çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlıkGüzel annelerim nasılsınız
Doktora gidip bebişleriyle hasret giderenler çok şükür her şey yolundaymış, gözünüz aydın.
Darısı hepimize.
Bizimde kontrolümüz yarın inşallah. 30+3 olmuş olacağız inşallah.
Hepimiz hayırlı haberlerle gelelim.
@eflalim dalan çok güzel kokuyor ama yaaBen çok az koydum, hassas/ipek programında 40 dk yıkadım.
Birde 2. bir durulama yaptırdım. Yani çok hafif bir kokusu var o da bebek gibi kokuyor bence tabi
Bakalım şu doğumdan sonra ameliyathanede bebek üşür diye söylerlerse 15 milyon tane battaniyeye sarılır diye teklif edeceğim
@hera^^ cım gözün aydın canım, maşallah sübhanallah bebeğine kocaman olmuş
@hayrunisa88 Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun.
sezin_uk Allah yardımcınız olsun sezincim çok zor bir karar yaa. Pinking Tree bence de haklı, bir kamera olsa iyi olur gibi. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Kızlar kızlar Larkin çalışıyor. Geceleri çalışıyor, gündüzleri çalışıyorGaza geldi süsleme işlerini bitirmeden bırakmayacak inşallah
Şimdi karşınızda Lohusa terlikleri. Biri ev için biri hastane için.
Hastane için olanı lohusa pijaması aldığımız zaman içinde vardı. Otel terliklerinin benzeri az daha kalitelisi.
Öbürüne de lohusa tacı diyebiliriz.
Ama ben baş örtülü olduğum için eşarbın üstüne iğneyle tutturacağım. Monoral satenden kurdeleler diktim, içlerine elyaf doldurdum. Ve çeşitli kurdele, dantel ve iğnelerle süsledim.
Bunlar hastanede giymek için terliklerim
Eki Görüntüle 1288594 Eki Görüntüle 1288595 Eki Görüntüle 1288596
Bunlar evde giymek için pofuduklarım
Eki Görüntüle 1288597 Eki Görüntüle 1288598
Bu daaaaaa başıma takmak için lohusa süsüm
Eki Görüntüle 1288600 Eki Görüntüle 1288601
kestirdim canm rahatladım değişiklik olduBen de almayı düşünmüyordum ama 31. Haftamda zar zor oluyor montum Ocak Ayında karda kışta doğuma nasıl giderim mecbur alacağım( bu model de çok hoş ve spor sonradan da giyilir bence..
Canım azıcık bi problem olursa lansinoh ama doktorluk olursan Garmastan en iyisi diyorlar..
Ben de çeyiz hurçlarını örterim çekmecelere hem toz olmuyor hem de çamaşır çekmecesini vs açan olursa direkt çamaşırlarınızı Görmüyor :)) önlem aldım kendimce :)
Canım ilk hamileliğimde kestirdiğim gün düşük yaşadım diye korkuyordum ama donunda belime gelen saçları küt kestirdim oh rahatladım:) bebeği beslemesi gereken Şeyler saçlara gidiyor diye düşündüm Saçları Keşmir'inde bebeğim Güçlenecek dedim :) kendimi kandırdım:)
Sen de hiç sıkıntı yapma kestir hepsi batıl Şeyler işte.. Veren Allah alan allah...
Canım benim ablam bunun benzeri nunaleaf kullanıyor gün içinde çok kullanışlı em beneği oturtuyor hem de yemek yediriyor benişler bunu çok seviyor..
Evet Garmastan en çözümcülü diyorlar ama ilaçlara başlamak için erken değil mi? 36. Haftada başlayın diyorlar..
Canım her bebek her hamilelik farklı.. Senim bebişin Nazlı demek ki.. Hareketsiz olan da var çok hareketli olan da var, etraftan duyduğun Şeyler korkutmasın seni ne güzel hiperaktif bi bebek olamayacak bebeğim de uslu bebeğim de geç :)) zaten doğduktan bi yıl sonra hiç durduramaucaksın:) şimdiden Sıkma Can'ını..
