Canım valla url istiyor telden url nerden bulim ya :) yok yapamıyorum neyse.mobilya beşik olacak ama yatak odasında ilk zamanlar mecbur küçük birsey olmalıydı. Çok araştırdım n11.com a gir.arama yerine sepet beşik yaz.89.90 liraya resimde görürsün puantiyeli sallanabilir beşik+yatak yazıyor.bide yeni üyelik te 11 lira indirimli alıyorsun :) ben atesolcer beşik ve otribebe burun Aspiratör sipariş ettim:)
Kizlar hasta bezi alirken neye dikkat edelim..bire yataga alta sermek icinde almak gerekirmiź biseler..buarada benm acayip sancim var adet sancisi gibi normalmidir kızlar korkuyorum valla
kızlarrr bebek bakım ürünlerindn yani şampuan,pişik kremi,sabun,losyon ve bebek yağından hangilerini almamız gerekiyo özellikle.Daha doğrusu bebek losyonu ve bebek yağı işimize yarayacakmı.Set olarak almaktan vazgeçtim.Şampuanı aldım pişik kremi ve sabunu sipariş vereceğim ama diğerlerinde kararsız kaldım işime yaramayacaksa almayacağım.Olmazsa olmazlar mı??
canım dün gece hareketlendi.Sanırım benim kız gündüz yatıyo pasoo gece uyanıyo anası kılıklı
tembel olacak benim gibi.
ama dediğin gibi bi bakarım hareketsiz durursa merak ettim şimdi
yatağına koruma için alez al bence. Kendime de bebeğin yatağına da alez almayı düşünüyorum.Kizlar hasta bezi alirken neye dikkat edelim..bire yataga alta sermek icinde almak gerekirmiź biseler..buarada benm acayip sancim var adet sancisi gibi normalmidir kızlar korkuyorum valla
canim hesap dokumu kayıbbma gelşyor zaten ama taksitle alişveriş yapıldıgı için aylık 20 tl ondan çakmaz dokumanda civil bebe 20 tl yazacagı için sorun olmzda hani taksit gunu gelmedenn kart limiti dolarsa ne olacak yani asıl merak ettigim bu kartın sahibini arayıp soylerlermi yoksa kartin odenmesinimi beklerler çekmek için ya kafam çok karıştı bi turlu sipariş veremedim bi sorun olacak bu şekilde diyeCanım kart kmin üzerineyse onun telefonuna varsa mailine su kadar harcama yapıldu diye msj gelir.. Aylık hesap dökümü gelir.. Kp bilgisi olur yani .. Bu sekılde alıcahına haber ver canım.... Madem senin nerdn alısveris yaptıgına kızacak ne diye kartını veriyo...
canim hesap dokumu kayıbbma gelşyor zaten ama taksitle alişveriş yapıldıgı için aylık 20 tl ondan çakmaz dokumanda civil bebe 20 tl yazacagı için sorun olmzda hani taksit gunu gelmedenn kart limiti dolarsa ne olacak yani asıl merak ettigim bu kartın sahibini arayıp soylerlermi yoksa kartin odenmesinimi beklerler çekmek için ya kafam çok karıştı bi turlu sipariş veremedim bi sorun olacak bu şekilde diyeCanım kart kmin üzerineyse onun telefonuna varsa mailine su kadar harcama yapıldu diye msj gelir.. Aylık hesap dökümü gelir.. Kp bilgisi olur yani .. Bu sekılde alıcahına haber ver canım.... Madem senin nerdn alısveris yaptıgına kızacak ne diye kartını veriyo...
ben oglumda losyon hiç kullanmadım sabunla yıkadım vucudunu ama bebek yagıni kullandım çok memnun kaldım her banyodan sonra masaj yaparak suruyodum mis gbi oluyodu ve rahatlayıp uyuyodu tavsiye ederim.kızlarrr bebek bakım ürünlerindn yani şampuan,pişik kremi,sabun,losyon ve bebek yağından hangilerini almamız gerekiyo özellikle.Daha doğrusu bebek losyonu ve bebek yağı işimize yarayacakmı.Set olarak almaktan vazgeçtim.Şampuanı aldım pişik kremi ve sabunu sipariş vereceğim ama diğerlerinde kararsız kaldım işime yaramayacaksa almayacağım.Olmazsa olmazlar mı??
canım aslında benimd sete niyetim vardı hem kendim çanta aldım hem ablamdan aldım bi tanede ablamdan sırt çantası alıcam bide nivea çantasıı olacaktı almadım.N11 de 42 liraya kargoda bedava ama benim bildiğim içlerind 500 ml şampuan oluyodu.gratiste indirim olunca anneme aldırdım niveanın şampuanını 8.5 falan geldi sanırım 750 ml o yüzdn ayrı alıcam.Cnm ben geçen gün eczaneye sordum hasta bezini bi yatalak hastalar için bebek bezi şeklinde olan vardı ki ben ondan kullanamam altımı ıslatmış gibi olurum.Birde mesane pedi olarak varmış ellerinde yoktu getireceklermiş ben onlardan alıcam sezeryanlılar içinde uygunmuş.
