2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ne güzell hayırlı olsun ikizlerin keseye baktıklarında tek kese mi görmüşlerdi acaba?

Allah razı olsun canım ilk keseye baktığımızda tek görmüştük meğerse o daha sonra oluşmuş şimdi ikisinide duyduk gördük :) Benim kan değerlerim çok yüksekti iki günde üç katına çıkmıştı ben az çok tahmin ediyordum :)

Valla sordum sadece annemin değil ailenin bütün kadınlarının hamileliği rahat geçmiş haydi bakalım darısı başıma inşallahh :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktorumu sevmeye başladım o zaman adam işi biliyor :):)....aferin keltoşa :).

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

korkma canım ecelimize mi susadık olmasın işte:).benim doktorda olmasın diyor.bosuna onun için ilaç kullanmayalım.ben normaldir iştahsız biriydim fena istahim açıldı birde yemekten sonra midem bulanıyor o kadar.hafifte baş dönmesi başka şikayetim yok:)

Çok sağol tatlım Allah razı olsun yok görmemiştik iki ayrı keseyiz ve döllenmede üç gün araları var Rabbimin mucizeleri benim kuzularım onlar benim Bende çok istiyordum Yüceler Yücesi Rabbime ne kadar şükretsem azdır gönlümden geçen oldu

canım benimde ilk 5hafta içinde keseyi görebildik.doktor ikiz değil değil mi diye sorduğumda belli olmaz genelde arkasına saklanır büyüdükte cıkar dedi:).sanrıım seninki saklanbaç oynadı :)

Sarı renkli akıntı oluyor mu sizde de 6 haftalik ve başından beri bu durumu yaşıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunda daha yok ama ilk hamileligimde surkli akintim olmustu

Evet canım nazlı birazcık o göstermedi belkide kesesini bizeee yaramazlık şimdiden başladı desene canım

çok moralim bozuk
dün gece koyu kahve lekelerim geldi
midem bulanıyor ayağa bile kalkamıyorum hiç birşey yiyemiyorum
eşim nöbete gitti .kimsem yok Allahım ne zor
ağlayıp duruyorum.
bu bebeğim de düşecek diye çok korkuyorum

olmayacak canım birsey yarın hemen doktora git ilaç verecek progestan

kaç çıkmıştı? benim adetten 5 gün önce 444 idi tek kese gördük bu hafta çarşamba kalp atışını dinlemeye gideceğiz senin beta değerin kaçtı?

canım benim korkma benden bir damla kan geldi düşük yapıyorum sandım ama doktora gittik hersey normaldi doktor kahverengi leke gelirse uzan dinlen dedi sende uzan ayaklarının altına yastık koy eşin gelince hemen doktora gidersiniz

:) iştahım hep açıktır malesef kilolu hamıle kaldım ama başka maşallah bi belirti yok :)))

Bende aynı durumdayım 5 gündür ara ara leke geliyor tuv kağ dına ilaç kullanıyorum ama yok değişen bişey...ben zaten hayatımda herşeyin kolay olmadığını bilirim şaşırmıştım ilk denemede nasıl oldu bu bebek diye çekmeden gülmek var mı bana olur mu hiç...

Benim adet günümce 382 ydi canım cuma yaptırmıştım pazar yaptırdım yani iki gün sonra 980 kusurdu

benim adetten 5 gün önce 444 idi 2 gün sonra yani adetten 3 gün önce 978 çıkmıştı 2 katı o zaman yoktur..yüksek degeri görünce ikiz olabilir mi diye düşünmüştüm hayırlısı olsun bebişler sağlıklı olsunda..:)

ben de dün aynı şeyi sordum canım, çok üşüyorum, üstümde polarla oturuyorum evin içinde.

şimdi netten okudum eskiler gebelikte el ayak üşümesini erkek bebek olarak yorumlarlarmış bakalım eskiler haklı çıkacak mı ? Rabbim nasip ederse 3 ay sonra öğreneceğiz:)

Günaydın annecikler mucx

Dün geceden beri karnım kasıklarım belim ağrıyor bir tuhafım çok korkuyorum çok

Aynen canim saglikli olsunar eli ayagi duzgun.olsunlar yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…