iyiydi aslında böyleEvet canim öğleden sonra cikiyor. Telefonla öğrendim sonuvu
Evet bende henüz 1 kere kalkiyorum gece. Bir kaç haftaya bizde baslariz
Önceden kullananlar var canım.. Olmadı al sen küçügüü yetmesse bidaha alırsın fazla kalmasındansa dimiKizlar göğüs ucu icin lansinoh almayi dusunuyirum kucuk 10 ml varmis buyugude faxla gelir diye dusunuyorum sizce yetermi 1 ay onceden surmeye baslarim
maşAllah maşAllahBen su içsemde içmesemde zırt bırt kalkıyom anam son iki haftadır hele varya....
Böle tatlı tatlı bi çişim geliyo afedersmiz
Gidiyom bişi yok ... Sanırım idrar torbasını top sandı bnim oglan... Sürekli kafa attıkca bnm wc nöbetim baslıyo
Suandada masallah subhanallah yattıgm yerde bn oynuyo resmen.. Allahım bu ne enerjıdır yarabbim
Bir iki haftaya senide wc nöbetinde yakalarım ben ebrucum...maşAllah maşAllah
şahsen bende az hareket ediyodu diye şikayet ediyodum
ama iyiyiz çok şükür
sürekli değilde ara ara gaz sancısı gibi giriyo çıkıyo hemen...idrar tahlili vermiştim cuma günü enfeksiyon çıktı aile hekimimizde korkuttu biraz erken doğuma neden olur dikkat et falan diye..bugünde evde yalnız olunca panik yaptım sanırım biraz.Canım geçmişolsun.. Üşütmüş olanilirsin veya kasılmalar olabılır.. Agrının şiddetinin artıp artmadıgını kontrol et takipte ol inşallah bişi ılmaz.. Yarında randevun varmıs.. Bol bol dinlen ai hatektler yapma arada öle saplantı seklınde agrı oluyo.. Kasıktakı ve vajınadakı damarlar suanda fazla kan tasıyolar birden damarda sertlesme uyarı seklınde tepkı olusuyo.. Damarlar genişliyo bitanem.. Yyani artık bu agrıları yasamk ne kadar nomal olsada desıım gibi agrın adet sancısı gibi oluyomu artıyomu süreklmi bunu takip edersen daha iyi olur
Hayırlı olaun pınarcım.. Güle güle kullansın bebegin.. Valla bn yıkadım ki bildigim kadarıyla herkes yıkadı tekstıl ürünü sonucta.. Bak yıkama talımatına uygun yıka.... Birde ütülersin oh miss gibi şıkır şıkır kullasın bebeginiyi geceler kızlarr bugun nevresim takımımızı aldık sarev marka ve çok kaliteli gerçekten. Rengide çok guzel kırmızı ve ustunde hayvanciklar var keske resim yukleyebilsem ama yapamiyorum telefondan bi yapabilsem bebişin butun herseyini çekip yuklicm ama yok malesef. Birde bu nevresim takımını yıkamakmi gerek siz yıkadınızmı?
teşekkür ederim.idrar yolu enfeksyonu var demişti doktor.bugün yürüyüşten önce birazda temizlik yapmıştım.sanırım fazla yordum kendimi.eşimde nöbetçi olunca yalnızlıktan panik yaptım birazKorkma canım. Bana da olmuştu bi kaç kez. Yorulunca olurmuş. Doktor hemen otur dinlen demişti.
bi kere kaçırmayı bende yaptım canımmmBir iki haftaya senide wc nöbetinde yakalarım ben ebrucum...
Bazen kacırıyosun bide ayıp degil günah degil
Geçen bana rahat olan salvar vardu onu goydım... Bide büyük beden aldım böle karnımın üstüne dogru cekıypdum hiç rahatsız etmıyo ay nası rhatım amn yine çiş geldi tam gittim bi hapsırdım dank kacırdım:)
Böle bi iki damla kacıyo hani tamamen kendimden habersiz degilim ama gülerken yada hapsırıp öksürürken kacabılıo o denli baskı yapıyo gercektn
Yok arkadasım ya korkma Allahın iznile bişi olmaz... Öle dogurmak kolaymı hemen.. Enfeksiyon için bol bol su iç tek care.. Yürüyüş yaparken oluyo öle artık 29 30 haftalık olmussun yanı olucak böle seyler... Ters bi anına denk gelmiştir... Yada üşüttün vence gaz sancısı gibi desigin için diyorum.. Hava soguk malum..dikkat et... Sürekli degilse korkma canım benim... Kasıkllarını sıcak tut...sürekli değilde ara ara gaz sancısı gibi giriyo çıkıyo hemen...idrar tahlili vermiştim cuma günü enfeksiyon çıktı aile hekimimizde korkuttu biraz erken doğuma neden olur dikkat et falan diye..bugünde evde yalnız olunca panik yaptım sanırım biraz.
Ay kardeşim varya bazen oldugum yerde kalıyorum ya...:) eşim cok gülüyo banan..bi kere kaçırmayı bende yaptım canımmm
olur öyle vakalar bi iki haftaya kadar keyfini çıkaralımbazen byle tatlı tatlıda gelmiyo değil hani
sıkıysa gitme tut bakalım
hayırlısı olsun.Güzel günlerde kullanın inşallah görmüş kadar olduk canımiyi geceler kızlarr bugun nevresim takımımızı aldık sarev marka ve çok kaliteli gerçekten. Rengide çok guzel kırmızı ve ustunde hayvanciklar var keske resim yukleyebilsem ama yapamiyorum telefondan bi yapabilsem bebişin butun herseyini çekip yuklicm ama yok malesef. Birde bu nevresim takımını yıkamakmi gerek siz yıkadınızmı?
canım ilac kullanıyomusun.bol bol su iç özelliklede ılık.bendede çıktı şimdi ilaç kullanıyorum bi haftadır erken doğum diyolr ama okadarda erken olmaz yani korkma Allahın izniyle..sürekli değilde ara ara gaz sancısı gibi giriyo çıkıyo hemen...idrar tahlili vermiştim cuma günü enfeksiyon çıktı aile hekimimizde korkuttu biraz erken doğuma neden olur dikkat et falan diye..bugünde evde yalnız olunca panik yaptım sanırım biraz.
Önceden kullananlar var canım.. Olmadı al sen küçügüü yetmesse bidaha alırsın fazla kalmasındansa dimi
doktorumuzla randevumuz yarın.tahlil sonuçlarını ona göstericem .aile hekimi ilaç yazmadı kadın doğum uzmanı yazsın dedi ama onunda yazacağını sanmıyorum çünkü ilaca karşı bi doktorum var.çok su iç diyecek .gebeliğimin başından beri atlatamadım zaten bu enfeksiyonucanım ilac kullanıyomusun.bol bol su iç özelliklede ılık.bendede çıktı şimdi ilaç kullanıyorum bi haftadır erken doğum diyolr ama okadarda erken olmaz yani korkma Allahın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?