- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Annisler ve minik kuzulari hepinize guzel hafta dilerim.hafta sonu surekli takipteydim ama bise yazamadim.kontrole gidecek annisler insallah guzel haberlerle gelirsiniz.Kismetse yarin sabahta ben gideceğimtam 26 gun oldu kizimi görmeyeli
Bu aralar daha once merveninde bahsettiği gibi vajina agrisi sanki bendede basladi ufak ufak hadi hayirlisi bakalim.yarin soracagim kismetse.
İslaklik meselesi hafif bendede var ama asiri degil.biraz daha takip etmem lazim bu isi meraklandim simdi.
dun aksam port bebemizi vr cantalarimizi yikadim kisa programda esimin resmen odu koptu bozulacak yirtilcak bisey olcak diye4 gozle makinenin bitmesini bekledi yaa gorunce ustunde bi yuk kalkmistir eminim..
Diger pembis kiyafetlerimiz duruyo her ihtimale karsi ortak renk kiyafetleri yikadim.ama hastane cikisimiz olsun pembe kiyafetlerimiz duruyo son kez cinsiyetini sorcam doktorum bana kesin dememisti 1 aydirda gitmedim görünce min 7.aya kadar kiz demisler sonra hoppp erkeksanirim korkuyorum birazcik aman esyalar onemli degil de yikilirim ben tövbe tövbe. Doktora cok sorcagim var sivilcelerimi sorcam,bacak agrisini sorcam vss.
Sabah olsun nolurr bi an once:)
BENİM DE GEÇ DÖLLENME VAR. NORMALDE 10 MART SATIM AMA DR DEĞİŞTİRDİ ONU SİSTEMDE 29 MART YAPTIHeee anladım canım çünkü benim usgye göre verilmeyecek rapor adete göre verecekmiş
resmiyette adet tarihi olduğu için
yarın gidecem doktora olmadı adet tarihimi değiştirelim sistemde diyecem
Bide benim kasilma olarak tahmin ettigim biseyler oluyobenim de asağıda ağrı oluyor sanki orası sertleşti gibi bi de
BENİM DE GEÇ DÖLLENME VAR. NORMALDE 10 MART SATIM AMA DR DEĞİŞTİRDİ ONU SİSTEMDE 29 MART YAPTIAMA 4 AYLIK FALANDIM O DEĞİŞTİRDİĞİNDE
bi arkadaşım gülce koydu bebeğinin adını onuda düşünebilirsin.slm kızlar doğuma 2,5 ay kaldı ama hala ısım konusunda netlestıremedık artık son kararımız ELİF GÜLSE tabi gülse ismi kulanılacak sizce nasıl
Canim ankara kecioren ozl kecioren hstanesi uaninda cennet collectionCanım bu magnet leri nerde yaptirdinuygunmus
bilmiyorum ki canım pasajmış, h,ç bilgim yok eşim gidecekteGama iş merkezinden mi bahsediyorsun acaba?
Nego zafer çarşısı sorduğun yerin adı
Mine mağazasının yanında yok da biraz yukarda toker bebe var benim bildiğim orda başka çocuk mağazası yok
kızlar bebişe değilde büyük abisinde aldırıcam bir şeyler ben bilmediğim için ankarayı sorayım dedim,bakalnlıkların orda atatürk bulvarında mağaza çokmuş sanırım artık baksın eşim oğlumuza tabi karnımdaki kuzuyada alırsa yok demem:) sağolunZafer çarşısı şu an kapalı tadilatta
Ayrıca orda çocuk kıyafeti yok ki olsa da kitapçı orası
canım güzel isimslm kızlar doğuma 2,5 ay kaldı ama hala ısım konusunda netlestıremedık artık son kararımız ELİF GÜLSE tabi gülse ismi kulanılacak sizce nasıl
Annisler ve minik kuzulari hepinize guzel hafta dilerim.hafta sonu surekli takipteydim ama bise yazamadim.kontrole gidecek annisler insallah guzel haberlerle gelirsiniz.Kismetse yarin sabahta ben gideceğimtam 26 gun oldu kizimi görmeyeli
Bu aralar daha once merveninde bahsettiği gibi vajina agrisi sanki bendede basladi ufak ufak hadi hayirlisi bakalim.yarin soracagim kismetse.
İslaklik meselesi hafif bendede var ama asiri degil.biraz daha takip etmem lazim bu isi meraklandim simdi.
dun aksam port bebemizi vr cantalarimizi yikadim kisa programda esimin resmen odu koptu bozulacak yirtilcak bisey olcak diye4 gozle makinenin bitmesini bekledi yaa gorunce ustunde bi yuk kalkmistir eminim..
