Maşallah çok güzeller ne de güzel katlayıp dizmissin emeğine sağlıkAynen...
Bak bunlar aldiklarim
Hamile kaldigimdan beri hayatim hep bebek uzerine kuruluMaşallah çok güzeller ne de güzel katlayıp dizmissin emeğine sağlık
evet güzelce sılıp havalndırmak gerekıo ama dolap olmadan da batıo toz oluoo tekrar 2 örgu 1 polar 4 penye battanıye aldım battanıyelerımız yeter herhalde bıde kundak almak ıstıyorummHepimize ins gule gule giydirmeyi nasip etsin rabbim..
dolabi bende aldim 5gun falan oluyor geleli
ama hemen bebe kiyafetlerini yerlestirmek istemedim
cunku yeni oldugu icin mobilya kokuyor dolabin kapaklarini actim kokusu ciksin diye
bi bi kac gun daha bekleyip bebe kiyafetlerini yerlestirecegim
cunku o mobilya kokusunun bebek kiyafetlerine sinmesini istemiyorum
Bugünlerde bende de kasık ağrısı oluyor. Hamileliğin ilk zamanları ağrırdı şimdi yine başladı. Ama benimki ağrıyor bi süre sonra geçiyor. Su falan içiyorum ağrıyınca. Çok rahatsız olursan Dr U telefonla arayıp sorarsın.kızlar kasığımda inanılmaz agrı var ya inanın dik yürüyemiyorum doktoramı gitsem napsam bilemedim yoksa normami yaaaa
Ben kundak almadım gerek oluyor mu kievet güzelce sılıp havalndırmak gerekıo ama dolap olmadan da batıo toz oluoo tekrar 2 örgu 1 polar 4 penye battanıye aldım battanıyelerımız yeter herhalde bıde kundak almak ıstıyorumm
ben hemşireyım aslında dktorlar onermıyor ama eskıden bebkler daha saglıklı oldugunu dusunuyorum kıs bebgı olacakk heem bırazz sıcak tutsun bıde bacaklar duzgun olsun dıye hazır kundaklar var cok sıkı da degıller kundaklamak ıstıyorumm :)Ben kundak almadım gerek oluyor mu ki
Bende kundak almadimBen kundak almadım gerek oluyor mu ki
zaten herkez almıo kundaklıycakmısınız ona karar verıp almak lazımmBende kundak almadim
Canım inan her sancı çeken bağırmıyor ben bağırmadım mesela üstelik hem kendi sancımı çektim hem suni sancıyı sonunda sezaryanı yaşadım, bazılarının canı çok az olabiliyor, bence doğum gerçekten o kadar zor değil en azından sancısını biliyorumkızlarrrrr
az önce başıma ne geldi ya.. çok salak bir şey oldu.. doğum yapacağım hastaneyi aradım.. çantama banyo malzemesi koyayım mı diye soracaktım. doğumhaneye bağladılar.. kızlar bir feryat figan bir çığlık anlatmam.. yiğitliğe bok sürdürmemek için bir size bir de eşime anlatabilirim ancak.. resmen bütün cesaretimi aldı götürdü kadın ya.. bir de ben hemşireyim devlet hastanesinde hiç böyle birşey görmedim.. insanlar kuzu kuzu sancısını çekiyor.. bu çok fena bağırıyordu..kendime gelmek için önce bir banyo yapacağım sonra biraz dışarı atacağım kendimi.. tecrübeli anneler cidden bu kadar vahim mi oluyor ya ..
