Bende bu sorunu cevabını beklıyorum..İyi akşamlar...
Günler geçiyor kızlar. Hastane çantaları hazırlanıyor yavaş yavaş. onun dışında başkta hazırlıklar yapıyor musunuz. Doğum sonrası misafirler için herhangi bir hazırlık yaptınız mı yapmayı düşünüyor musunuz. Başka tür hazırlıklar yapıyor musunuz.
Magnezyumu icemiyorum kan hapı yapıyodu ama bayadır içiyorum kan hapını beraber yutuncamı cok yaptı anladım danışcam Çarşamba'ya gecmesseCanim ben enfeksiyon ilacina baktimda onda ishal yazmiyo ama magnezyum ilaci yaparmis ishal yan etkilerine baktim simdi acaba bende gitsemmi doktora danissam mi yada kullanmasam
Tek tesellim bu sanirim ya yanlis olcum yada kiz oldugu icin citi piti olması. Hersey 2 hafta sonra belli olur
valla doğumdan sonra hangi arkadaşımın evine gittiysem hazır tatlı tuzlu karışık pasta ikram ettiler cayın yanındaBende bu sorunu cevabını beklıyorum..
Kızlar ya gelen misafirlere ikram neler yapsak.. Beraber ortaklasa bi fikir sunalım işte su olur bu olur..
Evr gelenlere yani.. Cay yanına bişiler olur muhakkak.
BENCE BEB BI KONU ACIM.. Aseren arkadaslara yardımcı olalım.. Burayı ocak annelri okr ama orayı isteyen okur en azından kımsenın canı cekmez
ben aldım rapor
hergün 1,5 saat gidiş 1,5saat geliş yol artı 8 saat mesai cok zorlanıyordum
zaten 1 hafta sonra iznim başlıycak doğum izni
ama devlet neden bu doğum iznini arttırmıyor anlamaıyorum
32 haftaya kadar calışmak hakikaten gebelere yapılmış bi haksızlık ben öyle görüyorum
Bugün haberlerde dinlediğime göre 2015te doğum izni 24 haftaya çıkacakmış. Doğurganlık oranı düştüğü için hükümet iyileştirme planını devreye sokacakmış. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Doğum öncesini kaçırdık, bari sonrasına şansımız olsabende raporumu aldim haftaya da dogum iznini baslayacagim.her gün 3 saat yol gitmek cok yorucu.dogum sonrasini da düsunmeden edemiyor insan ama simdi de zor oluyor.bence de bu izinlerin cogaltilmasi lazim ya
Magnorm magnezyum ilacı ishal yapıyor ben denedim onu içmediğimde bir şey yok ne zaman içsem oluyorMagnezyumu icemiyorum kan hapı yapıyodu ama bayadır içiyorum kan hapını beraber yutuncamı cok yaptı anladım danışcam Çarşamba'ya gecmesse
bize vurmaz o toto sanmıyorumBugün haberlerde dinlediğime göre 2015te doğum izni 24 haftaya çıkacakmış. Doğurganlık oranı düştüğü için hükümet iyileştirme planını devreye sokacakmış. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Doğum öncesini kaçırdık, bari sonrasına şansımız olsa
Valla ben de bi bakanın açıklamasını duymuştum kadınların çalışma hayatından o kadar uzak kalması uygun değil o yuzden bu kadar izin uygun daha fazlası için bi planımız yok dıye keşke olsa valla ben ücretsiz izin almayı düşünüyorum ıkı ay kadar dahaBugün haberlerde dinlediğime göre 2015te doğum izni 24 haftaya çıkacakmış. Doğurganlık oranı düştüğü için hükümet iyileştirme planını devreye sokacakmış. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Doğum öncesini kaçırdık, bari sonrasına şansımız olsa
Bende de oyle oldu dahiliye doktoru seker olcum cihazi verdi, 1 hafta gunde 3 kez tokluk sekerimi olctum, normal cikinca sadece yediklerime dikkat ediyorum.Sabah seker testim vardi öğleden sonra sonuç için aradim çok yuksek cikmis. Yarin sabah cagirdi doktor dahiliyeye de gorunecekmisim.
Ne yapmam gerek kizlar ?
bence de hazır şeyler olabilir. sonuçta o halimizle bizden kimse hizmet beklemez bi zahmet gelende tok gelsin.. aileleri yakınında olanlara annesi kardeşi kv'si hazırlar birşeyler ama benim gibi yanında kimsesi olmayanlar hazır ikramlıklarla işi kurtarabiliriz .valla doğumdan sonra hangi arkadaşımın evine gittiysem hazır tatlı tuzlu karışık pasta ikram ettiler cayın yanında
Canım üzme kendini diyet yapman gerekecek o kadar yengemde de çıkmıştı gebelik şekeri diyet yapmıştı sağlıklı bir yiğenim oldu çok şükür diyetin bebişine zararı olmayacak onun için hiç korkma sende hem daha rahat edeceksinSabah seker testim vardi öğleden sonra sonuç için aradim çok yuksek cikmis. Yarin sabah cagirdi doktor dahiliyeye de gorunecekmisim.
