2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
oda olur hepsi sırayla. Bnde hasta bezi gogus pedi alcm daha baska bbk bezi ıslk mendili filan kaldı bbegn giysileri yıkanacak çanta hazırlanacak bnlarıda son aya girince araligin basında filan halketcm inş
ben 37 haftama kadar calısmayı dusunuorum sonrasında bebgımle kalım dıee o yuzdenn yavas yavas yapmaya calıscam artıkk zamann ck hızlıı gecıoo

Eklentiler

• 20141026_095346.webp
    188,7 KB · Görüntüleme: 131
penye battaniye koydunmu cnm kundak yada ? Hastane çikişi seti almadınmı sen beşli zıbın setleri var onlardanmi alip koydun çantana ?

penye battaniye koydunmu cnm kundak yada ? Hastane çikişi seti almadınmı sen beşli zıbın setleri var onlardanmi alip koydun çantana ?
canım bk bakalım benım eksıgım var mı

Eklentiler

• 20141026_095346.webp
    188,7 KB · Görüntüleme: 110
maşaallah canım kuzuna, dr çok üstünde durmadığına göre ağrın normal demek ki, çok yoruyorsun kendini ondan oluyordur ağrın azcık dinlen artık

kız bunları yersek bizim çocuklar tam bir gazman olur hahahha

geçmiş olsun canımcım ne güzel haberler hadi gözün aydın

canım gözün aydın bebişini görmüşsn maşallah bebişe :) artık dinlenmemiz lazm bol bol gerçekten :)

Kızlar hepinize cok tesekkür ederim tek tek... Alıntı yapamadıklarım olmussada onlarada tesekkür ediyor sizleri seviyorum

Öğretmen arkadaşlar calisabilir raporu aldiniz mi ben hala almadim idare den bir sey diyen de olmadi yarin bir sorsam mi acaba.bir de nisanda iznim bitecek sonrasinda raporla falan donemi kapatabilir miyiz ne düşünüyorsunuz

Ah ah ahhh nerelerdesin sennn, aşkolsun.
Ne kadar çok merak ettik seniii
Sende haklısın imkanın yokmuş ama habersiz kalmakta çok zormuş ama

Elhamdülillah iyiymişsiniz. Kızdığıma bakma hemen geçti iyi olduğunuzu okuyunca
Sağ salim sağlık sıhhat afiyet içinde vaktinde saatinde gelir inşallah.
Ablanlar da geliyormuş çok sevindim, Allah kavuştursun canım

Çoook sevindim Şulecim. Çok şükür şu iğneyi yapmayı akıl eden bir doktoru varmış.
Eşimin akrabasının çocuğu 37. haftada doğdu 3,5 kilo doğdu üstelik, 3 gün önce doktor suyun azalmış dedi ameliyatla aldı. Ciğerinin biri gelişmemiş doğdu haftalarca küvözde kaldı.
Solunum cihazına bağlıydı
Prematüre doğuma bile girmiyor üstelik, koskoca 37 haftalık bebek. Ameliyattan önce suyun azalmış bebeği almamız gerekiyor dediği zaman hem ciğerinin gelişmediğini görmesi lazımdı hemde bu iğneyi yapması lazımdı.
ay neyse... Yine sinirlendim şu kasap doktora

Canim kasilma da butun karnin sertlesiyor bolgesel olmuyor

@Mrssuperfine cok gecmis olsun canim korkuttun baya bundan sonra bol bol dinleneceksin dr ne derse o allahim saglikla kavustursun yavruna

Senin dediğin bende de oluyor kasılma değil bence o. Benimki poposuyla itiyor çünkü başı diğer taraftaydı ctesi kontrolde. Anladım ki ittiği yer poposu.

