2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İnternetten beşik aldım yatakla beraber beşik geldi yatak gelmedi 1 haftadır yırtınıyorum

İnternetten beşik aldım yatakla beraber beşik geldi yatak gelmedi 1 haftadır yırtınıyorum
Gitti gidiyordan almistin yanlis hatirlamiyosam.
Besik ne zaman geldi.ayni yerden mi almistin.yatakla beraber satilan yerdenmi almistin ürünü insallah onaylamamissindir ordan aldiysan.

Gitti gidiyordan almistin yanlis hatirlamiyosam.
Besik ne zaman geldi.ayni yerden mi almistin.yatakla beraber satilan yerdenmi almistin ürünü insallah onaylamamissindir ordan aldiysan.
Hayır onaylamadım aynı yerden aldım beşuk cok güzel ilgileniyorlar ama onay süresinden sonra gelecek diyorlar bende iyice k8zdım geldi geldi gelmezse iade dedim

Kizlar hasta bezi alirken neye dikkat edelim..bire yataga alta sermek icinde almak gerekirmiź biseler..buarada benm acayip sancim var adet sancisi gibi normalmidir kızlar korkuyorum valla

kızlarrr bebek bakım ürünlerindn yani şampuan,pişik kremi,sabun,losyon ve bebek yağından hangilerini almamız gerekiyo özellikle.Daha doğrusu bebek losyonu ve bebek yağı işimize yarayacakmı.Set olarak almaktan vazgeçtim.Şampuanı aldım pişik kremi ve sabunu sipariş vereceğim ama diğerlerinde kararsız kaldım işime yaramayacaksa almayacağım.Olmazsa olmazlar mı??

Tatlım benim doktor 38.haftadan önce göğsünüze masaj falan yapmayın Doğumu tetikler dedi dikkat et bence masaj krem falan sürme.

Canım buradaki doktorum bebeğiniz böyle hareketsizse 40 dakika sırtüstü sakin bir yerde yatın ve hareketlerini sayın eğer 40 dakikada 5ten az hareket ediyorsa hastaneye gelin dedi bize. Sende bir uzanıp say bakalım tatlım , belki sadece tembellik ediyordur . Yada sen çok hareketli olduğun için hissedememişsindir annesi.

canım dün gece hareketlendi.Sanırım benim kız gündüz yatıyo pasoo gece uyanıyo anası kılıklı
tembel olacak benim gibi.
ama dediğin gibi bi bakarım hareketsiz durursa merak ettim şimdi

Kızlar nasılsınız.. Kvdemlere gidicektik.. Ama gece uyuyamayıp sabah kalkamadıgımdan hiç gözüm almadı... Gidesimde yok hiç biyere...
Neyse aksama arkadasım eşi cocugu falan bizdeler.. Yemek yapıcam
Bu arada evii topladım.. Silip süpürmesi kaldı...
Birde banyo.. Yemek yapıcam ya dusa girerim o arada cıkarkende banyoyu temizlerim..

Bu arada civilden dalan roxy baktım.. Kokulular falan var yok şavantalı yok söle.. Ben beyaz sabun kokulu tercih edicen oda bitmiş maile haber gelicek ürün gekdigindede siz hangisinden aldınız

Canım
canım dün gece hareketlendi.Sanırım benim kız gündüz yatıyo pasoo gece uyanıyo anası kılıklı
tembel olacak benim gibi.
ama dediğin gibi bi bakarım hareketsiz durursa merak ettim şimdi
canım büyükler derki kız cocukları fazla heeket etmez.. İşte erkekler daha cok eder falan... Dorukuk payıı genel itibariyle bileme ama bnm kızımda pek fazla sevmezsi hareket etmeyi böle aksam harket ederdi bi kaç saat sonra ohhh...yan gel yat..
Bi dogdu Allahım akıllı uslu:)
Şimdi ne gece ne gündüz mubarek bi dur ya... Canım yanıyo artık :)
Ne gece var ne gündüz...
Her hamişlik her bebek farklı oluyo.. Korkma canım... Kendine stres yapma canım

Kızlar bnm 32 haftamda gögsümden süt gelmeye baslamıstıı.. Süt dedısem sarı bi sıvı.. Dr um bana gögüslerin hazırlık yaptını söledi.. Artık vucut doguma annelige hazırlanıyo dedı.. Eger agrın olursa bazen sıvı gekdikce sızlıyodu böle kıl gibi geçiyodu sanki.. Böle bi durumda bastırmadan ovala dedi.. Gögüs ucuyla kesinlkle oynamıyoruz... Sıvıyı sıkmıyoruz...
Bu arada gögüs ucu kremi bn lansinıh almıcam.. Kızımda pek fayda görmedim.. Tahin yagı ve zeytinyagı sürüyodum.. Onlar daha iyi geliyodu.. Birde kendi sütümü biraz sagım kahverengi yeri tamamen sütle ovusturoyodum.. Kendi sütümüzünde bu konuda tedavi etme özelliği var..
Olmadı tanıdıgım bi abla var bitkisel karısım yapıyo ona sorucam.. Boluda duruyo.. Eger öle bi keem varsa ondan alıcam...

Hayır onaylamadım aynı yerden aldım beşuk cok güzel ilgileniyorlar ama onay süresinden sonra gelecek diyorlar bende iyice k8zdım geldi geldi gelmezse iade dedim

Canım mobilya beşik mi ? Bende dün n11.com dan taşınabilir küçük beşik+yatak sipariş ettim de..90 liraya.ama cepten resim yuklenmiyo bilenyyardım edebilir mi

kızlar annelerini düşünüyo sanırım kıyamıyolar annelerine ondan canlarını acıtmıyolar
bak oğlun hem kızının yerine hemde yerine hareket ediyo sanırım yaramaz olucaklar

Canım mobilya beşik mi ? Bende dün n11.com dan taşınabilir küçük beşik+yatak sipariş ettim de..90 liraya.ama cepten resim yuklenmiyo bilenyyardım edebilir mi
canım resmin boyutumu büyük yoksa mobildenmi yüklenmiyo bende merak ettim beşiği bizimde niyetimiz var öyle portatif bi beşik almaya.

canım resmin boyutumu büyük yoksa mobildenmi yüklenmiyo bende merak ettim beşiği bizimde niyetimiz var öyle portatif bi beşik almaya.

Canım valla url istiyor telden url nerden bulim ya :) yok yapamıyorum neyse.mobilya beşik olacak ama yatak odasında ilk zamanlar mecbur küçük birsey olmalıydı. Çok araştırdım n11.com a gir.arama yerine sepet beşik yaz.89.90 liraya resimde görürsün puantiyeli sallanabilir beşik+yatak yazıyor.bide yeni üyelik te 11 lira indirimli alıyorsun :) ben atesolcer beşik ve otribebe burun Aspiratör sipariş ettim:)

Kizlar hasta bezi alirken neye dikkat edelim..bire yataga alta sermek icinde almak gerekirmiź biseler..buarada benm acayip sancim var adet sancisi gibi normalmidir kızlar korkuyorum valla

Canım ben hasta bezi aldım bide tane Külotlu hasta bezi aldım. Özelde doğum yapcam o yüzden yatağa bişey almiycam

Ya ben Göğüs yarasindan çok korkuyorum ablami görmüştüm memelerini açıp evde ağlayarak gezerdi yazık göğüs kalkanı gerekiyor mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…