2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

benim de asağıda ağrı oluyor sanki orası sertleşti gibi bi de

Heee anladım canım çünkü benim usgye göre verilmeyecek rapor adete göre verecekmiş
resmiyette adet tarihi olduğu için
yarın gidecem doktora olmadı adet tarihimi değiştirelim sistemde diyecem
BENİM DE GEÇ DÖLLENME VAR. NORMALDE 10 MART SATIM AMA DR DEĞİŞTİRDİ ONU SİSTEMDE 29 MART YAPTI AMA 4 AYLIK FALANDIM O DEĞİŞTİRDİĞİNDE

Slm kızlar sabah aç karnına kan idrar ve 50 lik şeker yüklemesi yapıldı nette sonuçlar çıkmış bazı değerlerim biraz yüjsek çıkmış ama sorun olurmu yarını bekleyemiyeceğim size yazayımda bilenleriniz varsa baksın bir zahmet idrarda lökosit wbc eser yazıyo kırmuzı ok var yukarı doğru.1 saatlik açlık şeker 124 normal yazıyo.kanda wbc 14.5.NEU#10.1 MONO#1.34 kandakiler kırmızı yukarı okla gösteriyo kızlar inşallah çok sorun olmaz

BENİM DE GEÇ DÖLLENME VAR. NORMALDE 10 MART SATIM AMA DR DEĞİŞTİRDİ ONU SİSTEMDE 29 MART YAPTI AMA 4 AYLIK FALANDIM O DEĞİŞTİRDİĞİNDE

hımmm bakalım benim de değişir artık zaman yaklaşıp bebeğin ilerlemesine göre demişti sende 19 gün fark var bende 9-10 gün

Gama iş merkezinden mi bahsediyorsun acaba?
bilmiyorum ki canım pasajmış, h,ç bilgim yok eşim gidecekte
Nego zafer çarşısı sorduğun yerin adı

Mine mağazasının yanında yok da biraz yukarda toker bebe var benim bildiğim orda başka çocuk mağazası yok

Zafer çarşısı şu an kapalı tadilatta
Ayrıca orda çocuk kıyafeti yok ki olsa da kitapçı orası
kızlar bebişe değilde büyük abisinde aldırıcam bir şeyler ben bilmediğim için ankarayı sorayım dedim,bakalnlıkların orda atatürk bulvarında mağaza çokmuş sanırım artık baksın eşim oğlumuza tabi karnımdaki kuzuyada alırsa yok demem:) sağolun
slm kızlar doğuma 2,5 ay kaldı ama hala ısım konusunda netlestıremedık artık son kararımız ELİF GÜLSE tabi gülse ismi kulanılacak sizce nasıl
canım güzel isim

bozulmaz canım bende yıkadım her şeyini bozulsa yıkayın demezdim:)

yok yok kızdır annesi kuzun

selam kızlar bugun oglumun park beşigini yıkamayı planliyorum yıkayan varmi hiç yıkanirmiki sonra birde kurutamassam diye korkuyrm
canım seninkinin kumaşı çıkıyor mu öyleyse ne güzel ben hemen yıkardım:) bizimki çıkmıyor silicem artık ilerde çıkarınca
Canlar biz bu beşikten sipariş verdik

güzelmiş canım güle güle kullanın

5aylıktan beri çok ağrılarım kasılmalarım oluyo kızlar. bugün yine var sezeryan yerim çok acıyo gerildikçe 15 ay oldu tabi daha doğum yapalı. erken doğum yapıcam diye stress oluyorum, korkuyorum. dr dinlenerek geçir diyo. ama evde bebek ,ev işi ,e bide çalışıyorum nerde dinlenmek magnezyum , badem ,soda ıyı gelir dedi dr ama nafile off bi dertlendim.. gece güzel bi rüya gördüm oğlumu kucağıma almışım. tombişti çok. dr 4900 doğdu diyordu şaşırıyordum

Bizim bir mrssoydasımız vardı nerde kızlar merak ettim artık, face de ise tabi durum başka...

Canım kasılma evet dinlenerek hafifliyor, dr ilaç yazmadı mı bana proluton depot vermişti 16 haftalıkken başlamıştı birde başka bir ilaç daha varmış adını hatırlamıyorum burda kullanan olmuştu sor bence doktoruna

sorayım haftaya kontrol var. sağol cnm.

:) yeme annesi kel kalır kuzun:) mis onlar misssss

Evet canim sen dedin diye yikadim zaten kara kara dusunuyodum yikasammi diye ama super oldu miss gibi

Sezeryan mı olacak neden 23 Aralık dedi takvim 3 Ocak diyordu? Biz Dr la daha doğum tarihi konuşmadık da benimki de öne gelir mi diye merak ettim.
Hayır canım :)
Bnm sat 23 mart ilk önce geç döllenme vardı 3 ocak dedı dr
Şimdi o arayı kapatınca bebek normal bdt verdı..... Norml ıns şimdilik

slm kızlar doğuma 2,5 ay kaldı ama hala ısım konusunda netlestıremedık artık son kararımız ELİF GÜLSE tabi gülse ismi kulanılacak sizce nasıl
gülse çok güzel canım .. kızım olsaydı bende düşünmüştüm.. elif te güzel tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…