tabiki canım doktoruma sorduğumda kesinlikle paylaşırım. sağlık ocağından ebe çağırmıştı az önce onun yanındaydım ebeyede söyledim böyle böyle bebeğin suyu olur mu ya da idrar mıdır diye o da bebğin baskı yaptığından dolayı idrar olabilir dedi ama doktoruna söylemen gerekir dedi
Sezeryan mı olacak neden 23 Aralık dedi takvim 3 Ocak diyordu? Biz Dr la daha doğum tarihi konuşmadık da benimki de öne gelir mi diye merak ettim.Hayırlı sabahlar kızlar..
Herkes iyidir inş.. Herkesete iyi olsun hos olsun inşallah....
Dün de gittik şükür... Tosun pasamaı gördüm... Allahım onu öle sevdim ki dr sasırdı.. Hamdolsun durumumuz gayet iyi.. 1748 kıloymusuz.. Boyunu söledide inanın u anda hatırlamıyorum co heycanlıydom..babasına bana pozlar verdi yawrum..utanmaz bacagını acmıs pipisini gördük..:)
Boyu uzun olcakmıs.. 32 haftalız.. Bacak bıyunu ölçtü 34 haftalık cıkıyo :))
Uzun olupta napcek esseksıpası bilmiyom..suandada bni tepikliyo tosunum..
Bu arada canlarım oglum tersti ya benim şükür dogum pozüsyonunu almıs..bas asagıda..
Gelelim sorulara cvaplara
Bu aylardan sonra kasık vajına agrısı sürekli ve şiddetli olmadıgı sürece normalmiş yerlesme agrısı olabılır dedı drum..
Erken dogum agrısı adet sancısı gibi bel kasık ve bacaklara vuran şiddeti giderek artan ve sürekli olan agrı olurmus.. Diger agrı sürekli olmayan agrılar bebegib basının rahım agzına giderek yakınlasması ve yerlesmesinden dolayı olan agrılar olurmus.. Dikkat gerektren şey !! Süreklimi şiddeti artıyomu gibisindeb seyler aklınızda olsun
Günde 1 fincan türk kahvesi içebilirsin.. Cok canın cekerse 2 tanede iç.. Fazla abartma dedi
Cay acık olucak.. Ki öle iyorum zaten..
Yapmam gereknler düzenli ve sürekli yorucu olmayan hareketler yap dedı yürüyüş yani dr ya illa lafı uzatcak:)
Nefes egzersizi ,idrarını tutar gibi pelvis kasını kasıpi kaç sanıye sonra bırak bu sekılde kaslar yawas yawas alıssın dedı..
Ayaklarını uzatarak sinlenmeye bak dedı..
Nefes darlıı cekersen kalp atısın hızlanırsa temiz bir hava ve hareket çözüm olur dedı.. Yani evde kalkıp ıkı tur at dedi...
Artık bu aydan sonra stres sıkıntı üÜntü yok tansıyon hast olmasak bile tansıyonun bu swbwlerden solayı anıden yükselir ise ki vucut artık buna cok uygun erkensezeryan dogum olabılırdedı.. Pazar günü de olunca cok rahat konustuk..
Dogum tarıhımız aralıgın 23 ünde o gbdn sonra artık bekleyın dedi..
Öle diyince bi heycanlandım...
Bizden bu kadar.....
Günaydınn hanımlar nasılsınız
iyiyim ben de çok şükür yapmam gereken işler var ama kılımı kıpırdatmak istmeiyorumiyiyiz şekerim sen nasılsın bakalım
ANKARALILAR:)
Kızlar ankarada oturanlar, bakanlıklara yakın Atatürk bulvarı varmış onun orda ki üst geçitin dibinde bir çarşı varmış mine mağazasının yanında, o çarşının adını bilen var mı, oğluma bir şeyler aldırıcam da? Acil cevap verirseniz sevinirim:)
günaydın sevgili annişkolarr. gecmişi okuyamadım ama calışabilir raporumu aldım bendrcuğum ne zaman pişman olursan çalışmak istemezsen gel dedi aslında istemiyorum ama doğum sorası oğluşla daha çok kalmak için katlanıyorum napiim
ANKARALILAR:)
Kızlar ankarada oturanlar, bakanlıklara yakın Atatürk bulvarı varmış onun orda ki üst geçitin dibinde bir çarşı varmış mine mağazasının yanında, o çarşının adını bilen var mı, oğluma bir şeyler aldırıcam da? Acil cevap verirseniz sevinirim:)
Ben 31+0 da gittim raporda bugün itibarıyla 31 haftalık gebe 08/11/2014 te 32 haftalık gebe olacak olup çalışmasına bir engel yoktur 37. haftaya kadar çalışabilir. ama ne zaman isterse izne ayrılabilir gibi şeyler yazıyodune zaman alınıyomuş canım
32+0 mı 32+6 mı?
bi de usg sonucu yazıyor mu raporda?
Ben 31+0 da gittim raporda bugün itibarıyla 31 haftalık gebe 08/11/2014 te 32 haftalık gebe olacak olup çalışmasına bir engel yoktur 37. haftaya kadar çalışabilir. ama ne zaman isterse izne ayrılabilir gibi şeyler yazıyodu
Özel sigorta geçiyor mu peki acıbademde, bildiğim kadarıyla acıbademin kendi sigortası var ama emin değilimKizlar istanbulda acibadem fulya hastanesinde dogum fiyatlari nedir bilgisi olan var mi? Ozel sigoryam da var ssk da. Ssk gecmio acibademde
Sağol cnm geldim çok şükür herşey yolunda 1356 gram 38 cm minik kuşum :)Güzel haberlerle gelirsin inşallah canim..
guzel tabi ama elif daha guzelslm kızlar doğuma 2,5 ay kaldı ama hala ısım konusunda netlestıremedık artık son kararımız ELİF GÜLSE tabi gülse ismi kulanılacak sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?