Gebelikte bobrekleri idrar yollarını hafife almayın kızlar normalden çok daha agresif seyirli oluyorKızlar sonunda girebildim sabah kv ve görümcem erkenden gelip evi temizleyince bende yemeğimi yapıyım dedim, yeni oturabildim yazıp yatıcam akşama kadar:)
5 kasımda kontrole gitmeden önce böbreğimde ağrı vardı dr kum döküyor olabilirsin demişti idrar istemişti ama hem oğlum yanımızdaydı hem de hastanede wc ye girmek istemediğim için evden gönderirim dedim ama aradan 10 gün geçti ben bir türlü veremedim, bu sürede ara ara ağrım oldu
bu cumadan itibaren sanırım daha öncede olabilir, gece böbrekten kasığa vuran ağrım devam etti uykularımı kaçırdı doğum sancısı gibiydi aynı, sancıdan değil doğum olmasından korkuyordum, cumartesi ve pazar günü mide bulantısı göbek deliği etrafında ağrım başladı gaz sancısıydı ama ne sancı, cumartesi gecesi sabaha kadar kıvrandım eşim acile gidelim dedi yok dedim, sabah artık ağladım ağrıdan ki doğum sancısında suni sancıda gıkım çıkmamıştı benim ama bu nefesimi kesiyordu mideme sırtıma vurdu, kesin gaz dedim, acile gittik, dr şükür çok iyi çıktı kendi eliyle nst ye bağladı, her şeyi ayrıntılı sordu ilk doğumumu tansiyonumu, ultrasonda güzelce baktı oğlum iyiydi şükür, nst de iki kere sancı çıktı ama 40 taydı dr kasılma yok dedi onu önemsemedi, idrar kan istedi, erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici yapalım dedi istemedim, tahlil sonucunu beklemedim eşim gösterdi, susuz kalmışım o yüzden ağrımış böbreğim neyse ki oğlumun suyu iyiydi,gaz içinde gaviscon demiş evde içmiştim zaten ama bağırsak gazına bir ilaç dememiş beni kıvrandıran oydu, bende rezene içtim iki fincan, hamdolsun bu gece uyuyabildim çünkü sancım olmadı
kızlar çok fenaydı doğum sancısını bilenler anlar göbek deliğim etrafına giriyordu ter döküyordum kendimi yerlere atıp ağlıyordum, hamdolsun geçti Rabbim vermesin bir daha
uzun oldu ama:)
Geçmişe bakayım şimdi özledim inşaallah herkes iyidir
Kızlar sonunda girebildim sabah kv ve görümcem erkenden gelip evi temizleyince bende yemeğimi yapıyım dedim, yeni oturabildim yazıp yatıcam akşama kadar:)
5 kasımda kontrole gitmeden önce böbreğimde ağrı vardı dr kum döküyor olabilirsin demişti idrar istemişti ama hem oğlum yanımızdaydı hem de hastanede wc ye girmek istemediğim için evden gönderirim dedim ama aradan 10 gün geçti ben bir türlü veremedim, bu sürede ara ara ağrım oldu
bu cumadan itibaren sanırım daha öncede olabilir, gece böbrekten kasığa vuran ağrım devam etti uykularımı kaçırdı doğum sancısı gibiydi aynı, sancıdan değil doğum olmasından korkuyordum, cumartesi ve pazar günü mide bulantısı göbek deliği etrafında ağrım başladı gaz sancısıydı ama ne sancı, cumartesi gecesi sabaha kadar kıvrandım eşim acile gidelim dedi yok dedim, sabah artık ağladım ağrıdan ki doğum sancısında suni sancıda gıkım çıkmamıştı benim ama bu nefesimi kesiyordu mideme sırtıma vurdu, kesin gaz dedim, acile gittik, dr şükür çok iyi çıktı kendi eliyle nst ye bağladı, her şeyi ayrıntılı sordu ilk doğumumu tansiyonumu, ultrasonda güzelce baktı oğlum iyiydi şükür, nst de iki kere sancı çıktı ama 40 taydı dr kasılma yok dedi onu önemsemedi, idrar kan istedi, erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici yapalım dedi istemedim, tahlil sonucunu beklemedim eşim gösterdi, susuz kalmışım o yüzden ağrımış böbreğim neyse ki oğlumun suyu iyiydi,gaz içinde gaviscon demiş evde içmiştim zaten ama bağırsak gazına bir ilaç dememiş beni kıvrandıran oydu, bende rezene içtim iki fincan, hamdolsun bu gece uyuyabildim çünkü sancım olmadı
kızlar çok fenaydı doğum sancısını bilenler anlar göbek deliğim etrafına giriyordu ter döküyordum kendimi yerlere atıp ağlıyordum, hamdolsun geçti Rabbim vermesin bir daha
Geçmiş olsun canım, benim de gaz sancım çok sık oluyor. Kimyon içip, o bölgeye masaj yapmak iyi geliyor banaKızlar sonunda girebildim sabah kv ve görümcem erkenden gelip evi temizleyince bende yemeğimi yapıyım dedim, yeni oturabildim yazıp yatıcam akşama kadar:)
merhaba kızlar bugun ev işi yaparkn birden rahimden bi sanci hissettim hmn koltuga uzandım ama bi kaç sefer tekrarladı. Doktoru aradım idrar enfeksiyonumn oldugunu ve ilaç kullanmadıgımı da soyledim oglen sonuna gel dedi bu arada kasılmalarımda var inşllh kotu bşy olmz çk erkn daha korkuyorum .