canım çok haklısındün eşimle birazcık tartıştık antalyadan arkadaşı aramış kız arkadaşıyla birlikte bi haftasonu bize yatıya geliceklermiş eşim de safım benim iyiliğimizi düşünerek gelin tabi demiş.. tabi sen misin onu diyen aşkımkusura bakma misafir kabul edemem dedim
apartmandan komşular gelicekti onları bile kabul etmedim bebek biraz büyünce alıcam dedim
ama onlar misaifr sayılmaz diyor
ulan adamlar yatılı geliyor misafirin babası sayılırlar tabiki de onlara yatak aç çarşaf ser gittikten sonra herşeyi yıka ütüle kaldır yemek telaşı filan hiç çekemem
eğer ararlar da eşim tekrar gelmeyin diyemezse ben mesaj atacağım arkadaşına kusura bakmasınlar ama gerçekten ağırlaştım evde yemek bile yapamıyorum geceleri zaten uyuyamıyorum ağrılarım var telaşlıyım işlerim var yetişmesi gereken bi de adamların keyfiyle uğraşamayacağım açıkçası
güle güle kullanınlavanta keselerimmmm teyzeleri
1. derece akrabalara dağıtılacak biblolar
altın yastığımız
oda kapı süsümüz
hastane kapı süsümüz
lohusa bardak süsümüz
lohusa tacımmm sizce nasıl teyzeleri
geçmiş olsuniyi akşamlar kızlar bugun rahatsızdım pek giremedim dun dişari bi yere çikmiştim uşutmuşum galiba gece sabaha karşi sırtıma bi agrı saplandı nasıldı anlatamam biçak saplansa o kadar olmaz ya ne yatabildim ne oturabildim sabaha kadar sancidan agladım uyuyamadım eşime masaj yaptırdım ama az rahatlattı agrı kesici içmiştim oda bir saate fayda etmiş olmaliki en son uyuyakalmişim Allahım bida yasatmSın nasi bi sanciydi o oyle valla dogum sancisi olsa dogururdum kesin ya. Hâlâ agrıyor sırtım kaskatı kesilmiş mesajı bile zor yazıyorum .
canım sen haklısınKavga ettik benim yüzümden 10yıllık arkadaşlığı bitmişmişşş ben neden mesaj atmışım kıza yahu ben kıza yazdım kız olduğu için beni anlar diye yazdım onlar da hemen yanlış anlamışşar çocuk muyuz biz ben nasıl insanlarla muhatap oluyorum anlamadım
hoş geldinmerhabalar sevgili ocak anneleri:) uzun zamandır okuyorum ama telden yazmak çok zor olduğu için yazamıyordum. inşallah bende ocak annesi olacağım:):) 31 aylık bir oğlum var, hayırlısıyla birde kızımız olacak. ocak annelerindeyim ama erken doğum riskim var maalesef. dr heyet raporu verdi şimdi evdeyim, kasım sonu gibi de doğum iznimi başlatacak. inşallah meleğim zamanında ve sağlıkla gelirayrıca amniyon sıvısı alt sınırdaymış. hayırlısıyla meleklerimizi zamanında sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız inşallah. bütün bunlara sebep yorgunluk maalesef. hamileliğimin başında çok yoğun ve stresli günler geçirdim, taşındım, kilometrelerce yol yaptık. bazı arkadaşlar etraflarındaki insanların olumsuzluklarından bahsetmişler. kıyafetleri beğenmeyen çok aldın diyen misarliğe gelmek isteyen...... demek o ki hiiiiiç takmayın bunları o olumsuzluklar yine bizi ve miniklerimizi etkiliyor. zaten onların öğüdü bitmez. şimdi kıyafete söyler yarın gelir sütün yetmiyor bu çocuk aç mama ver ayağa alıştırma kucağa alma vır vır dır dır ederler. ilk doğumumda günlerce ağlamıştım bu gereksiz insanlar yüzünden bu defa kararlıyım hiç ciddiye almayacağım
canım kasılmalar olur artık günde 5-6 kereKızlar karnimda sanci mi kasilma mi anlayamadım ağrı var bebeğin her hareketinde birsey bükülüyor gibi canım çok acıyor kasilma gibi sanki sizde böyle olan var mı 13 kasımda randevum var o zamana kadar beklesem mi yoksa doktora gitsem mi normal mi bu durum bilemedim
ben vericem oğluma vermiştim bebedor damaklı emzik kullandımgünaydın anne adayları :) size bir sorum olacak. bebeişlerinizze emzik vermeyi düşünüyor musunuz ? vermeyi düşünüyorsanız hangi emziği vereceksiniz ? damaklı mı damaksız mı ? alan varsa hangi marka aldı acaba ? bugün araştırdığm konu bu yardımlarınızı bekliyorum
canım mavisini yapabilirsin kendinekız anneleriiiiiiiiiiii bakın ne buldum size ..
lohusa tacını sevmem ama buna bayıldımmmm.. kızım olsa takardım vallahi...
