- 26 Ekim 2014
- 85
- 143
- 28
- 36
Zaten olup olmayacagi mechulmus..inanbkagizman kurtulus olur bize..kqfamiz rahat olur blkide gelen giden olmazsa..kv le.ciddi sorunlaimiz var esimin ve benm huzurumuzu cok kaciriyor biktik artik kacis yolu ariyoruz
kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bu konuda bana yrdımcı oabilecek var mı ben öğretmenim ve 32 haftada alacağımız çalışabilir raporunu 32+1 de mi yoksa 31+1 demi alıyoruz malum 31+1 de 32. haftaya girmiş oluyoruz ya kafam karıştı. var mı başka öğretmen arkadaş yardımcı olabilecek
Kızlar kv si doktor kontrolüne gelmek isteyen var mı aramızda? Benimki hamileliğin başından beri söylüyor ve yarın benimle gelecek ama niye bu kadar istiyor hiç anlamıyorum.
canım öğretmen değilim ama çalışıyorum doktorum 32. haftayı doldurduğunda gel dedi bana 32+5 te gidip alcam
Kızlar benim 3 gündür sancım var kasılmalarım çoğaldı korkak oldum iyice ilk gebeliğimde daha sakindim ben çok rahattım, şimdi paniğim hep aklıma kötü şeyler geliyor erken doğum olacak diye korkuyorum sürekli, sanırım bir kayıp olması bunda da ciddi risk atlatmam sarstı benievimin işini zor yapıyorum bu da beni çok üzüyor hemen kasılmam oluyor sancım oluyor
ayyyy suyum nıye azalmaya basladı acaba korkulack sevıyede olsa doktor soylerdı zaten calısma derdi digil mi uc hafta sonra gel deid nette arastırınca ınsan korkuyor ben bide test falan yaptırmadım tarama marama ayyykorktum simdi ınternettede 32 haftadan sonra biraz azalır yazıyor 38e kadar
Hanımlar park yatak kullanacaklar içine nasıl bir yatak aldınız? Sert olanı tavsiye ediliyor diye biliyorum. Bazıları Viskoyu yumuşak diye tavsiye etmiyor. Sünger terletir diyen var. İnternette içi dışı pamuk yazanlar var ama gittiğim dükkanlarda hiç görmedim, satıcılar içi viskodur, kılıfı pamuktur aldanmayın diyor. Kafam çok karıştı bu konuda.
Canım hiç üzülme benim dr un taktiğini söylüyüm çok iyi dr kendisi, gır gırı biliyorsundur alıyorsun eline yerleri gırgırlıyorsun dönüyormuş bebek
Mrssuperfinden haber yok dimi?
Cok sukur iyiyuz,bugun cok tUhaf kasik agrilari oldu,bide sag kaburgamda bir baski var,agriyor gibi,ayaginimi dayadi anlamiyorum,bide bu kasik agrisi normalmi gebelikte bilemedimO kadar halsizim ki yazmaya bile üseniyorumgecmisi okuyamadim herkes iyidir inşallah..
Benimde sol kaburgam batıyor ağrıyor yatsamda otursamda ayniCok sukur iyiyuz,bugun cok tUhaf kasik agrilari oldu,bide sag kaburgamda bir baski var,agriyor gibi,ayaginimi dayadi anlamiyorum,bide bu kasik agrisi normalmi gebelikte bilemedim
Beni bugun medlinedan aradilar Nezih bey artik orda calısacakmıs, senin doktorun da gecmis mi orayaçoğunluk kasılmalardan bahsetmiş. bugün ben de garip bir şeyler hissetmeye başladım ama kasılma mı bebek mi anlayamıyorum ki.. bebek de aniden toplanıp acıtıyor çünkü, ayırt edemiyorum. kasılmanın ne oldugunu da bilmiyorumher şey yolundadır inşallah.