Kızlar sonunda girebildim sabah kv ve görümcem erkenden gelip evi temizleyince bende yemeğimi yapıyım dedim, yeni oturabildim yazıp yatıcam akşama kadar:)
Cnm cok gecmis olsun kum dokuyo olabilirsin hakikaten ayaklarini sicak tut su ic bebegin sancisi bel ve bobrekte olmuyor biliyorsun ins cabuk gecer
Gecmis olsun canim ihmal etme safra kesene de baktır tez zamanda iyilesirsin umarım...
çok sağolun kızlarAllah acil şifalar versin canım benim.. İnan cok zor bu sancı işi.. Kum döküyo olabilirsin bizcede.. Yada cok üşüttün böbreklerine vuruyo..
Bnde kasılmalardan dolayı olsa gerek acayıp bel agrısı yaşıyorumacayipppp
güle güle kullanın canımEki Görüntüle 1304038 Eki Görüntüle 1304040 Kızla beşigmin korumalıkarını yıladım hassasta... Yerleştirdim... Minigimib beşigdr hazır.. Nevresimin henüz koymadın.... Katlayıp kaldırdım..nasıl .... Malesef odam küçük böle oldu.. Bunada şükür ama...
sağol canımgeçmiş olsun bebek bobrege baskı yaptıgından bobregin sancimiş olabilir yada kum dokuyorsundur sıcak tut kndini ve bol su iç geçer inş.
canım ben 8,5 aldım ilkte toplamda 16 kilo almıştım ama sen zayıf hamile kalmışsın ondan çok almışsınAnnisler bugun dr kontrolumuz cardi. Artik 15 gunde 1 gidiyoruz kontrole. Cok sukur rabbime herseyimiz iyi maasallah. Sanirim formda rekor benim tam 20 kg almisim. Hayatim boyunca 34-36 beden dolasan biriydim. Boyum 170 bu arada :) doktor biraz hizli gidiyorsun ama veirsin hepsini dedi. Zaten cogu dogumda gidecek sonrasinda dikkat edicem fln ama yune de 20 kg yani :) ki daha 10 haftam var. Sizler kac kg aldiniz?
maşaallah bebeğine canımIyi aksamlar kizlar..
bugun bizimde doktor kontrolumuz vardı..
cok sukur hersey yolunda.. oglumuz 1 kilo 550 gram olmus maşallah. 1 ayda ne kadarda büyümüstu.. ama kilomu doktor gorunce cok kizdiekmek pilav hamurisi hic bisey yok artik dedi.. kilo vermeye degil kilonu sabit tutmaya calis dedi.. bi dahaki geldiginde 10 kilo almış olmayasin dedi.. bakalim kac kiloyla kapaticaz hayirlisiyla.. doktordan çıkıp alisveris merkezine gittik. Gratiste unibaby islak mendilleri indirime girmisti 2 paket 5 liraydi 4 paket ondan aldim. Uni baby sampuanida 500 ml 5 liraydi bide ondan aldim. C&A den bi tanede tulum aldim.. bebegim icin alisveris yapmak cook güzeel.. doktora her gittiğimde cinsiyetini soruyorum. Cinsiyetini soylemistik zaten dedi bu sefer. Bebegin yeri daraldigi icin bu haftalardan sonra cinsel organini goremeyiz dedi..oglum bacaklarini kapatmisti. Sizin doktorlar ne diyo bu konuda?
aynen canım katılıyorum bende ayıramam oğlum 21 aylıktı ayırdığımda hiç zorlanmadım hemen alıştı odasına, hala gece 4-5 kere bakarım ben oğluma içim rahat etmiyorAwah cım cok üzülüyorum ama inş dua edelim.. Rabbim kolaylık versin..