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/lohusa-taci-anne-kiz-sac-aksesuar-tac-pembe-128052140
döner canım, benim dr şey diyor hani gırgır var ya bolca yer gırgırlayın diyor bebeği ters olanlara dönüyormuş sende yapkızlar 31 haftalığım suan bebegim ters durusta
makat asagıda bas yukarda yani
doguma adar düzelirmi acaba pozisyonu ben normal doğurmak istiyorum cünkü
maşaallah kuzuna canım sana da geçmiş olsungünaydın annişer bugün sabah erken kalktık biz dün ölü gibiydim yorgunluktan babamız bize hizmet etti gece boyu su falan taşıdı kıyamadım ama mecbur
hatta gece sayıklıyormuşum yorgunluktan değişik sesler çıkarıyormuşıum nefes zor alıyorum artık ondan sanırım uyandırdı beni
sabah ta erken kalkınca iyi olmuşum kahvaltı hazırladm ona oh mis gibi hafta sonu kahvaltısı yaptık bayıldı tabi
bebişimi görmeye gittim eşimle gidecektik ama hafta sonu çalışması var d,ye gelemedi
dr beni görünce ilk lafı kilo mu aldın çok şişmişsin olduevet dedim bende
bir sürü nasihat verdi banahamilelikten sonra pişman olma dedi hatta direk az ye dedi
gelelim bebişe çok iyiymiş durumumuz suyumuz azalmış biraz ,su çok iç dedi ve 1900 gr olmuşuzboyu ölçmüyor bizim ultrason popoya kadar ölçüyo sanırım tam anlamıyorum dr da söylemiyor neyse artık
idrarda lökosit epitel ve eritrosit çıktı , biraz var dedi çok dert etmiyor benim dr onları
akıntı için 2 ilaç verdi ama almadım daha eşim gelince gidip alırız
yine 1 ay sonra gel dedi35. haftadan sonra sıklaşacakmış gidişlerim öyle dedi
bebiş yüzünü göstermedi dr da kafa tasını çekti
canım düşüncesiz sorumsuz insanlar sende tavrında çok haklıymışsın, hamile kalsın o kızıda görürüzkızlar tüm yorumlarınızı okudum hepinize tek tek teşekkür ederimmanevi desteğiizden dolayı şu olayı baştan anlatma gereksinimi duydum açıkçası
bu geçen çocuk eşimin çocukluk arkadaşı ben de üniversite 1. sınıftan beri kendisini tanırım yalnız biraz serseri tiplidir zaten ailesinden öyle yetişmiş
biz antalyada yaşarken bu çocuk arardı ben yarın geliyorum diye eşim de bişiy diyemezdi gelirdi ve yatılı kalırdı 1 gün olan izznimiz sayesinde zehir de oluyordu sonra sevgilisi oldu yakın zamanda bu sefer onunla çat kağı yapmaya başladı bi keresinde şöyle olmuştu hfta içi bir gün aradı bu çocuk ben akşşam geliyorumdiye biz de iyi dedik hafta içi ya oturur gider diye düşündük yookk nerde meğer kalmaya gelmiş ertesi gün eşim işe gidecek git kaldır şnu ben onunşa evde yalnız kalmam dedim gitti uyandırmaya çalıştı uyandıramadı neyse benim sinirler tepeme çıktı tabi bu ne sorumsuzluk ne vurdumduymazlık derken ben de evden çıktım kvlere kahvaltıya gittim bu ne genişlik yani benim içim el vermedi adam uyuyor neyse işte öğlen eve geldim bu uyanmış giyinmiş bekliyor akşam kız arkadaşım gelecek dedi kalmaya mı diye soramadık meğer kalmaya geliyormuş kız geldi cuma cumartesi pazarı bizde geçirdiiler ulan evin 1 saat ötede git evinde kalsana bizim de işimiz gücümüz var yani neyse sonra antalyadan taşındık ankaraya yerleştik kurtulduk diye düşündüm
