2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık

bende inci kullanıyım en iyiisi güzel fikir verdin bana da :)

inci boyutu normal mi yoksa normalden küçük mü

kestirdim canm rahatladım değişiklik oldu kesinlikle veren de Allah alan da Allahım korusun bebişlerimizi

iyi akşmlar kızlar civilin internet sitesinden alişveriş yapaniniz varmi hangi markası kaliteli çikiyor karar veremedim yardmci olurmusunz?

Canım ben almanyadayım benim begendigim indirime girmiş kısa süreligine 49.99 dan 35.99euro ya düşmüş

Biz bundan aldık yuppigo'dan. Dolapta bekliyor tabi, inşallah memnun kalırız. Görünüş olarak güzel ama.

Merhaba tatlı annişler, göğüs pompası araştırıyorum . Lansinoh ve avent arasında kaldım. Sizce hangisi en iyisi. Bir de aventin çift taraflı pompası var mı?
Ben medela swing aldım, ona da bir bak derim.
Canım ellerine sağlık, pek çok uğraşmışsın. Otel terlikleri kendini bişey sanacak püskülü bile var.

Kızlar, saç konusunda hiç kimse bişey demiyor da. Sanıyordum ki hamilelikte samur gibi saçlarım olacak böyle gür, parlak. Hiç öyle bişey olmadı valla, sadece dökülmesi azaldı o kadar. Sizde durumlar nasıl? Bi de göğüsler de pek füze olmadı yani, ben hala aynı sütyenlerimi kullanıyorum, yarım beden falan büyüdü anca. Beklentilerim yüksekti ama pek beklediğim gibi olmadı

Meme ucu Çatlak Kremleri ile Tedavi
Avent : Fiyatı Yaklaşık 35 tl Civarındadır. krem genellikle Meme ucu çatlaklarını gidermede başarılı olmuştur .

Garmastan Kremin fiyatı yaklaşık 30 tl civarındadır. Almanyada üretilen garmastan kremin çok etkili olduğu biliniyor..

Lansinoh Lanolin krem fiyatı yaklaşık 20 tl civarındadır. Bir çok anne ve anne adayı tarafından kullanılmaktadır. Meme ucuna sürüldükten sonra yıkamanıza gerek yoktur..

Mother Love Krem fiyatı yaklaşık 15 Dolar civarında olup Türkiye’de ender yerlerde satışı yapılıyor. Faydalı bir krem olduğu söylenmektedir.

Bephantene Krem fiyatı yaklaşık 5 tl civarında. Bir çok cilt probleminde kullanılan bephanten krem meme ucu çatlak ve yaraları tedavisinde de çok etkili. Evinizde hali hazırda varsa deneyebilirsiniz.

aynen canım bende de pek değişiklik yok saç konusunda,

bilgiler için çoksaol sen hangisini tercih etideksin

canım sen çikolatanı ye bi bardak süt iç sonra git sırtüstü uzan göbüşüne de kumanda filan koy bence o zaman hissedersin

Yaptım valla aynı dedin gibi ama son üc gündür hic oralı olmuyo zaten hareket ettigi zamanlarda bile o kadar hafif ki öle az az belli belirsiz hareketler

insallah söledin gibidir canım cok sagol icimi rahatlatıyosun böle seyler de duymakilk hamilelik oldugu icin bisi bilmiyorum ve tedirgin oluyorum hep

Merak etme canim Allah in izniyle biseyleri yoktur.Sadece biraz hareketsizler bu ara sanirim.sali gunu sorrucam zaten asiri hareketli bi cocuk değil benimki.

Insallah canim öle inaniyorum bende bide böle ayni seyleri yasayanlari duyunca tabi insan daha iyi oluyo demekki oluyomus hayirlisi insallah :)

aynen canım bende de pek değişiklik yok saç konusunda,

bilgiler için çoksaol sen hangisini tercih etideksin
Canım ben motherlove aldım aylar önce buzdolabında duruyor. Mayısta görümcem doğum yaptı, ağlaya ağlaya emzirdiğini görünce tutuştum hemen. O lansinoh kullanıyordu ama şimdi iyidir kötüdür diyemem, belki düZenli kullanmamıştır.
Geçen yıl da kuzenim doğum yaptı, o avent ve lansinoh kullanmış ama kar etmemiş sonra motherlovedan çok memnun kalmış. Yalnız o zaman türkiyede satışı vardı, ben çok aradım distribütörü kapanmış. Yurtdışından getirttim, 3 kutu inşallah yeter. 34-35. Haftalar gibi başlarım ben, çok korkuyorum o acıdan çünkü

bı arkadasım dogal kıl ıle aske yapmıstı lk bebegınde cok sıkınt cekmıs ıkıncıde kıl maskesı yapmıs zeytınyagı da katmıs hıc catlak olusmamıs belkı dıkkATINI ceker

bı arkadasım dogal kıl ıle aske yapmıstı lk bebegınde cok sıkınt cekmıs ıkıncıde kıl maskesı yapmıs zeytınyagı da katmıs hıc catlak olusmamıs belkı dıkkATINI ceker
Bir an kıl maskesi anladım ve algılayamadım nasıl bişey olduğunu. Kil maskesi yapmış değil mi? Bir araştırayım nasıl bişeymiş. Teşekkürler.

inş o kadar kötü olmaz ben yine lansinoh alıyım en iyisi inş fayda eder

Bir an kıl maskesi anladım ve algılayamadım nasıl bişey olduğunu. Kil maskesi yapmış değil mi? Bir araştırayım nasıl bişeymiş. Teşekkürler.
dogal kil (aktarlarda varmış) ılık su ile yumusatıyorsun sonrada dogal zeytınyagı damlatıyormusun o sekılde gögüs uclarına maske yapıyorsunn anlattıgı bu şekılde denemkde fayda var diye düşünüyorumm

Denemekte fayda var canım, çok teşekkürler.

Lavanta keselerinden tut da terliklerine kadar her şey çok tatlı olmuş valla helal olsun ellerine sağlık Güle Güle kullan inş..

kestirdim canm rahatladım değişiklik oldu kesinlikle veren de Allah alan da Allahım korusun bebişlerimizi

Gül'e Gül'e kullan saclarını canım iyi yapmışsın :)

Canım benim saçlar hep Herkesin ilgisini çeker gönlü gibidir bu hamilelikte Başlarda dökülüyordu sonra kestirdim ve saçlarım aynı bi değişiklik yok ama memişler kocaman oldu ben apartmana girmeden memişlerim eve girmiş oluyor nerdeyse( füze gibiler karnım çıkmadı ama göğüslerim felaket Büyüdü

Bu topicin en iyi yani seninle aynı şikayetleri olanları gördükçe yaşadıklarının normal OLDUĞUNU anlayıp sakinleşmen:))
Canım artık şeker çikolata fayda etmez bebişler Büyüsü Şerbetli tatlılar ye sonra yanına dönerek uzan ve bekle genelde dinlendiğinde ya da akşam üzeri kibarcık hareketlerini hissedebilirsin..

Ben de hepsini stokladım korkudan:)) bir normal tüp yeriyor diyorlar ama ben de 2-3 tane aldım hep.. yara vs olunca lansinoh işe yaramıyor diyorlar inş kolaylıkla emziriririz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…