2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
selam kızlar hayırlı cumalar

yarın görümcemin nişanı var saçlarım fena durumda boya bakımından bende bari Bi kakûl kestireyim diyorum değişiklik olur diye ama şu malum batıl inanç :) ne düşünüyorsunuz bu konu da

bide tuhaf olan ben 10haftalıkken falan kestirmiştim saçlarımı ama şimdi niye böyle taktım bilmiyorum :)

bu liste bana biraz kalabalık geldi allah korusun küvezlik bir durum olur ya da başka bir şey uzun süre hastanede kalmak gerekir tamam da. şimdi 1 gün için biraz fazla gibi.

geçen bende niyetlendim ama sonra vazgeçtim şu batıl inançtan dolayı.acelesi yok normalde zaten sürekli toplu oluyo saçım açık olunca pek şekilli değil doğum sonrasına erteledim şimdilik

Kızlar bebek sabunu yaptırıyorum
Hemde kampanyada buldum.. Sadece 1 tl
Resımde atcam.. Biberon sabun yani sadece bu model indirimli. Bilgi almak isteyen olursa ban söleyin... Attıgım resmin mavisi olcak
çok güzel canım nette mi hangi site

Kızlar bebek sabunu yaptırıyorum
Hemde kampanyada buldum.. Sadece 1 tl
Resımde atcam.. Biberon sabun yani sadece bu model indirimli. Bilgi almak isteyen olursa ban söleyin... Attıgım resmin mavisi olcak
Çok tatlıymış, nereden aldın canım? Birde böyle kutu içinde mi geliyor?

herkese selamlar anneler bişey sormak istiyorum kafam karıştı ihtiyac mı değil mi emin olamıyorum tiny love ana kucağı var hani şu modeli
http://www.n11.com/tiny-love-3-u-bi...a Kucağı&utm_content=AbandonedCartsRegistered

kullanan ya da olumlu olumsuz fikri olan var mı beşiğini sabit aldığımız için sallanma ihtiyacı duyarsa bu ana kucağını almayı düşünüyoruz ne diyosunuz kullanışlı olur mu sizce

geçen bende niyetlendim ama sonra vazgeçtim şu batıl inançtan dolayı.acelesi yok normalde zaten sürekli toplu oluyo saçım açık olunca pek şekilli değil doğum sonrasına erteledim şimdilik
çok kararsız kaldım işlerimi bitirip çıkacaktım evden bitirdim oyle bekliyorum napsam diye

Bende daha almadım ama lansinoh alıcam

saolun o zamn bende lansinoh alıyım

canım bende diğerinden kullandım ama bana da kokusu hiç güzel gelmiyor ne yalan söylüyüm:)

ben bununla yıkadım mis gibi kokuyor hala odası

benim eşim de aynı ama annemler gelicek izmirden yemek yapmak şart bende hazırlıyım diyorum yavaş yavaş dolaba bişiler

kızlar aralık annelerinde doğum olmuş,yavaş yavaş sıra bize geliyor

ne hissettiğimiinan bilmiyorum şuan bu konuda

ben de bunun tipini çok sevdim ama alamıyorum bi türlü cok pahalı geliyo

ben de bunun tipini çok sevdim ama alamıyorum bi türlü cok pahalı geliyo

yuppigo diye bi sitede 264 tl ama tabii kullanışlı olmazsa bi de sıpa sevmezde kullanmazsa boşa gidecek biraz pahalı karar veremedik gitti
bu arada mothercare de beşiklerde indirim için bugün son günmüş biz alırken adam söyledi bi de hediye çeki veriyorlar 300 tl ye 40 tl beşik alacak annelere duyrulur:)))

canım hiç tereddüt etme git kestir bende bi ay önce falan kestirdim.o mantıkla vücudumuzdaki hiç bi kıla müdahale etmememiz lazım onların ömrü zaten yaratıldıkları gün belirlendi allah uzun ömürler versin inşallah

çok güzel canım nette mi hangi site

Çok tatlıymış, nereden aldın canım? Birde böyle kutu içinde mi geliyor?

canim nerde indirim bizede bilgi versene
Kızlar site degilde face adresi varmıs ister veririm... Pazartesi gününe kadar bu biberon modellerde 1 tl .. Ewet kutuyla gelicek..
Bn sitede degil tevafuk üzeri arkadasım var yni dogum yaptı..o yaptırmıs bana watsaptan maj attı mevlitte dagıtcam nasıl diye.. Öle oda kaöpanyalı olunca yaptırmıs.. Bnde kacırmayayım dedim.. Cokda güzel kokuyomus..
Eger isterseniz özelden ablanın nosunu vereyim birde su face adresini istiyım arkadastan sizlerle paylasayım.. Kızlar sadece biberon modeli indirimli yalnız size attıgım resımdeki he

anneannemde bana o aklı verdi ama ben sonra düşünüp vazgeçtim. Sebebi şu; sigara böreği taze kızartılıp yendiğinde hoş oluyor soğuyup gevşediğinde sevmiyorum. Taze servis yapmakta devamlı gelen giden olan eve kolay değil, birinin hiç mutfaktan çıkmaması ikide birde yak yağın altını, söndür yağın altını şeklinde, evde devamlı bir yağ kızartma kokusu. İkincisi yanına çayda lazım koca gün çay olacak taze olacak, kimi çay bulunca 3-5 bardak içiyor ohoooo. Zaten kış zamanı çaylar börekler evde sıcak gelen gitmek bilmez, hizmet edenin canı dayanmaz.
Açıkçası ben non-stop 10 yıldır çalışan olarak kimsenin evine gidip saatlerle yayılıp oturmadım. 32 yaşındayım ve daha ilk çocuğum. Allah kavuşmayı kısmet ederse evladımla geçireceğim 2-3 ay sonra hiç bir dönemi yanında yokum. Ne ilk kelimesini, ne yürümesini, ne sabah gülücüklerini göremeyeceğim.Her sabah kalbimde bir ağırlıkla onu bırakıp çıkacağım evimden.Onun için milletin ne yiyeceği derdim değil. Gelene gelme diyemem ama,geleni memnun etmek içinde 3 günümü onlara harcayamam. Şimdilik düşüncem güzel kaliteli kuru pasta türü şeylerden 2-3 tane ve meyve suyu veya şerbet yeterli.

Merhaba arkadaslar öncelikle aranızda cok cok yeniyim . Allah nasıp ederse bende ocak annesi olma yolundayım suan 28+2 deyim. İlk hamileligim olmasına ragmen zor bi hamilelik gecirdim cok sükür simdi iyim ama suanki kafama taktım sey bebegim cok hareketsiz. Yani arada bi aksamları hareket oluyo sonra 3 4 gün hareket yok. Ve yakınlarımdan hamile olanlardan duydum hep hareketli bebişleri hatta uyutmuyo bile. Benim gibi olan varmı yada yakınlarınızdan duydunuzmu böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…