Mrssuperfin artık gelirmi haber veririmi bilemedim..
Pınarcım ewet bende cocuklarıma kıyamam..2 yasına kadar kızım bizim odamızda kendi beşiginde yattı.. Bazen beraber yattık...şimdi bile ayırasım yok yanımdan.. Kokusunu ceke ceke uyumal kızımn oyunlarıyla uyanmak daha cazip geliyor bana ....
Aynı şekılde 3 aylık bi bebegi veya 6 aylık bi bebegi bnim olmadıgım odada yatırmam.. Varsın bnmle aynı odada hatta gerekirse aynı yatakta yatsın..hem bebegin ıyku düzeni 3 aylıken oturmaz arkadaslar.. En az bir yasına kadar zor yani.. En ufak bi hastalıkta düzen bozulur.. Bnce bunları önceden konusmamın bi manası yok çünkü bu uyku konusu akısa göre degişiyo.. Bnm arkadas bm 6 aylıkken ayırcam diyodu cocuk 3 yasında ayıramadı hala oturmadı düzen..nasıl kolayına geliyosa öle yapıyo... Artık yıpranıyosunuz bi zama sonra nasıl kolay oluyosa o şekıl oluyo .... Durum bu...
Bnm evim 2 +1 oturma odam yatak ıdam ve küçk bi misafir odam var.. Cocuklar üyüyüp kres yasına gelene kadar o odada yatırcam ki mis odamı su am kızm kullanıyo.. Bazanın altına yayagını katlıyorum.. Yatıca zaman seriyorum uyuyo..ilerdede o oadamı cocuk odası yapmayı planlıyprum nasip olursa şimdilik gerek yok..ben 16 yasında bi odaya sahip oldum hiç biyerimden bişi eksılmedi ... Bnmkilwrinde eksılmez.. He odam olsa keske yapmazmıydım yapardım.. Bnmki sadece nabza göre
serbet vermek ...
Bu haber işinin nasıl yapcaz bnde biliyorum.. Herkes birbirinie güvensede tel nosunu bi kişi secsek ona versek özelden bize ulasamadıklarında yada böle acil bi durum olup ulasılamadıgında o kişi aransa en azından buranında haberi olsa.. Hamilelik midir nedir felaket merak ediyorum ya....
Gözü aydın olsun inşaallah çabucak büyür Kerem bebek annesininde bol bol sütü gelirKizlar Havva arkadasimizin bebisi dunyaya gelmis. Kendileri 1570gr. Kuvoze alinmis hemen. Havva da bebisi de iyi durumdaymis cok sukur. Dualarimizi esirgemeyelim. Kerem pasa bi an once buyusun evlerine gitsinler saglicakla insaallah..
sağol canımÇok geçmiş olsun inş düzelirsin bize de iyiyim Sancım geçti diye güzel haberler verirsin inş Allah şifa versin
bu aralar düşünüyorum bende sırt ağrım çok benimdeKızlar bel destek bantları hakkında ne düşünüyor sunuz ? Kullanan var mı ? Sırt agrilarim çok bayagi da ağırlaştım aksami diyorum fikir verir misiniz ?
Eki Görüntüle 1304586 Eki Görüntüle 1304587
Canım inşaallah bebeğin 40 haftasını doldurur erkenden gelmezKizlar kabus gibi bir gune uyandim, sabah erken tuvalette hafif kanamam oldu hemen hastaneye geldik nobetci doktor plasentada kanama gordu yatis yapildi, kendi doktorum bakti sonra kanama yok dedi ama erken dogum riskim varmis hersey yolundayken neden oldu bilmiyorum, ciger gelistirici igne oldum yatiyorum dua edin nolur bebegim erken gelmesin.
