- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Civilden aldim bebek cantami eftalimçok sağolun kızlar
güle güle kullanın canım
sağol canım
canım ben 8,5 aldım ilkte toplamda 16 kilo almıştım ama sen zayıf hamile kalmışsın ondan çok almışsın
maşaallah bebeğine canım
aynen canım katılıyorum bende ayıramam oğlum 21 aylıktı ayırdığımda hiç zorlanmadım hemen alıştı odasına, hala gece 4-5 kere bakarım ben oğluma içim rahat etmiyor
Gözü aydın olsun inşaallah çabucak büyür Kerem bebek annesininde bol bol sütü gelir
sağol canım
bu aralar düşünüyorum bende sırt ağrım çok benimde
Canım inşaallah bebeğin 40 haftasını doldurur erkenden gelmez
çok şükür dinlen tabi canım
canım çantanı ne kadara nerden aldın benim beğendiğim model ama ben vizon ya da siyah istiyorum
gerekli canım ne kadar göz o kadar iyi bebeklerin ıvırı zvırı çok oluyor
geçmiş olsun canım
canım benimde kv gil yardım eder annem etmez sağolsun herkesin derdi farklı:) ama dediğin gibi kendi işimizi kendimizin yapabilmesi en güzeli
canım normal
çok güzel canım
olur canım niye olmasın önemli olan ıslak pamuk olması
maşaallah kızına
canım göbek deliği etrafında oluyor çekilme gibi, günde 10 defa normal artık not et oldukça
canım çok şükür çok merak ettim, vaktinde gelsin kuzun 40 haftasını doldursun inşaallah
geçmiş olsun inşaallah çıkmaz canım
aynen canım böbrekten hep şüphelendim korktum zaten şükür iyi
amin canım
canım kimyon çayı hamilelikte tavsiye edilmiyor ama rezene içilebiliyor, masaj falan kar etmedi canım öyle kötüydüm ki yerlere attım kendimi ağladım oğlum bile anne neyin var diye karnıma masaj yaptı
sağol canım sana da geçmiş olsun, gerçekten çok fenaymış hamileyken yani, bugün iyiyim hamdolsun, doğum sancısından beterdi, birde öyle olunca erken doğurucam diye çok üzüldüm, o mide ağrısı sırt ağrısını tahmin ediyorum bıçaklar saplanıyor sanki
sağol canım
Bende civilden aldım çantamı cnm 75 tl ye kullanışlı bir şey ön tarafında folyo lu koruma bölümü var çok gözlü :)Civilden aldim bebek cantami eftalim
55 TL ye aldim
Benim folyolu bolum ayri kalemlik gibiBende civilden aldım çantamı cnm 75 tl ye kullanışlı bir şey ön tarafında folyo lu koruma bölümü var çok gözlü :)
Amin inşallah. Bu aralar üst üste böyle haberler duyunca telaşlandık hepimiz. Sağlıklı, vakitli doğumlar nasip olsun hepimize. Çok geçmiş olsun.Dün kanama oldu diye 1 gece hastanede kalmıştım, bu sabah çıkardı doktor çok şükür, haftada 1 kontrole gidicem artık, Allah hepimize zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin, yormayın kendinizi kızlar...
Oyy maşaallah ileriden mi gidiyor kuzun?Kızlar merhaba, kontrolümüz vardı bugün 32+0 dayız. 2956 gr 42 cm olmuş oğluşum bende geçen aydan beri sadece 900 gr artmışım. Geçen kontrolde aşağıda olan kafası şimdi sol yanımda duruyor, doktorum stres yapma doğum anında bile dönebilir dedi.
catın acılıyo canım ondan.vucut normal doguma hazırlanıyor.benım 32 bıttı hıc agrmıyo mesela zaten catımda darmıs doguramam galıba normal.bakalım zaten kızımda terskızlar benim çatı kemiklerim çok ağrıyor.yürüyemiyorum bile sizce endişelenecek bişey yoktur demi.yoksa ciddiye mi almalıyım 29+4 üm.normalmi sizce 3 gündür çok acıyo yurütmüyor beni
Maşallah bebeğin 3 kg olmuş bile doğuma kadar baya tombik olurKızlar merhaba, kontrolümüz vardı bugün 32+0 dayız. 2956 gr 42 cm olmuş oğluşum bende geçen aydan beri sadece 900 gr artmışım. Geçen kontrolde aşağıda olan kafası şimdi sol yanımda duruyor, doktorum stres yapma doğum anında bile dönebilir dedi.
hay masallah:)normal dogum yapamassın gbı gozukuyoKızlar merhaba, kontrolümüz vardı bugün 32+0 dayız. 2956 gr 42 cm olmuş oğluşum bende geçen aydan beri sadece 900 gr artmışım. Geçen kontrolde aşağıda olan kafası şimdi sol yanımda duruyor, doktorum stres yapma doğum anında bile dönebilir dedi.
