Kizlar Havva arkadasimizin bebisi dunyaya gelmis. Kendileri 1570gr. Kuvoze alinmis hemen. Havva da bebisi de iyi durumdaymis cok sukur. Dualarimizi esirgemeyelim. Kerem pasa bi an once buyusun evlerine gitsinler saglicakla insaallah..
ben dedim diye degiştrme diye demiştim ama bu daha guzel olmş annesi ogluşunun ismi ... En onemlisi beşigi alindıysa dolabi dert etme yakın zmnda alirsin tatlım
ben dedim diye degiştrme diye demiştim ama bu daha guzel olmş annesi ogluşunun ismi ... En onemlisi beşigi alindıysa dolabi dert etme yakın zmnda alirsin tatlım
evet haklısın zaman yaklaşiyor hazırlıklı olmak lazım . Dolai daha almadınızmı yoksa sipariş verdgnz yerden henuz gelmedimi ? Banyo malzemesi bnmde duruyor cnm ve kbdim içşn daha bişey almadım pjama terlik nevresim takımı vs. Sen kndn için hazırlık yaptınmı peki
offff çıldırıcam sabahtan beri cinemaximum gordionu arıyorum ama açan yok tabi burayla alakası yok ama içim sıkıldı yani
cuma günü açlık oyunlarına yer ayırtmam lazım :S
evet haklısın zaman yaklaşiyor hazırlıklı olmak lazım . Dolai daha almadınızmı yoksa sipariş verdgnz yerden henuz gelmedimi ? Banyo malzemesi bnmde duruyor cnm ve kbdim içşn daha bişey almadım pjama terlik nevresim takımı vs. Sen kndn için hazırlık yaptınmı peki
kendım ıcın de eksıklıklerım var hasta bezı falan almk gerekıoo gögus pedı dolaba daha bakmadım bıle bu hafta ıcı esımle bakıp sıparıs vermeyı dusunuyorum artıkk bırazda beklemk ıstedım acıkcasıı
kendım ıcın de eksıklıklerım var hasta bezı falan almk gerekıoo gögus pedı dolaba daha bakmadım bıle bu hafta ıcı esımle bakıp sıparıs vermeyı dusunuyorum artıkk bırazda beklemk ıstedım acıkcasıı
oda olur hepsi sırayla. Bnde hasta bezi gogus pedi alcm daha baska bbk bezi ıslk mendili filan kaldı bbegn giysileri yıkanacak çanta hazırlanacak bnlarıda son aya girince araligin basında filan halketcm inş
hBenim idrar yollarinda enfeksiyon cikti dr baya korkuttu beni erken dogum riski dedi. Bebek dogunca solunum zorlugu dedi. Aglicaktim nerdeyse. Munurol verhdi bi de tekrar tahlil verdi kultur bu sefer. Amabende hic bi belirtisi yok bu enfeksiyonun. Bide 7 olmasi ger
Kizlar bebegin cantasini hazirliyorum 2 tane alt üst takim
İç zibin, göbek mendili
3 tane mendil
1 çorap
2 battaniye (bir kalbin battaniye de puaetin içinde olacak)
2 şapka, 2 eldiven, 1 çorap
Bebek bezi ve İslak mendili, her ihtimale karsi mamayi alinca koyacagim
Baska eksigimiz neler ???