eşim onu aramış perşembe günü bşiy sormak için bu da demiş ki belki bi ara berrinle geliriz ayarlayabilirsek filan diye eşim de düşünememiş doğal olarak nasıl olsa hemen gelemezler diyee yaaaa iyi olru falan filan demiş akşam bana söyledi dedim ki eğer bi daha ararlarsa söylersin kabul edemem çoğu kişiyi zaten kabul edemiyorum yatılı hiç alamam dedim zaten HAMİLELİĞİM RİSKLİ suyum alt sınırda iki haftada bir kontrole gidiyorum sonra cuma yani dün eşim beni aradı mehmet mesaj attı ne diyim diye ben de dedim ki eşim ağır annesi bizde kalıyor fala filan dersin dedim aramış söylemiş bunlar da demişler ki biz afyondaydık geri dönüyoruz o zaman demişler eşim de tamam demiş... sonra ben çocuğun kız arkadaşına mesaj attım yanlış anlamayın nolur kusura bakmayın 7.5 ayllık hamileyim bırak emrivaki misafir ağırlamayı kendi teyzelerimi bile evime çağıramıyorum hamileliğimilerledikçe daha da kötü oluyorum artık yaza görüşürüz dedim bu hemens evgilisine şuna bak beni azarlar mesaj atıyor demiş sevgilisi de eşime mesaj atmış senin muhatabuın benim neden berrine mesaj atıyorsunuz kriz yaratıcağımızı bilsek hiç gelmezdik cartcurt neyse orda birazcık biz kavga ettik benim niyetim kızlar kızların halinden anlar diye kıza açıklama yapmaktı ama o da sanırım biraz kötü niyetliymiş her neyse akşam olay kapandı ben zaten bu insanlarla görüşmek istemiyordum hiç
bu arada bi tavuk yaparsın diyen arkadaşım bi tavuk yapmakla misafir ağırlanmıyor bunun temizliği var yemeği var kahvaltısı var açıkçası zor geliyor ben kendime bile kahvaltı hazırlayamazken değerli enerjimi elin adamına harcayamam gelen misafire de ben biraz oturuyum sen mutfağı topla diyemem yardım eder diyosunuz benim düzenime görekimse yardım edemez bana evime gelip de kötü olacağıma baştan kabul etmedim böyle kötü oldum sonuçta her iki şeilde de kötü olacaktım işime geldi yine olsa yine aynısını yaparım
canım ben önce poşete sonra kendi diktiğim tül keseye koydumKızlar ben de bugün roxy sabun tozu matiğinden aldım, makinede yıkıyım diyorum bebeğimin kıyafetlerini de, acaba yıkayıp ütüledikten sonra doğum çantasına koyarken kıyafetleri direk çantanın içine mi koydunuz yoksa önce herhangi bir paket yapıp çantaya öyle mi koydunuz?
maşaallahBiraz önce doktordan geldim.1 aydır görmüyordum Bebeğimi. çok şükür iyiymiş hersey yolundaymis. 1900 gr olmuş. Çalışabilir raporumu da aldım. 3 hafta sonra nts ye baglayacakmis.sonrada her hafta cagiracakmis.Inşallah sizlerinde hersey yolundadir.saglikla kucagimiza alalım inşallah :)
ya canim bende bunu düsunuyorum.bi arkadas sanki posetlere koymustu annenin ayri bebegin ayri.ama emin deilim napsak bilemedim
bende doğum çantası adına hala bir hazırlık yok ama şu örneklerdeki gibi yapmayı düşünüyorum bir başlarsam inşallah
http://1.bp.blogspot.com/-M-pGGp-MdhQ/UbjPGEty6AI/AAAAAAAAFuU/RKK3XDi5QmE/s1600/1.JPG
http://farm4.staticflickr.com/3682/10367673334_95dd2f3c17_b.jpg
kızlar benim albüme bakın ekledim ben çantamı keseleride tülden kendim diktimnerden bulcaz bu hurcları kızlar cok güzelmiş
canım hamile külolu aldım ben beli yüksek iyi oluyorkızlar bide lohusalık için nasıl iç çamaşırı aldınız
lohsa kilotu diye bişe varmı mesela özel olarak üretilmiş??
