2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Iste bu politikanın yanlış olduğunun farkına varmışlar çünkü doğum oranı çok düşmüş. Askıya alınan o planları tekrar devreye sokup kadınların hem çocuk yapmaktan hem de iş hayatından uzak kalmaması için düzenlemeler yapacaklarmış. 2015te izinler artacak 24haftaya çıkacak diye verildi haber. Benim de bizler için umudum yok pek ama inşallah bir şekilde yetişir de sonrası için kullanabiliriz

Çok geçmiş olsun. Allah hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı doğumlar nasip etsin

Afffff uyuyamıyprum... Karanlık olunca beni bi sıkıntı basıyo....Allahımmmmm....

Canimmm cok gecmis olsun. Dikkat et bizide haberdar et dualarimiz seninle. Allah yardimcin olsun

Maşallah Adin bebeğe

Allah yardimcin olsun dualarımiz seninle içini ferah tut

canım geçmiş olsun dikkat et kendine bolca dinlenmeye çalış geçr inş

Günaydın.... Herkese hayırlı sabahlar olaun.. Günümüz hayırlı bereketlı saglıklı huzurlu olsun... Kalbimiz gönlümüz mutlu umutlu olsun...

Yine uykusuz bir gecenin ardından sabaha uyandım..artık resmeb böle harketler pat pat canımı yakarcasına oluyo... Napıcam bilemiyorum..
Eller ayaklar bas heryerini hissediyorum...
Sabaha karsı artık sanırsam yoruluyo ve uyuyo ama bn kalktım bişiler atıstırdım gerı yattım anam beyefendı uyandı yıne suan hop hop masallh...
Dünyaya gelincede böle olursa way mrvnin haline

Canım dualarımız seninle hepimiz merak ediyoruz seni inşallah bebişin vaktinde gelir üzme kendini inşallah doğum çantana gerek kalmaz

Allah acil şifalar versin canım, inşaallah bugün bize güzel haberler verirsin.

bacaklarını kundaklamıcaz anladığım burdan
evet canım bacaklarını kundaklarken kalça çıkığına neden oluyormuş doktorlarda kundak olacaksa zaten yarım kundak diyorlar bu videoda öğrendim bende yarım kundak nasıl olduğunu bacaklar kundaklanmadan bebişimizi kundaklıcaz

günaydın güzel anneler @Mrssuperfine inş herşey yolundadır canım

bende de eşimde de uyku kalmadı artık gece sürekli uyanıyoruz sabah erken uyanıyoruz bi toletm geliyo bi susuyorm

saol canım rabbim korusun yaa yarım kundan en iyisiymiş gerçkten

Çok geçmiş olsun canım, habersiz bırakma bizi merak ediyoruz durumunu...

Kızlar birşey sormak istiyorum sizinde göğüs uçlarınız acıyor mu? 3 gün oldu çok hasssaslaştı masaj yapmaya da korkuyorum

Gunaydin kizlar gun yaklastikca uykusuzluk artiyor hepimizde dun kontrol vardı dr midem icin ilac verdi yemekten sonra ictim icmez olaydim hala midem agzimda yaa bu arada bebisim tombik olcak heralde nerdeyse 2kilo hetkese guzel bir gun diliyorum

ben de dayanamayacam ptesiden itibaren gelmiyorum işe falan yeter yaahuu :) üstelik ben bütün gün oturuyorum:s

kızlar dün doktora hazırlıksız gittiğim için sormayı unutmuşum göğüs ucu için krem kullanmaya başladınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…