2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bencede canim su fermuarli hazir kundaklar cok kullanisli oluyormus.bebegin uykusu da daha düzenli oluyormus.hem cok sıkıda deil bende almayi düsunuyorum

hazır kundaklardan alacam onlar zaten cok sıkı degıll

Ah bana böle diyen üstüne düşen olsa... Eltinede diceklerimi içimden diyorum... O nasıl anne...
Bn dıyodum kı nasıl emzirsem iyi olur...
Bana yol göstermek yerine eleştiriyolardı.. Herseyi kdim ögrendim...
Allah eltinin cocuuna yardım etsin... O nasıl bi vicdan...

Tecrübeli annelere bir sorum olacaktı, bu göğüs pedlerinden kac tane almamız gerekir, ben 40 lı paketlerden 3 paket aldım 2 paketi jelli 1 paketi jelsiz, daha almalımıyım

canım üzüldüm gerçekten tüketici hakem heyetine gideceksiniz artık başka yolu yok

çok saol canm :)

Kızlar dün akşam idrar yolları enfeksiyonu sebebiyle hastaneye yattım dualarınızı bekliyorum...

çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin

ölçüme göre değişiyor canm bebeğin kilosu o yüzden öyle geçmiş olsun bu arada

Merhaba kızlar, bugün eminönündeydim yaklaşık 5 saat filan. Canım çıktı resmen gerçi hala da geziyorum o ayrı . Alacaklarımı tam bulamadım. Tuhafiye gibi süs püs satan yerler ne tarafındadır İstanbulu bilem arkadaşlarım yardımcı olabilir mi? Şu dantel kurdele, güpürlü şeritler, çiçek böcek filan alıcam onun gibi şeyler için

Tecrübeli annelere bir sorum olacaktı, bu göğüs pedlerinden kac tane almamız gerekir, ben 40 lı paketlerden 3 paket aldım 2 paketi jelli 1 paketi jelsiz, daha almalımıyım

Güle güle kullan cnm bence yeter yetmezse ismini yazıp aldırırsın.jelli olanları da daha yeni duydum

YA HİÇ STRES YAPMAM İNAN KORKMAM BEN DİŞÇİDEN .ŞİMDİLİK AĞRIMIYO YARIM Bİ GİDİP DANIŞACAM DİŞCİYE GEÇİÇİ FALAN YAPABİLİRLER Mİ DİYE BAKALIM

Umarim gönlünce bulursun.

oyy kıyamam kuzuya, çok üzüldüm. eltinin aklı başına gelir umarım bir an önce
ben de işime karışılmasından hiç hoşlanmam, çok da inatçıyım kendi bildiğimi okurum hep. ilk bebeğim olacak Allah izin verirse, böyle hatalara düşmem inşallah

Okurken icim sizladi resmen ya Allahim bende bildigimi okurum bebek konusundadami oyle olcam acaba
Ama yok ya yavrum orda ac ac bagircak ben vermek icin onu yemicem bumu yemicem yavrumdan ote ne varya valla basta esim yer beni
Gercekten bazilarina ders olur bu boyle cunku bazi konularda kendi bildigimizi Okuyabiliriz ama bebek konusunda ozellikle bebek bakimi konusunda bilenlerden yardim almakta fayda var.bizimde bilmedigimiz seyler var benim zaten en buyuk korkum yeni dogan bebek yigenlerimi bile alamazdim kucagima minicik ayy yavrum ya ama kizimi kucagimdan indirmem sanirim
Neyse konu amacından sapmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…