bu liste bana biraz kalabalık geldi allah korusun küvezlik bir durum olur ya da başka bir şey uzun süre hastanede kalmak gerekir tamam da. şimdi 1 gün için biraz fazla gibi.Kendime hazırladığım liste kızlar
Hastane çantası Anne için:
2 gecelik
2 pijama
1 sabahlık
1 hırka veya yelek
4 alt çamaşır
2 atlet
2 sütyen (emzirme)
2 çorap
2 patik
eşarp veya taç( kapalı olanlar eşarp koyar)
terlik
hasta bezi
hasta alt serme bezi
tarak,makyaj malzemesi
havlu, kağıt havlu
diş fırçası,diş macunu
parfüm,rollon
göğüs ucu kremi
kirli torbası
hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet
süt yapıcı çay
kuru erik hoşafı
Bebek İçin:
1 tane 10 lu hastane çıkış seti
2 tane beşli hastane çıkışı
2 penye battaniye
2 kalın battaniye
1 kışlık kundak
3-4 çorap, patik
5-6 tane ağız mendili
2-3 tane tek alt
2-3 iç zıbın
yelek ve hırka
alt açma örtüsü
tülbent
bebek bezi 10 tane en az
pişik kremi
3 paket ıslak pamuk mendil( uni baby)
emzik
biberon
kaşık ( süt olmazsa mama vermek için)
kirli torbası
port bebe hastaneden çıkarken kullanmak için veya ana kucağı
Ebeye vermek için ayrı bir şeffaf poşete bunları koyun ( karışıklık olmasın diye) üstüne ebeye verilecek yazın
Bir penye battaniye
Bir hastane çıkışı
İç zıbın
tek alt pijama
çorap
patik
yelek
kışlık kundak veya kalın bir battaniye
bez
ıslak pamuk mendil( bebeği siliyorlarmış bununla)
Kendinizin ilk giyeceği kıyafetleride hazır edin ayrı bir poşette üstüne yazın
bir gecelik
bir atlet
bir sütyen
bir hasta bezi
çorap
patik
hırka
geçen bende niyetlendim ama sonra vazgeçtim şu batıl inançtan dolayı.acelesi yok normalde zaten sürekli toplu oluyo saçım açık olunca pek şekilli değil doğum sonrasına erteledim şimdilikselam kızlar hayırlı cumalar
yarın görümcemin nişanı var saçlarım fena durumda boya bakımından bende bari Bi kakûl kestireyim diyorum değişiklik olur diye ama şu malum batıl inanç :) ne düşünüyorsunuz bu konu da
bide tuhaf olan ben 10haftalıkken falan kestirmiştim saçlarımı ama şimdi niye böyle taktım bilmiyorum :)
çok güzel canım nette mi hangi siteKızlar bebek sabunu yaptırıyorum
Hemde kampanyada buldum.. Sadece 1 tl
Resımde atcam.. Biberon sabun yani sadece bu model indirimli. Bilgi almak isteyen olursa ban söleyin... Attıgım resmin mavisi olcak
caniayy canim nice yaslarini kutlarsinuz birlikte insallah.kac haftalik dogdu kizin
canim 35+3 de dogum yaptim suyum geldi kizimda 2538 gr dogduayy canim nice yaslarini kutlarsinuz birlikte insallah.kac haftalik dogdu kizin
Çok tatlıymış, nereden aldın canım? Birde böyle kutu içinde mi geliyor?Kızlar bebek sabunu yaptırıyorum
Resımde atcam.. Biberon sabun yani sadece bu model indirimli. Bilgi almak isteyen olursa ban söleyin... Attıgım resmin mavisi olcak
çok kararsız kaldım işlerimi bitirip çıkacaktım evden bitirdim oyle bekliyorum napsam diyegeçen bende niyetlendim ama sonra vazgeçtim şu batıl inançtan dolayı.acelesi yok normalde zaten sürekli toplu oluyo saçım açık olunca pek şekilli değil doğum sonrasına erteledim şimdilik
lansinoh markadan memnun kalmıştım tavsiye ederim.gögüs ucu kremi konuşuldumu kaçırdım arkadaşlar hangi marka almalıyız
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşaallah canım
al canım inşaallah faydası olur
canık zaten 30 derecede yıkandığı için çözülmüyor granüller, birde bak bir kaç kere yazdım not et istersen, bebişin kaka lekesi direk yıkayınca çıkmıyor önce beyaz banyo sabunuyla çitile sonra makinaya at aklında olsun yani:)
almadım ama alıcam bende lansioh canım en iyisi
Bende daha almadım ama lansinoh alıcam
Ben dalan roxy ile yıkadım bebegimin çamaşırlarını ama sizlerin söylediğiniz kadar güzel kokmadı. Neden öyle olduğunu anlamadım. Ben lavantalı olanından almıştım yanlış mı aldım acaba?