çok şükür dinlen tabi canımSagol canim bu hafta hem stresli hem yorucuydu artik sadece yatcam doktor rapor da verecek izne kadar, kanamam durdu sukur.
canım çantanı ne kadara nerden aldın benim beğendiğim model ama ben vizon ya da siyah istiyorumBen cantami aldim çok şükür
Bebek bakin ürünleri ve bezi eksigim var
Birde bana iç camasiri hasta bezi
Cantamiz bu
Eki Görüntüle 1304641
Besigimizde bu. Doğuma yakin ananemiz getirecek gelirken. Üzerinde cikartma olmayacak düz beyaz olacak
Eki Görüntüle 1304643
gerekli canım ne kadar göz o kadar iyi bebeklerin ıvırı zvırı çok oluyorKizlar bebek cantalarinin icinde biberon koyma gözü bez koyma gözü falan oluyor ya cok kullanisli mi gerek var mi?ben normal bir kol cantasi alsam diyorum oda işimı gormez mi ? Bebek Cantalarına bakiyorum hep kucuk valizi andiriyor ve normal kücuk valizlerin 2 katı fiyat diyorlar nerdeyse.
geçmiş olsun canımslm kızlar nasılsınız oof belimin sol tarafı sırtıma doğru bir ağrıyoki sormayın birde gece hiç uyumuyorum ne olacak böyle gündüz zağten hiç uyuyamam ben birde bademcikler şişti ev temizliği beni bekliyo ooof ooof allahım sen yardım et üst katta görümce var kendi halinde derdin varmı diyen yok
canım benimde kv gil yardım eder annem etmez sağolsun herkesin derdi farklı:) ama dediğin gibi kendi işimizi kendimizin yapabilmesi en güzeliAmann kizlar tinagin varsa basini kasi demişler ben cok Şükür suan icin annemlerle ayni sehirdeyim uc kiz kardesim var allah bin kere rqzi olsun hicbirnin tirnagi tasa değmesin beni hic yqlniz birqkmadilar ilk evlendihim gunden beri temizlik olsun baska seyler olsun maddi manevi her turlu destek oldular inlar olmasa naoardim bilmiyorum ama esimin tarafı sagolsun hepsi cok yakinimda otueurlar ama hic demezler su yemekten yaptim bibtqbak verim ya da cagirim.. kv asla ama aslq bigun bile nasılsın demedi birakin temizkikti hazirliga yardimdi falan. .uic beklemiyorumda hatta hic gormesem daha mutku olurum :) neyse sikmayinn caninizi kizlar tekseniz hile hergün bi parçasını yaoarsiniz bi gunde degil bi haftaa biter ama biter siz uzulmeuin yeter
canım normalKızlar bende hamilelgin basından beri akıntı vardı... Renksız kokusuz.. Dr normal diyodu ki i problemde olmadı hani.. Ama bu hafta farkettim ki çamasırımı baya baya ıslatıcak kadar cogalmıs...akıntısı olupta cogalan varmı bu durumda normal galiba he nedersiniz???
çok güzel canımkızlar mevlutte dagıtılacak kuranı kerim ve tesbihimiz sizce nasıl?
olur canım niye olmasın önemli olan ıslak pamuk olmasıEşim evde bulunsun dedi bunu aldık su ve pamuktan oluşuyormuş unibaby kadar doğal mı ki...
maşaallah kızınaEki Görüntüle 1305195 Deneyim desim de... Bendede azami 10 mb yazoyo..altındada dosyasec yazıyo öle yazıyom ....
Bu arada bu benım kızım.. Yengesinin bulasıları yıkamaya calısıyo( oyun oynuyo)
canım göbek deliği etrafında oluyor çekilme gibi, günde 10 defa normal artık not et oldukçaŞu sancısız toplanma hissi gibi olan kasılmayı bir ayırt edebilsem keşke.
O mudur değil midir ayırt edemiyorum ben.
Ki 2 gündür çok sık olmaya başladı hayır olsun.
Belki bebişin hareketidir diyorum .
Böyle göbek deliğinin oralardan çok kuvvetlice kafasını ittiriyormuş gibi bir his oluyor.
Bir kaç saniye duruyor sonra geçiyor.
Ve sık olmaya başladı, korkmalı mıyım onu bile bilemiyorum.
