Gitti gidiyordan almistin yanlis hatirlamiyosam.İnternetten beşik aldım yatakla beraber beşik geldi yatak gelmedi 1 haftadır yırtınıyorum
Hayır onaylamadım aynı yerden aldım beşuk cok güzel ilgileniyorlar ama onay süresinden sonra gelecek diyorlar bende iyice k8zdım geldi geldi gelmezse iade dedimGitti gidiyordan almistin yanlis hatirlamiyosam.
Besik ne zaman geldi.ayni yerden mi almistin.yatakla beraber satilan yerdenmi almistin ürünü insallah onaylamamissindir ordan aldiysan.
onay süresinden sonra neden gelecekmiş ki.Hayır onaylamadım aynı yerden aldım beşuk cok güzel ilgileniyorlar ama onay süresinden sonra gelecek diyorlar bende iyice k8zdım geldi geldi gelmezse iade dedim
Tatlım benim doktor 38.haftadan önce göğsünüze masaj falan yapmayın Doğumu tetikler dedi dikkat et bence masaj krem falan sürme.kızlar göğüs ucu kremi konuşulmuş ben dün e bebekten lansinoh aldım peki bunu ne zaman sürmeye başlıcaz doktor doğumdan bir hafta önce sürsen yeter dedi ama bugün sağlık ocağındaki ebe sen şimdiden zeytinyağı sürüp oyna meme ucunla filan dedi çıksın dedi ama hormonları tetiklemesin :S
Canım buradaki doktorum bebeğiniz böyle hareketsizse 40 dakika sırtüstü sakin bir yerde yatın ve hareketlerini sayın eğer 40 dakikada 5ten az hareket ediyorsa hastaneye gelin dedi bize. Sende bir uzanıp say bakalım tatlım , belki sadece tembellik ediyordur . Yada sen çok hareketli olduğun için hissedememişsindir annesi.ben ben benbi kaç gündür tık yok kızımda çarşamba gezdik biraz yoruldu sanırım pek hareket etmiyo kızım salı günü gideceğim doktora ve meraktan çatlıyorum niye böyle diye.Bi ara kıpır kıpır di simdi çikolatada yaramıyo pek bi nazlı benim kızım sağlıklı olsunda kıpırdamasın kızım. Bende okuyorum sabah tekmelere kalkmalar gece uyuyamalar nerdee arada sırada gece tekmesi oluyodu ama uykudan uyandıracak kadar hiç bir zaman olmadı.
maşallah kızına.Bende inşallah salı günü böyle gelir mutlu mutlu yazarım kızımı
ayy kıyamam ben ona ya.şimdiden başladı demek kıskançlık inşallah gelince kıskanmazda bol bol sever kardeşini.
İsim olarakta melis hoşuma gitti benim.Melis-Mira çokta fazla birbirine yakın olmasın sonra karışır
benim ablamda Gökçe-Göksu uyumu yaptı şimdi karışıyo dilin bazen karışıyo Gökçe diyeceğine Göksu diyoruz
canım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim ebe öyle diyince bi an inanasım geldi işte :sTatlım benim doktor 38.haftadan önce göğsünüze masaj falan yapmayın Doğumu tetikler dedi dikkat et bence masaj krem falan sürme.
canım dün gece hareketlendi.Sanırım benim kız gündüz yatıyo pasoo gece uyanıyo anası kılıklıCanım buradaki doktorum bebeğiniz böyle hareketsizse 40 dakika sırtüstü sakin bir yerde yatın ve hareketlerini sayın eğer 40 dakikada 5ten az hareket ediyorsa hastaneye gelin dedi bize. Sende bir uzanıp say bakalım tatlım , belki sadece tembellik ediyordur . Yada sen çok hareketli olduğun için hissedememişsindir annesi.
canım büyükler derki kız cocukları fazla heeket etmez.. İşte erkekler daha cok eder falan... Dorukuk payıı genel itibariyle bileme ama bnm kızımda pek fazla sevmezsi hareket etmeyi böle aksam harket ederdi bi kaç saat sonra ohhh...yan gel yat..canım dün gece hareketlendi.Sanırım benim kız gündüz yatıyo pasoo gece uyanıyo anası kılıklı
tembel olacak benim gibi.
ama dediğin gibi bi bakarım hareketsiz durursa merak ettim şimdi
Hayır onaylamadım aynı yerden aldım beşuk cok güzel ilgileniyorlar ama onay süresinden sonra gelecek diyorlar bende iyice k8zdım geldi geldi gelmezse iade dedim
kızlar annelerini düşünüyo sanırımCanım
canım büyükler derki kız cocukları fazla heeket etmez.. İşte erkekler daha cok eder falan... Dorukuk payıı genel itibariyle bileme ama bnm kızımda pek fazla sevmezsi hareket etmeyi böle aksam harket ederdi bi kaç saat sonra ohhh...yan gel yat..
Bi dogdu Allahım akıllı uslu:)
Şimdi ne gece ne gündüz mubarek bi dur ya... Canım yanıyo artık :)
Ne gece var ne gündüz...
Her hamişlik her bebek farklı oluyo.. Korkma canım... Kendine stres yapma canım
canım resmin boyutumu büyük yoksa mobildenmi yüklenmiyo bende merak ettim beşiği bizimde niyetimiz var öyle portatif bi beşik almaya.Canım mobilya beşik mi ? Bende dün n11.com dan taşınabilir küçük beşik+yatak sipariş ettim de..90 liraya.ama cepten resim yuklenmiyo bilenyyardım edebilir mi
canım resmin boyutumu büyük yoksa mobildenmi yüklenmiyo bende merak ettim beşiği bizimde niyetimiz var öyle portatif bi beşik almaya.
Kizlar hasta bezi alirken neye dikkat edelim..bire yataga alta sermek icinde almak gerekirmiź biseler..buarada benm acayip sancim var adet sancisi gibi normalmidir kızlar korkuyorum valla
Kızlar bnm 32 haftamda gögsümden süt gelmeye baslamıstıı.. Süt dedısem sarı bi sıvı.. Dr um bana gögüslerin hazırlık yaptını söledi.. Artık vucut doguma annelige hazırlanıyo dedı.. Eger agrın olursa bazen sıvı gekdikce sızlıyodu böle kıl gibi geçiyodu sanki.. Böle bi durumda bastırmadan ovala dedi.. Gögüs ucuyla kesinlkle oynamıyoruz... Sıvıyı sıkmıyoruz...
Bu arada gögüs ucu kremi bn lansinıh almıcam.. Kızımda pek fayda görmedim.. Tahin yagı ve zeytinyagı sürüyodum.. Onlar daha iyi geliyodu.. Birde kendi sütümü biraz sagım kahverengi yeri tamamen sütle ovusturoyodum.. Kendi sütümüzünde bu konuda tedavi etme özelliği var..
Olmadı tanıdıgım bi abla var bitkisel karısım yapıyo ona sorucam.. Boluda duruyo.. Eger öle bi keem varsa ondan alıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?