- 13 Mayıs 2014
- 597
- 790
- 138
kızlar ikinci doğumlarda ilkine göre daha sancılı geçermiş hazırlık kasılmaları o olmasın sizin ki...EFLALİM canım kasılmalar bendede var mamanormalmi bilmiyom.. Birde karnım acayıp sert oluyo cocuk sagdan sola gecerlen canım öle yanıyo ki.. Canım rahatszlıgın seninde dedigin gibi biraz psıkoljık birazda fiziksel olabilir.. Agrılı kanamalı olmasına dikkat et böle korkularda uzak dur....
Kı deme gercekten mi... Az önce göbek etrafında bi kasılma oldu Allahım sonra rahıme dogru bı sancı eşimle konusuyodum telde bi bagırdım adamda korktu... Bilmiyorum ya bi de görünmekte fayda var...bnde netten baktım kasılmalar bazen normal olsa bile bazen bi peoblem oldugundada oluyomus.. Haftaya randevu alayım artık ben.. Dayanmaıyorum ya daha demin elektırık carpmıs gibi oldu seyiikızlar ikinci doğumlarda ilkine göre daha sancılı geçermiş hazırlık kasılmaları o olmasın sizin ki...
Amin amin amin.. Masallah bebeginede sanada canım.. Ocak ayının ilk bebwişlwrinden olcak desenw minigimiz.. Hazırlan canım zaten son ay inan dermanın klmıyokızlar bugun kontrolum vardı 1 aydan sonra ilk defa gördüm bebeişimiiii ayyyy cok özlemişim herşey yolunda dedi doktorumuz kilomuzda 2000 artık 2 haftada bir geleceksin dedi herşey yolunda gözüküyo bebekte dönmüş ama ben sezaryan olucam 3 ocak yada 2 ocak artık cantamı filan herşeyi son gaz hazırlıyorum birazdanda eşim gelecek son alınacakları alcam dilerim rabbimden herkez evladığına sağlıkla kavuşur heveslerimiz kursağımızda kalmaz mutlu anneler oluruz inşşşş
Bizim bebişler kendini beğenmiş analarına bile yüzünü göstermiyorlar bi doğsunlar popolarından ısırmak lazımBen de dün gittim bizimki de yüzünü göstermedi hiç goremedik daha nst ye girdik dOktar yeterli değil yarın yine gel dedi bugün gittim sabah nst Tw girdim dOktar yine tekrar ölçtür başka makineye Taksinlar dedi başka makinede olcum yapıldı oldu şükür. Oda çok havasiz ve kalabalıkti terledim başım ağrıyo şimdi ölüyorum yorgunluktan bu bebis şimdiden yordu beni
aynen valla zaten iki iş yapıyorum tıkanıyorum yaKı deme gercekten mi... Az önce göbek etrafında bi kasılma oldu Allahım sonra rahıme dogru bı sancı eşimle konusuyodum telde bi bagırdım adamda korktu... Bilmiyorum ya bi de görünmekte fayda var...bnde netten baktım kasılmalar bazen normal olsa bile bazen bi peoblem oldugundada oluyomus.. Haftaya randevu alayım artık ben.. Dayanmaıyorum ya daha demin elektırık carpmıs gibi oldu seyii
Amin amin amin.. Masallah bebeginede sanada canım.. Ocak ayının ilk bebwişlwrinden olcak desenw minigimiz.. Hazırlan canım zaten son ay inan dermanın klmıyo
aynen benimde korkularim bu yonde hamile kalmadan.once kesinlikle normal istemiyodum şimdi ikiside %50 ihtimalde ama normalden korkuyorumm napcam bilmiyorum hic cesaretim yok Allah biliyo :) :)ben de normalden korkuyorumcanım çok tatlıdır benim. ama sezeryan olursa da sonrasından korkuyorum oluruna bıraktım artık nasıl istiyosa öyle gelsin bakalım
Aynen kendilerini beğenmişler ya sadece popo yetmez bol bol ısırmaz lazımBizim bebişler kendini beğenmiş analarına bile yüzünü göstermiyorlar bi doğsunlar popolarından ısırmak lazım
NST ye neden girdin? benim doktorum hiç öyle bir şey söylemedi de merak ettim sancın mı var ?
