ben henüz yıkamadım ama yumuşatıcı falan kullanmıyor muyuz?yok canım yanlış değil ben 4 senedir kullanıyorum benim hoşuma gitmiyor kokusu, seninde gitmemiştir:)
canım bebişin içine girince zaten mis gibi kokacak ek bir şey yapma bence:)
Yok canim kizim kuvezde kalmadi hic cok sukur sarilikta olmadi canim 0 3 ay kiyafeti al tabi cok ta alma benim kizim 1 ay hastane setinin icinde kalmisti birini yikadim birini giydirdim kucuktu anca olducanim tecrubeli bi anne olarak sorayim kuvezde kalmadi demi birde kis bebegi ya 0 3 ay arasi kiyafet az mi alalm cok mu
gögüs ucu kremi konuşuldumu kaçırdım arkadaşlar hangi marka almalıyız
Kızlar bebek sabunu yaptırıyorum
Hemde kampanyada buldum.. Sadece 1 tl
Resımde atcam.. Biberon sabun yani sadece bu model indirimli. Bilgi almak isteyen olursa ban söleyin... Attıgım resmin mavisi olcak
kızlar aralık annelerinde doğum olmuş,yavaş yavaş sıra bize geliyor
Mısrada güzel olur bak cnmannişler merhaba , her günüm sizlerle geçiyor 2 gün izinliydim ne çok yazmışsınızokumadan geçmeyeyim diye en az 30 sayfa okudum .tatil günümde bebişişim birşeyler aldım hastane çıkışı ayakkabı falan kendime de pijama . Miray'ım çok kıskandı . bende çok üzüldüm . minicik ayakkabıyı giymeye çalıştı bu benim diye . şimdide sabahları uyanınca kardeş bebeğin elbisesi var benim elbiselerim daha çok daha güzel diye başlıyor anlatmaya . hiç kıyamıyorum şimdiden bu kıskançlık için ne yapacağımı düşünür oldum . isim konusunda sizlere danışmak istedim . miraya uysun istiyorum . melisa-melis-ceyda-meyra
sizce hangisi güzel artık ismiyle konuşmak istiyorum kızımda alışsın yoksa ismi kardeş bebek kalacak
.
Kızlar site degilde face adresi varmıs ister veririm... Pazartesi gününe kadar bu biberon modellerde 1 tl .. Ewet kutuyla gelicek..
Bn sitede degil tevafuk üzeri arkadasım var yni dogum yaptı..o yaptırmıs bana watsaptan maj attı mevlitte dagıtcam nasıl diye.. Öle oda kaöpanyalı olunca yaptırmıs.. Bnde kacırmayayım dedim.. Cokda güzel kokuyomus..
Eger isterseniz özelden ablanın nosunu vereyim birde su face adresini istiyım arkadastan sizlerle paylasayım.. Kızlar sadece biberon modeli indirimli yalnız size attıgım resımdeki he
Teşekkür ederim zaten mandalina en çok sevdiğim ve en çok yediğim şey c vitaminine dikkat edicemGeçmiş olsun canım bende yeni hafifledi gribim geçiyo inşallah :) bol c vitamini al brokoli mandalina falan ...
Allahım çok şükür güzel haberlerle döndüm. Sabah iyi dileklerini sunan bütün annelere teşekkür ederim
Kuzumun her şeyi yolundaymış, dil çıkarıyordu sürekli. Dil pabuç gibi dedi doktor amcasıBen 1 kilo olmuş mudur diye düşünüyordum ama toraman çıktı benim kızım. 1370 gram 40 cm olmuş
4 boyutluda görüntüyü almak için o kadar uğraştı doktor ama kordonun arkasına saklandı hep, ağzı burnu çok tatlıydı ama
Ben artık daha sık gitmem gerektiğini düşünüyordum ama doktor her şey yolunda olduğu için bir ay sonra gel dedi. Şeker yüklemesi yaptırmamıştım, kendi ölçüm değerlerimi söyledim, gerek görmedi istemedi.
Bir de 10 kilo aldım deyince çok almışsın, bundan sonra 4 kilo al, hadi en fazla 5 al da 15'le kapat dedi. Kiloyu sevmiyor benim doktorum. Ama ben pek mümkün görmüyorum 15'le kapatacağımıProtein ağırlıklı beslen, undan şekerden uzak dur, en önemlisi de bol bol yürüyüş yap dedi.