ben hep jilet kullanıyorum cildimde sorun var çünkü ağda epilasyon yapamıyorumKızlar doğum yaklaştıkça en çok aklıma takılan konu bikini bölgesi temizliği, tüy dökücü kremin zararlı olduğunu yazmışlar forumlarda, veetin sitesinde hamilelerin kullanabileceği yazıyor, doktorumda erkek olduğu için bu konuyu sormaya utanıyorum. ağda daha önce bikini bölgesine yaptırmadığım için cesaretim yok, canım azdırvenüs diye jilet varmış kullanımı normal jiletlere göre daha rahatmış. tavsiyelerinizi bekliyrum kızlar.
geçmiş olsun canımİyi aksamlar kızlar... Bi kaç gündür hastayım.. Bırakın bakmayı telefonu elime alamadın.. Malesef ilaç kullanıyorum..kızım iyi hamdılsun.. Bu sefer ben :)
Herkes iyidir insallah..
Bu arada yarın kıyafetleri yıkıcam.. Nevresimdi korumalıktı aldıkca yıkayıp kenara koyxam.. Gittkce agrlasıyorum... Nefes alıp vermkte zorlanıyorum.. Yurumkte oturmkta kalkmkta cooook kötü oluyorum...en azından halşm warken yıkayım ütüleyim .. Cantaya son ay yerleştiricem..
Uykusuzluk hat safada....
canım sezaryen olursa zor olur kullanmasıdepent marka kilot varmış piyasada
kullanan varmı lohusallıkta tavsiye ediyormusunuz?
İkinci gebeliği olanlar bu yazdıklarımın bircogunu yasamıs olabılırler.. İlk gebeligi olan kardeslerim... Bizleri güzel musmuylu huzurlu bi hayat beklıyo.. Ama bunun yanında zor sabredilmesi gerekn cok seyın oldugu bi hayatta...
Sizlerle paylasmak istedim düşüncelerimi..
İlk hamilelgimde lohusalıımda anneligimde yasadıklarımı düşünürken paylasmak istedim..
Ewet malesef keskelerim cok var..
Ama insan yasayarak ögreniyo.. Bazı şeyler elimizde degil ama bazı şeylerınde önünde durabılecek kadar güçlüyken bilmiyorum neden yapmadım yapamadıımı düşünuorum..
Hamile kaldım ilerki aylarda cok kılo aldın dedıler.. Kesin sezeryan olursun sanki sezeryan olmak adam öldürmek zina yapmak günah işlemek gibi bişeydi de sezeryan olursun diyip bunalıma soktular.. Toydum bilmiyordum. Şmdi diyenlere karrıs kadar cevabımı veriyorum.. Herhalta karısmasalar ölürler..
Cocuk dogdu aglayınca bu cocuk ac mama ver sunu ver.. Cocuk bakmayı bilmiyon dedıler..cocugu mamaya alıstırdım sonradan zor emzirdim.. Hayur cocuk bakmayı bılmıyon derken ulan kactand cocuk baktım dur dahadoguralı 1 hafta olmadı... Sen beni yercene kızım söle olursa iyi olur söle olursa güzel olur desene... Yooook bilmişlk olucak ya bi burnu havadalık olucak ya..
Cocuk emzirmek için afefersiniz cocugu yatırıyodum yere üzerine abanıyodum 2 elim ayagım üzerine cocuk biberın sanıyodu herşade bna dokunmayınca 8 ay zor bela emzirdim..niyestresten her lafı bi adamsölüyomus gibi önmseyip kafaya taktıgımdan..
Uykusuz kaldım.. Salonda yawrumu kanguruya takıp sabaha kadar gezdirdim..gocundugumdan yada zor oldugundan degil vallahı şikayetten degik sadece onu dert sandım, dersimi paylasmak istedim işte uyuyamadım sabaha kadar uykusuzum aöleyim böleyim olur ya hani... Aldıgım cevap böle bi öfke haykırı gibi eeeeee anne olmak kolay degil di... Bu güzel cümleden nefret ediyorum artık...
