- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Var benKizlar dis etleri hala sis ve fircalarken kanayan var mi?
Canım kart kmin üzerineyse onun telefonuna varsa mailine su kadar harcama yapıldu diye msj gelir.. Aylık hesap dökümü gelir.. Kp bilgisi olur yani .. Bu sekılde alıcahına haber ver canım.... Madem senin nerdn alısveris yaptıgına kızacak ne diye kartını veriyo...selam kızlarr yaa çok acil bişey sorcam bn şimdi civilin internet sitesinden alişveriş yapıcam ama kart bilgilerini istiyor kartta kayınbabamin ustune kayıtlı ama bn kullaniyorum yani internetten taksitle sipariş verdigimi bilmiyor bilse çok kızar bi sorun olurmu mesela bugun ayın 10 u siparişin taksit gunude 13 unde ama 10 unda kart limiti doldu ve yatmadı taksit gunu geldi ve kredi kartında limit yok ne olacak bankadan kayınbbmi arayıp bilgilendrirlermi lutfen yardım edin ya ilk defa sipariş vercm ama korkuyorum
canım çoğumuzun önde gidiyor bebişleri 7 gün normal bir rakam ,ultrasonlarda ki hata payı artı eksi 15
dr un beyni sulanmış hiç dert etme bebişi iyi beslemişsin maşşalh
Çok tşk ederim içim rahatladı ama tahlillerden biraz çekindim inşallah sorun çıkmaz
Benim de önden gidiyor ama doktor haftasıyla uyumlu diyor, şekerim yüksek çıkmıştı ama diyetle kontrol altına alıyorum, 7 gün çok değil bence.
Bende şekerden korktum açıkçası yaptırmamıştım yüklemeyi şimdi çıkarsa naparım diyordum içimi rahatlattın diyetle kontrol altına alınmasına sevindim çok saol.
Bu araba olan modelde mavi ve magnet olcak yine tanesi 75krs siradan misafirlere yirmide bundan
canım özele devam edicem de eşime trip yaptığım için almadım randevu:) niey almadın diye soruyor birde! Bakalım buna gideyimde belki özele de giderimsen özele gitmiyomuydun ben seni özele gidiyo özele dvam edecek diye biliyorum karıştırdım ozaman.Devletse hiç bişey yapmazlarbende gidiyom ya ordan biliyom
çok güzelmişKızlar bebek sabunu yaptırıyorum
Hemde kampanyada buldum.. Sadece 1 tl
Resımde atcam.. Biberon sabun yani sadece bu model indirimli. Bilgi almak isteyen olursa ban söleyin... Attıgım resmin mavisi olcak
kestirmişsin canım bende kestir diyecektim:)selam kızlar hayırlı cumalar
yarın görümcemin nişanı var saçlarım fena durumda boya bakımından bende bari Bi kakûl kestireyim diyorum değişiklik olur diye ama şu malum batıl inanç :) ne düşünüyorsunuz bu konu da
bide tuhaf olan ben 10haftalıkken falan kestirmiştim saçlarımı ama şimdi niye böyle taktım bilmiyorum :)
ben ilk doğumumda kullandım canım kalabalık geldiyse sen az koyarsın hem fazla olsun eksik olmasın sonuçta hastanede elimin altında olması her zaman avantaj bencebu liste bana biraz kalabalık geldi allah korusun küvezlik bir durum olur ya da başka bir şey uzun süre hastanede kalmak gerekir tamam da. şimdi 1 gün için biraz fazla gibi.
canım aynı dalan benimkide hormonlardan sanırım bana hoş gelmiyor kokusu kokuya acayip takıntılıyımsaolun o zamn bende lansinoh alıyım
ben bununla yıkadım mis gibi kokuyor hala odası
Eki Görüntüle 1288272
benim eşim de aynı ama annemler gelicek izmirden yemek yapmak şart bende hazırlıyım diyorum yavaş yavaş dolaba bişiler
ne hissettiğimiinan bilmiyorum şuan bu konuda
çok doğru yazmışsın gelen yemesi içmesin ya lohusalıkta gelip oturmak bana göre görgüsüzlük zaten sinir oluyorum, sonra gelecek olanlar tek bir günde gelsin topluca gitsin en güzelianneannemde bana o aklı verdi ama ben sonra düşünüp vazgeçtim. Sebebi şu; sigara böreği taze kızartılıp yendiğinde hoş oluyor soğuyup gevşediğinde sevmiyorum. Taze servis yapmakta devamlı gelen giden olan eve kolay değil, birinin hiç mutfaktan çıkmaması ikide birde yak yağın altını, söndür yağın altını şeklinde, evde devamlı bir yağ kızartma kokusu. İkincisi yanına çayda lazım koca gün çay olacak taze olacak, kimi çay bulunca 3-5 bardak içiyor ohoooo. Zaten kış zamanı çaylar börekler evde sıcak gelen gitmek bilmez, hizmet edenin canı dayanmaz.