Benim haberlerim böyle. Çok uzun oldu ama çok mutlu döndüm, yazayım paylaşayım istedim
Bence cok guzel ve dogumdan sonrada giyebilirsin.
Ayy canım bende diyordum almayayım idare ederiz diye ama olmuyor geçen iki gün çok soguktu eeee normal ceketimin önü kapanmıyor internettede indirimdeymiş şansıma ısmarladım H&M den ne yapalım dogumdan sonra bilmiyorum nasıl olur eger ilk hamileliginse saklarsın belki ikinci yine kışa faln gelir yiksa ihtiyacı olan birine verirsin
güzel canım tabiki giyilir doğumdan sonrada moda bu kabanlar
inşaallah işe yarar canım
canım bence güzel bir model doğum sonrasıda kullanırsın, bende düşünüyorum kara kara
canım pişirip atıcam ben hamur işlerini, şimdi yazmıyım canı isteyen olur
ben kafein ağır değil demiyorum ama gerizekalı yapar diyen sensin canım birde dr lar bile günde bir taneye izin veriyor belli ml ye kadar izin var, çaya da kahveyede izin var
Allahım çok şükür güzel haberlerle döndüm. Sabah iyi dileklerini sunan bütün annelere teşekkür ederim
Kuzumun her şeyi yolundaymış, dil çıkarıyordu sürekli. Dil pabuç gibi dedi doktor amcasıBen 1 kilo olmuş mudur diye düşünüyordum ama toraman çıktı benim kızım. 1370 gram 40 cm olmuş
4 boyutluda görüntüyü almak için o kadar uğraştı doktor ama kordonun arkasına saklandı hep, ağzı burnu çok tatlıydı ama
Ben artık daha sık gitmem gerektiğini düşünüyordum ama doktor her şey yolunda olduğu için bir ay sonra gel dedi. Şeker yüklemesi yaptırmamıştım, kendi ölçüm değerlerimi söyledim, gerek görmedi istemedi.
Bir de 10 kilo aldım deyince çok almışsın, bundan sonra 4 kilo al, hadi en fazla 5 al da 15'le kapat dedi. Kiloyu sevmiyor benim doktorum. Ama ben pek mümkün görmüyorum 15'le kapatacağımıProtein ağırlıklı beslen, undan şekerden uzak dur, en önemlisi de bol bol yürüyüş yap dedi.
Benim haberlerim böyle. Çok uzun oldu ama çok mutlu döndüm, yazayım paylaşayım istedim
annişler merhaba , her günüm sizlerle geçiyor 2 gün izinliydim ne çok yazmışsınızokumadan geçmeyeyim diye en az 30 sayfa okudum .tatil günümde bebişişim birşeyler aldım hastane çıkışı ayakkabı falan kendime de pijama . Miray'ım çok kıskandı . bende çok üzüldüm . minicik ayakkabıyı giymeye çalıştı bu benim diye . şimdide sabahları uyanınca kardeş bebeğin elbisesi var benim elbiselerim daha çok daha güzel diye başlıyor anlatmaya . hiç kıyamıyorum şimdiden bu kıskançlık için ne yapacağımı düşünür oldum . isim konusunda sizlere danışmak istedim . miraya uysun istiyorum . melisa-melis-ceyda-meyra
sizce hangisi güzel artık ismiyle konuşmak istiyorum kızımda alışsın yoksa ismi kardeş bebek kalacak
.
