2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim gecmis olsun korkma Allah hayirlisini. Versin

Kizlar benimde faranjitim azdi ins su kasim bitsin iznimi aktarayim

Kizlar benimde faranjitim azdi ins su kasim bitsin iznimi aktarayim okul isi kapansin ilk kez hast oluyorum uzun zamandir

Geçmiş olsun canım, ağlayıp yorma kendini. İnşallah çantana da ihtiyaç olmaz bir an önce iyileşip evine dönersin.

canım inşallah doğum çantana ihtiyacın kalmaz daha erken yaw .. umarım sağlıcakla evine dönersin .

I

Aman canim dur daha. Gerek kalmaz insaallah dogum cantana. Durumundan bizi de haberdar et. Merakta birakma. Rabb'im en hayirli zamanda, saglicakla almayi nasip etsin bebisini kucagina..

bacaklarını kundaklamıcaz anladığım burdan

çok saol canm

çok güzel bunlar canım annem dantel yapmıştı pembe pamuk saten nevresime onu kullanacağım toplamda 4 takımım var hatta 2 anne 2 kv den ama annemibkileri kullnacağım

aranıza yeni katıldım inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

hoşgeldin canm

maşşallh canm bebişe

canm dualarımız seninle inş hemn iyileşir de çıkarsın hastaneden bebişin de zamnında gelir inş
Eminönü sonrası Sanırsam doğuma kadar sıkılacak vaktim olmayacak

şimdiden kolay gelsn canm

iyi akşamlar herkese

dün gece 4.30 da tuvalete kalktım sonra yatınca bir baktım bebiş hıçkırıyor

4-5 dakika sürdü hıçkırığı

tabi sonra geçti ama bende tekrar kıpırdayana kadar uyumadım korkudan içim gitti yavruma

Ay cnm çok geçmiş olsun neden olmuş kanama ama ya . inşallah herşey düzelir de bebişin zamanında doğar üzme sakın kendini dualarim seninle ve miniğinle allah korusun sizi ve tüm hamişleri .ağır iş falan mı yaptın niye böyle oldu

Canım çok geçmiş olsun, dualarım sizinle

geçmiş olsun canım inşallah eşinede çantanada gerek kalmadan çıkarsın korkma Allahın izniyle bişey olmaz

İyi akşamlar kizlar,bugün sabah bel agrim vardı ise ggittiğimde sonra bütün gün kasiklarima ara ara ani batmalar kramplar girdi. Usuttum mu acaba nedendir sizce.bebeğinin hareketleri iyi maşallah Onda sorun yok gibi dduruyo.inşallah uslu uslu zamanını bekler. Korkutuyor bu aralar beni

bebeğin çamaşırları için hangi deterjan veya yumuşatıcıyı kullandınız
Canım DALAN ROXY BEYAZ SABUN KOKULU KULLANDIM... Yumusatıcı kullanmadım oekde tavsiye etmiyorum.. Bebegine alerjı yapabilir..
Bi arkadasımda durunun kalıp sabununu rendelemiş makınaya camasırların içine serpmiş baya bi ölw yıkadım demişti.. Cokda memnundu.. Dalan roxy dende ben memnununm

Canım cok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin.. İnş önmli bişey yoktur.. Güzel hberler beklıyoruz inş cantana gerk kalmaz.. Zamanında kucagına alırsın yawrunu.
Dualarımız seninke

Canım bnde dün üşütmüşüm çle bi sancı agrı girdiki kasıklrıma dedim geralde dogurcam..
Muhtemelen üşütmüşsündür... Yoksa kasılmaların artar ve sancın cogalırdı..
Artık son aylara dogru dikkat etmemiz lazım

Allah yardımcınız olsun canım. Sağlıkla olsun herşey.

Eflalim bunlar cok güsel... Gözlerimi alamadımmmm... Bende normal kullanıcam saten degildir.. Bnm yatagım bi taraf duwara yaslı zaten alsamda süsü püsü anlasılmaz ki... Ama cok güseller yaaa..

çok geçmiş olsun canim çok uzuldum neden olduki kanaman kendini çokmu yordun inş hayırlısıyla çikarsın hastaneden ve bebişinde vaktinde dogar dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…