Açıkçası ben non-stop 10 yıldır çalışan olarak kimsenin evine gidip saatlerle yayılıp oturmadım. 32 yaşındayım ve daha ilk çocuğum. Allah kavuşmayı kısmet ederse evladımla geçireceğim 2-3 ay sonra hiç bir dönemi yanında yokum. Ne ilk kelimesini, ne yürümesini, ne sabah gülücüklerini göremeyeceğim.Her sabah kalbimde bir ağırlıkla onu bırakıp çıkacağım evimden.Onun için milletin ne yiyeceği derdim değil. Gelene gelme diyemem ama,geleni memnun etmek içinde 3 günümü onlara harcayamam. Şimdilik düşüncem güzel kaliteli kuru pasta türü şeylerden 2-3 tane ve meyve suyu veya şerbet yeterli.
her bebek bir olmaz canım sakın kimseninkiyle kıyaslama bebeğiniMerhaba arkadaslar öncelikle aranızda cok cok yeniyim . Allah nasıp ederse bende ocak annesi olma yolundayım suan 28+2 deyim. İlk hamileligim olmasına ragmen zor bi hamilelik gecirdim cok sükür simdi iyim ama suanki kafama taktım sey bebegim cok hareketsiz. Yani arada bi aksamları hareket oluyo sonra 3 4 gün hareket yok. Ve yakınlarımdan hamile olanlardan duydum hep hareketli bebişleri hatta uyutmuyo bile. Benim gibi olan varmı yada yakınlarınızdan duydunuzmu böle
ben henüz yıkamadım ama yumuşatıcı falan kullanmıyor muyuz?
maşaallah bebeğine canım, kiloyuda boş ver aman kaç kere gebe kalıyoruz dr larda yani:)Allahım çok şükür güzel haberlerle döndüm. Sabah iyi dileklerini sunan bütün annelere teşekkür ederim
Kuzumun her şeyi yolundaymış, dil çıkarıyordu sürekli. Dil pabuç gibi dedi doktor amcasıBen 1 kilo olmuş mudur diye düşünüyordum ama toraman çıktı benim kızım. 1370 gram 40 cm olmuş
4 boyutluda görüntüyü almak için o kadar uğraştı doktor ama kordonun arkasına saklandı hep, ağzı burnu çok tatlıydı ama
Ben artık daha sık gitmem gerektiğini düşünüyordum ama doktor her şey yolunda olduğu için bir ay sonra gel dedi. Şeker yüklemesi yaptırmamıştım, kendi ölçüm değerlerimi söyledim, gerek görmedi istemedi.
Bir de 10 kilo aldım deyince çok almışsın, bundan sonra 4 kilo al, hadi en fazla 5 al da 15'le kapat dedi. Kiloyu sevmiyor benim doktorum. Ama ben pek mümkün görmüyorum 15'le kapatacağımıProtein ağırlıklı beslen, undan şekerden uzak dur, en önemlisi de bol bol yürüyüş yap dedi.
Benim haberlerim böyle. Çok uzun oldu ama çok mutlu döndüm, yazayım paylaşayım istedim
canım bebeğine alırken ablasına da al kıskanmaz o zaman ya da aldıklarını hiç gösterme, doğum zamanı da hediye paketi yap kardeşin getirdi sana de biz öyle yapıcaz inşaallahannişler merhaba , her günüm sizlerle geçiyor 2 gün izinliydim ne çok yazmışsınızokumadan geçmeyeyim diye en az 30 sayfa okudum .tatil günümde bebişişim birşeyler aldım hastane çıkışı ayakkabı falan kendime de pijama . Miray'ım çok kıskandı . bende çok üzüldüm . minicik ayakkabıyı giymeye çalıştı bu benim diye . şimdide sabahları uyanınca kardeş bebeğin elbisesi var benim elbiselerim daha çok daha güzel diye başlıyor anlatmaya . hiç kıyamıyorum şimdiden bu kıskançlık için ne yapacağımı düşünür oldum . isim konusunda sizlere danışmak istedim . miraya uysun istiyorum . melisa-melis-ceyda-meyra
sizce hangisi güzel artık ismiyle konuşmak istiyorum kızımda alışsın yoksa ismi kardeş bebek kalacak
.
