2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
selam kızlarr yaa çok acil bişey sorcam bn şimdi civilin internet sitesinden alişveriş yapıcam ama kart bilgilerini istiyor kartta kayınbabamin ustune kayıtlı ama bn kullaniyorum yani internetten taksitle sipariş verdigimi bilmiyor bilse çok kızar bi sorun olurmu mesela bugun ayın 10 u siparişin taksit gunude 13 unde ama 10 unda kart limiti doldu ve yatmadı taksit gunu geldi ve kredi kartında limit yok ne olacak bankadan kayınbbmi arayıp bilgilendrirlermi lutfen yardım edin ya ilk defa sipariş vercm ama korkuyorum

Canım kart kmin üzerineyse onun telefonuna varsa mailine su kadar harcama yapıldu diye msj gelir.. Aylık hesap dökümü gelir.. Kp bilgisi olur yani .. Bu sekılde alıcahına haber ver canım.... Madem senin nerdn alısveris yaptıgına kızacak ne diye kartını veriyo...

Yahu su saat oldu mubarek bi durmadı.... Daraldım ya... Uykum gelmiyooo... Saga dön yok sola dön yok... Bi tek bnmi böleyim.. Uyuyamayanlar buraya girindd bari zaman geçsin ekrana bakarkwn uykumuz gelir belki...
Erkenden kalkıp kvdene gitcez bide.. Yarın mööööl mööööl dolasırım... Afffffff

Cece_c sendemı uyuyamadın ...:) bndensin ... İçimdski veled bni insanlıktan cıkardı...

Günaydın kizlar b nim kizimdq cok hareketli maşallah gece bilee uyaniyorum artik amq mutluyum saglikli olsundq varsin ben uyumqyim..benm dr kontrolü dahq 15gun var.. bende ozledim melegimi..kizlar siz bise soracam kizim sanki bi yerde toplanıyor gibi o anda orq kasiliyor kasiklarim agriyo ve acayip carpintim Oluyor normalmi sizce

Gunaydin guzellikler
AKsam annemlerde kaldim, hala annemlerdeyim. Esim isten cikinca sabah buraya geldi. Saat 2 de doktor randevumuz var cok heyecanliyim

Terlikler ve lohusa susum icin yorumlariniza cok tesekkur ederim.
Profesyonel oda suslemesi yapacagim hastaneye insallah aksilik olmazsa, her sey yolunda giderse. Hazirlaniyorum ama nasip kismet bu isler.
babyforwe şimdi geri donemedim okudugum sayfaya sen sormustun degil mi incileri?
Normal inci kolyedeki inciler gibi. Ne kucuk ne buyuk orta halli diyelim

Mervecim benim tepikcanim da coook hareketli Maşallah subhanallah. Uyutmuyor bir rahat durmuyor
Ama her bebek ayni degilmis, yada bebekler bazen cok bazen az hareketli olabiliyormus.
bu yuzden az oynuyor diye endise etmesin guzel anneler.
Az da olsa hareket varsa sorun yok insallah.

Ben yine gelmeye calisirim opuyorum hepinizi cook

gece yatarken midem yanmıyor kiiiii diyen ben iki gündür şiddetli mide yanmasıyla uyanıyorum kendime nazar mı ettim acebaaaaaaaaaaa ulan ne güzel rahat ediyordum neyse oğlum için değer diyip geçiyorum
sabah evi terkedip annemin evine geldim onlar da şehir dışındalar bu arada evi terketmemin sebebi banyonun önünde böcek görmüş olmam eşim gelince alıcak inş bi de evi çamaşır suyuyla filan temizlersek içim rahatlayacak inşş

Günaydın annisler kahvaltı bitti iğnemi de vurdum ilaçlar da içildi oh bebişim daha oynamadi bekliyorum dün bebek şekeri sepet ve kapı süsü sipariş ettim çok güzel hepsi çarşamba gidip alıcam resim atarım el örgüsü tulum şeklinde şeker yerine lavanta koy dedim daha iyi olur diye düşünüyorum hepinizi öpüyorum görüşürüz annisler ve melekleri kendinize iyi davranın

