2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım ben biraz erken yaşadım o ıslaklığı. Doktoruma sorduğumda suyuma baktı ama bakmadan öncede akıntı ya da idrar olacağını söyledi direkt.
Uzunca bir süredir de evde değilsem sık sık günlük ped değiştiriyorum. Evde de iç çamaşırımı yeniliyorum.

ANKARALILAR:)

Kızlar ankarada oturanlar, bakanlıklara yakın Atatürk bulvarı varmış onun orda ki üst geçitin dibinde bir çarşı varmış mine mağazasının yanında, o çarşının adını bilen var mı, oğluma bir şeyler aldırıcam da? Acil cevap verirseniz sevinirim:)

Sezeryan mı olacak neden 23 Aralık dedi takvim 3 Ocak diyordu? Biz Dr la daha doğum tarihi konuşmadık da benimki de öne gelir mi diye merak ettim.

Gama iş merkezinden mi bahsediyorsun acaba?

ne zaman alınıyomuş canım
32+0 mı 32+6 mı?

bi de usg sonucu yazıyor mu raporda?

Mine mağazasının yanında yok da biraz yukarda toker bebe var benim bildiğim orda başka çocuk mağazası yok

Zafer çarşısı şu an kapalı tadilatta
Ayrıca orda çocuk kıyafeti yok ki olsa da kitapçı orası

ne zaman alınıyomuş canım
32+0 mı 32+6 mı?

bi de usg sonucu yazıyor mu raporda?
Ben 31+0 da gittim raporda bugün itibarıyla 31 haftalık gebe 08/11/2014 te 32 haftalık gebe olacak olup çalışmasına bir engel yoktur 37. haftaya kadar çalışabilir. ama ne zaman isterse izne ayrılabilir gibi şeyler yazıyodu

Heee anladım canım çünkü benim usgye göre verilmeyecek rapor adete göre verecekmiş
resmiyette adet tarihi olduğu için
yarın gidecem doktora olmadı adet tarihimi değiştirelim sistemde diyecem

Kizlar istanbulda acibadem fulya hastanesinde dogum fiyatlari nedir bilgisi olan var mi? Ozel sigoryam da var ssk da. Ssk gecmio acibademde
Özel sigorta geçiyor mu peki acıbademde, bildiğim kadarıyla acıbademin kendi sigortası var ama emin değilim

kızlar maşallal oku oku bitmedi ya..yeni bir hafta ..doğum raporu ile sorulanlar rapor tarihi 32+0 da başlıyor net olarak.bizimde az kaldı artık sabrediyoruz.bu arada ben sürekli benzin koklamak istiyorum kızlar.arada kokluyorum ama bebeğime bişey olur diye çok korkuyorumya. resmen aşeriyorum .sizce bişey olurmu .her gün kokluyorum ya.

Annisler ve minik kuzulari hepinize guzel hafta dilerim.hafta sonu surekli takipteydim ama bise yazamadim.kontrole gidecek annisler insallah guzel haberlerle gelirsiniz.Kismetse yarin sabahta ben gideceğim tam 26 gun oldu kizimi görmeyeli
Bu aralar daha once merveninde bahsettiği gibi vajina agrisi sanki bendede basladi ufak ufak hadi hayirlisi bakalim.yarin soracagim kismetse.
İslaklik meselesi hafif bendede var ama asiri degil.biraz daha takip etmem lazim bu isi meraklandim simdi.
dun aksam port bebemizi vr cantalarimizi yikadim kisa programda esimin resmen odu koptu bozulacak yirtilcak bisey olcak diye 4 gozle makinenin bitmesini bekledi yaa gorunce ustunde bi yuk kalkmistir eminim..
Diger pembis kiyafetlerimiz duruyo her ihtimale karsi ortak renk kiyafetleri yikadim.ama hastane cikisimiz olsun pembe kiyafetlerimiz duruyo son kez cinsiyetini sorcam doktorum bana kesin dememisti 1 aydirda gitmedim görünce min 7.aya kadar kiz demisler sonra hoppp erkek sanirim korkuyorum birazcik aman esyalar onemli degil de yikilirim ben tövbe tövbe. Doktora cok sorcagim var sivilcelerimi sorcam,bacak agrisini sorcam vss.
Sabah olsun nolurr bi an once :)

selam kızlar bugun oglumun park beşigini yıkamayı planliyorum yıkayan varmi hiç yıkanirmiki sonra birde kurutamassam diye korkuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…