Canım mira olabilir sanki. Miray mira gibi.. Melis ve meyda da olabilir. Ben kızıma Melisa düşünmüştüm ama burada melisa koyanlar hep Gayrimüslim yani çocuğumun da Müslüman olmasının belli Olmasını istiyorum diye koymadım. Melisa da güzel.. Mısra yı da bi arkadaş önermiş onu da söylemişlerdi bana o da güzel :)
Canım benim gittiğim doğum kursunda 36. Haftadan itibaren krem sürmeye ve Göğüs ucu uyarılmaya başlanır diyordu. Lansinoh Zeytinyağı Başlarda süreceğin kremler.. Sıkıntı yaşarsan garmastan sürebilirsin.. Ayrıca 36. Haftadan sonra sütyen kullanmayın meme uçları elbiseye atlete değip sertleşsin daha az acır diyorlar. Bildiklerim böyle:)
Kujju ve mini damla aldım, internetten değil mağazadan aldım, kaliteliler.iyi akşmlar kızlar civilin internet sitesinden alişveriş yapaniniz varmi hangi markası kaliteli çikiyor karar veremedim yardmci olurmusunz?
Canım ben almanyadayım benim begendigim indirime girmiş kısa süreligine 49.99 dan 35.99euro ya düşmüşbende çok beğendim işe gidip gelmesem yine idare ederdim belki ama yok alıncak mecbur
ayy canım süper olmuş kaça aldın internete 149 yazıyodu yaa bende 2 ay için onca para vermeye değmez dedim ama yok olmayacak donacam yoksa
giyilir dimi yaa biraz fazla kilo aldım hiçbirşeyin önü kapanmıyor 1 ay sonra hiç düşünemiyorum kendimi
valla alıcaz galiba el mahkum
ayyy ho şeldin heracım haberlerin çok güzel gerçekten hadi gözün aydın maaşallah size uzunda değil yani dahada yazsan okurdum güzel haberler bizimde moralimizi düzeltiyor.
kardeş bebekte iyiymiş bizimki hala tofi diyo hahah meyra güzel değişik geldi bana
Biz bundan aldık yuppigo'dan. Dolapta bekliyor tabi, inşallah memnun kalırız. Görünüş olarak güzel ama.herkese selamlar anneler bişey sormak istiyorum kafam karıştı ihtiyac mı değil mi emin olamıyorum tiny love ana kucağı var hani şu modeli
http://www.n11.com/tiny-love-3-u-bir-arada-uykucu-anakucagi-mavi-P29700040?cid=800101_29700040_criteo_web_Oto Koltuğu & Ana Kucağı_AbandonedCartsRegistered&utm_source=criteo&utm_medium=web&utm_campaign=Oto Koltuğu & Ana Kucağı&utm_content=AbandonedCartsRegistered
kullanan ya da olumlu olumsuz fikri olan var mı beşiğini sabit aldığımız için sallanma ihtiyacı duyarsa bu ana kucağını almayı düşünüyoruz ne diyosunuz kullanışlı olur mu sizce
Ben medela swing aldım, ona da bir bak derim.Merhaba tatlı annişler, göğüs pompası araştırıyorum . Lansinoh ve avent arasında kaldım. Sizce hangisi en iyisi. Bir de aventin çift taraflı pompası var mı?
Canım ellerine sağlık, pek çok uğraşmışsın. Otel terlikleri kendini bişey sanacakGüzel annelerim nasılsınız
Doktora gidip bebişleriyle hasret giderenler çok şükür her şey yolundaymış, gözünüz aydın.
Darısı hepimize.
@eflalim dalan çok güzel kokuyor ama yaaBen çok az koydum, hassas/ipek programında 40 dk yıkadım.
Birde 2. bir durulama yaptırdım. Yani çok hafif bir kokusu var o da bebek gibi kokuyor bence tabi
Bakalım şu doğumdan sonra ameliyathanede bebek üşür diye söylerlerse 15 milyon tane battaniyeye sarılır diye teklif edeceğim
sezin_uk Allah yardımcınız olsun sezincim çok zor bir karar yaa. Pinking Tree bence de haklı, bir kamera olsa iyi olur gibi. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Kızlar kızlar Larkin çalışıyor. Geceleri çalışıyor, gündüzleri çalışıyorGaza geldi süsleme işlerini bitirmeden bırakmayacak inşallah
Hastane için olanı lohusa pijaması aldığımız zaman içinde vardı. Otel terliklerinin benzeri az daha kalitelisi.
