Valla ben de bi bakanın açıklamasını duymuştum kadınların çalışma hayatından o kadar uzak kalması uygun değil o yuzden bu kadar izin uygun daha fazlası için bi planımız yok dıye keşke olsa valla ben ücretsiz izin almayı düşünüyorum ıkı ay kadar daha
Iste bu politikanın yanlış olduğunun farkına varmışlar çünkü doğum oranı çok düşmüş. Askıya alınan o planları tekrar devreye sokup kadınların hem çocuk yapmaktan hem de iş hayatından uzak kalmaması için düzenlemeler yapacaklarmış. 2015te izinler artacak 24haftaya çıkacak diye verildi haber. Benim de bizler için umudum yok pek ama inşallah bir şekilde yetişir de sonrası için kullanabiliriz
Kanamam olduğu için doktor hastaneye yönlendirdi. Eşimi aramadım netleşsin öyle haber vericem 20 saatlik uçak yolcusundan farkı Adamcağız Ne yapsın
Hastane çantamı da Yanıma alamadım diye ağlıyorum:)) ağlıyım da rahatlıyım.
Dua edin ne olursunuz . Rabbim herkese sağlıklı hayırlı ve zamanında kolay oğumlar nasip etsin inş
Kanamam olduğu için doktor hastaneye yönlendirdi. Eşimi aramadım netleşsin öyle haber vericem 20 saatlik uçak yolcusundan farkı Adamcağız Ne yapsın
Dua edin ne olursunuz . Rabbim herkese sağlıklı hayırlı ve zamanında kolay oğumlar nasip etsin inş
@Mrssuperfine canim senden haber bekliyoruz hepimiz. Uygun oldugunda hemen bizi bilgilendir lutfen. Rabb'im acil sifalar versin de don evine insaallah.
Selamlar herkese,
Cuma akşamı muayenemiz vardı, 1460 gram, 37 cm olmuş Adin bey. Yanaklı yanaklı küçük suratlı, çok saçlı bir bebek bu dedi saç kökleri görünüyormuş. Babasının aynısıymış Uykuculuğundan belli zaten.
Durumlar iyi çok şükür Ben de 7 kilo almışım toplamda. Bundan sonra iki haftada bir muayenemiz var.
31 aralıkta doğum iznine çıkıyorum inşallah
Bu da son tipimiz Eki Görüntüle 1299009
İyi akşamlar kizlar,bugün sabah bel agrim vardı ise ggittiğimde sonra bütün gün kasiklarima ara ara ani batmalar kramplar girdi. Usuttum mu acaba nedendir sizce.bebeğinin hareketleri iyi maşallah Onda sorun yok gibi dduruyo.inşallah uslu uslu zamanını bekler. Korkutuyor bu aralar beni
Yine uykusuz bir gecenin ardından sabaha uyandım..artık resmeb böle harketler pat pat canımı yakarcasına oluyo... Napıcam bilemiyorum..
Eller ayaklar bas heryerini hissediyorum...
Sabaha karsı artık sanırsam yoruluyo ve uyuyo ama bn kalktım bişiler atıstırdım gerı yattım anam beyefendı uyandı yıne suan hop hop masallh...
Dünyaya gelincede böle olursa way mrvnin haline
evet canım bacaklarını kundaklarken kalça çıkığına neden oluyormuş doktorlarda kundak olacaksa zaten yarım kundak diyorlar bu videoda öğrendim bende yarım kundak nasıl olduğunu bacaklar kundaklanmadan bebişimizi kundaklıcaz
evet canım bacaklarını kundaklarken kalça çıkığına neden oluyormuş doktorlarda kundak olacaksa zaten yarım kundak diyorlar bu videoda öğrendim bende yarım kundak nasıl olduğunu bacaklar kundaklanmadan bebişimizi kundaklıcaz
Gunaydin kizlar gun yaklastikca uykusuzluk artiyor hepimizde dun kontrol vardı dr midem icin ilac verdi yemekten sonra ictim icmez olaydim hala midem agzimda yaa bu arada bebisim tombik olcak heralde nerdeyse 2kilo hetkese guzel bir gun diliyorum
Canim hepsi de birbirinden guzel. Gonlunden gecen olsun insaallah.
Yav ben dayanamicam artik. Cars randevum var. 32.haftama kadar rapor alcam. 32de de cikicam izne. 1.5 saat git 1.5sat gel mahvediyo yol beni. Ustune bi de brans matematik olunca okulda da hep ayaktayim :/