Cnm ben çanta set olarak alıcam nasipse niveanın seti vardı cosmo world de 45 tl idi.içine baktım 250 lik şampuan, bebek yağı, pişik kremi, sabunu, alt açma bezi, ıslak mendili ve çantası uygun gibi geldi bana tek tek alsam daha pahalıya geliyo.Bebek yağını kızımda kullanmıştım.Banyo sonrası onunla masaj yapıp uyutuyordum mis gibi kokuyodu kızım hala banyo sonrası kremler kendini
Benim oğluşta aynı cnm gündüz kıpırdamıyo akşam babası gelince başlıyo tepiklemeye herhalde babasının sesini algılıyo diye düşünüyorum.Uykuya dalana kadar tepikliyo.
Mervecim gece uyuyamayan tek sen değilsin bende gece 10 dan sonra daralnaya başlıyorum saatlerce sağa sola döne döne yarım yamalak uyumaya çalışıyorum.Sanırım bebişler gece nöbetinde olucaklar şimdiden bizi hazırlıyolar
bebek yağını alıcam karar verdim.canim hesap dokumu kayıbbma gelşyor zaten ama taksitle alişveriş yapıldıgı için aylık 20 tl ondan çakmaz dokumanda civil bebe 20 tl yazacagı için sorun olmzda hani taksit gunu gelmedenn kart limiti dolarsa ne olacak yani asıl merak ettigim bu kartın sahibini arayıp soylerlermi yoksa kartin odenmesinimi beklerler çekmek için ya kafam çok karıştı bi turlu sipariş veremedim bi sorun olacak bu şekilde diye
ben oglumda losyon hiç kullanmadım sabunla yıkadım vucudunu ama bebek yagıni kullandım çok memnun kaldım her banyodan sonra masaj yaparak suruyodum mis gbi oluyodu ve rahatlayıp uyuyodu tavsiye ederim.
bu beşikten benim var canim kesinlikle tavsiye ederim çok kullanişli ve salkaması çok rahat gittigidiyorda bir suru modeli var bakarsan canim hemen hemen hepsi aynı oluyor zatenEki Görüntüle 1289155
sanırım bunu diyosun.bende böyle bişey arıyorum.Yeni üyelikte indirimi biliyorum canım biberonumu öyle almıştım 62 ye gelmişti.İnternetten böyle şey almaya güvenemiyorum pek.ben yeni kv üyelik yapar alırımsenin ürün bi gelsin bakalım.Biri kötü yorum yapmış kafam karıştı.
hangi konuda cnm bişeymi sormuştunKeske banada biseler yazsaniz kizlar
bak canim gogusun hiç yara olmaması için garantili bi yontem soyleyim sana dogum yaptıktan sonra annene veya bi yakınına soyle bebegi emzirmeden sogan kozlesin getrsin onu gogsunun ucuna koy biraz kesinlikle hiç bi şekilde yara olmuyor canim çok denenmiş ve onaylnmiş bi yontem bu bn ilk dogumumda gogsumun ucu çok yara oldu ne çektim iki hafta boyunca geçmedi tam geçecek gbi oldu bebek emdikçe yara tazelendi kremler hç fayda etmedi ikinci dogumumda kesinlikle denicm bnuYa ben Göğüs yarasindan çok korkuyorumablami görmüştüm memelerini açıp evde ağlayarak gezerdi yazık göğüs kalkanı gerekiyor mu peki
toplu yapıp 4 taksite boldurcem cnm ya bi sorun olurmuki kart limiti taksit gunu gelmeden dolarsa para satıcıya yatmassa ne olurbebek yağını alıcam karar verdim.