Ama ben baş örtülü olduğum için eşarbın üstüne iğneyle tutturacağım. Monoral satenden kurdeleler diktim, içlerine elyaf doldurdum. Ve çeşitli kurdele, dantel ve iğnelerle süsledim.
Kızlar, saç konusunda hiç kimse bişey demiyor da. Sanıyordum ki hamilelikte samur gibi saçlarım olacak böyle gür, parlak. Hiç öyle bişey olmadı valla, sadece dökülmesi azaldı o kadar. Sizde durumlar nasıl? Bi de göğüsler de pek füze olmadı yani, ben hala aynı sütyenlerimi kullanıyorum, yarım beden falan büyüdü anca. Beklentilerim yüksekti ama pek beklediğim gibi olmadı
Meme ucu Çatlak Kremleri ile Tedavi
Avent : Fiyatı Yaklaşık 35 tl Civarındadır. krem genellikle Meme ucu çatlaklarını gidermede başarılı olmuştur .
Garmastan Kremin fiyatı yaklaşık 30 tl civarındadır. Almanyada üretilen garmastan kremin çok etkili olduğu biliniyor..
Lansinoh Lanolin krem fiyatı yaklaşık 20 tl civarındadır. Bir çok anne ve anne adayı tarafından kullanılmaktadır. Meme ucuna sürüldükten sonra yıkamanıza gerek yoktur..
Mother Love Krem fiyatı yaklaşık 15 Dolar civarında olup Türkiye’de ender yerlerde satışı yapılıyor. Faydalı bir krem olduğu söylenmektedir.
Bephantene Krem fiyatı yaklaşık 5 tl civarında. Bir çok cilt probleminde kullanılan bephanten krem meme ucu çatlak ve yaraları tedavisinde de çok etkili. Evinizde hali hazırda varsa deneyebilirsiniz.
canım sen çikolatanı ye bi bardak süt iç sonra git sırtüstü uzan göbüşüne de kumanda filan koy bence o zaman hissedersin
her bebek her hamilelik farklı.. Senim bebişin Nazlı demek ki.. Hareketsiz olan da var çok hareketli olan da var, etraftan duyduğun Şeyler korkutmasın seni ne güzel hiperaktif bi bebek olamayacak bebeğim de uslu bebeğim de geç :)) zaten doğduktan bi yıl sonra hiç durduramaucaksın:) şimdiden Sıkma Can'ını..
Merak etme canim Allah in izniyle biseyleri yoktur.Sadece biraz hareketsizler bu ara sanirim.sali gunu sorrucam zaten asiri hareketli bi cocuk değil benimki.
Canım ben motherlove aldım aylar önce buzdolabında duruyor. Mayısta görümcem doğum yaptı, ağlaya ağlaya emzirdiğini görünce tutuştum hemen. O lansinoh kullanıyordu ama şimdi iyidir kötüdür diyemem, belki düZenli kullanmamıştır.aynen canım bende de pek değişiklik yok saç konusunda,
bilgiler için çoksaol sen hangisini tercih etideksin
bı arkadasım dogal kıl ıle aske yapmıstı lk bebegınde cok sıkınt cekmıs ıkıncıde kıl maskesı yapmıs zeytınyagı da katmıs hıc catlak olusmamıs belkı dıkkATINI cekerMeme ucu Çatlak Kremleri ile Tedavi
Avent : Fiyatı Yaklaşık 35 tl Civarındadır. krem genellikle Meme ucu çatlaklarını gidermede başarılı olmuştur .
Garmastan Kremin fiyatı yaklaşık 30 tl civarındadır. Almanyada üretilen garmastan kremin çok etkili olduğu biliniyor..
Lansinoh Lanolin krem fiyatı yaklaşık 20 tl civarındadır. Bir çok anne ve anne adayı tarafından kullanılmaktadır. Meme ucuna sürüldükten sonra yıkamanıza gerek yoktur..
Mother Love Krem fiyatı yaklaşık 15 Dolar civarında olup Türkiye’de ender yerlerde satışı yapılıyor. Faydalı bir krem olduğu söylenmektedir.
Bephantene Krem fiyatı yaklaşık 5 tl civarında. Bir çok cilt probleminde kullanılan bephanten krem meme ucu çatlak ve yaraları tedavisinde de çok etkili. Evinizde hali hazırda varsa deneyebilirsiniz.
