2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayyy hayirli olsun canım ikiz demek :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy hayirli olsun canım ikiz demek :)))

Ay hayırlı olsun canim ikizz demek ne guzelll :)

arkadaslar ben çok üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi aynı durumu yasayan var mı?
bende öyleyim..üstelik akdenizdeyim...
Günaydın annecikler mucx
Dün geceden beri karnım kasıklarım belim ağrıyor bir tuhafım çok korkuyorum çok

niye korkuyosun ki lalcim...c
gayet normal bende aynı durumdayım...
canım ne zaman kontrole gidiceksin?

ben de dün aynı şeyi sordum canım, çok üşüyorum, üstümde polarla oturuyorum evin içinde.

Üşüme nedenleri arasında ilk akla gelen kansızlıktır. Bunun dışında tiroid bezinin az çalışmasından kaynaklanan hipotiroidi, damar hastalıkları, romatizmal hastalıklar, şeker düşüklüğü hipoglisemi üşüme belirtisine neden olan hastalıklar arasında yer almaktadır. Hamilelikte de üşüme görülebilir. Hamilelikte özellikle kansızlık, kan şekeri düşüklüğü ve tiroid bezinden kaynaklanan sorunlardan dolayı üşüme belirtilerine rastlanır. Hamilelikte bulantı ve kusmalar sonrasında da üşüme titreme görülebilir. Ancak sıklıkla oluyorsa, normal oda sıcaklığında bile üşüme hissediliyorsa mutlaka bir Endokrin Uzmanına başvurulmalıdır. Kadın doğum uzmanına bu şikayeti ilettiğinizde de muhtemelen tahliller sonucuna göre üşümenin sebebine yönelik tedavi uygulayacaktır. Kendi branşı dışında nedenlerden kaynaklanan durumlarda sizi uygun doktora yönlendirecektir.

niye korkuyosun ki lalcim...c
gayet normal bende aynı durumdayım...
canım ne zaman kontrole gidiceksin?
1. Tüp bebek denememde 23 gün kanamam olmuştu canım kimyasal gebelikle sonuçlandı gerçi değerim hep çok düşüktüde... Canım ne bilim korkuyorum işte elinde değil . Allahım meleklerimizi bizlere bağışlasın. Perşembe günü canım 22 Mayıs kese görücez inşallah :)

bol bol dua edelim canım.rabbim inşaallah sağlıkla kavuşmamızı nasip eder
bende 23 mayısta gidicem...heyecanla bekliyorum.bakalım kaç kese görücez..

sanırım hepimiz hemen hemen aynı zamanda göreceğiz nasip olacaksa benimde yarın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsunn (( belkide öyledir güçsüz kalmışsındır. En kısa zamanda yine hamile kalırsın inşallah.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim yeniden hamileyim zaten inşallah bu sefer bebeğim sorunsuz doğar bende ocak annesi olurum.

Ağrılarının olması normal canım, özellikle batma şeklinde oluyor benim ağrılarım. Önemli olan hcg nin artması, doktora ne zaman gideceksin?

Benimki batma gibi değil alt karında genel bi ağrı. Hep adetimin ilk günü ağrıdığı gibi ağrıyor. Hcg artarken adet olunmaz değil mi? Dr salı tekrar hcg baktır getir göster dedi ama muayene için erken sanırım daha beş hafta olmadı. Seninki kaç haftalık?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bol bol dua edelim canım.rabbim inşaallah sağlıkla kavuşmamızı nasip eder
bende 23 mayısta gidicem...heyecanla bekliyorum.bakalım kaç kese görücez..
İnşallah canım inşallah. Senin tüpmü normalmi canım değerlerin kaçtı canım ne çok soru sordum :)

arkadaşlar merhaba. hamile olduğumu geçen hafta kan testiyle öğrendim. son adet tarihim 8 nisan. doktor öncelikle hcg nin artması lazım çok düşük demişti. cuma günü yaptırdığım testte 1950'ye çıkmıştı değerim fakat karından kese gözükmedi. hcg bu değerdeyken karında gözükmemesi normalmiş fakat sat a baktığımızda yarın 6. hafta bitecek 7'ye giricem.. hala gözükmemesi normal mi? insan ister istemez endişeleniyor :44:

Aynen. Allah dermansiz dert vermesin yinede.
Çok canım sıkılıyor çok

yok canım geç döllenme olmuştur degerin bence iyi sorun yapma hiç

Aynen. Allah dermansiz dert vermesin yinede.
Çok canım sıkılıyor çok

canım sıkılmasın hic bende De vardı tehlike erken fark ettik şu anda 1haftadır lekelenme falan olmuyor.yarın hemen doktora git canım

Sinirlerim çok bozuk kızlar.. Midem yanıyor elim ayağım üşüyor, titriyor, kusmaktan kendimden tiksinir oldum, uyuyamıyorum da yorganın altında oturuyorum.
Su da içemiyorum((
Annemi çağıracağım haftaya gelsin bir çorba yapsın yanımda ses olsun...

Kaşlarım tırnaklarım deli gibi uzadı saçlarım kirli ama yıkanamıuotım bile ne olur dua Edin..

6+4 üm şu an yarın doktor randevum var iğnelerden göbeğin delik deşik inş geçecek bu haftalar ama asıl zor haftalar 8-13 başlamadı bile ((

pıhtılaşma iğnesini canım.doktor test yaparak mı verdi o iğneyi..

günaydın kızlaarrr
benim çok mide bulantm yoktu ama bu sabah mide bulantısı ve öğürme ile uyandım
kahvaltı yapmaya korkuyorum mşdem karışık
yarın tam 6 haftalık olucaz...herkes 6.haftada başıyor demişti de başlamaz diye umutluydum..umarım geçicidir...
bi de benim özellikle çok yorulduğum zaman sarı akıntım oluyor doktor normal ama yeşile dönerse ilaç veririm demişti..

canım başınız sağolsun çok üzüldüm
aslında hepimizin kontrolden geçmesi lazım ama ihmal ediyoruz hep

canım sakin ol..bebeğin bırakmıcak ki hiç seni..
ama yine de doktora git bence ilaç verir dinlenirsin..
hatta hiçbir iş yapma ayaklarını uzat yat..

canım değerin çok güzel bence..geç döllenme olmuş olabilir...
istersen aklına takılırsa tekrar git önümüzdeki hafta kese kontrolüne...

arkadaslar ben çok üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi aynı durumu yasayan var mı?

millet yazlıkla dolaşıyor ben halen yorgan battaniye ile yatıyorum, gündüz evde hem altıma hem üstüme battaniye örtüyorum,,,,
dönem döne üşüme krizleri geliyordu ama artık yok,,,,
normal sanırsam herkes farklı,,,,

bende hamıle oldugunu yenı ögrenenlerdenım 29.01.2015 görunuyor dogumm ınsallah hakkımızda hayrlısı olurr saglıklıca kavusuruz bebegımıze...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…