indirimli yalnız size attıgım resımdeki he
yyaa kızlar havalar iyice soğudu 2 ay için mont almak istemiyordum ama böyle hırka falanla olmayacak gibi bir tane buldun ama bu acaba doğumdan sonrada giyilebilr mi bi baksanıza yada başka ne yapabilirim
Eki Görüntüle 1287961
Canım azıcık bi problem olursa lansinoh ama doktorluk olursan Garmastan en iyisi diyorlar..gögüs ucu kremi konuşuldumu kaçırdım arkadaşlar hangi marka almalıyız
Ben de çeyiz hurçlarını örterim çekmecelere hem toz olmuyor hem de çamaşır çekmecesini vs açan olursa direkt çamaşırlarınızı Görmüyor :)) önlem aldım kendimce :)Birde kızlar ben kıyafetleri yerleştirdim çekmecelere üstlerine örtü örttüm tozlanmasın diye, çekmecede olsa tozlanıyor bilginize:)
Canım ilk hamileliğimde kestirdiğim gün düşük yaşadım diye korkuyordum ama donunda belime gelen saçları küt kestirdim oh rahatladım:) bebeği beslemesi gereken Şeyler saçlara gidiyor diye düşündüm Saçları Keşmir'inde bebeğim Güçlenecek dedim :) kendimi kandırdım:)selam kızlar hayırlı cumalar
yarın görümcemin nişanı var saçlarım fena durumda boya bakımından bende bari Bi kakûl kestireyim diyorum değişiklik olur diye ama şu malum batıl inanç :) ne düşünüyorsunuz bu konu da
bide tuhaf olan ben 10haftalıkken falan kestirmiştim saçlarımı ama şimdi niye böyle taktım bilmiyorum :)
herkese selamlar anneler bişey sormak istiyorum kafam karıştı ihtiyac mı değil mi emin olamıyorum tiny love ana kucağı var hani şu modeli
http://www.n11.com/tiny-love-3-u-bir-arada-uykucu-anakucagi-mavi-P29700040?cid=800101_29700040_criteo_web_Oto Koltuğu & Ana Kucağı_AbandonedCartsRegistered&utm_source=criteo&utm_medium=web&utm_campaign=Oto Koltuğu & Ana Kucağı&utm_content=AbandonedCartsRegistered
kullanan ya da olumlu olumsuz fikri olan var mı beşiğini sabit aldığımız için sallanma ihtiyacı duyarsa bu ana kucağını almayı düşünüyoruz ne diyosunuz kullanışlı olur mu sizce
Evet Garmastan en çözümcülü diyorlar ama ilaçlara başlamak için erken değil mi? 36. Haftada başlayın diyorlar..ben garmastan kullanmaya başladım 6. aydan itibaren araştırdım biraz en iyisi o diyolar
Canım her bebek her hamilelik farklı.. Senim bebişin Nazlı demek ki.. Hareketsiz olan da var çok hareketli olan da var, etraftan duyduğun Şeyler korkutmasın seni ne güzel hiperaktif bi bebek olamayacak bebeğim de uslu bebeğim de geç :)) zaten doğduktan bi yıl sonra hiç durduramaucaksın:) şimdiden Sıkma Can'ını..Merhaba arkadaslar öncelikle aranızda cok cok yeniyim . Allah nasıp ederse bende ocak annesi olma yolundayım suan 28+2 deyim. İlk hamileligim olmasına ragmen zor bi hamilelik gecirdim cok sükür simdi iyim ama suanki kafama taktım sey bebegim cok hareketsiz. Yani arada bi aksamları hareket oluyo sonra 3 4 gün hareket yok. Ve yakınlarımdan hamile olanlardan duydum hep hareketli bebişleri hatta uyutmuyo bile. Benim gibi olan varmı yada yakınlarınızdan duydunuzmu böle
annişler merhaba , her günüm sizlerle geçiyor 2 gün izinliydim ne çok yazmışsınızokumadan geçmeyeyim diye en az 30 sayfa okudum .tatil günümde bebişişim birşeyler aldım hastane çıkışı ayakkabı falan kendime de pijama . Miray'ım çok kıskandı . bende çok üzüldüm . minicik ayakkabıyı giymeye çalıştı bu benim diye . şimdide sabahları uyanınca kardeş bebeğin elbisesi var benim elbiselerim daha çok daha güzel diye başlıyor anlatmaya . hiç kıyamıyorum şimdiden bu kıskançlık için ne yapacağımı düşünür oldum . isim konusunda sizlere danışmak istedim . miraya uysun istiyorum . melisa-melis-ceyda-meyra
sizce hangisi güzel artık ismiyle konuşmak istiyorum kızımda alışsın yoksa ismi kardeş bebek kalacak
.
