2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
evet güzelce sılıp havalndırmak gerekıo ama dolap olmadan da batıo toz oluoo tekrar 2 örgu 1 polar 4 penye battanıye aldım battanıyelerımız yeter herhalde bıde kundak almak ıstıyorumm

kızlar kasığımda inanılmaz agrı var ya inanın dik yürüyemiyorum doktoramı gitsem napsam bilemedim yoksa normami yaaaa
Bugünlerde bende de kasık ağrısı oluyor. Hamileliğin ilk zamanları ağrırdı şimdi yine başladı. Ama benimki ağrıyor bi süre sonra geçiyor. Su falan içiyorum ağrıyınca. Çok rahatsız olursan Dr U telefonla arayıp sorarsın.

Ben kundak almadım gerek oluyor mu ki
ben hemşireyım aslında dktorlar onermıyor ama eskıden bebkler daha saglıklı oldugunu dusunuyorum kıs bebgı olacakk heem bırazz sıcak tutsun bıde bacaklar duzgun olsun dıye hazır kundaklar var cok sıkı da degıller kundaklamak ıstıyorumm :)

Canım inan her sancı çeken bağırmıyor ben bağırmadım mesela üstelik hem kendi sancımı çektim hem suni sancıyı sonunda sezaryanı yaşadım, bazılarının canı çok az olabiliyor, bence doğum gerçekten o kadar zor değil en azından sancısını biliyorum
canım çok haklısın
lavanta keselerimmmm teyzeleri
1. derece akrabalara dağıtılacak biblolar
altın yastığımız
oda kapı süsümüz
hastane kapı süsümüz
lohusa bardak süsümüz
lohusa tacımmm sizce nasıl teyzeleri
güle güle kullanın
geçmiş olsun
canım sen haklısın
hoş geldin
canım kasılmalar olur artık günde 5-6 kere
ben vericem oğluma vermiştim bebedor damaklı emzik kullandım
canım mavisini yapabilirsin kendine
kızlar 31 haftalığım suan bebegim ters durusta
makat asagıda bas yukarda yani
doguma adar düzelirmi acaba pozisyonu ben normal doğurmak istiyorum cünkü
döner canım, benim dr şey diyor hani gırgır var ya bolca yer gırgırlayın diyor bebeği ters olanlara dönüyormuş sende yap
maşaallah kuzuna canım sana da geçmiş olsun
canım düşüncesiz sorumsuz insanlar sende tavrında çok haklıymışsın, hamile kalsın o kızıda görürüz
canım ben önce poşete sonra kendi diktiğim tül keseye koydum
maşaallah
ya canim bende bunu düsunuyorum.bi arkadas sanki posetlere koymustu annenin ayri bebegin ayri.ama emin deilim napsak bilemedim

nerden bulcaz bu hurcları kızlar cok güzelmiş
kızlar benim albüme bakın ekledim ben çantamı keseleride tülden kendim diktim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/hastane-cantamiz.36271/
kızlar bide lohusalık için nasıl iç çamaşırı aldınız
lohsa kilotu diye bişe varmı mesela özel olarak üretilmiş??
canım hamile külolu aldım ben beli yüksek iyi oluyor
ben hep jilet kullanıyorum cildimde sorun var çünkü ağda epilasyon yapamıyorum
geçmiş olsun canım
depent marka kilot varmış piyasada
kullanan varmı lohusallıkta tavsiye ediyormusunuz?
canım sezaryen olursa zor olur kullanması

zaten herkez almıo kundaklıycakmısınız ona karar verıp almak lazımm
Kundaklamayi dusunmuyorum
Kardesim bebegi dogdugunda bebesi elleriyle hareket edip kendi kendini uykudan uyandirinca kundaklamis hani hareket edip cok uyanmasin diye
sonra doktora danismis boyle boyle kundakliyorum diye
doktor kesinlikle kundak yapma demis
bebek kusma esnasinda hareket edemeyip allah muhafaza ölebilir demis

ama bence hazır kundaklara bakmalısınız sadce bacaklar ıcerde kalıoo kollar falan rahatt gayettt :)

ama bence hazır kundaklara bakmalısınız sadce bacaklar ıcerde kalıoo kollar falan rahatt gayettt :)
Bilmiyorum canim simdi ne diyim
Hani bebegi kundaklamak ne biliym bana yanlis geliyo
onu kisitlamak sikmak engellemek gibi algiliyorum ben kundagi
Varsin rahat rahat istedigi gibi hareket etsin

Peki eflalim hasta bezimi aldin yoksa normal pedlerden mi almak lazim dogumdan sonrasi icin?

Geçmiş olsun canım benim doktorum hamileliğin başında dişçinin değil dişçinin verdiği stresin zararlı olması yüzünden hamilelikte dişçiye gitmenin sıkıntılı olduğunu söylemişti.. Stres yapmadan druma danışıp gir bence.. Geçmiş olsun..

