2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Senin dediğin şeker yüklemesi sanırım canım. Benim kandan bakılıcak. Yemek yiyip 2 saat sonra tekrar kan aldırıcam.

Valla cnm rahatlıyosum yoksa sürekli kafanda yıkanmadı hazır degil stres yapıyodum bende park beşiğim vardı kızıma anneannesi almıştı yazın izne gelince yatsın doye yurtdışındylen oda yaz gelinceye 1 ay kaldık dogru duzgun yatmadı sonrada Büyüdü onu kaldırmıştı annem turuncu almıştı Allah'tan şimdi Oğluma kullanıcsm kıracıyım bende inş ev alırsam kıZımım Takım'ı var oğlumuzda alırım bir şifonyer bır park yatak şimdilik

11-12 saat ara olması lazımmış sanırım. Ben 11.30 gibi gidiyim dedim.
yemeyi kesme zamanı senin hastanene ve doktoruna bağlı oluyo bana sağlık ocağındaki hemşire 9dan sonra yemek içmek yok demişti ama hastanedende 12 den sonra demişlerdi.ben hastaneye gitmiştim sabah 8de gidip kanımı vermiştim hemen hatta

Anladım canım. Sağolasın. Son lokmalarımı yedim ve bitirdim şimdi. :)

ayyy aklıma kendi yüklemem geldi 3 gün diyet vermşlerdi uymamıştımda listeye yarı açtım gibi bişey
ama yüklemeden sonra ki kahvaltım bi güzeldi anlatamam
Ohh tahmin edebiliyorum. :) bu dönemde diyet işi sıkıcı bizler için çünkü çok iştahlıyız. Bebeklerimiz için midemize taş basıyoruz :)

Ohh tahmin edebiliyorum. :) bu dönemde diyet işi sıkıcı bizler için çünkü çok iştahlıyız. Bebeklerimiz için midemize taş basıyoruz :)
aslında aşırı iştahım yok ama aklıma gelmeyemn şey kalmıyo canın bişey istiyo ve onu yiyemiyosun ya bişe olursa canım istedi yiyemedim tek düşüncemde buydu
yasak olan şeylerin tatlı geldiği bunun en güzel kanıtıydı sanırım

selam kızlar. her gün düzenli yürüyüş yapıyordum yarı saat falan. ama bugün yürürken sağ kasığıma ağrı saplandı ,korktum hemen geri döndüm eve, ayaklarımı dikip yattım..şimdi ara ara yine ağrı giriyo ama aşırı değil. eşimde aksi gibi nöbetçi bugün
yarın doktorumuzla randevumuz var zaten bana dua edin ne olur sağ salim sabahı çıkarayım.

Canım geçmişolsun.. Üşütmüş olanilirsin veya kasılmalar olabılır.. Agrının şiddetinin artıp artmadıgını kontrol et takipte ol inşallah bişi ılmaz.. Yarında randevun varmıs.. Bol bol dinlen ai hatektler yapma arada öle saplantı seklınde agrı oluyo.. Kasıktakı ve vajınadakı damarlar suanda fazla kan tasıyolar birden damarda sertlesme uyarı seklınde tepkı olusuyo.. Damarlar genişliyo bitanem.. Yyani artık bu agrıları yasamk ne kadar nomal olsada desıım gibi agrın adet sancısı gibi oluyomu artıyomu süreklmi bunu takip edersen daha iyi olur

İnşallah canım. Sonuç aynı gün çıkar herhalde. Allah sana da şifa versin.
Evet canim öğleden sonra cikiyor. Telefonla öğrendim sonuvu
Evet bende henüz 1 kere kalkiyorum gece. Bir kaç haftaya bizde baslariz

Korkma canım. Bana da olmuştu bi kaç kez. Yorulunca olurmuş. Doktor hemen otur dinlen demişti.

Ben su içsemde içmesemde zırt bırt kalkıyom anam son iki haftadır hele varya....
Böle tatlı tatlı bi çişim geliyo afedersmiz
Gidiyom bişi yok ... Sanırım idrar torbasını top sandı bnim oglan... Sürekli kafa attıkca bnm wc nöbetim baslıyo
Suandada masallah subhanallah yattıgm yerde bn oynuyo resmen.. Allahım bu ne enerjıdır yarabbim

Kizlar göğüs ucu icin lansinoh almayi dusunuyirum kucuk 10 ml varmis buyugude faxla gelir diye dusunuyorum sizce yetermi 1 ay onceden surmeye baslarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…