2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar merhaba dün gratis de ıslak mendil indirimi konuşulmuştu,kaçlısı ve fiyatı ne kadardı,bilen varsa söyleyebilir mi lütfen?yarın gitmeyi düşünüyorum da.

Hahahaha eve senden önce mi giriyorlar benim de bu bakımdan heyecanlandığım bir dönemdi hamilelik ama beklentim karşılanmadı. Tek avantajı sütyen masrafı çıkmaması işte :)

arkadaşlar merhaba dün gratis de ıslak mendil indirimi konuşulmuştu,kaçlısı ve fiyatı ne kadardı,bilen varsa söyleyebilir mi lütfen?yarın gitmeyi düşünüyorum da.
Ben anneme aldirdim ama 3lusu varmis 17 mis 2 paket aldirdim yani 17 ye geldi 6 lisi.bide nivea sampuan aldirdim 750 ml oda 17 civariymis.
Ama bazi yerlerde okudum direk 6 lisini 13.90 a almislar.

Selam kızlar ikindiden beri çok başım donuyor tansiyonum normal kansız da değilim neden oluyor acaba???

Bir sorum olacak. Ben normalde 37. Hafta sonuna kadar işe gitmeyi planlıyorum ama doğum 39.haftanın içinde olacak. Bu durumda benim 37.haftanjn sonj a kadar işe gitmem bir kayıp mı? Doğumdan sonra en fazla 13 hafta izin mi kullanabiliyoruz? Yani ben 39'da doğum yapsam doğumdan sonraya 14 hafta izin düşmüyor mu? İlle 13 haftaysa 37'yi bitirmicem çünkü 36'yı bitirip çıkıcam. Anlatabildim mi bilmiyorum ama bilenler bi yardımcı olabilir miiii lütfen?

Selam kızlar ikindiden beri çok başım donuyor tansiyonum normal kansız da değilim neden oluyor acaba???
Yorgunluktan olabilir benim de bugün ögleden beri başım agriyordu tansiyonum yükseldi saniyodum ama normal cıktı tansiyonum simdi daha iyiyim geçer inşallah

Canim normalde hamilelik 40 haftadir. 37de ayrilirsin izne en gec 40ta dogum beklenir. 3 hafta kullanir 5 haftayi aktarirsin. Ancak erken dogum oldugu zaman ki 39.hafta 40a gore erkendir, o zaman kullanamadigin izinler de dogum sonrasina aktarilmia olur. Bu linkten detayli bilgi alabilirsin:

http://www.ztb.gov.tr/saglik-rehberi/gebelik-ve-gebelikte-rapor-ve-izin-haklariniz/107

Ben de böyle olmasını umuyordum da yöneticim ısrarla kullanmadığın izin yanar dedi, onun zamanında öyleymiş herhalde. Ben inceleyeyim burayı, çok teşekkürler.

Bebişinin kıyafetlerini yıkayan annelere bi sorum olacaktı kıyafetleri evin içinde mi kuruttunuz balkonda mı kuruttunuz? Biri bana dışarı asma havadaki polenler mikroplar yapısır demisti de ondan soruyorum..

Devlet hastanesine gittim. boy kilo söylemiyo 7 gün öndeymiş.İnşallah sorun çıkmaz tahlillerde.

canım çoğumuzun önde gidiyor bebişleri 7 gün normal bir rakam ,ultrasonlarda ki hata payı artı eksi 15

dr un beyni sulanmış hiç dert etme bebişi iyi beslemişsin maşşalh

Bence o da iyidir, ama mutlaka doğumdan birkaç hafta önce başlayıp düzenli olarak kullanmak gerek o zaman etkili olur kanaatindeyim.

36 da başlarım bende canım

Bebişinin kıyafetlerini yıkayan annelere bi sorum olacaktı kıyafetleri evin içinde mi kuruttunuz balkonda mı kuruttunuz? Biri bana dışarı asma havadaki polenler mikroplar yapısır demisti de ondan soruyorum..

ilk posta dışında evde kuruttum hepsini kaloriferin üstüne serdim öyle kurudular

yaz olsa kurur dışarda hemen,kış olduğu için saatlerce dışarıda durmasına izin vermedi içim

Benimki de son günlerde çok sakin. Hafif kıpırtılar oluyor o kadar. Karnım da sert sanki bebek sığmıyor karnıma. Umarım iyidir bebeklerimiz.

Bende ilk yikadiklarimi havalar sicakti balkonda kuruttum ama balkonum kapali zaten camli her tarafi.simdi yikadiklarimi salonda kurutuyorum 1 gunde kuruyor zaten.

Benimki de iki gündür çok sakin. Doktora gitmeme iki hafta var.

Kızlar nasılsınız..........
Bebim göbiş bi sertleşiyo bi kasılıyo.. Oda annecigii özledi heralde...
;(
Ben oglusumu cok özledim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…