2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yok canım yanlış değil ben 4 senedir kullanıyorum benim hoşuma gitmiyor kokusu, seninde gitmemiştir:)

canım bebişin içine girince zaten mis gibi kokacak ek bir şey yapma bence:)
ben henüz yıkamadım ama yumuşatıcı falan kullanmıyor muyuz?

canim tecrubeli bi anne olarak sorayim kuvezde kalmadi demi birde kis bebegi ya 0 3 ay arasi kiyafet az mi alalm cok mu
Yok canim kizim kuvezde kalmadi hic cok sukur sarilikta olmadi canim 0 3 ay kiyafeti al tabi cok ta alma benim kizim 1 ay hastane setinin icinde kalmisti birini yikadim birini giydirdim kucuktu anca oldu

Allahım çok şükür güzel haberlerle döndüm. Sabah iyi dileklerini sunan bütün annelere teşekkür ederim
Kuzumun her şeyi yolundaymış, dil çıkarıyordu sürekli. Dil pabuç gibi dedi doktor amcası Ben 1 kilo olmuş mudur diye düşünüyordum ama toraman çıktı benim kızım. 1370 gram 40 cm olmuş
4 boyutluda görüntüyü almak için o kadar uğraştı doktor ama kordonun arkasına saklandı hep, ağzı burnu çok tatlıydı ama
Ben artık daha sık gitmem gerektiğini düşünüyordum ama doktor her şey yolunda olduğu için bir ay sonra gel dedi. Şeker yüklemesi yaptırmamıştım, kendi ölçüm değerlerimi söyledim, gerek görmedi istemedi.
Bir de 10 kilo aldım deyince çok almışsın, bundan sonra 4 kilo al, hadi en fazla 5 al da 15'le kapat dedi. Kiloyu sevmiyor benim doktorum. Ama ben pek mümkün görmüyorum 15'le kapatacağımı Protein ağırlıklı beslen, undan şekerden uzak dur, en önemlisi de bol bol yürüyüş yap dedi.
Benim haberlerim böyle. Çok uzun oldu ama çok mutlu döndüm, yazayım paylaşayım istedim

annişler merhaba , her günüm sizlerle geçiyor 2 gün izinliydim ne çok yazmışsınız okumadan geçmeyeyim diye en az 30 sayfa okudum .tatil günümde bebişişim birşeyler aldım hastane çıkışı ayakkabı falan kendime de pijama . Miray'ım çok kıskandı . bende çok üzüldüm . minicik ayakkabıyı giymeye çalıştı bu benim diye . şimdide sabahları uyanınca kardeş bebeğin elbisesi var benim elbiselerim daha çok daha güzel diye başlıyor anlatmaya . hiç kıyamıyorum şimdiden bu kıskançlık için ne yapacağımı düşünür oldum . isim konusunda sizlere danışmak istedim . miraya uysun istiyorum . melisa-melis-ceyda-meyra
sizce hangisi güzel artık ismiyle konuşmak istiyorum kızımda alışsın yoksa ismi kardeş bebek kalacak

.

Mısrada güzel olur bak cnm

atar mısın face adresini canım

gözün aydın canım maşallah ne güzel toparlamış bebeğin
Salı günü gidecem bende inşallah kilo almıştır yavrum yoksa çok üzülecem
son 3 ay asıl kilolar alınıyor kilo konusuna dikkat et

Bence cok guzel ve dogumdan sonrada giyebilirsin.

bende çok beğendim işe gidip gelmesem yine idare ederdim belki ama yok alıncak mecbur

ayy canım süper olmuş kaça aldın internete 149 yazıyodu yaa bende 2 ay için onca para vermeye değmez dedim ama yok olmayacak donacam yoksa

güzel canım tabiki giyilir doğumdan sonrada moda bu kabanlar

giyilir dimi yaa biraz fazla kilo aldım hiçbirşeyin önü kapanmıyor 1 ay sonra hiç düşünemiyorum kendimi

valla alıcaz galiba el mahkum

ayyy ho şeldin heracım haberlerin çok güzel gerçekten hadi gözün aydın maaşallah size uzunda değil yani dahada yazsan okurdum güzel haberler bizimde moralimizi düzeltiyor.

