Allah razı olsun canım ilk keseye baktığımızda tek görmüştük meğerse o daha sonra oluşmuş şimdi ikisinide duyduk gördük :) Benim kan değerlerim çok yüksekti iki günde üç katına çıkmıştı ben az çok tahmin ediyordum :)
Ayyy hayirli olsun canım ikiz demek :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende öyleyim..üstelik akdenizdeyim...arkadaslar ben çok üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi aynı durumu yasayan var mı?
Günaydın annecikler mucx
Dün geceden beri karnım kasıklarım belim ağrıyor bir tuhafımçok korkuyorum çok
ben de dün aynı şeyi sordum canım, çok üşüyorum, üstümde polarla oturuyorum evin içinde.
1. Tüp bebek denememde 23 gün kanamam olmuştu canım kimyasal gebelikle sonuçlandı gerçi değerim hep çok düşüktüde... Canım ne bilim korkuyorum işte elinde değil . Allahım meleklerimizi bizlere bağışlasın. Perşembe günü canım 22 Mayıs kese görücez inşallah :)niye korkuyosun ki lalcim...c
gayet normal bende aynı durumdayım...
canım ne zaman kontrole gidiceksin?
1. Tüp bebek denememde 23 gün kanamam olmuştu canım kimyasal gebelikle sonuçlandı gerçi değerim hep çok düşüktüde... Canım ne bilim korkuyorum işte elinde değil . Allahım meleklerimizi bizlere bağışlasın. Perşembe günü canım 22 Mayıs kese görücez inşallah :)
Çok geçmiş olsunn(( belkide öyledir güçsüz kalmışsındır. En kısa zamanda yine hamile kalırsın inşallah.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay hayırlı olsun canim ikizz demek ne guzelll :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ağrılarının olması normal canım, özellikle batma şeklinde oluyor benim ağrılarım. Önemli olan hcg nin artması, doktora ne zaman gideceksin?
İnşallah canım inşallah. Senin tüpmü normalmi canım değerlerin kaçtı canım ne çok soru sordum :)bol bol dua edelim canım.rabbim inşaallah sağlıkla kavuşmamızı nasip eder
bende 23 mayısta gidicem...heyecanla bekliyorum.bakalım kaç kese görücez..
Bende aynı durumdayım 5 gündür ara ara leke geliyor tuv kağ dına ilaç kullanıyorum ama yok değişen bişey...ben zaten hayatımda herşeyin kolay olmadığını bilirim şaşırmıştım ilk denemede nasıl oldu bu bebek diye çekmeden gülmek var mı bana olur mu hiç...
arkadaşlar merhaba. hamile olduğumu geçen hafta kan testiyle öğrendim. son adet tarihim 8 nisan. doktor öncelikle hcg nin artması lazım çok düşük demişti. cuma günü yaptırdığım testte 1950'ye çıkmıştı değerim fakat karından kese gözükmedi. hcg bu değerdeyken karında gözükmemesi normalmiş fakat sat a baktığımızda yarın 6. hafta bitecek 7'ye giricem.. hala gözükmemesi normal mi? insan ister istemez endişeleniyor :44:
Aynen. Allah dermansiz dert vermesin yinede.
Çok canım sıkılıyor çok
Sinirlerim çok bozuk kızlar.. Midem yanıyor elim ayağım üşüyor, titriyor, kusmaktan kendimden tiksinir oldum, uyuyamıyorum da yorganın altında oturuyorum.
Su da içemiyorum((
Annemi çağıracağım haftaya gelsin bir çorba yapsın yanımda ses olsun...
Kaşlarım tırnaklarım deli gibi uzadı saçlarım kirli ama yıkanamıuotım bile ne olur dua Edin..
6+4 üm şu an yarın doktor randevum var iğnelerden göbeğin delik deşik inş geçecek bu haftalar ama asıl zor haftalar 8-13 başlamadı bile((
Merhaba arkadaşlar 2 gündür misafir trafiğinden giremedim. bugün tam dinlenecekken çok kötü bi haber aldım. eşimin çok yakın bir arkadaşı vefat etti daha 30 yaşında ,1yaşındada bebeği vardı, kız kardeşide evlenecekti önümüzdki aylardasapasağlam adam ani kalp kriziyle gitti içim yandı çok üzüldüm. lütfen beni dikkate alın eşlerinizi ikna edin iyi bir doktor kontrolüne girsinler baştan aşağı kontrol ettirsinler kendilerini. bunu yaşayan biz de olabilirdik. Allahım ailesine sabırlar versin. son zamanlarda tüm kötü haberler üst üste geliyo istemeden de olsa üzülüp bebeklerimizi etkiliyoruz. İnşallah bidaha hep iyi haberler duyarız.
çok moralim bozuk
dün gece koyu kahve lekelerim geldi
midem bulanıyor ayağa bile kalkamıyorum hiç birşey yiyemiyorum
eşim nöbete gitti .kimsem yok Allahım ne zor
ağlayıp duruyorum.
bu bebeğim de düşecek diye çok korkuyorum
arkadaşlar merhaba. hamile olduğumu geçen hafta kan testiyle öğrendim. son adet tarihim 8 nisan. doktor öncelikle hcg nin artması lazım çok düşük demişti. cuma günü yaptırdığım testte 1950'ye çıkmıştı değerim fakat karından kese gözükmedi. hcg bu değerdeyken karında gözükmemesi normalmiş fakat sat a baktığımızda yarın 6. hafta bitecek 7'ye giricem.. hala gözükmemesi normal mi? insan ister istemez endişeleniyor :44:
arkadaslar ben çok üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi aynı durumu yasayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?