ben ben benMerhaba arkadaslar öncelikle aranızda cok cok yeniyim . Allah nasıp ederse bende ocak annesi olma yolundayım suan 28+2 deyim. İlk hamileligim olmasına ragmen zor bi hamilelik gecirdim cok sükür simdi iyim ama suanki kafama taktım sey bebegim cok hareketsiz. Yani arada bi aksamları hareket oluyo sonra 3 4 gün hareket yok. Ve yakınlarımdan hamile olanlardan duydum hep hareketli bebişleri hatta uyutmuyo bile. Benim gibi olan varmı yada yakınlarınızdan duydunuzmu böle
maşallah kızına.Bende inşallah salı günü böyle gelir mutlu mutlu yazarım kızımıAllahım çok şükür güzel haberlerle döndüm. Sabah iyi dileklerini sunan bütün annelere teşekkür ederim
ayy kıyamam ben ona ya.şimdiden başladı demek kıskançlık inşallah gelince kıskanmazda bol bol sever kardeşini.annişler merhaba , her günüm sizlerle geçiyor 2 gün izinliydim ne çok yazmışsınızokumadan geçmeyeyim diye en az 30 sayfa okudum .tatil günümde bebişişim birşeyler aldım hastane çıkışı ayakkabı falan kendime de pijama . Miray'ım çok kıskandı . bende çok üzüldüm . minicik ayakkabıyı giymeye çalıştı bu benim diye . şimdide sabahları uyanınca kardeş bebeğin elbisesi var benim elbiselerim daha çok daha güzel diye başlıyor anlatmaya . hiç kıyamıyorum şimdiden bu kıskançlık için ne yapacağımı düşünür oldum . isim konusunda sizlere danışmak istedim . miraya uysun istiyorum . melisa-melis-ceyda-meyra
.
Merhaba kızlar nasılsınız? Ben hastayım gece ve sabah istifra ettim,midem hala biraz buoanıyor,iştahım yok ishalde olmuşum bi üşüyüp bi terliyorum ama ateşim yok şükür bana iyileşmem için tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı? Duanızı da istiyorum hamile duası malum....
anneannemde bana o aklı verdi ama ben sonra düşünüp vazgeçtim. Sebebi şu; sigara böreği taze kızartılıp yendiğinde hoş oluyor soğuyup gevşediğinde sevmiyorum. Taze servis yapmakta devamlı gelen giden olan eve kolay değil, birinin hiç mutfaktan çıkmaması ikide birde yak yağın altını, söndür yağın altını şeklinde, evde devamlı bir yağ kızartma kokusu. İkincisi yanına çayda lazım koca gün çay olacak taze olacak, kimi çay bulunca 3-5 bardak içiyor ohoooo. Zaten kış zamanı çaylar börekler evde sıcak gelen gitmek bilmez, hizmet edenin canı dayanmaz.
Açıkçası ben non-stop 10 yıldır çalışan olarak kimsenin evine gidip saatlerle yayılıp oturmadım. 32 yaşındayım ve daha ilk çocuğum. Allah kavuşmayı kısmet ederse evladımla geçireceğim 2-3 ay sonra hiç bir dönemi yanında yokum. Ne ilk kelimesini, ne yürümesini, ne sabah gülücüklerini göremeyeceğim.Her sabah kalbimde bir ağırlıkla onu bırakıp çıkacağım evimden.Onun için milletin ne yiyeceği derdim değil. Gelene gelme diyemem ama,geleni memnun etmek içinde 3 günümü onlara harcayamam. Şimdilik düşüncem güzel kaliteli kuru pasta türü şeylerden 2-3 tane ve meyve suyu veya şerbet yeterli.
çok kötü benim göğüslerim ya ucunun ortası kırmızı kırmızı oldu yarık yarık
kızlar göğüs ucu kremi konuşulmuş ben dün e bebekten lansinoh aldım peki bunu ne zaman sürmeye başlıcaz doktor doğumdan bir hafta önce sürsen yeter dedi ama bugün sağlık ocağındaki ebe sen şimdiden zeytinyağı sürüp oyna meme ucunla filan dedi çıksın dedi ama hormonları tetiklemesin :S
n ben benbi kaç gündür tık yok kızımda çarşamba gezdik biraz yoruldu sanırım pek hareket etmiyo kızım salı günü gideceğim doktora ve meraktan çatlıyorum niye böyle diye.Bi ara kıpır kıpır di simdi çikolatada yaramıyo pek bi nazlı benim kızım sağlıklı olsunda kıpırdamasın kızım. Bende okuyorum sabah tekmelere kalkmalar gece uyuyamalar nerdee arada sırada gece tekmesi oluyodu ama uykudan uyandıracak kadar hiç bir zaman olmadı.
geçmiş olsun...Rabbim tez zamanda hayırlısıyla şianı versin.Amin...iştah da yok inş. Bebreklerimizi sağlıklı sıhatli eylesin korusun Rabbim, etkilenmesinler durumumuzdan.AminCanım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Bende çok hastayım. Sabaha kadar boğaz ağrısından ağladım resmen. Yerimden hiç kalkmadan yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?