Kızlar cuma hcg 129 pazar bugün 223 çıktı. Dr daha muayene etmedi. Adet sancısı çekiyorum bir kaç gündür. Hamileliğin 4. Haftasında olup karnı adetli gibi ağrıyan var mı başka? Ağrı olduğu için kendimi kesin hamile olarak göremiyorum hala. Sizin Ocak'ta doğuracaklar listesine Dr gördükten sonra dahil olurum inşallah. Adet sancısı çeken başka biri var mı dert ortağı olarak?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sinirlerim çok bozuk kızlar.. Midem yanıyor elim ayağım üşüyor, titriyor, kusmaktan kendimden tiksinir oldum, uyuyamıyorum da yorganın altında oturuyorum.
Su da içemiyorum((
Annemi çağıracağım haftaya gelsin bir çorba yapsın yanımda ses olsun...
Kaşlarım tırnaklarım deli gibi uzadı saçlarım kirli ama yıkanamıuotım bile ne olur dua Edin..
6+4 üm şu an yarın doktor randevum var iğnelerden göbeğin delik deşik inş geçecek bu haftalar ama asıl zor haftalar 8-13 başlamadı bile((
Kızlar cuma hcg 129 pazar bugün 223 çıktı. Dr daha muayene etmedi. Adet sancısı çekiyorum bir kaç gündür. Hamileliğin 4. Haftasında olup karnı adetli gibi ağrıyan var mı başka? Ağrı olduğu için kendimi kesin hamile olarak göremiyorum hala. Sizin Ocak'ta doğuracaklar listesine Dr gördükten sonra dahil olurum inşallah. Adet sancısı çeken başka biri var mı dert ortağı olarak?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım sıkılmasın hic bende De vardı tehlike erken fark ettik şu anda 1haftadır lekelenme falan olmuyor.yarın hemen doktora git canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haftasonu gezdim dolaştım biraz. birde arabaya binmek bana iyi gelmiyor.canım sakin ol..bebeğin bırakmıcak ki hiç seni..
ama yine de doktora git bence ilaç verir dinlenirsin..
hatta hiçbir iş yapma ayaklarını uzat yat.
Geçti kanamm şükürCanim cocuklarima hic faydam yok onkarda benimle bir rezil oluyorlar esim desen isyan bayrağını çekti çekecek bugun kalbimi kırdı biraz sonra düzeltmeye calisti ama duydum duycami
Surda bi kişi olsaydı elimden tutacak yardimci olucak ama yok iste evim berbat halde ben battaniye altında yatıyorum ...
Bilmiyorum böyle nasıl olcak yarın doktora gidicem .
Sen nasılsın gectimi kanaman canım?
Aynn bnde ole üşüyorum aksam oldumu tır tır tıtrıyorumm kızmda hıç böle olmamıştımkızlar acayip bir üşüme var bende bugün. benim gibi üşüyen var mı, hamilelikle mi alakalıdır acaba?
şimdi netten okudum eskiler gebelikte el ayak üşümesini erkek bebek olarak yorumlarlarmış bakalım eskiler haklı çıkacak mı ? Rabbim nasip ederse 3 ay sonra öğreneceğiz:)
canım geçen haftalarda bende de olmuştu çok az bi lekelenmeydi ama bu seferki gece tuvalete kalktım koyu kahverengiydi
şimdi azalmış gibi ama tam geçmemiş. progestan kullandım.
lekelenmeler bitince progestanı bırakmıştım geri başladı lekeler. demekki bırakmamak gerekiyomuş
Amin bende tadını çıkararak yaşamak istiyorum bu dönemleriAynen. Allah dermansiz dert vermesin yinede.
Çok canım sıkılıyor çok
Kızlar size birşey soracağım 5 haftalık şuan bebegim. Sizler kaç haftalıkken bebeginizi kesenin içerisinde gördünüz ? Birde kalp atışlarını ne zaman duydunuz ?
tabiki bırakmayacaksınız canım..benim su anda vajinam yara içinde doktor çekeceksin dedi çekiyorum allerji yaptı progestan.yarın tekrar sorucam risk kalktıysa iğneye devam.ayıptır söylemesi küçük abdesti yapmak istemiyorum yanıyor
keseyi genelimiZ gördü ama bebeği gören daha cok yok genelde 6haftadan sonra bebek görünüyor
Amin bende tadını çıkararak yaşamak istiyorum bu dönemleri
Âmin canım benim eşimle adak adadık sağlıkla doğsun kurban kesicezo kadar yiyecek birsürü şey aldım ama gl görki krakerden başka birşey yiyemiyorum.
bebeğe hiç faydam olmayacak diye korkuyorum hani ilk 3 ay önemli ya
bebeklerimiz sağlıkla bizimle kalsın inşallah
Âmin canım benim eşimle adak adadık sağlıkla doğsun kurban kesicez
Birazdan doktora gidicem keseye baksın lekelerden evham yapıyorum çok.allahım böyle giderse mazhar osmanlık olucam. Biz burada okalar tirizleniyoruz sabah haberlerde kadının biri 2 günlük bebeğini parka ölüme terketmiş ölmüş yavrucuk tövbe tövbe koymuş kutuya ölüsünü çöpçü bulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?