geçmiş olsunMerhaba kızlar nasılsınız? Ben hastayım gece ve sabah istifra ettim,midem hala biraz buoanıyor,iştahım yok ishalde olmuşum bi üşüyüp bi terliyorum ama ateşim yok şükür bana iyileşmem için tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı? Duanızı da istiyorum hamile duası malum....
canım sakın oynama ucuyla sakın ! O nasıl ebe ya! Göğüs ucuyla oynamak doğumu tetikler, 36. haftadan sonra ucuyla oynamadan sürülecekkızlar göğüs ucu kremi konuşulmuş ben dün e bebekten lansinoh aldım peki bunu ne zaman sürmeye başlıcaz doktor doğumdan bir hafta önce sürsen yeter dedi ama bugün sağlık ocağındaki ebe sen şimdiden zeytinyağı sürüp oyna meme ucunla filan dedi çıksın dedi ama hormonları tetiklemesin :S
canım korkme her iri bebek şekerden olmuyorSlm kızlar az önce doktordan geldim. Bebeği iri bulduğu için 50 gr lık gilukoz, kan, idrar tahlili istedi pazartesi çok korkuyorum ya şeker vs bişey çıkarsa diye varmı böle bir durumla karşılaşan
canım bende narinde yıkadım ama normalde sevdiğim kokular bile tiksindiriyor artık beni geçici bir durum malum yoksa normalde severdim kokusunuGüzel annelerim nasılsınız
Doktora gidip bebişleriyle hasret giderenler çok şükür her şey yolundaymış, gözünüz aydın.
Darısı hepimize.
Bizimde kontrolümüz yarın inşallah. 30+3 olmuş olacağız inşallah.
Hepimiz hayırlı haberlerle gelelim.
Nego dalan çok güzel kokuyor ama yaa Ben çok az koydum, hassas/ipek programında 40 dk yıkadım.
Birde 2. bir durulama yaptırdım. Yani çok hafif bir kokusu var o da bebek gibi kokuyor bence tabi
Bakalım şu doğumdan sonra ameliyathanede bebek üşür diye söylerlerse 15 milyon tane battaniyeye sarılır diye teklif edeceğim
@hera^^ cım gözün aydın canım, maşallah sübhanallah bebeğine kocaman olmuş
@hayrunisa88 Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun.
sezin_uk Allah yardımcınız olsun sezincim çok zor bir karar yaa. @Mrssuperfine bence de haklı, bir kamera olsa iyi olur gibi. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Kızlar kızlar Larkin çalışıyor. Geceleri çalışıyor, gündüzleri çalışıyorGaza geldi süsleme işlerini bitirmeden bırakmayacak inşallah
Şimdi karşınızda Lohusa terlikleri. Biri ev için biri hastane için.
Hastane için olanı lohusa pijaması aldığımız zaman içinde vardı. Otel terliklerinin benzeri az daha kalitelisi.
Öbürüne de lohusa tacı diyebiliriz.
Ama ben baş örtülü olduğum için eşarbın üstüne iğneyle tutturacağım. Monoral satenden kurdeleler diktim, içlerine elyaf doldurdum. Ve çeşitli kurdele, dantel ve iğnelerle süsledim.
Bunlar hastanede giymek için terliklerim
Eki Görüntüle 1288594 Eki Görüntüle 1288595 Eki Görüntüle 1288596
Bunlar evde giymek için pofuduklarım
Eki Görüntüle 1288597 Eki Görüntüle 1288598
Bu daaaaaa başıma takmak için lohusa süsüm
Eki Görüntüle 1288600 Eki Görüntüle 1288601
kuju iyi mini damla çok iyi, civilin kendi ürünleride iyiiyi akşmlar kızlar civilin internet sitesinden alişveriş yapaniniz varmi hangi markası kaliteli çikiyor karar veremedim yardmci olurmusunz?
maşaallah bebeğineSlm fıstıklar şimdi doktordan dönüyorum bebişim 1087 gram olmuş gayet iyi dedi doktorum düzenli beslen dedi kuruyemişi tuzsuz olan kavrulmamis olandan ye dedi bi de balığı derisiyle beraber ye dedi
canım bazılarını hormonlar çok etkiliyor seni etkilememiş demek ki, ilk hamileliğimde göğsüme dokunulsa ağlardım o derece acıyordu ve iki beden büyümüştü, şimdi bomboş:)Kızlar, saç konusunda hiç kimse bişey demiyor da. Sanıyordum ki hamilelikte samur gibi saçlarım olacak böyle gür, parlak. Hiç öyle bişey olmadı valla, sadece dökülmesi azaldı o kadar. Sizde durumlar nasıl? Bi de göğüsler de pek füze olmadı yani, ben hala aynı sütyenlerimi kullanıyorum, yarım beden falan büyüdü anca. Beklentilerim yüksekti ama pek beklediğim gibi olmadı
canım çok değil ki benimki iki hafta önde gidiyor bazenDevlet hastanesine gittim. boy kilo söylemiyo 7 gün öndeymiş.İnşallah sorun çıkmaz tahlillerde.