Ne yapmam gerek kizlar ?
bebeğin çamaşırları için hangi deterjan veya yumuşatıcıyı kullandınızİyi aksamlar kızlar... Güzel anneler nasılsınız .... Masallah hazırlıklara son gaz dewsm.. Bnde bebegimin camasırlarını yıkadım.. Misss gibi koktular...astım ....
Korumalık nevresim alt acma falan onları attım onları yıkıyor makına...
Hafta sonu nasıpse kalan eksıklerımı alıcam....
Onlarıda yıkayıp hazırlancam artık
Dün gögsümden sıvı geldigini farkettim.. Cok sevindim.. Vücudum kendini doguma hazırlıyor...
Allahım sana şkürler olsun...
Çok sağol canimcanım hiç sitres yapma. ben hamileliğim 25-26 haftası aralığında şeker yüklememle şekerimin yüksek olduğunu öğrendim. doktorum dahiliyeye sevk etti ve hamilelikte şekerin ciddi bir risk olduğunu dile getirdi. tabi ben bunu duyunca ağlamaları beğenemedim. belki bir hamileye bu söylenmemeli ama olayın ciddiyetinin farkında olmamız için bazen gerçekler gerekiyor. neyse dahiliyeci 9 günlük bir diyetle ve şeker ölçüm cihazı ile beni uğurladı. 9 gün boyunca sabah açlık şekerimi düşüremedim. doktor 9 gün sonra bana insülin başlattı. günde 4 kere iğne oluyorum. ayrıca yediklerime dikkat ediyorum.
ben ilk şokta ne yapacağımı bilmedim. sonrasında gebelik diabetini etraflıca araştırdım. belki tüm yazıları okumuşumdur.
öncelikle ne yemen ve ne yememen gerektiğini araştır. inş doktor ile görüşmen güzel geçer ve herşeyi sorunsuz halledersin.
sakın sitres olma. ben neredeyse 1,5 aydır şekerle yaşamayı öğrendim. hamileliğim boyunca aldığım kiloları ödemleri attım. şuan kilo vermeye ve bebeğime kilo aldırmaya devam ediyorum.
kendi yaşadığım evreleri düşünüp sana moral vermek istedim.
işte ben onu kullanıyorummMagnorm magnezyum ilacı ishal yapıyor ben denedim onu içmediğimde bir şey yok ne zaman içsem oluyor
Haklisin tabi.en iyisi konusayim doktorla canim.ogretmenim iznim sonraya kalsin diye derdim malesef .pegasus a baktim 36.haftadan gun almamis olmak yaziyor.34+5te binebiliyorsun ama sen yinede tehlikeye atma doktora derdini anlat seni anlar birkaç gün seni idare eder.
uçak firmaları 1 gün bile geçse kabul etmiyor . hangi firmayla gideceksen açıklamalarına bi bak . bazı firmaların haftası değişebiliyor.
evet hanımlar lohusalıkta ne sermeyi düşünüyorsunuz yatağınıza daha önce konuşuldu ama zaman geçti üstünden, nevresim mi yoksa eski usül karyola takımı mı, ben yatağıma saten nevresim sericem bu sefer, sebebide sezaryanla doğum yapan bir bayan yazmış bloğunda malum sezaryanlılar desteksiz kalkamıyor ilk başlarda, satende kayıyor ya tek başına rahatça kayıp kalkabiliyormuş o bayan:) bir tane lila rengi var çeyizimden foto eklerim
eski usül yapmıycam bu sefer istemiyorum, kumaş alıp istediğim renkte kp e nevresim diktireyim diyorum yedek , bende kenarına fransız dantel geçiricem, örnekleri ekliyorum
Eki Görüntüle 1298283 Eki Görüntüle 1298284 Eki Görüntüle 1298285 Eki Görüntüle 1298286 Eki Görüntüle 1298287 Eki Görüntüle 1298288 Eki Görüntüle 1298289 Eki Görüntüle 1298290
ayy insanın 32. haftasını doldurup hala çalışıyo olması çok zorraklım evde gidip raporumu alasım var duramıyoooruummm.. hala bi sürü eksiğimiz var. izne cıkıp havalar da tam soğumamışken onları halletsem aslında.. ama doğumdan sorasını düşünmek beni durduruyooo....,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?