Kasılması olan arkadaşlar bir daha tarif etse nasıl bir şey şu his?
canım çok şükür çok merak ettim, vaktinde gelsin kuzun 40 haftasını doldursun inşaallahGüzel anneler merhaba..
Merak edip dua eden herkesten Allah Razı olsun.
Hamilelliğim 32+4 devam ediyor hala daha hastanede yatıyorum. Doğum her an başlayabilir demişlerdi. Ama inşallah kandırmıyorlarsa yarın taburcu Olacağım. allah herkese sağlıklı zamanında kolay Doğumlar nasip etsin. Şu geçirdiğim zamanlar korku filmi gibi, tüm tırnaklarımı köküne kadar yedim.
Temizlik ağır iş vs hiçbir şey yapmadım. Yemek yesem yetiyordu. Kanamayı stres başlatmış olabilir dedi doktor o kadar.. Bir de karşı komşunun 1 yaş Bebeğini yıkamasına yardımcı oldum. Annesi yıkadı ben banyodan çıkarıp giydirip kurutup beşiğine koydum rica ettiği için. Aslında tanımıyorum ama iki üç bebekli biri diye yardımcı olmaya çalışmıştım, bu da olabilir..
Sizlere ve hatta kimseye yazamadım. Eşimle de iki kez telde konuşabildim. Teli elime alamadım tek ve yatakta olunca. Adamcağız da öldü meraktan.. Inşallah iki günlüğüne yarın uçağı inecek..
Ablam bebeğine pasaport çıkartırdı kocasıyla da o gelecek inşallah..
Benden haberler böyle. Doktor bebek için doğumun çok erken olacağını bekletebileceği kadar bekleyeceğini söylüyor.
Havva arkadaşımız da doğum yapmış. Sütü bol bebeği sağlıklı kendisi de sağlıklı güçlü olur inş. Bu zamanların üstesinden gelirler. Dualarım onlarla.
geçmiş olsun inşaallah çıkmaz canımmerhaba kızlar bugun ev işi yaparkn birden rahimden bi sanci hissettim hmn koltuga uzandım ama bi kaç sefer tekrarladı. Doktoru aradım idrar enfeksiyonumn oldugunu ve ilaç kullanmadıgımı da soyledim oglen sonuna gel dedi bu arada kasılmalarımda var inşllh kotu bşy olmz çk erkn daha korkuyorum .
aynen canım böbrekten hep şüphelendim korktum zaten şükür iyiGebelikte bobrekleri idrar yollarını hafife almayın kızlar normalden çok daha agresif seyirli oluyorgelmiş geçmiş olsun cnm dikkat et ilacın belli demekki boooll su
amin canımçok geçmiş olsun canım.... aman dikkat edelim kendimize kuzularda zamanın da gelsinler
canım kimyon çayı hamilelikte tavsiye edilmiyor ama rezene içilebiliyor, masaj falan kar etmedi canım öyle kötüydüm ki yerlere attım kendimi ağladım oğlum bile anne neyin var diye karnıma masaj yaptıGeçmiş olsun canım, benim de gaz sancım çok sık oluyor. Kimyon içip, o bölgeye masaj yapmak iyi geliyor bana
sağol canım sana da geçmiş olsun, gerçekten çok fenaymış hamileyken yani, bugün iyiyim hamdolsun, doğum sancısından beterdi, birde öyle olunca erken doğurucam diye çok üzüldüm, o mide ağrısı sırt ağrısını tahmin ediyorum bıçaklar saplanıyor sankicanım habersiz bırakma çok geçmiş olsun
eflalim çok geçmiş olsun bu gaz bizi fena yapıyor cuma günü işten ağlayarak giittim eve mide ağrısı sırt ağrısı eve gittim istifra ettim rahatladım öyle 1 saat uyumuşum hala ara ara kasıklarıma ağrı giriyor çarşamba doktora gidicem bakalım bu ocak bebişleri pek bi heyacanlı galiba sanada çok geçmiş olsun tekrar yat dinlen ben yine işteyim
canım çok geçmiş olsn
normal artık canımkızlar benim çatı kemiklerim çok ağrıyor.yürüyemiyorum bile sizce endişelenecek bişey yoktur demi.yoksa ciddiye mi almalıyım 29+4 üm.normalmi sizce 3 gündür çok acıyo yurütmüyor beni
Sa cancagızlarımmmm... Dr anca geldik..
Kasılam ve agrı için gitmiştim biliyosunuz..