bence ben epidural sezeryan olacam içimden bi ses öyle diyoaynen benimde korkularim bu yonde hamile kalmadan.once kesinlikle normal istemiyodum şimdi ikiside %50 ihtimalde ama normalden korkuyorumm napcam bilmiyorum hic cesaretim yok Allah biliyo :) :)
Ben de normal doğumun sancısından çok korkuyorum, adetlerim çok ağrılı geçer ve ağrı kesici içmeden duramam, o ağrının kat be kat fazlasını düşünemiyorum. Epidural normal doğum olursa belkiaynen benimde korkularim bu yonde hamile kalmadan.once kesinlikle normal istemiyodum şimdi ikiside %50 ihtimalde ama normalden korkuyorumm napcam bilmiyorum hic cesaretim yok Allah biliyo :) :)
Benim doktorum hiç öyle söylemedi ya bahsetmedi bileAynen kendilerini beğenmişler ya sadece popo yetmez bol bol ısırmaz lazım
Sancım yok 30.haftadan itibaren giriliyormus öyle dedi doktor artık nst ye başlayalım dedi sıradaki bayanlara da sordum hepsi 30.haftada başlamışlar
benimde adetlerim ayni şekildedir agri kesicisiz asla geciremem gunlerimi ozellikle 1. Ve 2. Gun sanki adeti agrili olanlarin doğumla alakali agrisi azmi oluyomus oyle bişey hatirliyorum yada t tersiBen de normal doğumun sancısından çok korkuyorum, adetlerim çok ağrılı geçer ve ağrı kesici içmeden duramam, o ağrının kat be kat fazlasını düşünemiyorum. Epidural normal doğum olursa belkiAllah yardımcımız olsun...
Ben de geceleri çok sık uyanıyorum. Hiç rahat uyumuyorum. Ellerim de yumruk olmuyor, bir şey tutamıyorum sabahları, sonra açılıyor. Doktorum ılık suya sok ellerini iyi gelir dedi, dene istersen. Benim bebişlerin birinin kafası aşağıda, diğerinin yukarıda. Artık dönmez dedi doktor. Normal doğum yapmayı çok istesem de çok büyük ihtimalle sezaryen olacak. Tarihi de ufak gidenin gelişimine göre belirleyeceğiz. Umarım bebişler çok erken gelmeye karar vermez de en azından 38. haftayı görürüz.Kızlar bende toplamda 11 kilo aldım ikiz bekliyorum. Geceleri 4-5 defa lavaboya kalkıyorum. Sırtımdaki kemiklerin fena ağrıyor yatarken bir sağa bir sola dönüyorum uykusuz geceler başladı. Nefes darlığımda bir haftadır başladı hiç iş yapmadan bile daralıyorum. Parmaklarım her sabah takılı bir şekilde uyanıyorum. Ama çok şükür kuzucuklarımız iyi olsunlar da bunlar gelip geçici şeyler. Birde drlarınız doğum için tarih verdiği benim Dr vermedi haftaya randevum var yavrularını çooook özledim
Selam canım. Biz henüz bakmadık, odayı doğumdan sonra yapacağımız için acele etmiyorum ama sanayinin içinde bir imalatçı varmış İlke Bebe'nin odalarını da yapıyorlarmış. Fiyatları çok uygun bir yer dedi arkadaşım. Bizim bebişler ikiz olduğundan biraz büyük bir gardırop istiyorum. Büyük ihtimalle orada yaptıracağız.selam kızlar antalyalı arkadaşlar mobilya için nerelere baktınız nerden tercih ettiniz
annem pamuk döşek yaptırdı canım onu kullancam ben
Teşekkür ederim ikinize de verdiğiniz fikirden dolayı.canım oğlumda visco kullandım ben zararını görmedim kemik yapısı iyi yani, şimdi genç odası aldık onun yatağının üste şilteside visco mesela
