2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende bu sorunu cevabını beklıyorum..
Kızlar ya gelen misafirlere ikram neler yapsak.. Beraber ortaklasa bi fikir sunalım işte su olur bu olur..
Evr gelenlere yani.. Cay yanına bişiler olur muhakkak.
BENCE BEB BI KONU ACIM.. Aseren arkadaslara yardımcı olalım.. Burayı ocak annelri okr ama orayı isteyen okur en azından kımsenın canı cekmez

Magnezyumu icemiyorum kan hapı yapıyodu ama bayadır içiyorum kan hapını beraber yutuncamı cok yaptı anladım danışcam Çarşamba'ya gecmesse

valla doğumdan sonra hangi arkadaşımın evine gittiysem hazır tatlı tuzlu karışık pasta ikram ettiler cayın yanında

bende raporumu aldim haftaya da dogum iznini baslayacagim.her gün 3 saat yol gitmek cok yorucu.dogum sonrasini da düsunmeden edemiyor insan ama simdi de zor oluyor.bence de bu izinlerin cogaltilmasi lazim ya
Bugün haberlerde dinlediğime göre 2015te doğum izni 24 haftaya çıkacakmış. Doğurganlık oranı düştüğü için hükümet iyileştirme planını devreye sokacakmış. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Doğum öncesini kaçırdık, bari sonrasına şansımız olsa

bize vurmaz o toto sanmıyorum
o yasa bize yetişmez

Kraftın temassız ateş ölçeri hakkında ne dÜşünüyorsunuz arkadaşlar alışveriş yaptığım mağazadan onu önerdiler fiyatında uygundu karar veremiyorum

Valla ben de bi bakanın açıklamasını duymuştum kadınların çalışma hayatından o kadar uzak kalması uygun değil o yuzden bu kadar izin uygun daha fazlası için bi planımız yok dıye keşke olsa valla ben ücretsiz izin almayı düşünüyorum ıkı ay kadar daha

Sabah seker testim vardi öğleden sonra sonuç için aradim çok yuksek cikmis. Yarin sabah cagirdi doktor dahiliyeye de gorunecekmisim.

Ne yapmam gerek kizlar ?
Bende de oyle oldu dahiliye doktoru seker olcum cihazi verdi, 1 hafta gunde 3 kez tokluk sekerimi olctum, normal cikinca sadece yediklerime dikkat ediyorum.

valla doğumdan sonra hangi arkadaşımın evine gittiysem hazır tatlı tuzlu karışık pasta ikram ettiler cayın yanında
bence de hazır şeyler olabilir. sonuçta o halimizle bizden kimse hizmet beklemez bi zahmet gelende tok gelsin.. aileleri yakınında olanlara annesi kardeşi kv'si hazırlar birşeyler ama benim gibi yanında kimsesi olmayanlar hazır ikramlıklarla işi kurtarabiliriz .

Sabah seker testim vardi öğleden sonra sonuç için aradim çok yuksek cikmis. Yarin sabah cagirdi doktor dahiliyeye de gorunecekmisim.

Ne yapmam gerek kizlar ?
Canım üzme kendini diyet yapman gerekecek o kadar yengemde de çıkmıştı gebelik şekeri diyet yapmıştı sağlıklı bir yiğenim oldu çok şükür diyetin bebişine zararı olmayacak onun için hiç korkma sende hem daha rahat edeceksin

bebeğin çamaşırları için hangi deterjan veya yumuşatıcıyı kullandınız

Çok sağol canim
Peki nelere dikkat ettin yemekte??
İnşallah dahiliye doktorundan memnun kalirim. Acikca anlatır herşeyi

Selamlar herkese,
Cuma akşamı muayenemiz vardı, 1460 gram, 37 cm olmuş Adin bey. Yanaklı yanaklı küçük suratlı, çok saçlı bir bebek bu dedi saç kökleri görünüyormuş. Babasının aynısıymış Uykuculuğundan belli zaten.
Durumlar iyi çok şükür Ben de 7 kilo almışım toplamda. Bundan sonra iki haftada bir muayenemiz var.
31 aralıkta doğum iznine çıkıyorum inşallah
Bu da son tipimiz

Haklisin tabi.en iyisi konusayim doktorla canim.ogretmenim iznim sonraya kalsin diye derdim malesef .pegasus a baktim 36.haftadan gun almamis olmak yaziyor.

Canim hepsi de birbirinden guzel. Gonlunden gecen olsun insaallah.

Yav ben dayanamicam artik. Cars randevum var. 32.haftama kadar rapor alcam. 32de de cikicam izne. 1.5 saat git 1.5sat gel mahvediyo yol beni. Ustune bi de brans matematik olunca okulda da hep ayaktayim :/

Merhaba anneler.

Kanamam olduğu için doktor hastaneye yönlendirdi. Eşimi aramadım netleşsin öyle haber vericem 20 saatlik uçak yolcusundan farkı Adamcağız Ne yapsın
Hastane çantamı da Yanıma alamadım diye ağlıyorum:)) ağlıyım da rahatlıyım.

Dua edin ne olursunuz . Rabbim herkese sağlıklı hayırlı ve zamanında kolay oğumlar nasip etsin inş

Benden bu kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…