canım bende diğerinden kullandım ama bana da kokusu hiç güzel gelmiyor ne yalan söylüyüm:)
Ay evet ya biz mi yanlis aldık acaba? Bizi aydinlatabilirseniz çok sevinicem arkadaslar. :) birde çamaşırları utuleyip yerlestirdim, biraz geç oldu ama bu saatten sonra güzel kokmaları için yapabileceğim bişey var mı?
cnm ben sigara böreği değilde hemen çıkarıp mikrodalgada ısıtılacak şeyler hazırlayacağım. ıspanaklı pide(iç hazırlayıp pide fırınına göndereceğim.) elmalı kurabiye, hind cevizli kurabiye, hashaşlı tuzlu kurabiye, şimdilik bunlar aklımda hazırlayıp saklama kaplarıyla dondurucuya atacağım.
birde ilk zamanlarda kendim yemekle uğraşamam diye içli köfte ve sarma hazırlatacağım annemlere sağolsun eşimin yemek sıkıntısı yok 2 yumurta kırsam ses çıkarmaz ama hazırda bulunsun
kızlar aralık annelerinde doğum olmuş,yavaş yavaş sıra bize geliyor
ben de bunun tipini çok sevdim ama alamıyorum bi türlüherkese selamlar anneler bişey sormak istiyorum kafam karıştı ihtiyac mı değil mi emin olamıyorum tiny love ana kucağı var hani şu modeli
http://www.n11.com/tiny-love-3-u-bir-arada-uykucu-anakucagi-mavi-P29700040?cid=800101_29700040_criteo_web_Oto Koltuğu & Ana Kucağı_AbandonedCartsRegistered&utm_source=criteo&utm_medium=web&utm_campaign=Oto Koltuğu & Ana Kucağı&utm_content=AbandonedCartsRegistered
kullanan ya da olumlu olumsuz fikri olan var mı beşiğini sabit aldığımız için sallanma ihtiyacı duyarsa bu ana kucağını almayı düşünüyoruz ne diyosunuz kullanışlı olur mu sizce
ben de bunun tipini çok sevdim ama alamıyorum bi türlücok pahalı geliyo
ben garmastan kullanmaya başladım 6. aydan itibaren araştırdım biraz en iyisi o diyolargögüs ucu kremi konuşuldumu kaçırdım arkadaşlar hangi marka almalıyız
canim nerde indirim bizede bilgi verseneKızlar bebek sabunu yaptırıyorum
canim tecrubeli bi anne olarak sorayim kuvezde kalmadi demi birde kis bebegi ya 0 3 ay arasi kiyafet az mi alalm cok mucani
canim 35+3 de dogum yaptim suyum geldi kizimda 2538 gr dogdu
canım hiç tereddüt etme git kestir bende bi ay önce falan kestirdim.o mantıkla vücudumuzdaki hiç bi kıla müdahale etmememiz lazımselam kızlar hayırlı cumalar
yarın görümcemin nişanı var saçlarım fena durumda boya bakımından bende bari Bi kakûl kestireyim diyorum değişiklik olur diye ama şu malum batıl inanç :) ne düşünüyorsunuz bu konu da
bide tuhaf olan ben 10haftalıkken falan kestirmiştim saçlarımı ama şimdi niye böyle taktım bilmiyorum :)
çok güzel canım nette mi hangi site
Çok tatlıymış, nereden aldın canım? Birde böyle kutu içinde mi geliyor?
Kızlar site degilde face adresi varmıs ister veririm... Pazartesi gününe kadar bu biberon modellerde 1 tl .. Ewet kutuyla gelicek..canim nerde indirim bizede bilgi versene
anneannemde bana o aklı verdi ama ben sonra düşünüp vazgeçtim. Sebebi şu; sigara böreği taze kızartılıp yendiğinde hoş oluyor soğuyup gevşediğinde sevmiyorum. Taze servis yapmakta devamlı gelen giden olan eve kolay değil, birinin hiç mutfaktan çıkmaması ikide birde yak yağın altını, söndür yağın altını şeklinde, evde devamlı bir yağ kızartma kokusu. İkincisi yanına çayda lazım koca gün çay olacak taze olacak, kimi çay bulunca 3-5 bardak içiyor ohoooo. Zaten kış zamanı çaylar börekler evde sıcak gelen gitmek bilmez, hizmet edenin canı dayanmaz.canlar ben ilk doğumda buzluğa birşeyler hazırlayıp koymamıştım. çok misafir geldi annem aşırı yoruldu ikramlarla. şimdide bide kızım var hem onunla ilgilenip hemde ikramla uğraşmasın diyorum. buzluğa sigara böreği atıcam. başka tarifler var mı bildiğiniz. çözülüp pişince güzel olacak tarifler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?