2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aynen canım ya sinir oldum bende cuma gitmiştim 10 aralıkta gel dedi şaşırdım bişeyde diyemedim 10 aralıkta gidince sancın başlayınca gel demezse iyi
aynen bnada oyle dedi doktor bir ay snra gel dedi bnde içimden dogurmaya gelirim bir ay snra dedim . Bnde onbes gun snra filan çagırır diye bekliyodum

benım doktorum 15 gune bır cagrırıo benımkıde fazla mı pımpırıklı ne...
normal olani son aykarda onbeş gunde ve yaklaltıkça bir haftada çagırmasiymiş . Sonuçta bir buçuk ayımız kaldı bizinim hissetmedgimz nst de çikan sancilarimz olabilir yada açilma bebegin suyunda azalma olabilşr son aylarda bir ayda çagirması normal degil bnce ..

Ben de ctesi gittiğimde yine bir ay sonra mı geleyim dedim hayır on beş günde bir geleceksin artık dedi.

ama doktor 36 da nst ıstıyormus 15 gune cagırıo ama nst yı 36 daa baslatacak gec degıll mı

ama doktor 36 da nst ıstıyormus 15 gune cagırıo ama nst yı 36 daa baslatacak gec degıll mı
valla kimi doktor 30. haftadan snra nst ye aliyor kimi erkn daha diye almiyor. Bugun sancim oldugu için doktora sordm nst ye alackmisiniz diye daha erken nst için dedi bir ay snraya randevu verdi heralde dogururken alcak nst ye

Ben de ctesi gittiğimde yine bir ay sonra mı geleyim dedim hayır on beş günde bir geleceksin artık dedi.
genelde dogum yaklastıkça on bes gunde snrada bir haftada çagırıyorlar ama bi yandanda duşunuyorum ultrasona sık sık grmk bbk için çok iyi bşy degilmiş yurt dişinda filan çok sık çagırmıyrlarmş doktorlar bizm ulkemzde ultrasona grmk çok yaygın ..

aynen canım ya sinir oldum bende cuma gitmiştim 10 aralıkta gel dedi şaşırdım bişeyde diyemedim 10 aralıkta gidince sancın başlayınca gel demezse iyi

aynen bnada oyle dedi doktor bir ay snra gel dedi bnde içimden dogurmaya gelirim bir ay snra dedim . Bnde onbes gun snra filan çagırır diye bekliyodum

kızlar bendegeçen hafta cumartesi gitmiştim dr a 1 hafta oldu sayılır gideli işte
nst nin lafı bile olmadı ve dr 1 sonra gel dedi bana da
hiç nst ye bağlanmadım dAHA yani
ama ben 3 hafta olunca gideceğim ne olacağı belli değil sancı nedir nasıl birşeydir bilmiyorum ağrılar çekiyorum bakalım bu 2 haftada neler olucak

valla kimi doktor 30. haftadan snra nst ye aliyor kimi erkn daha diye almiyor. Bugun sancim oldugu için doktora sordm nst ye alackmisiniz diye daha erken nst için dedi bir ay snraya randevu verdi heralde dogururken alcak nst ye
zaten 36 dan sonra dogumun olması normalll

bana doktor bir ay snra gel dedi ama bi şikayetin agrın sızın olursa gel dedi bnce bir ayı beklmeden kısa zmnda gt agrın oluyorsa. Bnm kontrolume on beş gun vardı ama bugun sancilandım gunumden once gttm bol bol mikrop çiktı idrar yollarmda doktr iyiki gelmişin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…