Kart işine gelince canım sen toplu alışveriş mi yapacaksın yoksa mesela sadece 20 tl lik mi alışveriş yapıcaksın.
canım aslında benimd sete niyetim vardı hem kendim çanta aldım hem ablamdan aldım bi tanede ablamdan sırt çantası alıcam bide nivea çantasıı olacaktı almadım.N11 de 42 liraya kargoda bedava ama benim bildiğim içlerind 500 ml şampuan oluyodu.gratiste indirim olunca anneme aldırdım niveanın şampuanını 8.5 falan geldi sanırım 750 ml o yüzdn ayrı alıcam.
pişik kremi 16 lira-Şuan e-bebekte pişik kremi alana 200 ml şampuan hediye
sabun 4 lira
bebek yağıda 12,50
tabi set olarak indirimli oluyo
senin oğlunda babasına naz yapıyo sanırım
banka zaten bu parayı sendn direk çekecek.toplu yapıp 4 taksite boldurcem cnm ya bi sorun olurmuki kart limiti taksit gunu gelmeden dolarsa para satıcıya yatmassa ne olur
benı anlatmısın sankıı aynıı bızzz sabahlarıda acıkıyoruz galıba uyanıyoruzz hemen ve cok guzell uyandırmayıda basarıyoruzz.... oglumun canı saolsunnCnm ben geçen gün eczaneye sordum hasta bezini bi yatalak hastalar için bebek bezi şeklinde olan vardı ki ben ondan kullanamam altımı ıslatmış gibi olurum.Birde mesane pedi olarak varmış ellerinde yoktu getireceklermiş ben onlardan alıcam sezeryanlılar içinde uygunmuş.
Cnm ben çanta set olarak alıcam nasipse niveanın seti vardı cosmo world de 45 tl idi.içine baktım 250 lik şampuan, bebek yağı, pişik kremi, sabunu, alt açma bezi, ıslak mendili ve çantası uygun gibi geldi bana tek tek alsam daha pahalıya geliyo.Bebek yağını kızımda kullanmıştım.Banyo sonrası onunla masaj yapıp uyutuyordum mis gibi kokuyodu kızım hala banyo sonrası kremler kendini
Benim oğluşta aynı cnm gündüz kıpırdamıyo akşam babası gelince başlıyo tepiklemeye herhalde babasının sesini algılıyo diye düşünüyorum.Uykuya dalana kadar tepikliyo.
Mervecim gece uyuyamayan tek sen değilsin bende gece 10 dan sonra daralnaya başlıyorum saatlerce sağa sola döne döne yarım yamalak uyumaya çalışıyorum.Sanırım bebişler gece nöbetinde olucaklar şimdiden bizi hazırlıyolar
Arkadasım çok tesekkur ederim tam aradıgım cevaptı. Kaç gundur nettende arastırıyorum bu forumada yazdım ama cevap bulamadım ya nerdeydin senbanka zaten bu parayı sendn direk çekecek.
yani diyelim 100 liralık alışveriş yaptın 4 e böldürdün.Satıcı sendn bu parayı eğer aldığından kartında limit var ise eğer direk alır (yani bankadan ertesi gün gidip çekiyolar sanırım )
bölüm işlemine satıcı karışmaz.Limit olduğu sürece satıcı parasını alır gerisi bankayyla senin aranda.Bankada sana 4 taksit yapar bu parayı sana her ay yansıtır.yani sen dyelim civilin sitesine girip internetten alışverişi yaparsan eğer kart bilgileri girdiğinde para onay aldıysa bütün mesele bitmiş demektir.Limit olmama gibi bir durum söz konusu olamaz para çekildikten sonra.Senin paranı peşin çekiyolar ama senin ekstrene taksitli yansıtıyolar sadece.
Masallah canim bizde dun görüştük oglumla o da yüzünü göstermedi elleriyle kapattı, bekledi baya bi doktor ama göstermedi yinede:)Selam anniskolar. Bugun dr randevumuz varsi gorustuk oglusumla. Gerci o yuzunu bizden sakladi uzunca bi sure :) hem de ayagiyla kapamis danammmama sonunda gorduk 1600 gr 38 cm. Biraccik zayofmis oglusum ama gayet saglikliymis insallah :) cok ozlemosim ama oglisumu. Bizden bu kadar. Darisi tum anniskolaraaa
sagliklı olsunlarda canim . Kilo aldırmak istersen gunde bir tane muz ye çok işe yarıyor benden tavsiye. Birde vitamin hapını geçirmeden iç onlarinda çok faydası var.Selam anniskolar. Bugun dr randevumuz varsi gorustuk oglusumla. Gerci o yuzunu bizden sakladi uzunca bi sure :) hem de ayagiyla kapamis danammmama sonunda gorduk 1600 gr 38 cm. Biraccik zayofmis oglusum ama gayet saglikliymis insallah :) cok ozlemosim ama oglisumu. Bizden bu kadar. Darisi tum anniskolaraaa
benim ogluşda çok zor gosterdi yuzunu ya doktorla inatlaştı resmen ama doktor yuzunu çekmeyi basardı renkli fotoda verdi babasının kopyası ogluşum çok benzettim maşallah.Masallah canim bizde dun görüştük oglumla o da yüzünü göstermedi elleriyle kapattı, bekledi baya bi doktor ama göstermedi yinede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?