Bir an kıl maskesi anladım ve algılayamadım nasıl bişey olduğunu. Kil maskesi yapmış değil mi? Bir araştırayım nasıl bişeymiş. Teşekkürler.bı arkadasım dogal kıl ıle aske yapmıstı lk bebegınde cok sıkınt cekmıs ıkıncıde kıl maskesı yapmıs zeytınyagı da katmıs hıc catlak olusmamıs belkı dıkkATINI ceker
Canım ben motherlove aldım aylar önce buzdolabında duruyor. Mayısta görümcem doğum yaptı, ağlaya ağlaya emzirdiğini görünce tutuştum hemen. O lansinoh kullanıyordu ama şimdi iyidir kötüdür diyemem, belki düZenli kullanmamıştır.
Geçen yıl da kuzenim doğum yaptı, o avent ve lansinoh kullanmış ama kar etmemiş sonra motherlovedan çok memnun kalmış. Yalnız o zaman türkiyede satışı vardı, ben çok aradım distribütörü kapanmış. Yurtdışından getirttim, 3 kutu inşallah yeter. 34-35. Haftalar gibi başlarım ben, çok korkuyorum o acıdan çünkü
dogal kil (aktarlarda varmış) ılık su ile yumusatıyorsun sonrada dogal zeytınyagı damlatıyormusun o sekılde gögüs uclarına maske yapıyorsunn anlattıgı bu şekılde denemkde fayda var diye düşünüyorummBir an kıl maskesi anladım ve algılayamadım nasıl bişey olduğunu. Kil maskesi yapmış değil mi? Bir araştırayım nasıl bişeymiş. Teşekkürler.
Kaç gram olmuş canım?
Denemekte fayda var canım, çok teşekkürler.dogal kil (aktarlarda varmış) ılık su ile yumusatıyorsun sonrada dogal zeytınyagı damlatıyormusun o sekılde gögüs uclarına maske yapıyorsunn anlattıgı bu şekılde denemkde fayda var diye düşünüyorumm
Güzel annelerim nasılsınız
Darısı hepimize.
kestirdim canm rahatladım değişiklik oldukesinlikle veren de Allah alan da Allahım korusun bebişlerimizi
Canım benim saçlar hep Herkesin ilgisini çeker gönlü gibidir bu hamilelikte Başlarda dökülüyordu sonra kestirdim ve saçlarım aynı bi değişiklik yok ama memişler kocaman oldu ben apartmana girmeden memişlerim eve girmiş oluyor nerdeyseKızlar, saç konusunda hiç kimse bişey demiyor da. Sanıyordum ki hamilelikte samur gibi saçlarım olacak böyle gür, parlak. Hiç öyle bişey olmadı valla, sadece dökülmesi azaldı o kadar. Sizde durumlar nasıl? Bi de göğüsler de pek füze olmadı yani, ben hala aynı sütyenlerimi kullanıyorum, yarım beden falan büyüdü anca. Beklentilerim yüksekti ama pek beklediğim gibi olmadı
Bu topicin en iyi yani seninle aynı şikayetleri olanları gördükçe yaşadıklarının normal OLDUĞUNU anlayıp sakinleşmen:))insallah söledin gibidir canım cok sagol icimi rahatlatıyosun böle seyler de duymakilk hamilelik oldugu icin bisi bilmiyorum ve tedirgin oluyorum hep
Insallah canim öle inaniyorum bende bide böle ayni seyleri yasayanlari duyunca tabi insan daha iyi oluyo demekki oluyomus hayirlisi insallah :)
Canım ben motherlove aldım aylar önce buzdolabında duruyor. Mayısta görümcem doğum yaptı, ağlaya ağlaya emzirdiğini görünce tutuştum hemen. O lansinoh kullanıyordu ama şimdi iyidir kötüdür diyemem, belki düZenli kullanmamıştır.
Geçen yıl da kuzenim doğum yaptı, o avent ve lansinoh kullanmış ama kar etmemiş sonra motherlovedan çok memnun kalmış. Yalnız o zaman türkiyede satışı vardı, ben çok aradım distribütörü kapanmış. Yurtdışından getirttim, 3 kutu inşallah yeter. 34-35. Haftalar gibi başlarım ben, çok korkuyorum o acıdan çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?