Kasılmalarım normal cıktı ilk önce dr usgde bişi görmedi.. Vajınal usgylefe rahım duvarı kalınlıgına baktı .. Gayet normal şülür.. Bebegim 2.200 gr cıktı.. Cok hareketşi bi bebek olcak dedı dr... Yerinde durmuyodu yawrum.. Agrım oluyo dedigim için nst ye baglandım..hemşire tam yarım saat ugrastı benm oglan kıpır kıpr ... Dr desi böle bebek görmedim resmn bnim karın cevremi kalın lastıklı bantlarla bagladı bi kac yerden ki kacmasın diye.. 15 dk nst
sonucundan sonra iç sancımın oldugu cıktı.. Özlellikle kasılamlae olusunca sancım cıkmıs dr desigine göre..
Dr herhwngi bişi vermedi..
Kasılma olunca yürü suyun var rahım agzı kapalı kalınlık iyi zamanında var... Agrın başlamıs bol bol istirahat dedi ..yürüyüş önerdi... Ilık duş al dedi..
Böle bnden bacıların
Birde buzluğa atılacakları soranlar vardı, misafir için değilde kendimize hemen pratik yemek yapmak için ben bakliyat haşlayıp atıyorum, soğan doğra koy tencereye yemek hazır:)
nohut, fasulye,yeşil mercimek, buğday, barbunya, birer kilo haşlayıp atıcam inşaallah tavsiye ederim
Kasılmalarım normal cıktı ilk önce dr usgde bişi görmedi.. Vajınal usgylefe rahım duvarı kalınlıgına baktı .. Gayet normal şülür.. Bebegim 2.200 gr cıktı.. Cok hareketşi bi bebek olcak dedı dr... Yerinde durmuyodu yawrum.. Agrım oluyo dedigim için nst ye baglandım..hemşire tam yarım saat ugrastı benm oglan kıpır kıpr ... Dr desi böle bebek görmedim resmn bnim karın cevremi kalın lastıklı bantlarla bagladı bi kac yerden ki kacmasın diye.. 15 dk nst
sonucundan sonra iç sancımın oldugu cıktı.. Özlellikle kasılamlae olusunca sancım cıkmıs dr desigine göre..
Kasılma olunca yürü suyun var rahım agzı kapalı kalınlık iyi zamanında var... Agrın başlamıs bol bol istirahat dedi ..yürüyüş önerdi... Ilık duş al dedi..
Böle bnden bacıların
canım ya ilkte 3 ay ağzıma yoğurt bile sürmedim gaz yapacak diye ne oldu gazı yine oldu tam 3 ay sürdü bu sefer yiyicem her şeyden yesende yemesende bebekte gazoluy or, biz sağlıksız beslendiğimizle kalıyoruzkız bunları yersek bizim çocuklar tam bir gazman olur hahahha
geçmiş olsun canımcım ne güzel haberler hadi gözün aydın
merhaba benimde bebeğimde hiperekojen barsak izlendi. amniosentez önerdi dr. ama kabul etmedim. düşük bir ihtimal dendi. ama yine de içim içimi yiyor, hem birşey çıksa bile gebeliğimi sonlandırmak istemiyorum. o yüzden çok geçmiş olsun. sonuçları nasıl çıktı. bana yazarssan ççk memnun olurum...Aranızda amniyosentez yaptırıp sonuç bekleyen varmı acaba ben hiperekojen odak ve ve barsak yüzünden yaptırdım merakla sonuç bekliyorum çok zor bir şey mis beklemek
Çok geçmiş olsun eflalim. Demek ki bebeğin suyu iyi nasılsa deyip az su içmek iyi bişey değilmiş, benim yaptığım gibi.Kızlar sonunda girebildim sabah kv ve görümcem erkenden gelip evi temizleyince bende yemeğimi yapıyım dedim, yeni oturabildim yazıp yatıcam akşama kadar:)
Mervecim geçmiş olsun, güzel şeyler demiş doktorun, gözün aydınSa cancagızlarımmmm... Dr anca geldik..
Böle bnden bacıların
aynen canım 2 litre içiyordum ama son dönemlerde 1,5 anca içiyordum, sağolÇok geçmiş olsun eflalim. Demek ki bebeğin suyu iyi nasılsa deyip az su içmek iyi bişey değilmiş, benim yaptığım gibi.Hepimize ders olsun.