Eşimle cok tartıstım sakın bu hatayı yapöayın ona buna kızıp
Bidefa demiştim ya bedenınızıe yureginize sabır tohumları ekin.. Bebek büyüdükce oda büyüsün cooooook lazım olcak..
Bu sefer Allahımın izniyke saglıklı bi evlat dogurayım da bana bir kaf demelerine müsade etmicem.... Kim olursa olsun...umrumda degil hiçkimse..
BEN ARTIK ANNEYİM ... Güçlüyüm.. Öle sakız gibi bi onun bi bunun dedigine bakmıcam..
Siz ilk anne olacak kardeşlerim size yardımcı olacak kim varsa onlar ön ayak olsun... Böle kınayelı kınayelı konusup bi b... Bildiklerini sanan kişileri takarmıs gibi yapıp takmayın... Olansizw ve yawrunuza oluyo inanın kimseye bili olmuyo...
Kundaklamayi dusunmuyorumzaten herkez almıo kundaklıycakmısınız ona karar verıp almak lazımm
ama bence hazır kundaklara bakmalısınız sadce bacaklar ıcerde kalıoo kollar falan rahatt gayettt :)Kundaklamayi dusunmuyorum
Kardesim bebegi dogdugunda bebesi elleriyle hareket edip kendi kendini uykudan uyandirinca kundaklamis hani hareket edip cok uyanmasin diye
sonra doktora danismis boyle boyle kundakliyorum diye
doktor kesinlikle kundak yapma demis
bebek kusma esnasinda hareket edemeyip allah muhafaza ölebilir demis
Bilmiyorum canim simdi ne diyimama bence hazır kundaklara bakmalısınız sadce bacaklar ıcerde kalıoo kollar falan rahatt gayettt :)
tabı herkezın kendı dusuncesı :)Bilmiyorum canim simdi ne diyim
Hani bebegi kundaklamak ne biliym bana yanlis geliyo
onu kisitlamak sikmak engellemek gibi algiliyorum ben kundagi
Varsin rahat rahat istedigi gibi hareket etsin
Peki eflalim hasta bezimi aldin yoksa normal pedlerden mi almak lazim dogumdan sonrasi icin?Canım inan her sancı çeken bağırmıyor ben bağırmadım mesela üstelik hem kendi sancımı çektim hem suni sancıyı sonunda sezaryanı yaşadım, bazılarının canı çok az olabiliyor, bence doğum gerçekten o kadar zor değil en azından sancısını biliyorum
canım çok haklısın
güle güle kullanın
geçmiş olsun
canım sen haklısın
hoş geldin
canım kasılmalar olur artık günde 5-6 kere
ben vericem oğluma vermiştim bebedor damaklı emzik kullandım
canım mavisini yapabilirsin kendine
döner canım, benim dr şey diyor hani gırgır var ya bolca yer gırgırlayın diyor bebeği ters olanlara dönüyormuş sende yap
maşaallah kuzuna canım sana da geçmiş olsun
canım düşüncesiz sorumsuz insanlar sende tavrında çok haklıymışsın, hamile kalsın o kızıda görürüz
canım ben önce poşete sonra kendi diktiğim tül keseye koydum
maşaallah
kızlar benim albüme bakın ekledim ben çantamı keseleride tülden kendim diktim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/hastane-cantamiz.36271/
canım hamile külolu aldım ben beli yüksek iyi oluyor
ben hep jilet kullanıyorum cildimde sorun var çünkü ağda epilasyon yapamıyorum
geçmiş olsun canım
canım sezaryen olursa zor olur kullanması
Allah şifalar versin canım, çok geçmiş olsun. ağrın mı vardı da gittin doktora, belirtileri neydi?Kızlar dün akşam idrar yolları enfeksiyonu sebebiyle hastaneye yattım dualarınızı bekliyorum...
