Bence o da iyidir, ama mutlaka doğumdan birkaç hafta önce başlayıp düzenli olarak kullanmak gerek o zaman etkili olur kanaatindeyim.inş o kadar kötü olmaz ben yine lansinoh alıyım en iyisi inş fayda eder
Hahahaha eve senden önce mi giriyorlarLavanta keselerinden tut da terliklerine kadar her şey çok tatlı olmuş valla helal olsun ellerine sağlık Güle Güle kullan inş..
Gül'e Gül'e kullan saclarını canım iyi yapmışsın :)
Canım benim saçlar hep Herkesin ilgisini çeker gönlü gibidir bu hamilelikte Başlarda dökülüyordu sonra kestirdim ve saçlarım aynı bi değişiklik yok ama memişler kocaman oldu ben apartmana girmeden memişlerim eve girmiş oluyor nerdeyse( füze gibiler karnım çıkmadı ama göğüslerim felaket Büyüdü
Bu topicin en iyi yani seninle aynı şikayetleri olanları gördükçe yaşadıklarının normal OLDUĞUNU anlayıp sakinleşmen:))
Canım artık şeker çikolata fayda etmez bebişler Büyüsü Şerbetli tatlılar ye sonra yanına dönerek uzan ve bekle genelde dinlendiğinde ya da akşam üzeri kibarcık hareketlerini hissedebilirsin..
Ben de hepsini stokladım korkudan:)) bir normal tüp yeriyor diyorlar ama ben de 2-3 tane aldım hep.. yara vs olunca lansinoh işe yaramıyor diyorlar inş kolaylıkla emziriririz:)
Ben anneme aldirdim ama 3lusu varmis 17 mis 2 paket aldirdim yani 17 ye geldi 6 lisi.bide nivea sampuan aldirdim 750 ml oda 17 civariymis.arkadaşlar merhaba dün gratis de ıslak mendil indirimi konuşulmuştu,kaçlısı ve fiyatı ne kadardı,bilen varsa söyleyebilir mi lütfen?yarın gitmeyi düşünüyorum da.
Yorgunluktan olabilir benim de bugün ögleden beri başım agriyordu tansiyonum yükseldi saniyodum ama normal cıktı tansiyonum simdi daha iyiyim geçer inşallahSelam kızlar ikindiden beri çok başım donuyor tansiyonum normal kansız da değilim neden oluyor acaba???
Bir sorum olacak. Ben normalde 37. Hafta sonuna kadar işe gitmeyi planlıyorum ama doğum 39.haftanın içinde olacak. Bu durumda benim 37.haftanjn sonj a kadar işe gitmem bir kayıp mı? Doğumdan sonra en fazla 13 hafta izin mi kullanabiliyoruz? Yani ben 39'da doğum yapsam doğumdan sonraya 14 hafta izin düşmüyor mu? İlle 13 haftaysa 37'yi bitirmicem çünkü 36'yı bitirip çıkıcam. Anlatabildim mi bilmiyorum ama bilenler bi yardımcı olabilir miiii lütfen?
Ben de böyle olmasını umuyordum da yöneticim ısrarla kullanmadığın izin yanar dedi, onun zamanında öyleymiş herhalde. Ben inceleyeyim burayı, çok teşekkürler.Canim normalde hamilelik 40 haftadir. 37de ayrilirsin izne en gec 40ta dogum beklenir. 3 hafta kullanir 5 haftayi aktarirsin. Ancak erken dogum oldugu zaman ki 39.hafta 40a gore erkendir, o zaman kullanamadigin izinler de dogum sonrasina aktarilmia olur. Bu linkten detayli bilgi alabilirsin:
http://www.ztb.gov.tr/saglik-rehberi/gebelik-ve-gebelikte-rapor-ve-izin-haklariniz/107
tesekkur ederim canimKujju ve mini damla aldım, internetten değil mağazadan aldım, kaliteliler.
Devlet hastanesine gittim. boy kilo söylemiyo 7 gün öndeymiş.İnşallah sorun çıkmaz tahlillerde.
Bence o da iyidir, ama mutlaka doğumdan birkaç hafta önce başlayıp düzenli olarak kullanmak gerek o zaman etkili olur kanaatindeyim.
Bebişinin kıyafetlerini yıkayan annelere bi sorum olacaktı kıyafetleri evin içinde mi kuruttunuz balkonda mı kuruttunuz? Biri bana dışarı asma havadaki polenler mikroplar yapısır demisti de ondan soruyorum..
Benimki de son günlerde çok sakin. Hafif kıpırtılar oluyor o kadar. Karnım da sert sanki bebek sığmıyor karnıma. Umarım iyidir bebeklerimiz.Merhaba arkadaslar öncelikle aranızda cok cok yeniyim . Allah nasıp ederse bende ocak annesi olma yolundayım suan 28+2 deyim. İlk hamileligim olmasına ragmen zor bi hamilelik gecirdim cok sükür simdi iyim ama suanki kafama taktım sey bebegim cok hareketsiz. Yani arada bi aksamları hareket oluyo sonra 3 4 gün hareket yok. Ve yakınlarımdan hamile olanlardan duydum hep hareketli bebişleri hatta uyutmuyo bile. Benim gibi olan varmı yada yakınlarınızdan duydunuzmu böle
Bende ilk yikadiklarimi havalar sicakti balkonda kuruttum ama balkonum kapali zaten camli her tarafi.simdi yikadiklarimi salonda kurutuyorum 1 gunde kuruyor zaten.Bebişinin kıyafetlerini yıkayan annelere bi sorum olacaktı kıyafetleri evin içinde mi kuruttunuz balkonda mı kuruttunuz? Biri bana dışarı asma havadaki polenler mikroplar yapısır demisti de ondan soruyorum..
Benimki de son günlerde çok sakin. Hafif kıpırtılar oluyor o kadar. Karnım da sert sanki bebek sığmıyor karnıma. Umarım iyidir bebeklerimiz.
balkon kapalıysa sorun yok canım benim ev dubleks çatıda balkon ve üstü açık evde kurutuyorum o yüzdenBende ilk yikadiklarimi havalar sicakti balkonda kuruttum ama balkonum kapali zaten camli her tarafi.simdi yikadiklarimi salonda kurutuyorum 1 gunde kuruyor zaten.
Benimki de iki gündür çok sakin. Doktora gitmeme iki hafta var.İşte bende duydum cikolata filan tatlı yiyince sessiz bi yerde bebegin hareketlerini dinlenebilr diye yapıyorumda ama hic bana mısın demiyo dedin gibi bi ara kıpır kıpırdı sonra duruyo böle cok hafif bazen hareket ediyor.insallah bu hareketsizlik bi saglık sorunu degildirbenim doktora daha iki haftam var ve cok merak ediyorum.Salı günü doktordan sonra bilgilerini burda paylasırsan cok sevinirim insallah hersey yolunda olur
Benim de önden gidiyor ama doktor haftasıyla uyumlu diyor, şekerim yüksek çıkmıştı ama diyetle kontrol altına alıyorum, 7 gün çok değil bence.Devlet hastanesine gittim. boy kilo söylemiyo 7 gün öndeymiş.İnşallah sorun çıkmaz tahlillerde.
Canım az su içiyorsan da olabiliyormuşSelam kızlar ikindiden beri çok başım donuyor tansiyonum normal kansız da değilim neden oluyor acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?