kızlar göğüs ucu kremi konuşulmuş ben dün e bebekten lansinoh aldım peki bunu ne zaman sürmeye başlıcaz doktor doğumdan bir hafta önce sürsen yeter dedi ama bugün sağlık ocağındaki ebe sen şimdiden zeytinyağı sürüp oyna meme ucunla filan dedi çıksın dedi ama hormonları tetiklemesin :S
Merak etme canim Allah in izniyle biseyleri yoktur.Sadece biraz hareketsizler bu ara sanirim.sali gunu sorrucam zaten asiri hareketli bi cocuk değil benimki.İşte bende duydum cikolata filan tatlı yiyince sessiz bi yerde bebegin hareketlerini dinlenebilr diye yapıyorumda ama hic bana mısın demiyo dedin gibi bi ara kıpır kıpırdı sonra duruyo böle cok hafif bazen hareket ediyor.insallah bu hareketsizlik bi saglık sorunu degildirbenim doktora daha iki haftam var ve cok merak ediyorum.Salı günü doktordan sonra bilgilerini burda paylasırsan cok sevinirim insallah hersey yolunda olur
hayırlı haberlerle gel inşallah canm
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşaallah canım
h
hadi canim git bebisinle hasret gider.güzel haberlerini bekliyoruz
gözün aydın canım maşallah ne güzel toparlamış bebeğin
Salı günü gidecem bende inşallah kilo almıştır yavrum yoksa çok üzülecem
son 3 ay asıl kilolar alınıyor kilo konusuna dikkat et
ayyy ho şeldin heracım haberlerin çok güzel gerçekten hadi gözün aydın maaşallah size uzunda değil yani dahada yazsan okurdum güzel haberler bizimde moralimizi düzeltiyor.
maşallah kızına.Bende inşallah salı günü böyle gelir mutlu mutlu yazarım kızımı
maşşlah canım çook sevindim :)
Ay cnm gözün aydın darısı bizlere bende pazartesi gitcem doktoruma inşallah güzel haberler alırım bende :)
g
Gözün aydin canim insann surekli gormek istiyo bebisini ya.
Ben de almayı düşünmüyordum ama 31. Haftamda zar zor oluyor montum Ocak Ayında karda kışta doğuma nasıl giderim mecbur alacağım( bu model de çok hoş ve spor sonradan da giyilir bence..
Canım azıcık bi problem olursa lansinoh ama doktorluk olursan Garmastan en iyisi diyorlar..
Ben de çeyiz hurçlarını örterim çekmecelere hem toz olmuyor hem de çamaşır çekmecesini vs açan olursa direkt çamaşırlarınızı Görmüyor :)) önlem aldım kendimce :)
Canım ilk hamileliğimde kestirdiğim gün düşük yaşadım diye korkuyordum ama donunda belime gelen saçları küt kestirdim oh rahatladım:) bebeği beslemesi gereken Şeyler saçlara gidiyor diye düşündüm Saçları Keşmir'inde bebeğim Güçlenecek dedim :) kendimi kandırdım:)
Sen de hiç sıkıntı yapma kestir hepsi batıl Şeyler işte.. Veren Allah alan allah...
Canım benim ablam bunun benzeri nunaleaf kullanıyor gün içinde çok kullanışlı em beneği oturtuyor hem de yemek yediriyor benişler bunu çok seviyor..
Evet Garmastan en çözümcülü diyorlar ama ilaçlara başlamak için erken değil mi? 36. Haftada başlayın diyorlar..
Canım her bebek her hamilelik farklı.. Senim bebişin Nazlı demek ki.. Hareketsiz olan da var çok hareketli olan da var, etraftan duyduğun Şeyler korkutmasın seni ne güzel hiperaktif bi bebek olamayacak bebeğim de uslu bebeğim de geç :)) zaten doğduktan bi yıl sonra hiç durduramaucaksın:) şimdiden Sıkma Can'ını..
Canım mira olabilir sanki. Miray mira gibi.. Melis ve meyda da olabilir. Ben kızıma Melisa düşünmüştüm ama burada melisa koyanlar hep Gayrimüslim yani çocuğumun da Müslüman olmasının belli Olmasını istiyorum diye koymadım. Melisa da güzel.. Mısra yı da bi arkadaş önermiş onu da söylemişlerdi bana o da güzel :)
Canım benim gittiğim doğum kursunda 36. Haftadan itibaren krem sürmeye ve Göğüs ucu uyarılmaya başlanır diyordu. Lansinoh Zeytinyağı Başlarda süreceğin kremler.. Sıkıntı yaşarsan garmastan sürebilirsin.. Ayrıca 36. Haftadan sonra sütyen kullanmayın meme uçları elbiseye atlete değip sertleşsin daha az acır diyorlar. Bildiklerim böyle:)
Ben de almayı düşünmüyordum ama 31. Haftamda zar zor oluyor montum Ocak Ayında karda kışta doğuma nasıl giderim mecbur alacağım( bu model de çok hoş ve spor sonradan da giyilir bence..
Canim aynen 2 ay icin almiim dedim ama gobusumu kapatamadigim icin mecbur h&m e gittim dun. Bu montu internet sitesinde begenistim ama orda gorunce begenmedim. Gri siyah bi hamile paltosu vardi onu aldim. Bi bak istersen
Canım azıcık bi problem olursa lansinoh ama doktorluk olursan Garmastan en iyisi diyorlar..