Bebeğin gelişimi 3 gün önden gidiyormuş canım, çok yürüdüm bu ay, geçen ay çok aldın demişti. toplamda 10 kilo almış oldum şimdi. bakalım doğuma kadar nekadar olcaz :)aman sağlıklı sıhhatli olsunda bebişlerimiz veririz kiloları doğurunca ya. buarada doktor 15 gün sonra nst bağlıcaz dedi. nst nasıl bişey, ultrason gibi mi daha mı farklıAmin inşallah. Bu aralar üst üste böyle haberler duyunca telaşlandık hepimiz. Sağlıklı, vakitli doğumlar nasip olsun hepimize. Çok geçmiş olsun.
Oyy maşaallah ileriden mi gidiyor kuzun?Bizim de haftaya 32 dolacak inşallah, ama benim kuzum bu kadar büyümemiştir herhalde Sen hiçbir şey almamışsın ne güzel. Ben son ay 2 kilo almışımdır rahat
hay masallah:)normal dogum yapamassın gbı gozukuyo
pardon kızlar ya 1956 yazıcaktım, 2956 yazmışım :) 2 kilo oldu 3 değil :) aman allah korusun, nasıl çıkar ordan şimdiden üç olsa :)Maşallah bebeğin 3 kg olmuş bile doğuma kadar baya tombik olur
Gecmis olsun canim dikkat et kendine...aynen canım 2 litre içiyordum ama son dönemlerde 1,5 anca içiyordum, sağol
Dun hastanede toplam 4 kez nstye baglandim canim gobegine kalin lastikle doppler sanirim ondan baglayip 15 dk falan kalp atisini dinliyorlar bebegin aci falan yok.Bebeğin gelişimi 3 gün önden gidiyormuş canım, çok yürüdüm bu ay, geçen ay çok aldın demişti. toplamda 10 kilo almış oldum şimdi. bakalım doğuma kadar nekadar olcaz :)aman sağlıklı sıhhatli olsunda bebişlerimiz veririz kiloları doğurunca ya. buarada doktor 15 gün sonra nst bağlıcaz dedi. nst nasıl bişey, ultrason gibi mi daha mı farklıcan yakıyomu
Çok gecmiş olsun sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebişin canımDün kanama oldu diye 1 gece hastanede kalmıştım, bu sabah çıkardı doktor çok şükür, haftada 1 kontrole gidicem artık, Allah hepimize zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin, yormayın kendinizi kızlar...
nohut kuru fasulye mercimek onlar bize gaz yapar dolayısı ile de sütde de gaz yapar,,,,Birde buzluğa atılacakları soranlar vardı, misafir için değilde kendimize hemen pratik yemek yapmak için ben bakliyat haşlayıp atıyorum, soğan doğra koy tencereye yemek hazır:)
nohut, fasulye,yeşil mercimek, buğday, barbunya, birer kilo haşlayıp atıcam inşaallah tavsiye ederim
* 7 Tane Kısa Kollu Çıtçıtlı Bady - (0-3 Ay)
* 4 Tane Uzun Kollu Çıtçıtlı Bady – (0-3 Ay)
* 3 Tane Uzun Kollu Çıtçıtlı Bady – (3-6 Ay)
* 9 Tane Patikli Pijama Altı – (0-3 Ay)
* 2 Tane Patikli Pijama Altı – (3-6 Ay)
* 4 Tane Sweat Shirt – (3-6 Ay)
* 2 Tane Pijama Takımı - ( 3-6 Ay)
* 3 Tane Patikli Tulum - (0-3 Ay)
* 4 Tane Patikli Tulum - (3-6 Ay)
* 2 Tane Hastane Çıkışı - (Yenidoğan 5’li)
* 2 Tane Yelek - (0-3 Ay)
* 2 Tane Önlük
* 13 Tane Çorap
* 12 Tane Mendil
* 6 Tane Eldiven
* 4 Tane Penye Battaniye
* 1 Tane Havlu
* 2 Tane Alt Açma Bezi
Ocak Anneleri Birde Size Danışıyım İstedim. Kısmetse Şubat Annesi Olucam Eksikleri Tamamlamaya Çalışıyorum.
Ben Kızıma Bu Listedekileri Aldım Ama Almam Gereken Başka Neler Olur. Herkes İç Atletlerini Fazla Al Diyo 0-3 Ay Çok Şey Alma Hemen Büyüyolar Diyo. Bide Siz Bakın Söyleyinde Ona Göre Eksikleri Halledeyim. Bu Arada 2 Tane Pazen Battaniye Daha Alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?