Canim cocuklarima hic faydam yok onkarda benimle bir rezil oluyorlar esim desen isyan bayrağını çekti çekecek bugun kalbimi kırdı biraz sonra düzeltmeye calisti ama duydum duycami
Surda bi kişi olsaydı elimden tutacak yardimci olucak ama yok iste evim berbat halde ben battaniye altında yatıyorum ...
Bilmiyorum böyle nasıl olcak yarın doktora gidicem .
Sen nasılsın gectimi kanaman canım?
kızlar acayip bir üşüme var bende bugün. benim gibi üşüyen var mı, hamilelikle mi alakalıdır acaba?
Seni o kadar iyi anlıyorumki...bende aynıyım insan kendini suçlu hissediyor.Benimde bir kızım var zavallı kendi kendine evde oyalanıyor yavrum...Allah a şükür bu gün biraz kalkabildim evimi topladım, yemek yaptım...bana doktorum vomex a fitil verdi iyi geliyor canım doktoruna sor istersen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahh canım sende bir tane çocuk bende 2 tane ilgilenmeyi geçtim onlerine yiyecek bisey koyamiyorum esimde anlamiyor yemek isinden ..
Benim derdim bulantidan çok halsizlik canım hic halim yok ayaga kalkamiyorum.cuma gunu kan vermiştim yarin sonuçları almaya gidicem kesin tum değerlerim dusuk bakalım ne dicek doktor. .
Kızlar ben regl oldum artık umudum Haziran'a. Sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi. Bana da dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doğumdan sonra ki igne mi yapılmadı canım. Eger oyleyse oğlunun da senin gibi negatif olması gerekir kan grubu . eğer bebek annenin kan grubunu aldiysa dogumdan sonra iğne olmana gerek yok.
ne güzel canım vakitlice olmuşun.dualrım seninle canım.haziranda senden iyi haber alıcaz inanıyorum ben
Sarı renkli akıntı oluyor mu sizde de 6 haftalik ve başından beri bu durumu yaşıyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sor bakalım haber ver..ama kardeşin varsa onemli olan sana hamileyken nasıl olduğu
Kızımda 7 haftalık olana kadar hiç bir şeyim yoktu sonradan çok yoğunlaştı bu gebeliğimde belirtiler çok erken başladı .Ocak ayında düşük sebebiyle kürtaj oldum vücudum güçsüz mü kaldı diye düşünüyorum .
Kızlar cuma hcg 129 pazar bugün 223 çıktı. Dr daha muayene etmedi. Adet sancısı çekiyorum bir kaç gündür. Hamileliğin 4. Haftasında olup karnı adetli gibi ağrıyan var mı başka? Ağrı olduğu için kendimi kesin hamile olarak göremiyorum hala. Sizin Ocak'ta doğuracaklar listesine Dr gördükten sonra dahil olurum inşallah. Adet sancısı çeken başka biri var mı dert ortağı olarak?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine zencefil çok kuvvetli olabilir doktoruna danış bence ne olur ne olmaz...dünden beri mide bulantısı mahfetti beni. kraker yiyorum habire.
dün pikniğe gitmiştik iyi kötü açık hava 3-4 parça bişe yedim ama üstüne afedersiniz cırcır oldum yediğiğim içtiğim gitti.
midesi bulananlar ne yapıyorsunuz .
internette saraoğlunun videosunu buldum kök zencefil kaynatıp için diyor bi onu deneyeyim
önerisi olan var mı ?
Of ya gerçekten elin kolun tutarken kendine bile yetmek çok kötü benimde yatmam gerekiyor hep. Sen kimsenin dediğine kulak asma oda çaresizlikten demiştir ağlama lütfen.Cok fenayim butun gun yattim ve kustum ayaga kalktigim an bulantilar başlıyor elim ayagim tutmuyor dua edin bana nolur bugun durmadan ağladım
Allah rahmet eylesinMerhaba arkadaşlar 2 gündür misafir trafiğinden giremedim. bugün tam dinlenecekken çok kötü bi haber aldım. eşimin çok yakın bir arkadaşı vefat etti daha 30 yaşında ,1yaşındada bebeği vardı, kız kardeşide evlenecekti önümüzdki aylardasapasağlam adam ani kalp kriziyle gitti içim yandı çok üzüldüm. lütfen beni dikkate alın eşlerinizi ikna edin iyi bir doktor kontrolüne girsinler baştan aşağı kontrol ettirsinler kendilerini. bunu yaşayan biz de olabilirdik. Allahım ailesine sabırlar versin. son zamanlarda tüm kötü haberler üst üste geliyo istemeden de olsa üzülüp bebeklerimizi etkiliyoruz. İnşallah bidaha hep iyi haberler duyarız.
Moralini toplamana sevindim canım bu fazla sen hepimize örersin artıkbugünüm harika geçti bayanlar,,,
alışverişti, yemekti ,vs derken,,,,
birde örgü örmeye başladım,,,
ben bilmem örgü örmeyi ama youtube dan birde yün aldığım yerde ki bayan gösterdi,,, battaniye başladım,,, çok basit birde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum,,, böyle bebeğimi düşünüyorum,,, ayyy çok mutluyum,,,,
yani eğer sizde endişeleniyorsanız ve bu dönemde kalkmak istemiyorsanız,,,, kesinlikle tavsiye ederim bayanlar, çünkü resmen kafam boşalıyor örgü örerken,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?