Ben de çeyiz hurçlarını örterim çekmecelere hem toz olmuyor hem de çamaşır çekmecesini vs açan olursa direkt çamaşırlarınızı Görmüyor :)) önlem aldım kendimce :)
Canım ilk hamileliğimde kestirdiğim gün düşük yaşadım diye korkuyordum ama donunda belime gelen saçları küt kestirdim oh rahatladım:) bebeği beslemesi gereken Şeyler saçlara gidiyor diye düşündüm Saçları Keşmir'inde bebeğim Güçlenecek dedim :) kendimi kandırdım:)
Sen de hiç sıkıntı yapma kestir hepsi batıl Şeyler işte.. Veren Allah alan allah...
Canım benim ablam bunun benzeri nunaleaf kullanıyor gün içinde çok kullanışlı em beneği oturtuyor hem de yemek yediriyor benişler bunu çok seviyor..
Evet Garmastan en çözümcülü diyorlar ama ilaçlara başlamak için erken değil mi? 36. Haftada başlayın diyorlar..
Canım her bebek her hamilelik farklı.. Senim bebişin Nazlı demek ki.. Hareketsiz olan da var çok hareketli olan da var, etraftan duyduğun Şeyler korkutmasın seni ne güzel hiperaktif bi bebek olamayacak bebeğim de uslu bebeğim de geç :)) zaten doğduktan bi yıl sonra hiç durduramaucaksın:) şimdiden Sıkma Can'ını..
Canım mira olabilir sanki. Miray mira gibi.. Melis ve meyda da olabilir. Ben kızıma Melisa düşünmüştüm ama burada melisa koyanlar hep Gayrimüslim yani çocuğumun da Müslüman olmasının belli Olmasını istiyorum diye koymadım. Melisa da güzel.. Mısra yı da bi arkadaş önermiş onu da söylemişlerdi bana o da güzel :)
Canım benim gittiğim doğum kursunda 36. Haftadan itibaren krem sürmeye ve Göğüs ucu uyarılmaya başlanır diyordu. Lansinoh Zeytinyağı Başlarda süreceğin kremler.. Sıkıntı yaşarsan garmastan sürebilirsin.. Ayrıca 36. Haftadan sonra sütyen kullanmayın meme uçları elbiseye atlete değip sertleşsin daha az acır diyorlar. Bildiklerim böyle:)
canım teşekkürler bence de mantıklısı 26. haftada fian başlamak ben aldım ama şu an sürmeyeceğim hiç meme ucum yoktu hafiften çıktı zatenBen de almayı düşünmüyordum ama 31. Haftamda zar zor oluyor montum Ocak Ayında karda kışta doğuma nasıl giderim mecbur alacağım( bu model de çok hoş ve spor sonradan da giyilir bence..
Süper olmuşlar canım. Lohusa süsüne ayrıca bayıldım. Ben de kapalı olduğum için ne yapsam diye düşünüyordum fikir olmuş oldu bana da.Güzel annelerim nasılsınız
Doktora gidip bebişleriyle hasret giderenler çok şükür her şey yolundaymış, gözünüz aydın.
Darısı hepimize.
Bizimde kontrolümüz yarın inşallah. 30+3 olmuş olacağız inşallah.
Hepimiz hayırlı haberlerle gelelim.
@eflalim dalan çok güzel kokuyor ama yaaBen çok az koydum, hassas/ipek programında 40 dk yıkadım.
Birde 2. bir durulama yaptırdım. Yani çok hafif bir kokusu var o da bebek gibi kokuyor bence tabi
Bakalım şu doğumdan sonra ameliyathanede bebek üşür diye söylerlerse 15 milyon tane battaniyeye sarılır diye teklif edeceğim
hera^^ cım gözün aydın canım, maşallah sübhanallah bebeğine kocaman olmuş
hayrunisa88 Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun.
sezin_uk Allah yardımcınız olsun sezincim çok zor bir karar yaa. Pinking Tree bence de haklı, bir kamera olsa iyi olur gibi. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Kızlar kızlar Larkin çalışıyor. Geceleri çalışıyor, gündüzleri çalışıyorGaza geldi süsleme işlerini bitirmeden bırakmayacak inşallah
Şimdi karşınızda Lohusa terlikleri. Biri ev için biri hastane için.
Hastane için olanı lohusa pijaması aldığımız zaman içinde vardı. Otel terliklerinin benzeri az daha kalitelisi.
Öbürüne de lohusa tacı diyebiliriz.
Ama ben baş örtülü olduğum için eşarbın üstüne iğneyle tutturacağım. Monoral satenden kurdeleler diktim, içlerine elyaf doldurdum. Ve çeşitli kurdele, dantel ve iğnelerle süsledim.
Bunlar hastanede giymek için terliklerim
Eki Görüntüle 1288594 Eki Görüntüle 1288595 Eki Görüntüle 1288596
Bunlar evde giymek için pofuduklarım
Eki Görüntüle 1288597 Eki Görüntüle 1288598
Bu daaaaaa başıma takmak için lohusa süsüm
Eki Görüntüle 1288600 Eki Görüntüle 1288601
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?