Çok teşekkür ederim kızlar
Birazda Havva'nın doğumundan etkilendim galiba, kendimi dinleyip durdum. Zaten nedense erken doğum korkum hep var.
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Bugün hiç olduğunu hissetmedim mesela, eşimle sabahtan akşama kadar çarşıdaydık üstelik.
Ama olursa da not edeceğim, 15 gün sonra kontrolüm artık unutmazsam söyleriim

Oyyy eflalim çok geçmiş olsunnn.
Allah kolaylık versin. Gaz sancısı çok fena oluyormuş kalbi bile sıkıştırıyormuş.
Birde hamile olunca daha çok korkuyor insan tabi.
Ama bebişinin iyi olmasına çoook sevindim Maşallah sübhanallah köfte dudaklıya

Sırayla gitmiyoruz ama sen baya öndesin Mervecim. Zamanda şaka maka baya azaldı.
Dikkat et kendine. Allah'a emanet olun. Maşallah sübhallah bebişine.

Çok sağol Heracım, aynen öyle Havva'dan da etkilendim sanırım hafta sonu.
Dinlemiyorum bende kendimi o kadar şimdi. Şimdi daha rahat içim

benimde azaldı bazılarının artıyormuş ama. Kız bebeklerde artar erkek bebeklerde azalır dedi geçen biri inanasım gelmedi, senin kız mı erkek mi?

İnanmıyorum benden başkaları da varmııış
Ben normalde çok tüylüyümdür
Şimdi aldığım yer hiç çıkmıyor neredeyse. Nasıl mutluyum nasıl mutluyum, inşallah doğumdan sonrada devam eder diye dua ediyorum ben
Benim erkek. Ama inşallah benim tüyler ona aktarılmıyordur

Bende şok oldum kilosunu okuyunca 1956 grammış meğerse, panik olduk topluca
Bizimkiler çok ufak kaldı diye
Allah iyiliğimizi versin

Kizlar doktordan geleli cok oldu bebegim iyimis hamdolsun biraz tombismis ama ole dedi 2.520 gr dedi bebegin almis kiloyu yeme artik dedi

Maşallah sübhanallah. Çok iyi kilo almış bebiş

offff çıldırıcam sabahtan beri cinemaximum gordionu arıyorum ama açan yok tabi burayla alakası yok ama içim sıkıldı yani
cuma günü açlık oyunlarına yer ayırtmam lazım :S

Bende seyretmek istiyoruuum, ama sanırım hemen gitmem, gidebilirsem Hobbit'e gideceğiz inşallah.
Tabi vizyona girdiğinde hala popomun üzerinde oturabiliyor olursam

Öğretmen arkadaşlar calisabilir raporu aldiniz mi ben hala almadim idare den bir sey diyen de olmadi yarin bir sorsam mi acaba.bir de nisanda iznim bitecek sonrasinda raporla falan donemi kapatabilir miyiz ne düşünüyorsunuz
ben bu hafta alacağım bu perşembe 32-0 olacağım.dr gelde vereyim dedi. Ben çalışmaya devam edeceğim zamana kadar yerimize bakacak birilerini bulular zaten sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Birde müdür iyiyse sorun olmaz.
Allah yardımcımız olsun.

Canim citcitli badi göbek düşene kadar kullanilmiyormus.
Bu iç zibinlardan kullaniliyormus göbek düşene kadar

Hastane cikisinin penye battaniye sini, zibinini, alt üst takimini, sapkasini, eldivenini koydum canim.
Annem gelirken getirecek kundak gelince koyacagim onu.

Arkadaşlar gecen gün yazmıştım boğazlarım çok kötü diye doktor cefaks diye antibiyotik verdi tahlil falan yaptıktan sonra verdi kendi doktorumu aradım kullanabilirsin dedi ama ben çok korkuyorum gerçekten kötü olduğunu düşünmesem kullanmam ama enfeksiyon artar ve bebeğime daha çok zarar verir diye de korkuyorum napacam bilmeiyorum bir fikir verin lütfen

Kullanmalisim doktorun onaylamis canim
Önlem almaz ilerlersek bebeğe zarar gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…