sen özele gitmiyomuydun ben seni özele gidiyo özele dvam edecek diye biliyorum karıştırdım ozaman.Devletse hiç bişey yapmazlar bende gidiyom ya ordan biliyom
canım özele devam edicem de eşime trip yaptığım için almadım randevu:) niey almadın diye soruyor birde! Bakalım buna gideyimde belki özele de giderim
Kızlar bebek sabunu yaptırıyorum
Hemde kampanyada buldum.. Sadece 1 tl
Resımde atcam.. Biberon sabun yani sadece bu model indirimli. Bilgi almak isteyen olursa ban söleyin... Attıgım resmin mavisi olcak
çok güzelmiş
kestirmişsin canım bende kestir diyecektim:)
bu liste bana biraz kalabalık geldi allah korusun küvezlik bir durum olur ya da başka bir şey uzun süre hastanede kalmak gerekir tamam da. şimdi 1 gün için biraz fazla gibi.
ben ilk doğumumda kullandım canım kalabalık geldiyse sen az koyarsın hem fazla olsun eksik olmasın sonuçta hastanede elimin altında olması her zaman avantaj bence
canım aynı dalan benimkide hormonlardan sanırım bana hoş gelmiyor kokusu kokuya acayip takıntılıyım
çok doğru yazmışsın gelen yemesi içmesin ya lohusalıkta gelip oturmak bana göre görgüsüzlük zaten sinir oluyorum, sonra gelecek olanlar tek bir günde gelsin topluca gitsin en güzeli
her bebek bir olmaz canım sakın kimseninkiyle kıyaslama bebeğini
ben henüz yıkamadım ama yumuşatıcı falan kullanmıyor muyuz?

yok ben hiç kullanmadım ilk bir yıl özellikle

maşaallah bebeğine canım, kiloyuda boş ver aman kaç kere gebe kalıyoruz dr larda yani:)
canım bebeğine alırken ablasına da al kıskanmaz o zaman ya da aldıklarını hiç gösterme, doğum zamanı da hediye paketi yap kardeşin getirdi sana de biz öyle yapıcaz inşaallah

meyrayı severim ben:)
geçmiş olsun
canım sakın oynama ucuyla sakın ! O nasıl ebe ya! Göğüs ucuyla oynamak doğumu tetikler, 36. haftadan sonra ucuyla oynamadan sürülecek
Slm kızlar az önce doktordan geldim. Bebeği iri bulduğu için 50 gr lık gilukoz, kan, idrar tahlili istedi pazartesi çok korkuyorum ya şeker vs bişey çıkarsa diye varmı böle bir durumla karşılaşan
canım korkme her iri bebek şekerden olmuyor
canım bende narinde yıkadım ama normalde sevdiğim kokular bile tiksindiriyor artık beni geçici bir durum malum yoksa normalde severdim kokusunu

canım bebeğin yanında kalma işini sorunca bana da yaz litfen oluyorsa bende öyle istiyorum vermem kuzumu kimseye:)

kızzzzz sen benim içimdeki hobi canavarını uyandırıyorsun ne güzel şeyler yapıyorsun maşaallah süphanallah sana

o hastane terliklerini nasıl giyeceksiniz hastanede, altı çok ince wc de sıkıntı olmaz mı
iyi akşmlar kızlar civilin internet sitesinden alişveriş yapaniniz varmi hangi markası kaliteli çikiyor karar veremedim yardmci olurmusunz?
kuju iyi mini damla çok iyi, civilin kendi ürünleride iyi
Slm fıstıklar şimdi doktordan dönüyorum bebişim 1087 gram olmuş gayet iyi dedi doktorum düzenli beslen dedi kuruyemişi tuzsuz olan kavrulmamis olandan ye dedi bi de balığı derisiyle beraber ye dedi
maşaallah bebeğine
canım bazılarını hormonlar çok etkiliyor seni etkilememiş demek ki, ilk hamileliğimde göğsüme dokunulsa ağlardım o derece acıyordu ve iki beden büyümüştü, şimdi bomboş:)
Devlet hastanesine gittim. boy kilo söylemiyo 7 gün öndeymiş.İnşallah sorun çıkmaz tahlillerde.
canım çok değil ki benimki iki hafta önde gidiyor bazen
Bebişinin kıyafetlerini yıkayan annelere bi sorum olacaktı kıyafetleri evin içinde mi kuruttunuz balkonda mı kuruttunuz? Biri bana dışarı asma havadaki polenler mikroplar yapısır demisti de ondan soruyorum..
evin içinde sakın dışarı asmayın canım tozu pisi olmaz yeni doğana
Yarin 8 saatlik yola gideceğim kizlar eve dönüyorum
Oradan da Esim alacak 2 saatlik yol.
Dua edin bir aaglicakla evimize kavusalim.
hayırlı yolculuklar canım
Kizlar dis etleri hala sis ve fircalarken kanayan var mi?

evet çaresi yok maalesef

He bide lohusa şerbeti takımı alcaktim can dostum kankim ben alıcam hergün önünden geçiyorum işe giderken dedi bakalım nasıl bişey alcak süpriz artık

Canım medela calma için sordum emzik sistemi tek başına satılmıyormuş maalesef.
Benim aldığım pompanın içinden çıktı o yüzden gerek kalmadı.

Ben de şaşırdım ebe öyle diyince tamam dedim tabii ama yapmayacağım dediğin gibi 36dan sonra yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…