Mervecim geçmiş olsun, güzel şeyler demiş doktorun, gözün aydın
Senin uykusuzluğunun sebebi bebiş geldikten sonraki uykusuz gecelere hazırlık olsun diyeymiş demek ki. Allah kolaylık versin canım :)
aynı şeyi ben de sormuştum, kasılma olduğunu söylediler burada. o günü nasıl keyifsiz geçirdim anlatamam. benim bebek sandığım şey kasılma mıymış diye üzüldüm durdumŞu sancısız toplanma hissi gibi olan kasılmayı bir ayırt edebilsem keşke.
O mudur değil midir ayırt edemiyorum ben.
Ki 2 gündür çok sık olmaya başladı hayır olsun.
Belki bebişin hareketidir diyorum .
Böyle göbek deliğinin oralardan çok kuvvetlice kafasını ittiriyormuş gibi bir his oluyor.
Bir kaç saniye duruyor sonra geçiyor.
Ve sık olmaya başladı, korkmalı mıyım onu bile bilemiyorum.
Kasılması olan arkadaşlar bir daha tarif etse nasıl bir şey şu his?
Oh çok şükür.. Çok geçmiş olsun, taburcu olduktan sonra Allah tekrarını yaşatmasın, kuzucuklarımız vaktinde gelsin inşallah..Güzel anneler merhaba..
Merak edip dua eden herkesten Allah Razı olsun.
Hamilelliğim 32+4 devam ediyor hala daha hastanede yatıyorum. Doğum her an başlayabilir demişlerdi. Ama inşallah kandırmıyorlarsa yarın taburcu Olacağım. allah herkese sağlıklı zamanında kolay Doğumlar nasip etsin. Şu geçirdiğim zamanlar korku filmi gibi, tüm tırnaklarımı köküne kadar yedim.
Temizlik ağır iş vs hiçbir şey yapmadım. Yemek yesem yetiyordu. Kanamayı stres başlatmış olabilir dedi doktor o kadar.. Bir de karşı komşunun 1 yaş Bebeğini yıkamasına yardımcı oldum. Annesi yıkadı ben banyodan çıkarıp giydirip kurutup beşiğine koydum rica ettiği için. Aslında tanımıyorum ama iki üç bebekli biri diye yardımcı olmaya çalışmıştım, bu da olabilir..
Sizlere ve hatta kimseye yazamadım. Eşimle de iki kez telde konuşabildim. Teli elime alamadım tek ve yatakta olunca. Adamcağız da öldü meraktan.. Inşallah iki günlüğüne yarın uçağı inecek..
Ablam bebeğine pasaport çıkartırdı kocasıyla da o gelecek inşallah..
Benden haberler böyle. Doktor bebek için doğumun çok erken olacağını bekletebileceği kadar bekleyeceğini söylüyor.
Havva arkadaşımız da doğum yapmış. Sütü bol bebeği sağlıklı kendisi de sağlıklı güçlü olur inş. Bu zamanların üstesinden gelirler. Dualarım onlarla.
Çok geçmiş olsun, artık her şeye daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor galiba. Ne kadar su içiyorsun ki susuz kalmış böbreklerin? Ben de çok fazla içemiyorum da o yüzden merak ettim. Günde 2 litre içebiliyorum zorlaKızlar sonunda girebildim sabah kv ve görümcem erkenden gelip evi temizleyince bende yemeğimi yapıyım dedim, yeni oturabildim yazıp yatıcam akşama kadar:)
Benim de bir iki gün çok acıdı ama şimdi hafifledi. Ben normal olduğunu düşünüyorum.kızlar benim çatı kemiklerim çok ağrıyor.yürüyemiyorum bile sizce endişelenecek bişey yoktur demi.yoksa ciddiye mi almalıyım 29+4 üm.normalmi sizce 3 gündür çok acıyo yurütmüyor beni
Geçmiş olsun, maşaallah hareketli kuzunaSa cancagızlarımmmm... Dr anca geldik..
Böle bnden bacıların
benimde azaldı bazılarının artıyormuş ama. Kız bebeklerde artar erkek bebeklerde azalır dedi geçen biri inanasım gelmedi, senin kız mı erkek mi?Söylemesi ayıp ama bbnm Tüylenmem gebelikte cok azaldı sizin nasıl
Böle bnden bacıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?