ne güzell hayırlı olsun ikizlerin keseye baktıklarında tek kese mi görmüşlerdi acaba?
doktorumu sevmeye başladım o zaman adam işi biliyor :):)....aferin keltoşa :).Valla sordum sadece annemin değil ailenin bütün kadınlarının hamileliği rahat geçmiş haydi bakalım darısı başıma inşallahh :))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya kızlar bişey dıcem ama bana kızmayın bende ne bulantı ne tiksinme ne başka bişey olmuyo 5+4 şuan ama ultrasona gırmedim oyüzden bebekimi yok dıye düşünür oldum ilk gebelikte bır sıkıntım olmadı bikere bile bulanmadım ama 1 hafta mıdem yanmıştı bunda bişey olmayınca tedırgin oldum adet vaktı de kasık ağrım oldu sag tarafım battı ama bu hafta hamıle belirtisi yok((
kızlarr iyi gecelerrr
bu gün misafir vardı hem öğlen hem akşam..
çook yoruldum inşallah bebiş yorulmamıştır
çok fazla gemişi okuyamadım..ama herkes iyi sanırım...
tabi ufak tefek mide bulantılarına halsizliklere şükürer olsun bebişimiz sağlıklı olsun da...
bu arada biz bursadan izmire gitmeye niyetlendik gezmeye ama doktorumuzu aradık izin çıkmadı..
yolculuk düşünen arkadaşlar için yazıyorum da ilk 10 hafta önermiyorlarmış riskliymilş yolculuk..
canımmmm şöyle bi bakarken gözüme çarptı çok şaşırdım çok da sevindim...
keseyi gördüğünüzde belli olmamış mıydı ikiz olduğu?
benim eşim de inanılmaz derecede ikiz istiyor seni söyledim umutlandı tekrar
Allah razı olsun canım ilk keseye baktığımızda tek görmüştük meğerse o daha sonra oluşmuş şimdi ikisinide duyduk gördük :) Benim kan değerlerim çok yüksekti iki günde üç katına çıkmıştı ben az çok tahmin ediyordum :)
Sarı renkli akıntı oluyor mu sizde de 6 haftalik ve başından beri bu durumu yaşıyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benimde ilk 5hafta içinde keseyi görebildik.doktor ikiz değil değil mi diye sorduğumda belli olmaz genelde arkasına saklanır büyüdükte cıkar dedi:).sanrıım seninki saklanbaç oynadı :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok moralim bozuk
dün gece koyu kahve lekelerim geldi
midem bulanıyor ayağa bile kalkamıyorum hiç birşey yiyemiyorum
eşim nöbete gitti .kimsem yok Allahım ne zor
ağlayıp duruyorum.
bu bebeğim de düşecek diye çok korkuyorum
Allah razı olsun canım ilk keseye baktığımızda tek görmüştük meğerse o daha sonra oluşmuş şimdi ikisinide duyduk gördük :) Benim kan değerlerim çok yüksekti iki günde üç katına çıkmıştı ben az çok tahmin ediyordum :)
çok moralim bozuk
ağlayıp duruyorum.
korkma canım ecelimize mi susadık olmasın işte:).benim doktorda olmasın diyor.bosuna onun için ilaç kullanmayalım.ben normaldir iştahsız biriydim fena istahim açıldı birde yemekten sonra midem bulanıyor o kadar.hafifte baş dönmesi başka şikayetim yok:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende aynı durumdayım 5 gündür ara ara leke geliyor tuv kağ dına ilaç kullanıyorum ama yok değişen bişey...ben zaten hayatımda herşeyin kolay olmadığını bilirim şaşırmıştım ilk denemede nasıl oldu bu bebek diye çekmeden gülmek var mı bana olur mu hiç...çok moralim bozuk
ağlayıp duruyorum.
arkadaslar ben çok üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi aynı durumu yasayan var mı?
kaç çıkmıştı? benim adetten 5 gün önce 444 idi tek kese gördük bu hafta çarşamba kalp atışını dinlemeye gideceğiz senin beta değerin kaçtı?
Benim adet günümce 382 ydi canım cuma yaptırmıştım pazar yaptırdım yani iki gün sonra 980 kusurdu
ben de dün aynı şeyi sordum canım, çok üşüyorum, üstümde polarla oturuyorum evin içinde.
benim adetten 5 gün önce 444 idi 2 gün sonra yani adetten 3 gün önce 978 çıkmıştı 2 katı o zaman yoktur..yüksek degeri görünce ikiz olabilir mi diye düşünmüştüm hayırlısı olsun bebişler sağlıklı olsunda..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?