2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım kimyon çayı hamilelikte tavsiye edilmiyor ama rezene içilebiliyor, masaj falan kar etmedi canım öyle kötüydüm ki yerlere attım kendimi ağladım oğlum bile anne neyin var diye karnıma masaj yaptı
Ben çay olarak değil de bir çay kaşığı kimyonu suyla yutuyorum canım zorda kalınca bi zararını görmedim, gaz sancısının berbatlığını bende bilirim hatta apandist oldum diye doktora gitmiştim bende geçen aylarda. Dün de hatta kalbime vurdu Allah yardımcımız olsun

kızlar 8 gün önce ultrasonda bebegim 1kilo 700gr dı
bugün gene ultrasonda 1kilo 700gr cıktı
doktor zayıf kalmış birazcık dedi
8 gün boyunca hiç kilo almaması canımı sıktı
böyle bi durum yaşayan varmı aranızda

Canim kasilma da butun karnin sertlesiyor bolgesel olmuyor

@Mrssuperfine cok gecmis olsun canim korkuttun baya bundan sonra bol bol dinleneceksin dr ne derse o allahim saglikla kavustursun yavruna

kizlar bizimde kontrolümuz vardi.dogum iznim basladi bugün.bebislerim gayet iyiymis cok sükur.ciger gelistirici ivnemizide olduk ne olur ne olmaz diye.doktorum iyi gaza getirdi 40.haftada dogan ikizlerim var stres yapma tasirsin insallah diye.cok moral buldum .40 olmasada 37_ 38.haftalara tasiyabilirim insallah saglikli sekilde

iyi akşamlar kızlar bugun sancilandigim için doktora gttim tahlil filan yapıldı çok fazla miktarda idrar yollarında enfeksiyon çikti sancim bundan kaynaklaniyormuş doktor iyikide gelmişsin dedi antibiyotik yazdı bol bol su iç dedi vee bebegimizide gorduk bası dogum pozisyonunu almiş dedi yani donmuş kuzum . Zaten çok hareketlendgndn bn bilmiştim donmeye çaliştigini :) maşallah kuzuma 1 kilo 900 gram olmuş sat a gore 31+5 im ama 32+3 çikti ultrasonda gununden once gdyrmş . Dogum 9 ocak gbi olur dedi doktorum . Bizden haberler boyle bugun guzel hamişler

Kızlar hasta bezini hangi çeşit aldınız? Migros sanal marketten ön araştırma yaptım da almam gereken tarz bu mu? Belbantlı yetişkin hasta bezi? Pakette resim de yok tam anlamadım bu mu diye?

Cok guzel bisey okudum bugun yenidogan bebegin topuk iziyle annenin parmak izi ayni olurmus. Rabbimin mucizesi iste gunler yaklasio 7,5 aylik oldum ay hesabina gore 1,5 ay hafta hesabina gore 2,5 ay var hangisini baz alicam ben? Haftayi dimi offff
Doğuma iki ay on gün kaldı diyebiliriz :)

pazen çok sert olur ya normal penye battaniye alsan daha kullanışlı olur . Bahsettgn pjama takımı zıbın takımımı yani sapkalı eldivenli olanlardanmi ? Hastane çikişi bşr tane yeterli yeni dogan bedeninde oluyorlar ve fazla giyemiyorlar en fazla onbes gun bn hiç giydiremedim kuçuk gelmişti dogdugunda ve 0 3 ay olan yedekteki zıbını gydrmşlerdi. Tulumu ben kullanamadım surekli altını kirkettgi için zor oluyordu ve uşutme ihtimali oldugu için ok tercih etmedim bşrde tulumu 0 3 ay alınca ztn hç gyemedi hmn kuçuldu . Tulumun yerine bn bu sefer zıbın takımını çok aldım tulumda aldım ama 0-6 ay arası hmn kuçulmeden gydrebiliym die aslında hç almcktm ama heves ettim dayanamadım bi kaç tabe aldım. Ben birde normal peluş battaniye yada kadife battaniyeyi eksik buldum mutlaka alinması gereknlerden bnce bnlar.

30 haftada gittim herşey yolundaydı bir tansıuon yüksekti 1 hafta ölç yüksek çıkarsa haftaya gel dedi yoksa 1 ay sonra dedi yaa 34 gidince yine 1 ay sonra derse saşırmıcam

pardon kızlar ya 1956 yazıcaktım, 2956 yazmışım :) 2 kilo oldu 3 değil :) aman allah korusun, nasıl çıkar ordan şimdiden üç olsa :)

maşallah canm bebişine :) benimki de dönmedi

Kizlar doktordan geleli cok oldu bebegim iyimis hamdolsun biraz tombismis ama ole dedi 2.520 gr dedi bebegin almis kiloyu yeme artik dedi

maşallah size de canm :)
aynı şeyi banada söylemişti dr ama tutamıyorum kendimi

gecen gittiğinde düzgün ölçülmemiştir büyük ihtimal canm sıkma canını sakın birşey yoktur rabbimin izniyle

maşallah canım çoook sevindim valla rabbim senin iki kat yardımcın olsun :) inş sağlıcakla alırız bebişleri kucağımıza

gözün aydın canm bebişin dönmüş ne güzel darısı başımıza

sagol cnm inş doner sizinkide bnde çok endişelnyrdm donermiki diye donuyormş donmuş sizinkilerde doner daha merak etme.

bnce norml çok zayıf degil .son aylarda ayda bir kilo aliyorlar bu hesaba gore daha iki ay var muhtemeln 3 700 dogar sıkma canini vitaminini kullan .

evet bundan cnm sayısıda yeterli bnce snra zaten ped kullaniyorsun bulsam bnde alcm içinde az olanindan. Birde orta boy olması iyi buyuk boyları bna çok buyuk gelmişti tabi kişinn kilosuna gore degişiyr

30 haftada gittim herşey yolundaydı bir tansıuon yüksekti 1 hafta ölç yüksek çıkarsa haftaya gel dedi yoksa 1 ay sonra dedi yaa 34 gidince yine 1 ay sonra derse saşırmıcam
aynen canım ya sinir oldum bende cuma gitmiştim 10 aralıkta gel dedi şaşırdım bişeyde diyemedim 10 aralıkta gidince sancın başlayınca gel demezse iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…