Diger pembis kiyafetlerimiz duruyo her ihtimale karsi ortak renk kiyafetleri yikadim.ama hastane cikisimiz olsun pembe kiyafetlerimiz duruyo son kez cinsiyetini sorcam doktorum bana kesin dememisti 1 aydirda gitmedim görünce min 7.aya kadar kiz demisler sonra hoppp erkeksanirim korkuyorum birazcik aman esyalar onemli degil de yikilirim ben tövbe tövbe. Doktora cok sorcagim var sivilcelerimi sorcam,bacak agrisini sorcam vss.
Sabah olsun nolurr bi an once:)
canım seninkinin kumaşı çıkıyor mu öyleyse ne güzel ben hemen yıkardım:) bizimki çıkmıyor silicem artık ilerde çıkarıncaselam kızlar bugun oglumun park beşigini yıkamayı planliyorum yıkayan varmi hiç yıkanirmiki sonra birde kurutamassam diye korkuyrm
Canlar biz bu beşikten sipariş verdik
Bana 75 gr yaptilar temiz cikti cok sukurGünaydın Kızlar, Şeker yüklemesini kaç mg'lık yaptırdınız hatırlıyor musunuz?
Ben bir poliklinikte yaptıracağım da yanlış şekilde yapmasınlar diye emin olmak istiyorum
Canım kasılma evet dinlenerek hafifliyor, dr ilaç yazmadı mı bana proluton depot vermişti 16 haftalıkken başlamıştı birde başka bir ilaç daha varmış adını hatırlamıyorum burda kullanan olmuştu sor bence doktoruna5aylıktan beri çok ağrılarım kasılmalarım oluyo kızlar. bugün yine varsezeryan yerim çok acıyo gerildikçe 15 ay oldu tabi daha doğum yapalı. erken doğum yapıcam diye stress oluyorum, korkuyorum. dr dinlenerek geçir diyo. ama evde bebek ,ev işi ,e bide çalışıyorum nerde dinlenmek magnezyum , badem ,soda ıyı gelir dedi dr ama nafile off bi dertlendim.. gece güzel bi rüya gördüm oğlumu kucağıma almışım. tombişti çok. dr 4900 doğdu diyordu şaşırıyordum
Canım kasılma evet dinlenerek hafifliyor, dr ilaç yazmadı mı bana proluton depot vermişti 16 haftalıkken başlamıştı birde başka bir ilaç daha varmış adını hatırlamıyorum burda kullanan olmuştu sor bence doktoruna
sorayım haftaya kontrol var. sağol cnm.Canım kasılma evet dinlenerek hafifliyor, dr ilaç yazmadı mı bana proluton depot vermişti 16 haftalıkken başlamıştı birde başka bir ilaç daha varmış adını hatırlamıyorum burda kullanan olmuştu sor bence doktoruna
:) yeme annesi kel kalır kuzun:) mis onlar misssssaaaaaaaaaaaaaaa hamilelik takvimimde benim yavrucuğumun saçları çıkmıııııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yeriim ben onun her saç telinin misss kokusunuuuu
Evet canim sen dedin diye yikadim zaten kara kara dusunuyodum yikasammi diye ama super oldu miss gibibilmiyorum ki canım pasajmış, h,ç bilgim yok eşim gidecekte
kızlar bebişe değilde büyük abisinde aldırıcam bir şeyler ben bilmediğim için ankarayı sorayım dedim,bakalnlıkların orda atatürk bulvarında mağaza çokmuş sanırım artık baksın eşim oğlumuza tabi karnımdaki kuzuyada alırsa yok demem:) sağolun
canım güzel isim
bozulmaz canım bende yıkadım her şeyini bozulsa yıkayın demezdim:)
yok yok kızdır annesi kuzun
canım seninkinin kumaşı çıkıyor mu öyleyse ne güzel ben hemen yıkardım:) bizimki çıkmıyor silicem artık ilerde çıkarınca
güzelmiş canım güle güle kullanın
Hayır canım :)Sezeryan mı olacak neden 23 Aralık dedi takvim 3 Ocak diyordu? Biz Dr la daha doğum tarihi konuşmadık da benimki de öne gelir mi diye merak ettim.
gülse çok güzel canım .. kızım olsaydı bende düşünmüştüm.. elif te güzel tabi..slm kızlar doğuma 2,5 ay kaldı ama hala ısım konusunda netlestıremedık artık son kararımız ELİF GÜLSE tabi gülse ismi kulanılacak sizce nasıl
Sağol cnm geldim çok şükür herşey yolunda 1356 gram 38 cm minik kuşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?