2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sonuçta kilo tahmini bir ölçü bebeğin verdiği duruşa göre bile değişirmiş o yüzden bence çok üzülme ilk alınan ölçü hatalı olabilir belkide doktora sordunmu neden kilo almamış diye

Hayırlı geceler hanımlar, bu akşam kontrolüm vardı. Bebeğim iyi çok şükür ancak doğum kanalına iyice yerleşmiş, dr hiç kalkma artık, biraz daha aşağı inmesi doğum dedi
Nolur bana dua edin 36. haftayı tamamlayalım da küveze girmesin yavrum

canım dualarımız seninle olumsuz düşünme yat dinlen bol bol bebeğe dua oku rabbimin izniyle hiç bişey olmaz de stres sıkıntıdan uzak dur bolca dinlen

canım bk bakalım benım eksıgım var mı
canim pjama takımı dedgin zıbın takımı ? Eger degilse bnce yedege beşli zıbın takımlarından varsa onlardan koy çunku bbk iri oldugu zaman hastane çikiş seti olmuyabiliyor benm bebegme olmamişti çunku hastane çikişlarının bedeni yenidogan beden yani kuçuk oluyor lar o yuzden 0-3 ay arası beşli zıbın takımlarından yedege koymkta fayda var die duşunuyorum ne olur ne olmaz. Birde malum ocak ayı tam karın kışın ortası polar battaniyede uşumesin bebk hastaneden çıkarken. Peluş yada kadife battaniye koysan daha iyi olur cnm bn peluş koycam

kızlar sohbetinizede doyum olmuyorda yazarkn birden sarjım bitti ya yeni açtım

Öğretmen arkadaşlar calisabilir raporu aldiniz mi ben hala almadim idare den bir sey diyen de olmadi yarin bir sorsam mi acaba.bir de nisanda iznim bitecek sonrasinda raporla falan donemi kapatabilir miyiz ne düşünüyorsunuz
canım 32 haftalıkken çalışabilir raporu almazsan öncesinde kullanacağın 8 haftalık izni sonrasına aktaramazsın öyle oluncada boşa gitmiş olur. 32 de çalışabilir alacaksın doğumdan 3 hafta öncede çalışamaz raporu alıp iznini başlatacaksın. böylelikle doğum sonrasına 13 hafta iznin olacak. onu mutlaka al 32 hafta olduysan

canim ben çitçitli badi demedimki hastane çikişindan ayrı olarak yedege beşli zıbın takımları varya ust badi alt pjama sapka eldiven onluk takım olarak satılıyor ya ondan dedim . Ben hastane çikişindan ayrı bu dedgim beşli zıbından koyacgm yedege çunku benim oglum biraz iri dogdugu için hastane çikişi olmamişti 0-3 ay arası beşli zıbın takımını gydrmşlerdi

aynen valla Larkincigim bnde bugun gttim kontrole o arkadası 2 kilo 950 gram die okuyunca birden bnde panikledim bebiş ufak kaldı die

Ben başka alnti yapip ona yazdim ama o silinmiş basil olduysa
Bende canim 2 tane altüst takim koydum yedek olsun diye. 1 tane de ayri tek alt koydum. Hastane cikisinin parcalarini da koydum( şapka, eldiven, zibin, battaniye)

Ben başka alnti yapip ona yazdim ama o silinmiş basil olduysa
Bende canim 2 tane altüst takim koydum yedek olsun diye. 1 tane de ayri tek alt koydum. Hastane cikisinin parcalarini da koydum( şapka, eldiven, zibin, battaniye)
alt ust takım şapkalı eldivenli olsa daha iyi olur bnce çunku hastane çikişi olmassa yada bebek kusarsa veya çişi çıkarda batırırsa yedekte takım olarak gydrrsin elleri kafasıda uşumez ben koycm cnm bir hastane çikiş set ve yedek beşli set oglumdan tecrube edindim bnu.

canim bende de belirti yoktu birden doktor deyince sasirdim.mutlaka bol bol su ic ben o sayede atlattim.korkma elinde su sisesiyle gezdim resmen ama ise yaradi

canim bende de belirti yoktu birden doktor deyince sasirdim.mutlaka bol bol su ic ben o sayede atlattim.korkma elinde su sisesiyle gezdim resmen ama ise yaradi
aman ebrulicim sende dikkat et Allah muhafaza sennki bide ikiz . İdrar yolu enfeksiyonu erkn dogumu tetikliyrmş. O illet bugun bndede çiktı tahlilde. Hemde çok fazla miktarda.

canım dr dinle yat kalkma sakın rabbimin izniye bebişin de hayırlı zamanda doğar inş

hahah evet merve degiştrdi canim bn dedim diye degiştrme dedim ama olsun oglumun ismnden tani bundan sonra teyzesi dedi:) degiştrmese bile artık isimlerden taniyorum canim .

aynn canm artık tanıdık birbirimizi :)

Hastalık ilaçlardan daha zararlı. Ben hamileliğimin ilk zamanları antibiyotik kullanmıştım. Yine de sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…