evin içinde sakın dışarı asmayın canım tozu pisi olmaz yeni doğanaBebişinin kıyafetlerini yıkayan annelere bi sorum olacaktı kıyafetleri evin içinde mi kuruttunuz balkonda mı kuruttunuz? Biri bana dışarı asma havadaki polenler mikroplar yapısır demisti de ondan soruyorum..
hayırlı yolculuklar canımYarin 8 saatlik yola gideceğim kizlar eve dönüyorum
Oradan da Esim alacak 2 saatlik yol.
Dua edin bir aaglicakla evimize kavusalim.
Kizlar dis etleri hala sis ve fircalarken kanayan var mi?
Canım medela calma için sordum emzik sistemi tek başına satılmıyormuş maalesef.gece yatarken midem yanmıyor kiiiii diyen ben iki gündür şiddetli mide yanmasıyla uyanıyorum kendime nazar mı ettim acebaaaaaaaaaaa ulan ne güzel rahat ediyordum neyse oğlum için değer diyip geçiyorum
sabah evi terkedip annemin evine geldim onlar da şehir dışındalar bu arada evi terketmemin sebebi banyonun önünde böcek görmüş olmam eşim gelince alıcak inş bi de evi çamaşır suyuyla filan temizlersek içim rahatlayacak inşş
Sezinciğim teşekkür ederim internetten alacağım artıkCanım medela calma için sordum emzik sistemi tek başına satılmıyormuş maalesef.
Benim aldığım pompanın içinden çıktı o yüzden gerek kalmadı.
Ben de şaşırdım ebe öyle diyince tamam dedim tabii ama yapmayacağım dediğin gibi 36dan sonra yapıcamcanım özele devam edicem de eşime trip yaptığım için almadım randevu:) niey almadın diye soruyor birde! Bakalım buna gideyimde belki özele de giderim
çok güzelmiş
kestirmişsin canım bende kestir diyecektim:)
ben ilk doğumumda kullandım canım kalabalık geldiyse sen az koyarsın hem fazla olsun eksik olmasın sonuçta hastanede elimin altında olması her zaman avantaj bence
canım aynı dalan benimkide hormonlardan sanırım bana hoş gelmiyor kokusu kokuya acayip takıntılıyım
çok doğru yazmışsın gelen yemesi içmesin ya lohusalıkta gelip oturmak bana göre görgüsüzlük zaten sinir oluyorum, sonra gelecek olanlar tek bir günde gelsin topluca gitsin en güzeli
her bebek bir olmaz canım sakın kimseninkiyle kıyaslama bebeğini
yok ben hiç kullanmadım ilk bir yıl özellikle
maşaallah bebeğine canım, kiloyuda boş ver aman kaç kere gebe kalıyoruz dr larda yani:)
canım bebeğine alırken ablasına da al kıskanmaz o zaman ya da aldıklarını hiç gösterme, doğum zamanı da hediye paketi yap kardeşin getirdi sana de biz öyle yapıcaz inşaallah
meyrayı severim ben:)
geçmiş olsun
canım sakın oynama ucuyla sakın ! O nasıl ebe ya! Göğüs ucuyla oynamak doğumu tetikler, 36. haftadan sonra ucuyla oynamadan sürülecek
canım korkme her iri bebek şekerden olmuyor
canım bende narinde yıkadım ama normalde sevdiğim kokular bile tiksindiriyor artık beni geçici bir durum malum yoksa normalde severdim kokusunu
canım bebeğin yanında kalma işini sorunca bana da yaz litfen oluyorsa bende öyle istiyorum vermem kuzumu kimseye:)
kızzzzz sen benim içimdeki hobi canavarını uyandırıyorsun ne güzel şeyler yapıyorsun maşaallah süphanallah sana
o hastane terliklerini nasıl giyeceksiniz hastanede, altı çok ince wc de sıkıntı olmaz mı
kuju iyi mini damla çok iyi, civilin kendi ürünleride iyi
maşaallah bebeğine
canım bazılarını hormonlar çok etkiliyor seni etkilememiş demek ki, ilk hamileliğimde göğsüme dokunulsa ağlardım o derece acıyordu ve iki beden büyümüştü, şimdi bomboş:)
canım çok değil ki benimki iki hafta önde gidiyor bazen
evin içinde sakın dışarı asmayın canım tozu pisi olmaz yeni doğana
hayırlı yolculuklar canım
evet çaresi yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?