kardeş bebekte iyiymiş bizimki hala tofi diyo hahah meyra güzel değişik geldi bana

ben ben ben bi kaç gündür tık yok kızımda çarşamba gezdik biraz yoruldu sanırım pek hareket etmiyo kızım salı günü gideceğim doktora ve meraktan çatlıyorum niye böyle diye.Bi ara kıpır kıpır di simdi çikolatada yaramıyo pek bi nazlı benim kızım sağlıklı olsunda kıpırdamasın kızım. Bende okuyorum sabah tekmelere kalkmalar gece uyuyamalar nerdee arada sırada gece tekmesi oluyodu ama uykudan uyandıracak kadar hiç bir zaman olmadı.
maşallah kızına.Bende inşallah salı günü böyle gelir mutlu mutlu yazarım kızımı

ayy kıyamam ben ona ya.şimdiden başladı demek kıskançlık inşallah gelince kıskanmazda bol bol sever kardeşini.
İsim olarakta melis hoşuma gitti benim.Melis-Mira çokta fazla birbirine yakın olmasın sonra karışır
benim ablamda Gökçe-Göksu uyumu yaptı şimdi karışıyo dilin bazen karışıyo Gökçe diyeceğine Göksu diyoruz

Merhaba kızlar nasılsınız? Ben hastayım gece ve sabah istifra ettim,midem hala biraz buoanıyor,iştahım yok ishalde olmuşum bi üşüyüp bi terliyorum ama ateşim yok şükür bana iyileşmem için tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı? Duanızı da istiyorum hamile duası malum....

kızlar göğüs ucu kremi konuşulmuş ben dün e bebekten lansinoh aldım peki bunu ne zaman sürmeye başlıcaz doktor doğumdan bir hafta önce sürsen yeter dedi ama bugün sağlık ocağındaki ebe sen şimdiden zeytinyağı sürüp oyna meme ucunla filan dedi çıksın dedi ama hormonları tetiklemesin :S

Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Bende çok hastayım. Sabaha kadar boğaz ağrısından ağladım resmen. Yerimden hiç kalkmadan yatıyorum.

Slm kızlar az önce doktordan geldim. Bebeği iri bulduğu için 50 gr lık gilukoz, kan, idrar tahlili istedi pazartesi çok korkuyorum ya şeker vs bişey çıkarsa diye varmı böle bir durumla karşılaşan

ağzına sağlık canım en iyisi kurabiye bencede

çok kötü benim göğüslerim ya ucunun ortası kırmızı kırmızı oldu yarık yarık

canım başla sürmeye o zamn ama çok oynama sür bırak
uçlara dokunmak doğumu -hızlandırıyor diye duydum

maşşlah canım çook sevindim :)

bende ebebkten alıcam sanırım attım sepete bekliyo :) çok oynama iyi değilmiş doğumu hızlandırıyormış

İşte bende duydum cikolata filan tatlı yiyince sessiz bi yerde bebegin hareketlerini dinlenebilr diye yapıyorumda ama hic bana mısın demiyo dedin gibi bi ara kıpır kıpırdı sonra duruyo böle cok hafif bazen hareket ediyor.insallah bu hareketsizlik bi saglık sorunu degildir benim doktora daha iki haftam var ve cok merak ediyorum.Salı günü doktordan sonra bilgilerini burda paylasırsan cok sevinirim insallah hersey yolunda olur

Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Bende çok hastayım. Sabaha kadar boğaz ağrısından ağladım resmen. Yerimden hiç kalkmadan yatıyorum.
geçmiş olsun...Rabbim tez zamanda hayırlısıyla şianı versin.Amin...iştah da yok inş. Bebreklerimizi sağlıklı sıhatli eylesin korusun Rabbim, etkilenmesinler durumumuzdan.Amin

Reactions: idL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…