2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bu aralar burayada girmeyen cok arkadas var... Acep nerdeler... :)

Kizlar göğüs ucu icin lansinoh almayi dusunuyirum kucuk 10 ml varmis buyugude faxla gelir diye dusunuyorum sizce yetermi 1 ay onceden surmeye baslarim
Önceden kullananlar var canım.. Olmadı al sen küçügüü yetmesse bidaha alırsın fazla kalmasındansa dimi

maşAllah maşAllah
şahsen bende az hareket ediyodu diye şikayet ediyodum
ama iyiyiz çok şükür

Gözlerim uyu diyor oglum uyuma.... Esneye esneye agzım gögsüme incek... Ama yok bu veled uyuyana kadar bana tahat yok.. Sen bi sünyaya gel o poponu ısıra ısıra ısıra vura vurra vurra seni böle öpe öpe öpe sevmessem banada mrv demesinler

iyi geceler kızlarr bugun nevresim takımımızı aldık sarev marka ve çok kaliteli gerçekten. Rengide çok guzel kırmızı ve ustunde hayvanciklar var keske resim yukleyebilsem ama yapamiyorum telefondan bi yapabilsem bebişin butun herseyini çekip yuklicm ama yok malesef. Birde bu nevresim takımını yıkamakmi gerek siz yıkadınızmı?

maşAllah maşAllah
şahsen bende az hareket ediyodu diye şikayet ediyodum
ama iyiyiz çok şükür
Bir iki haftaya senide wc nöbetinde yakalarım ben ebrucum...
Bazen kacırıyosun bide ayıp degil günah degil
Geçen bana rahat olan salvar vardu onu goydım... Bide büyük beden aldım böle karnımın üstüne dogru cekıypdum hiç rahatsız etmıyo ay nası rhatım amn yine çiş geldi tam gittim bi hapsırdım dank kacırdım:)
Böle bi iki damla kacıyo hani tamamen kendimden habersiz degilim ama gülerken yada hapsırıp öksürürken kacabılıo o denli baskı yapıyo gercektn

sürekli değilde ara ara gaz sancısı gibi giriyo çıkıyo hemen...idrar tahlili vermiştim cuma günü enfeksiyon çıktı aile hekimimizde korkuttu biraz erken doğuma neden olur dikkat et falan diye..bugünde evde yalnız olunca panik yaptım sanırım biraz.

Hayırlı olaun pınarcım.. Güle güle kullansın bebegin.. Valla bn yıkadım ki bildigim kadarıyla herkes yıkadı tekstıl ürünü sonucta.. Bak yıkama talımatına uygun yıka.... Birde ütülersin oh miss gibi şıkır şıkır kullasın bebegin

Korkma canım. Bana da olmuştu bi kaç kez. Yorulunca olurmuş. Doktor hemen otur dinlen demişti.
teşekkür ederim.idrar yolu enfeksyonu var demişti doktor.bugün yürüyüşten önce birazda temizlik yapmıştım.sanırım fazla yordum kendimi.eşimde nöbetçi olunca yalnızlıktan panik yaptım biraz

bi kere kaçırmayı bende yaptım canımmm
olur öyle vakalar bi iki haftaya kadar keyfini çıkaralım bazen byle tatlı tatlıda gelmiyo değil hani
sıkıysa gitme tut bakalım

Yok arkadasım ya korkma Allahın iznile bişi olmaz... Öle dogurmak kolaymı hemen.. Enfeksiyon için bol bol su iç tek care.. Yürüyüş yaparken oluyo öle artık 29 30 haftalık olmussun yanı olucak böle seyler... Ters bi anına denk gelmiştir... Yada üşüttün vence gaz sancısı gibi desigin için diyorum.. Hava soguk malum..dikkat et... Sürekli degilse korkma canım benim... Kasıkllarını sıcak tut...

bi kere kaçırmayı bende yaptım canımmm
olur öyle vakalar bi iki haftaya kadar keyfini çıkaralım bazen byle tatlı tatlıda gelmiyo değil hani
sıkıysa gitme tut bakalım
Ay kardeşim varya bazen oldugum yerde kalıyorum ya...:) eşim cok gülüyo banan..
Böle tatlı bi sızı giriyo markette surda burda yolda o sızı geçene kadar yüyüryrmiyom ya kacırırsam diye:) napalım tatlı rahatsızlıklar geçici inşallah

hayırlısı olsun.Güzel günlerde kullanın inşallah görmüş kadar olduk canım tabi canım mutlaka yıka.ben henüz yıkamadım nevresimleri ama sanırım aynı şekilde yıkanır 30 derece kısa programda en azından ben öyle yıkayacağım.uyku setini falan öyle yıkadım.

Ay bi uykum var
Güzel arkadaslarım kardeşlerim cıtı pıtı annecikler hepinizi öpüyorum... Bi uyumayı deneyim bakim belki uyurum

canım ilac kullanıyomusun.bol bol su iç özelliklede ılık.bendede çıktı şimdi ilaç kullanıyorum bi haftadır erken doğum diyolr ama okadarda erken olmaz yani korkma Allahın izniyle..

Bu idrar yolu enfeksiyonu basa bela zaten gebelik boyunca iki kere dr ilac yazdı mantarda var heralde biraz rahatliyon sonra tekrar basliyo gecen saglik ocaginda tahlilim vardi ama ebe bosver ilacı bol su ic dedi oyle yapiyorum

canım ilac kullanıyomusun.bol bol su iç özelliklede ılık.bendede çıktı şimdi ilaç kullanıyorum bi haftadır erken doğum diyolr ama okadarda erken olmaz yani korkma Allahın izniyle..
doktorumuzla randevumuz yarın.tahlil sonuçlarını ona göstericem .aile hekimi ilaç yazmadı kadın doğum uzmanı yazsın dedi ama onunda yazacağını sanmıyorum çünkü ilaca karşı bi doktorum var.çok su iç diyecek .gebeliğimin başından beri atlatamadım zaten bu enfeksiyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…