benim doktorum için de öyle demişti birkaç tanıdık ama doktor en son gittiğimizde (iki hafta önce) şimdilik sadece buradayım dedi doğuş tıp'ı kastederek. ama doğumları o da medline'da yapacakmış. eskiden de yapıyormuş zaten hem ortadoğu'da hem medline'da.Beni bugun medlinedan aradilar Nezih bey artik orda calısacakmıs, senin doktorun da gecmis mi oraya
Ben de öğretmenim mudur yardimcima sordum.hic Müdüre hatirlatmayalim en iyisi dedi. Cunku ben 5 aralikta ailemin yanina gitcem dogum icin.ucaga binmek icin iki hafta erken ayrilcam izne.tahmini dogum tarihi 11 ocak .gitmeden de 10 gun rapor kullanip 3 hafta da izin düşünüyorum.canım öğretmen değilim ama çalışıyorum doktorum 32. haftayı doldurduğunda gel dedi bana 32+5 te gidip alcam
çoğunluk kasılmalardan bahsetmiş. bugün ben de garip bir şeyler hissetmeye başladım ama kasılma mı bebek mi anlayamıyorum ki.. bebek de aniden toplanıp acıtıyor çünkü, ayırt edemiyorum. kasılmanın ne oldugunu da bilmiyorumher şey yolundadır inşallah.
ama bana çok oluyor buCanim o bebek toplanmasi gibi olan sey zaten kasilma oluyor. Toplanip sertlesiyor sanki, bazen agrili bazen agrisiz ama her iki durumda rahatsiz edici bi his. Eger bu durum 10dkdan kisa sureler icinde tekrarlaniyorsa ya da gunde 10keredenfazla aliyorsa o zaman hemen doktora basvurmak gerekiyor..
Adi neymis benim icin bi sorar misin bende bi gidip bakayim canimBen de geceleri çok sık uyanıyorum. Hiç rahat uyumuyorum. Ellerim de yumruk olmuyor, bir şey tutamıyorum sabahları, sonra açılıyor. Doktorum ılık suya sok ellerini iyi gelir dedi, dene istersen. Benim bebişlerin birinin kafası aşağıda, diğerinin yukarıda. Artık dönmez dedi doktor. Normal doğum yapmayı çok istesem de çok büyük ihtimalle sezaryen olacak. Tarihi de ufak gidenin gelişimine göre belirleyeceğiz. Umarım bebişler çok erken gelmeye karar vermez de en azından 38. haftayı görürüz.
Selam canım. Biz henüz bakmadık, odayı doğumdan sonra yapacağımız için acele etmiyorum ama sanayinin içinde bir imalatçı varmış İlke Bebe'nin odalarını da yapıyorlarmış. Fiyatları çok uygun bir yer dedi arkadaşım. Bizim bebişler ikiz olduğundan biraz büyük bir gardırop istiyorum. Büyük ihtimalle orada yaptıracağız.
Teşekkür ederim ikinize de verdiğiniz fikirden dolayı.
Benimde sağ kaburgam batiyor çok rahatsız ediyorBenimde sol kaburgam batıyor ağrıyor yatsamda otursamda ayni
Tabi sorarım. Pazartesiden önce öğrenemem ama haberin olsun.Adi neymis benim icin bi sorar misin bende bi gidip bakayim canim
bu kasılma olayını bende çözemedim bi türlü ara sıra benide rahatsız eden dolgunluk veren patlayacakmış gibi hissettiren hafiften nefes sıkıntısı yaşattıran bu olay kasılma oluyo sanırımama bana çok oluyor buher seferinde kasılma mı oluyor yani
Teşekkür ederim canım. Gerçekten sıcak oluyo hastane odaları , 2 gün önce arkadaşım doğum yapmıştı orda farkettim, bebişimin hastane çıkışı havlu gibiydi . Bi de penye takım almaya karar verdim, pişer çocuk sıcakta. Bu arada aldığım gecelik modeli bucanım ben yonca bambam almayı düşünüyorum
canım hastanede ebeler nasıl emzireceğini göstereceği için evde kimsenin göstermesine gerek kalmayacak, ebnde öyle herkeisn yanında emzirmedim şimdiden düşünüp stres yapma yeri geliyor emziriyosun o an ki duygu bambaşka:)
canım sana taktik geceliğini beline kadar sıyır üstüne örtüyü ört ben öyle yaptım leke falan olmadı zaten altında bez oluyor hastane sıcak oluyor güzel bir şey al
yooo gayet iyi
canım ayva çekirdeğini suya koyup jel yapsın ablan onu sürsün, soğanı çiğ olarak süreceksin ilk emzirmeden önce bir kere sürsen yetiyor ve evet işe yarıyor kanıtlandı
canım ablamın sezaryan olduğu halde sütü hemen geldi senin gelmemiş olabilir ki benimde gelmedi ama ablam kullandı, kullan at bencede gereksiz ama yedek pijama şart terliyorsun çünkü ben çok terledim en azından:) ben abartanlardanım ilkte aldıklarımı hep kullandım
aynen canım
canım tahin ye
3 gündür bende öyleyim
maşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?