Kızlar çıldıracam ya offfdaha bir hafta önce sinüzit grip derken antibiyotik kullanmak zorunda kaldımşimdide azı dişimdeki dolgu düştü napim ben şimdi nette araştırdım biraz son 3 ay doktorlar bişey yapmıyomuş pazartesi bi dişçiye gidecem hemen doktorumada danışacam inşallah bişey olmaz ya offff
Ahh benim de başım dertte.. Lazer yasak ilerle tam temizlik olmuyor krem iyi değil diyorlar ağda da hayatta yaptırmamam kaldı ki şimdi orası daha da hassaslaştı.. Doktorum da hem erkek hem de hristiyan ama çok dindar biri:))) utanıyorum adamdan..Kızlar doğum yaklaştıkça en çok aklıma takılan konu bikini bölgesi temizliği, tüy dökücü kremin zararlı olduğunu yazmışlar forumlarda, veetin sitesinde hamilelerin kullanabileceği yazıyor, doktorumda erkek olduğu için bu konuyu sormaya utanıyorum. ağda daha önce bikini bölgesine yaptırmadığım için cesaretim yok, canım azdırvenüs diye jilet varmış kullanımı normal jiletlere göre daha rahatmış. tavsiyelerinizi bekliyrum kızlar.
Canım Eminönü ny'de bir toptancıdan almıştı eşim markası sevim. Sevim hamile külodu diye yazıyor.. Bir paketten iki tane çıkıyor tanesi 1,5 tl ye falan geliyor.. Çok da kaliteli yumuşacık pembesi var.. Resim ekleyemiyorum canım konunun başından beri yazdım telde sıkıntı varfiyat olarak uygun demişsin ne kadar yazabilirmisin?
bide nerden aldın netten mi?
resim falan eklemen mümkün mü?
Canım çok geçmiş oldum oraya biz de bakmıştık ama oradan almadık iyi ki almamışız. İnan her mobilyası aynı şeyi yapıp hevesimizi kursağımızda bırakıyorlar bu halimizde uğraşıtırıyorlsr.Teslim aldığımıza dair bir kağıt imzalamadık. Faturamız da duruyor. Ancak ikinci defa geldiklerinde de sağlam ürün getiremediler. Bundan sonra doğru getirebilirler mi emin değilim. Elimizde bu ürünlerle kaldık.
İnsan bebeğine en güzel en içine sinen eşyayı almak istiyor ama bu gibi adamlar herşeyi mahvediyor.
İkinci gebeliği olanlar bu yazdıklarımın bircogunu yasamıs olabılırler.. İlk gebeligi olan kardeslerim... Bizleri güzel musmuylu huzurlu bi hayat beklıyo.. Ama bunun yanında zor sabredilmesi gerekn cok seyın oldugu bi hayatta...
Sizlerle paylasmak istedim düşüncelerimi..
İlk hamilelgimde lohusalıımda anneligimde yasadıklarımı düşünürken paylasmak istedim..
Ewet malesef keskelerim cok var..
Ama insan yasayarak ögreniyo.. Bazı şeyler elimizde degil ama bazı şeylerınde önünde durabılecek kadar güçlüyken bilmiyorum neden yapmadım yapamadıımı düşünuorum..
Hamile kaldım ilerki aylarda cok kılo aldın dedıler.. Kesin sezeryan olursun sanki sezeryan olmak adam öldürmek zina yapmak günah işlemek gibi bişeydi de sezeryan olursun diyip bunalıma soktular.. Toydum bilmiyordum. Şmdi diyenlere karrıs kadar cevabımı veriyorum.. Herhalta karısmasalar ölürler..
Cocuk dogdu aglayınca bu cocuk ac mama ver sunu ver.. Cocuk bakmayı bilmiyon dedıler..cocugu mamaya alıstırdım sonradan zor emzirdim.. Hayur cocuk bakmayı bılmıyon derken ulan kactand cocuk baktım dur dahadoguralı 1 hafta olmadı... Sen beni yercene kızım söle olursa iyi olur söle olursa güzel olur desene... Yooook bilmişlk olucak ya bi burnu havadalık olucak ya..
