2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar bebekler kış bebeği olacak astronot mont almamız gerekiyor mu?? yada alan var mı? Tecrübeli anneler...

kızlar bebekler kış bebeği olacak astronot mont almamız gerekiyor mu?? yada alan var mı? Tecrübeli anneler...
canım elim çok gitti ama almadım nereye çıkıcaz dedim hem çıksak bile port bebeye koyarım sarıp sarmalar, astronot yeni doğana sanki kullanışlı olmaz gibi geliyor bana

canım iyi çıkmış sonuçların .. kanda wbc ve diğerlerinin yüksek çıkması biraz enfeksiyon varlığını gösteriyor.. kış mevsimi malum hafif bir grip atlatıyor olabilirsin.. şekerin çok iyi çıkmış

canım elim çok gitti ama almadım nereye çıkıcaz dedim hem çıksak bile port bebeye koyarım sarıp sarmalar, astronot yeni doğana sanki kullanışlı olmaz gibi geliyor bana
port bebe almadım ben çok kullanılıyor mu canım bilemedim..

Kızlar Yurtdışındayım annem Aralık ortasında yanıma gelecek inşallah .Burada üzerime uyan lohusa geceliği falan bulamadım. Malum Japonlar'ın hamile oldukları bile zar zor anlaşılıyor benim gibi bir Türk kızıda o geceliklere pijamalara sığamıyor haliyle ,içine sığabildiklerimde çok tipsiz şeyler oluyor. Geceliği internetten alıp anneme göndereyim gelirken getirsin diyorum. Önerebileceğiniz internet siteleri var mı bu gecelik pijama alışverişi için. Birde kaç takım neler aldınız , yazarsanız üzerimden büyük bir yük kaldıracaksınız kızlar.

canım illaki lohusa geceliği almana gerek yok ..üstü çabuk sıyrılan rahat pijamalar da işine yarar.. Emzirme sütyeni al mutlaka, gögüs pedi, meme ucu kremini unutma, rahat kesim iç çamaşırı aklıma gelenler bunlar şimdilik ..

sağol
eflalim idareten alayım bir tane uygun birşey o zaman ..

hayır canimm kumaşi çıkmıyor içindeki yatagını çikartıp yıkadım balkona diktim inş kurur bu arada bebişin degil park yatak 3 yaşindaki oglumun

slm güzel anneler ben bu hafta pek fenayımmhareketlerim kısıtlandı daha erken değilmi yawwwww yatamıyorum kalkamıyorum benim gibi olan varmı
Bende ayniyim canim, yatmak bir dert kalkmak bir dert. Belimden bacagima vuran bir agri var, oda zorlastiriyor hayatimi. Iyice agirlastim, Allah çalışan arkadaslara yardim etsin, iyi ki ara vermisim. Bebisler iyi saglikli olsunlarda katlanıcaz artik.

Cok Sagol canim. Turkiyede bildiginiz ortamda olmak inanilmaz bir nimet kiymetini bilin arkadaslar ,gecen hastanede kullanmak uzere ic camasiri alayim dedim 1 saat bakindim magazada neyin ne icin oldugunu zor anladim en sonunda alttan cirtcirtli bir camasir aldim en buyuk beden eve geldim denedim daha simdiden bacakalarimin kenarini kesti darliktan. Ne yapcam bilemiyorum heralde herseyi turkiyeden getirtmek zorunda kalacagim. Ayaklari kapali tulum bile yok bebekler icin. Japonlar yaz kis bebeklerini ciplak ayakla gezdiriyorlar. Anlamiyorum nasil dayaniyor o cocuklar. Herseyleri bir tuhaf adamlarin . Neyse cok sikayetci olmayayim bunada sukur Allah buyuk . Bunlarida yasamamin bir sebebi vardir .

kızlarr ben bir haftadır temizlikle ve bebegin hazırlıklarıyla ugrasıyorum ( beşik kurma yunden yatak yorgan dikme yıkama kurutma didikleme çirpma ve dikme asamali olarak ) kendimi çok yordum bu aralar. Kasıklarımda agrı ve kasılmalar oldu bugun korkuyorm erken dogum olmasından

geçen forumda kızlar bazı bebek ihgiyaçlarını Çinden sipariş vermişler sizde tam tersi Çindesin Turkiye 'deki seylere ozeniyosun demkki insan olmayani istermiş burda olsanız yurt dışından sipariş verirdnz belkide

Yazılarını okuyunca kendi Hayatım gözümün önünden geçti bende kızımı fınlandıyada dogum yaptım bnm annemde gelememişti Dediğin gibi bir şey arasam bulamadım istediğim gibi varsa bile dil bilmeyince soramadım cok ama cok zor allahım kimseyi gurbete düşürmesin dönüş yaptık bizde cok şükür rahatlığıda vardı ama yinede allahım gerek etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…