Ahh benim de başım dertte.. Lazer yasak ilerle tam temizlik olmuyor krem iyi değil diyorlar ağda da hayatta yaptırmamam kaldı ki şimdi orası daha da hassaslaştı.. Doktorum da hem erkek hem de hristiyan ama çok dindar biri:))) utanıyorum adamdan..
Bikini iletileri var o bölge için sadece boyutları daha küçük.. Ben sanırım evet yapacağım, o bölgeye dikkat edip krem değdirmeyerek.. ( ama önce hassasiyetimin ve yara gibi kırmızılıklarımın geçmesi dinlenmesi lazım.. Bu kadar açık yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir, içi nasıl rahat oluyorsa hamileler öyle yapıyor işte..

fiyat olarak uygun demişsin ne kadar yazabilirmisin?
bide nerden aldın netten mi?
resim falan eklemen mümkün mü?
Canım Eminönü ny'de bir toptancıdan almıştı eşim markası sevim. Sevim hamile külodu diye yazıyor.. Bir paketten iki tane çıkıyor tanesi 1,5 tl ye falan geliyor.. Çok da kaliteli yumuşacık pembesi var.. Resim ekleyemiyorum canım konunun başından beri yazdım telde sıkıntı var

Canım çok geçmiş oldum oraya biz de bakmıştık ama oradan almadık iyi ki almamışız. İnan her mobilyası aynı şeyi yapıp hevesimizi kursağımızda bırakıyorlar bu halimizde uğraşıtırıyorlsr.
Ben masko emreler mobilya dan aldım bebek odasını. Şu gün gelicez dediler evde bekledik yok köprüyü geçiyoruz yok Yoldayım! Dediler sonra gelmediler, ertesi haftasonu geldiler tek parça ile. Haftaiçi akşamları usta yolladılar unuttuklarını getirmek için gene olmadı. En sonunda benim kibar eşim peşin alışveriş yaptık taksitle iş yapıyorsunuz yeter be dedi ve gelen ustaları eve almadı, odada dolabın kapakları yatağı olmadan duruyor. Rezil ettiler iki üç haftamızı.. Sinirlerimiz çok bozuldu diye oda işini de askıya aldık. Artık paşa ustalar ne zaman hazır olur gelirlerse.. Bence siz de durumu şikayet sitelerine yazın ve adamlarla dükkana giderek tekrar konuşun olmadı modeli değiştirin çooook geçmiş olsun inş her şey gönlüne göre olur..

Ah ahh.. Ben nasıl başarıdan bu dediklerini bilmiyorum:)) en çok nefret ettiğim şey ben şikayet bile etmiyorum ama benim yaşadığım zorluklara bakıp ee anne olmak kolay mı diyen ama hamileliğini fıldır fıldır gezerek tamamlayan ve sonrasında annelik yapmayan canına rahatına düşkün tipler... Sinirlerim tepeme çıkıyor... Sanki kendisi bir şey çekmiş de..
Keşke milleti takmamayı başarabilsek ve insanlar da az karışsa artık..

Bende ruyalarimda hep kocamı boşuyorum hep mahkeme salonundayız bu hamilelik bizi ne hale getirdi yaa Inşallah dogumdan hemen sonra düzeliriz

Bende de aynı rüyalar var bilinçaltı herhalde.. Eşim iş için yurtdışında o dönmüyor ben de madem beni sevmiyordu neden çocuk yaptı diye ağlıyorum vs :)) iyice tuhaf oldum.. Allah yuvalarımızın huzurunu bozmasın artırsın inş..

Canım Amerika'da hastaneler, bebekleri ilk on gün vs tam kundak sonra yarı kundak yapıp teslim ediyorlar anne babaya. Elleri ve ayaklarının serbest kalması önemli ama şimdi değil, fazla hareket ettiklerinde onlar da rahatsız olur diyorlar. Penye polar yün bir sü kundak çeşidi var burada battaniye bulmak daha zor :) sen de öyle yapabilirsin..

Canım Allah nasip ederse dünyanın en iyi hastanelerinden birinde doğum yapacağım orada bebekler kundakla teslim ediliyor yukarıda yazdım.. Hatta kundaklara miracle blanket diyorlar, kolik beneklere vs çok faydalı diyorlar. Sadece bacakları uzatarak anane tipi sıkı kundaklamak yanlış kalça çıktığı olabilirmiş ama onun dışında kundağı burada çok tavsiye ediyorlar.. Bebekler daha rahat uyur üçüncü triemestere devam eder diyorlar.
Ama sen içine sineni yap ve aklın rahat olsun. Zaten bebek doğduktan sonra yapacakların onun ihtiyacına isteğine göre şekillenecektie :)

Yaa çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz başka kimse yazmayınca acaba normal değil mi diye korkmustum dun de 2 kere oldu sadece teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…