Cocuk emzirmek için afefersiniz cocugu yatırıyodum yere üzerine abanıyodum 2 elim ayagım üzerine cocuk biberın sanıyodu herşade bna dokunmayınca 8 ay zor bela emzirdim..niyestresten her lafı bi adamsölüyomus gibi önmseyip kafaya taktıgımdan..
Uykusuz kaldım.. Salonda yawrumu kanguruya takıp sabaha kadar gezdirdim..gocundugumdan yada zor oldugundan degil vallahı şikayetten degik sadece onu dert sandım, dersimi paylasmak istedim işte uyuyamadım sabaha kadar uykusuzum aöleyim böleyim olur ya hani... Aldıgım cevap böle bi öfke haykırı gibi eeeeee anne olmak kolay degil di... Bu güzel cümleden nefret ediyorum artık...
Eşimle cok tartıstım sakın bu hatayı yapöayın ona buna kızıp
Bidefa demiştim ya bedenınızıe yureginize sabır tohumları ekin.. Bebek büyüdükce oda büyüsün cooooook lazım olcak..
Bu sefer Allahımın izniyke saglıklı bi evlat dogurayım da bana bir kaf demelerine müsade etmicem.... Kim olursa olsun...umrumda degil hiçkimse..
BEN ARTIK ANNEYİM ... Güçlüyüm.. Öle sakız gibi bi onun bi bunun dedigine bakmıcam..
Siz ilk anne olacak kardeşlerim size yardımcı olacak kim varsa onlar ön ayak olsun... Böle kınayelı kınayelı konusup bi b... Bildiklerini sanan kişileri takarmıs gibi yapıp takmayın... Olansizw ve yawrunuza oluyo inanın kimseye bili olmuyo...
Bende ruyalarimda hep kocamı boşuyorum hep mahkeme salonundayız bu hamilelik bizi ne hale getirdi yaa Inşallah dogumdan hemen sonra düzeliriz
ben hemşireyım aslında dktorlar onermıyor ama eskıden bebkler daha saglıklı oldugunu dusunuyorum kıs bebgı olacakk heem bırazz sıcak tutsun bıde bacaklar duzgun olsun dıye hazır kundaklar var cok sıkı da degıller kundaklamak ıstıyorumm :)
Kundaklamayi dusunmuyorum
Kardesim bebegi dogdugunda bebesi elleriyle hareket edip kendi kendini uykudan uyandirinca kundaklamis hani hareket edip cok uyanmasin diye
sonra doktora danismis boyle boyle kundakliyorum diye
doktor kesinlikle kundak yapma demis
bebek kusma esnasinda hareket edemeyip allah muhafaza ölebilir demis
Kızlar dün akşam idrar yolları enfeksiyonu sebebiyle hastaneye yattım dualarınızı bekliyorum...
Canım inan her sancı çeken bağırmıyor ben bağırmadım mesela üstelik hem kendi sancımı çektim hem suni sancıyı sonunda sezaryanı yaşadım, bazılarının canı çok az olabiliyor, bence doğum gerçekten o kadar zor değil en azından sancısını biliyorum
canım çok haklısın
güle güle kullanın
geçmiş olsun
canım sen haklısın
hoş geldin
canım kasılmalar olur artık günde 5-6 kere
ben vericem oğluma vermiştim bebedor damaklı emzik kullandım
canım mavisini yapabilirsin kendine
döner canım, benim dr şey diyor hani gırgır var ya bolca yer gırgırlayın diyor bebeği ters olanlara dönüyormuş sende yap
maşaallah kuzuna canım sana da geçmiş olsun
canım düşüncesiz sorumsuz insanlar sende tavrında çok haklıymışsın, hamile kalsın o kızıda görürüz
canım ben önce poşete sonra kendi diktiğim tül keseye koydum
maşaallah
kızlar benim albüme bakın ekledim ben çantamı keseleride tülden kendim diktim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/hastane-cantamiz.36271/
canım hamile külolu aldım ben beli yüksek iyi oluyor
ben hep jilet kullanıyorum cildimde sorun var çünkü ağda epilasyon yapamıyorum
geçmiş olsun canım
canım sezaryen olursa zor olur kullanması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?