2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar kızlar, kasılma bende de çok oldu bugün, iki gündür hareketleri çok aalmıştı artık tedirgin olmaya başlamıştım hatta sabah işe giderken karar verdim yine hareketleri azolursa akşam acile gidecektim, çok şükür bugün hareketliydi ama busefer de dediğiniz gibi bir sertleşmeler, biryerde toparlanmalar, birde iki gündür hareketleri tam afedersini şeyimin üstünde hissediyom, pazartesi günü kontrolüm var, ozamana kadar beklesem mi sizce yarın gitsem mi bir doktora.bebek aşağı inmiş olabilir mi ki

Zaten olup olmayacagi mechulmus..inanbkagizman kurtulus olur bize..kqfamiz rahat olur blkide gelen giden olmazsa..kv le.ciddi sorunlaimiz var esimin ve benm huzurumuzu cok kaciriyor biktik artik kacis yolu ariyoruz

Canim hakkinizda hayirlisi olsun insaallah. Ama iyi tarafindan bak esin de sen de ayni gorustesiniz su an. Sikintiyi sen cekip de esin gayet rahat da olabilirdi.

32+0da alman lazim canim ne bi gun once ne bi gun sonra.

Kızlar kv si doktor kontrolüne gelmek isteyen var mı aramızda? Benimki hamileliğin başından beri söylüyor ve yarın benimle gelecek ama niye bu kadar istiyor hiç anlamıyorum.

Benim kv ilcede oturuyor. Geleyim demedi hic. Ama yakin olsak heves edip gelmek isterdi. Her defasinda gelsin istemezdim ben tabi ama bir iki kez gelmesine de ses cikarmazdim.

canım öğretmen değilim ama çalışıyorum doktorum 32. haftayı doldurduğunda gel dedi bana 32+5 te gidip alcam

Canim 32. Hafta 32+0 da dolmus oluyor. 32+5te nerdeyse 33.haftan biriyor. Raporunu tam 32+0da almalisin. Aman ha sakin gecikme yoksa cali

Canım hiç üzülme benim dr un taktiğini söylüyüm çok iyi dr kendisi, gır gırı biliyorsundur alıyorsun eline yerleri gırgırlıyorsun dönüyormuş bebek

Mrssuperfinden haber yok dimi?

Offf yirmi kere denedim. Ancak yolladi msjlarimi. Onu da yarim yamalak yollamis sinir oldum :/

iyi aksamlar kızlar.umarım herkes iyidir.bu kasılmalar bendede var ama bacagımda.hele o sabah uyandgmda parmaklarım cok kotu oluyorumdedignız gbı yumruk yapamyrm.ayrıca catlak bendede var bacaklarmda.karnımda yok.kakao ve zeytnyag suruyorum.haber beklenen arkadası bende cok merak edyorum gercektn

O kadar halsizim ki yazmaya bile üseniyorumgecmisi okuyamadim herkes iyidir inşallah..
Cok sukur iyiyuz,bugun cok tUhaf kasik agrilari oldu,bide sag kaburgamda bir baski var,agriyor gibi,ayaginimi dayadi anlamiyorum,bide bu kasik agrisi normalmi gebelikte bilemedim

çoğunluk kasılmalardan bahsetmiş. bugün ben de garip bir şeyler hissetmeye başladım ama kasılma mı bebek mi anlayamıyorum ki.. bebek de aniden toplanıp acıtıyor çünkü, ayırt edemiyorum. kasılmanın ne oldugunu da bilmiyorum her şey yolundadır inşallah.

Beni bugun medlinedan aradilar Nezih bey artik orda calısacakmıs, senin doktorun da gecmis mi oraya

Beni bugun medlinedan aradilar Nezih bey artik orda calısacakmıs, senin doktorun da gecmis mi oraya
benim doktorum için de öyle demişti birkaç tanıdık ama doktor en son gittiğimizde (iki hafta önce) şimdilik sadece buradayım dedi doğuş tıp'ı kastederek. ama doğumları o da medline'da yapacakmış. eskiden de yapıyormuş zaten hem ortadoğu'da hem medline'da.

Ben
canım öğretmen değilim ama çalışıyorum doktorum 32. haftayı doldurduğunda gel dedi bana 32+5 te gidip alcam
Ben de öğretmenim mudur yardimcima sordum.hic Müdüre hatirlatmayalim en iyisi dedi. Cunku ben 5 aralikta ailemin yanina gitcem dogum icin.ucaga binmek icin iki hafta erken ayrilcam izne.tahmini dogum tarihi 11 ocak .gitmeden de 10 gun rapor kullanip 3 hafta da izin düşünüyorum.

Canim o bebek toplanmasi gibi olan sey zaten kasilma oluyor. Toplanip sertlesiyor sanki, bazen agrili bazen agrisiz ama her iki durumda rahatsiz edici bi his. Eger bu durum 10dkdan kisa sureler icinde tekrarlaniyorsa ya da gunde 10keredenfazla aliyorsa o zaman hemen doktora basvurmak gerekiyor..

ama bana çok oluyor bu her seferinde kasılma mı oluyor yani

Adi neymis benim icin bi sorar misin bende bi gidip bakayim canim

benim gibi huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı ?
hamilelikte iyice arttı ağlamak istiyorum( ayaklarım ve bacaklarımı zaptedemiyorum özellikle uyku zamanı.

Kizlar mersinden kimler vardi hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?

Teşekkür ederim canım. Gerçekten sıcak oluyo hastane odaları , 2 gün önce arkadaşım doğum yapmıştı orda farkettim, bebişimin hastane çıkışı havlu gibiydi . Bi de penye takım almaya karar verdim, pişer çocuk sıcakta. Bu arada aldığım gecelik modeli bu

Eklentiler

• image.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…