2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar bakada işim vardı halledeyim dedim 15 dk yürüme mesafesinde

giderken göbeğimin sağ tarafına ağrı girdi kasığımın oralara yürüyemedim zorla adım adım yürüdüm bankayazor attım kendimi dünde eşimle gezerken olmuştu
aslında düne kadar gezerdim saatlerce birşey olmazdı kendimi çok kötü hissettim

Civilden aldim bebek cantami eftalim
55 TL ye aldim

Kızlar merhaba, kontrolümüz vardı bugün 32+0 dayız. 2956 gr 42 cm olmuş oğluşum bende geçen aydan beri sadece 900 gr artmışım. Geçen kontrolde aşağıda olan kafası şimdi sol yanımda duruyor, doktorum stres yapma doğum anında bile dönebilir dedi.

Amin inşallah. Bu aralar üst üste böyle haberler duyunca telaşlandık hepimiz. Sağlıklı, vakitli doğumlar nasip olsun hepimize. Çok geçmiş olsun.

Oyy maşaallah ileriden mi gidiyor kuzun? Bizim de haftaya 32 dolacak inşallah, ama benim kuzum bu kadar büyümemiştir herhalde Sen hiçbir şey almamışsın ne güzel. Ben son ay 2 kilo almışımdır rahat

kızlar benim çatı kemiklerim çok ağrıyor.yürüyemiyorum bile sizce endişelenecek bişey yoktur demi.yoksa ciddiye mi almalıyım 29+4 üm.normalmi sizce 3 gündür çok acıyo yurütmüyor beni
catın acılıyo canım ondan.vucut normal doguma hazırlanıyor.benım 32 bıttı hıc agrmıyo mesela zaten catımda darmıs doguramam galıba normal.bakalım zaten kızımda ters

Maşallah bebeğin 3 kg olmuş bile doğuma kadar baya tombik olur

hay masallah:)normal dogum yapamassın gbı gozukuyo

Bebeğin gelişimi 3 gün önden gidiyormuş canım, çok yürüdüm bu ay, geçen ay çok aldın demişti. toplamda 10 kilo almış oldum şimdi. bakalım doğuma kadar nekadar olcaz :)aman sağlıklı sıhhatli olsunda bebişlerimiz veririz kiloları doğurunca ya. buarada doktor 15 gün sonra nst bağlıcaz dedi. nst nasıl bişey, ultrason gibi mi daha mı farklı can yakıyomu

Dun hastanede toplam 4 kez nstye baglandim canim gobegine kalin lastikle doppler sanirim ondan baglayip 15 dk falan kalp atisini dinliyorlar bebegin aci falan yok.

* 7 Tane Kısa Kollu Çıtçıtlı Bady - (0-3 Ay)
* 4 Tane Uzun Kollu Çıtçıtlı Bady – (0-3 Ay)
* 3 Tane Uzun Kollu Çıtçıtlı Bady – (3-6 Ay)
* 9 Tane Patikli Pijama Altı – (0-3 Ay)
* 2 Tane Patikli Pijama Altı – (3-6 Ay)
* 4 Tane Sweat Shirt – (3-6 Ay)
* 2 Tane Pijama Takımı - ( 3-6 Ay)
* 3 Tane Patikli Tulum - (0-3 Ay)
* 4 Tane Patikli Tulum - (3-6 Ay)
* 2 Tane Hastane Çıkışı - (Yenidoğan 5’li)
* 2 Tane Yelek - (0-3 Ay)
* 2 Tane Önlük
* 13 Tane Çorap
* 12 Tane Mendil
* 6 Tane Eldiven
* 4 Tane Penye Battaniye
* 1 Tane Havlu
* 2 Tane Alt Açma Bezi

Ocak Anneleri Birde Size Danışıyım İstedim. Kısmetse Şubat Annesi Olucam Eksikleri Tamamlamaya Çalışıyorum.
Ben Kızıma Bu Listedekileri Aldım Ama Almam Gereken Başka Neler Olur. Herkes İç Atletlerini Fazla Al Diyo 0-3 Ay Çok Şey Alma Hemen Büyüyolar Diyo. Bide Siz Bakın Söyleyinde Ona Göre Eksikleri Halledeyim. Bu Arada 2 Tane Pazen Battaniye Daha Alıcam.

nohut kuru fasulye mercimek onlar bize gaz yapar dolayısı ile de sütde de gaz yapar,,,,

penye şapka almamışsın ssanırsam, benim iki tane var takımların ama ben üç tane daha alıp 5 tamamlayacağım,, başına penye ince şapka takıcağım sürekli,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…