Canım drumun söylediğine göre gün içinde 10 kerekereye kadar normalmiş kasılmalar, sadece belli aralıklarla olursa hemen gel dedi.kıZlar o dedginiz kasılmalar bndede basladı ya karnim sepsert oluyor birden yamuk yumuk oluyor rahim kasılmasımı bebekmi anlamadinki
günaydın annişkolar. dün gece enteresan bişi oldu. adet sancısıyla uyandım :S tabii ki adet olmadım ama resmen adet sancısı cektim. üstelik tek taraflı. sol yumurtalığımdan kasığıma ve belime vuran adet sancısı tadında ama ondan bi 5 kat daha şiddetli..üstelik sonra da bacağıma vurdu. oğluşum sağ tarafımda ve kıpır kıpır onu hissedebiliyorum. ama bu ağrı sancı neydi çözemedim bir buçuk iki saat beni inlettikten sora pat diye kesildi. ama uyandığıma bacağım hala ağrıodu. doğrusu doğuruyo muyum acaba diye korkmadım değil. bin kere wc ye gittim baktım kanama vs var mı diye allahtan yoktu. bi de doğum sancısı dediğin aralıklı oluyomuş bu kesintisizdi. o yüzden acile gitmedimama zor ve korkutucu bi gece geçirdim :)
Kizlar simdi ciktim doktorun yanindan kuzucum yuzunu yine gostermedi doktorunuzda birdaha gostermez artik yuzunu dedi pasam nazli cikti bi yuzunu gostermedi dogumda gosterecek anlasilan masallah 1593 kg 39 cm olmus kuzucum benim bende 3 hafta icinde 1 kilo almisim kuzum 500 gr almis cok sukur hersey yolunda suyu iyi allahim herkesin yavrusunu benim yavrumla birlikte korusun
Kızlar kv si doktor kontrolüne gelmek isteyen var mı aramızda? Benimki hamileliğin başından beri söylüyor ve yarın benimle gelecek ama niye bu kadar istiyor hiç anlamıyorum.
Kızlar benim 3 gündür sancım var kasılmalarım çoğaldı korkak oldum iyice ilk gebeliğimde daha sakindim ben çok rahattım, şimdi paniğim hep aklıma kötü şeyler geliyor erken doğum olacak diye korkuyorum sürekli, sanırım bir kayıp olması bunda da ciddi risk atlatmam sarstı benievimin işini zor yapıyorum bu da beni çok üzüyor hemen kasılmam oluyor sancım oluyor
kızlar bugun kontrolum vardı 1 aydan sonra ilk defa gördüm bebeişimiiii ayyyy cok özlemişim herşey yolunda dedi doktorumuz kilomuzda 2000 artık 2 haftada bir geleceksin dedi herşey yolunda gözüküyo bebekte dönmüş ama ben sezaryan olucam 3 ocak yada 2 ocak artık cantamı filan herşeyi son gaz hazırlıyorum birazdanda eşim gelecek son alınacakları alcam dilerim rabbimden herkez evladığına sağlıkla kavuşur heveslerimiz kursağımızda kalmaz mutlu anneler oluruz inşşşş
Slm annisler @Mrssuperfine hiç uğramadi aksilik yok inşallah ya çok merak ediyorum biran önce haber verebilse bizede keşke allahım korusun hepimizi ve bebeklerimizi inşallah .
Ektin mi kv nigeçmiş olsun canımdoğum yaklaştıkça sancılsr artıyor
maşallah bebişe
benimkisi de istiyor arada ama benm hoşuma gitmiyor 1 kre gittik sadece
geçn gene istedi ama gittiğimde ektim de gittim onu
boşver temzliği canım bebişlerimizikorusun rabbim
maşallah canım çok iyi aynı sayılırız
benimde aklmdan hiç çıkmıyor inş herşey yolundadr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?