2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın hanımlar,,,
ben kilolu hamile kaldım ama yediklerime çok dikkat ediyorum, neyse,,,
dün canım hamur işi bir şeyler istedi, yedim, birde beyaz ekmeği fazla kaçırdım, ki beyaz ekmek yemem,,,
akşama,, ayak el, yüz davul gibi şişti,,,
sizinde aranızda şişenler varsa beyaz ekmek birde mayalı beyaz undan yapılan şeylere dikkat edin,,,

bende öyleydim,,, birde ben ayağa kalktıkça daha kötü oluyordu,,, hatta halen de var ağrılarım ama eskisi kadar çok değil,,,
çalışıyor musun? bilmiyorum,,
eğer evde isen yat dinlen,, ev işi falan uğraşma,,,
çalışıyorsan da kendini az yormaya çalış,,, işe giderken yürüdüğün yol fazla ise dolmuşa taksiye bin,,,

Son düzenleme:
canım değerin çok güzel bence..geç döllenme olmuş olabilir...
istersen aklına takılırsa tekrar git önümüzdeki hafta kese kontrolüne...[/QUOTE]

haftaya cumaya tekrar çağırdı o zamana gözükmesi şart dedi ama günleri geçtim saatler bile geçmiyor sanki hamileyim demekle bitmiyormuş maalesef.. sağlıklı bir şekilde gelsin de bebişlerimiz tüm sıkıntılar geçecekir birer birer elbette

Aynen herşeyden bulanıyorum bende..dün iyiydim bu gün yine fena migdem.Yatmaktan sıkıldım evden migdem bulanıyor resmen.Allah yardımcımız olsun. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bende 5 haftalık gebeyim, geçenlerde öğrendim hamiş oldugumu :) aynı agrılar bendede var cuma günü gidip muayane oldum doktorumada sordum ağrılarım oldugunu söyledim, aynı adet sancısı gibi aynı doktorum bebek keseye yerleşmeye çalışıyor onun için o ağrılar dedi korkulacak bi durum yok demişti keseyi filan gördük allaha şükür biran önce muayane olmaya git fazla geciktirme :) allahım sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin inşallah çok güzel bi duygu :)

canım sıkılmasın hic bende De vardı tehlike erken fark ettik şu anda 1haftadır lekelenme falan olmuyor.yarın hemen doktora git canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım geçen haftalarda bende de olmuştu çok az bi lekelenmeydi ama bu seferki gece tuvalete kalktım koyu kahverengiydi
şimdi azalmış gibi ama tam geçmemiş. progestan kullandım.
lekelenmeler bitince progestanı bırakmıştım geri başladı lekeler. demekki bırakmamak gerekiyomuş

Kızlar size birşey soracağım 5 haftalık şuan bebegim . Sizler kaç haftalıkken bebeginizi kesenin içerisinde gördünüz ? Birde kalp atışlarını ne zaman duydunuz ?

canım sakin ol..bebeğin bırakmıcak ki hiç seni..
ama yine de doktora git bence ilaç verir dinlenirsin..
hatta hiçbir iş yapma ayaklarını uzat yat.
haftasonu gezdim dolaştım biraz. birde arabaya binmek bana iyi gelmiyor.
yollar bozuk burada o da sallıyor .
aman kızlar çok zor bir durum dikkat edin hepiniz.

Geçti kanamm şükür
İnş bi dr gıt canm olmadı böle cekmktense
kızlar acayip bir üşüme var bende bugün. benim gibi üşüyen var mı, hamilelikle mi alakalıdır acaba?
Aynn bnde ole üşüyorum aksam oldumu tır tır tıtrıyorumm kızmda hıç böle olmamıştım
şimdi netten okudum eskiler gebelikte el ayak üşümesini erkek bebek olarak yorumlarlarmış bakalım eskiler haklı çıkacak mı ? Rabbim nasip ederse 3 ay sonra öğreneceğiz:)

Abbowww hadi hayılısı

tabiki bırakmayacaksınız canım..benim su anda vajinam yara içinde doktor çekeceksin dedi çekiyorum allerji yaptı progestan.yarın tekrar sorucam risk kalktıysa iğneye devam.ayıptır söylemesi küçük abdesti yapmak istemiyorum yanıyor

Kızlar size birşey soracağım 5 haftalık şuan bebegim . Sizler kaç haftalıkken bebeginizi kesenin içerisinde gördünüz ? Birde kalp atışlarını ne zaman duydunuz ?

keseyi genelimiZ gördü ama bebeği gören daha cok yok genelde 6haftadan sonra bebek görünüyor

benide ateş başıyor kız mı acep ☺️

bende öyle bir yan etki yapmadı .
sen günde kaç tane içiyorsun ya da sadece vajinal olarak mı kullanıyorsun

keseyi genelimiZ gördü ama bebeği gören daha cok yok genelde 6haftadan sonra bebek görünüyor

anladım gözünüz aydın olsun o zaman :) kalp atışlarını duydun mu peki sen 7 haftalık olmuş sanırım öyle yazıyor alt kısmında :)

Amin bende tadını çıkararak yaşamak istiyorum bu dönemleri

o kadar yiyecek birsürü şey aldım ama gl görki krakerden başka birşey yiyemiyorum.
bebeğe hiç faydam olmayacak diye korkuyorum hani ilk 3 ay önemli ya
bebeklerimiz sağlıkla bizimle kalsın inşallah

o kadar yiyecek birsürü şey aldım ama gl görki krakerden başka birşey yiyemiyorum.
bebeğe hiç faydam olmayacak diye korkuyorum hani ilk 3 ay önemli ya
bebeklerimiz sağlıkla bizimle kalsın inşallah
Âmin canım benim eşimle adak adadık sağlıkla doğsun kurban kesicez

Birazdan doktora gidicem keseye baksın lekelerden evham yapıyorum çok.allahım böyle giderse mazhar osmanlık olucam. Biz burada okalar tirizleniyoruz sabah haberlerde kadının biri 2 günlük bebeğini parka ölüme terketmiş ölmüş yavrucuk tövbe tövbe koymuş kutuya ölüsünü çöpçü bulmuş

vicdansızlar.
hayırlı haberle gel . ben de yarın gidecem bakalım ne çıkacak daha hiç gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…