öle canim benide byagi korku salmisti bol bol su ictim 2 hafta sonra tekrar tahlil verdim temiz cikti sükur.darisi sizlere insallah tekrarlamazaman ebrulicim sende dikkat et Allah muhafaza sennki bide ikiz . İdrar yolu enfeksiyonu erkn dogumu tetikliyrmş. O illet bugun bndede çiktı tahlilde. Hemde çok fazla miktarda.
Canim ya seninki azmis yine benimki 27Tahlil sonucunda bakterinin karsisinda referans deger >7 yaziyo benim sonucum 18
evet cnm bu topik çok iyi oldu bnm için birazda alişknlik yptı okumadan duramiyorum onceden arada takip ederdim ama bir aydr yazıyorum hepinizi tanddgma çok memnun oldum iyiki varsnzcanım dr dinle yat kalkma sakın rabbimin izniye bebişin de hayırlı zamanda doğar inş
aynn canm artık tanıdık birbirimizi :)
Sen de doktorunun dediği gibi hep yat umarım sana bakacak biri vardır sadece wc ye kalkarsın. Iki hafta yatarsın az kalmış 36 ya.Hayırlı geceler hanımlar, bu akşam kontrolüm vardı. Bebeğim iyi çok şükür ancak doğum kanalına iyice yerleşmiş, dr hiç kalkma artık, biraz daha aşağı inmesi doğum dedi
Nolur bana dua edin 36. haftayı tamamlayalım da küveze girmesin yavrum
Canım yat dinlen elini hiç birşeye sürme ev işi falan yapma dışarı çıkma senin ve bebişinin sağlığı çok önemli onun dışında hiçbişey önemli değil dualrım seninle canım sakın üzülme rabbim yardımcın olsunHayırlı geceler hanımlar, bu akşam kontrolüm vardı. Bebeğim iyi çok şükür ancak doğum kanalına iyice yerleşmiş, dr hiç kalkma artık, biraz daha aşağı inmesi doğum dedi
Annem yakın bana çok şükür, artık o gelicek bana hergün, akşamları ve hafta sonları da eşim yanımda olucak inşallah bu dönemi sisıkıntısız atlatırım canım.Sen de doktorunun dediği gibi hep yat umarım sana bakacak biri vardır sadece wc ye kalkarsın. Iki hafta yatarsın az kalmış 36 ya.
Allah razı olsun canım hepinizden, dualarınız için çok teşekkür ederim. Artık wc dışında hep yatıcam inşallah. Allah yardımcımız olsun.Canım yat dinlen elini hiç birşeye sürme ev işi falan yapma dışarı çıkma senin ve bebişinin sağlığı çok önemli onun dışında hiçbişey önemli değil dualrım seninle canım sakın üzülme rabbim yardımcın olsun
valla kimi doktor 30. haftadan snra nst ye aliyor kimi erkn daha diye almiyor. Bugun sancim oldugu için doktora sordm nst ye alackmisiniz diye daha erken nst için dedi bir ay snraya randevu verdi heralde dogururken alcak nst ye
kızlar bendegeçen hafta cumartesi gitmiştim dr a 1 hafta oldu sayılır gideli işte
nst nin lafı bile olmadı ve dr 1 sonra gel dedi bana da
hiç nst ye bağlanmadım dAHA yani
ama ben 3 hafta olunca gideceğim ne olacağı belli değil sancı nedir nasıl birşeydir bilmiyorum ağrılar çekiyorum bakalım bu 2 haftada neler olucak
Güzel anneler merhaba..
Merak edip dua eden herkesten Allah Razı olsun.
Hamilelliğim 32+4 devam ediyor hala daha hastanede yatıyorum. Doğum her an başlayabilir demişlerdi. Ama inşallah kandırmıyorlarsa yarın taburcu Olacağım. allah herkese sağlıklı zamanında kolay Doğumlar nasip etsin. Şu geçirdiğim zamanlar korku filmi gibi, tüm tırnaklarımı köküne kadar yedim.
Temizlik ağır iş vs hiçbir şey yapmadım. Yemek yesem yetiyordu. Kanamayı stres başlatmış olabilir dedi doktor o kadar.. Bir de karşı komşunun 1 yaş Bebeğini yıkamasına yardımcı oldum. Annesi yıkadı ben banyodan çıkarıp giydirip kurutup beşiğine koydum rica ettiği için. Aslında tanımıyorum ama iki üç bebekli biri diye yardımcı olmaya çalışmıştım, bu da olabilir..
Sizlere ve hatta kimseye yazamadım. Eşimle de iki kez telde konuşabildim. Teli elime alamadım tek ve yatakta olunca. Adamcağız da öldü meraktan.. Inşallah iki günlüğüne yarın uçağı inecek..
Ablam bebeğine pasaport çıkartırdı kocasıyla da o gelecek inşallah..
Benden haberler böyle. Doktor bebek için doğumun çok erken olacağını bekletebileceği kadar bekleyeceğini söylüyor.
Havva arkadaşımız da doğum yapmış. Sütü bol bebeği sağlıklı kendisi de sağlıklı güçlü olur inş. Bu zamanların üstesinden gelirler. Dualarım onlarla.
Dün kanama oldu diye 1 gece hastanede kalmıştım, bu sabah çıkardı doktor çok şükür, haftada 1 kontrole gidicem artık, Allah hepimize zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin, yormayın kendinizi kızlar...
Artık bende dediğin gibi oluyorum korkuyor insankızlar bakada işim vardı halledeyim dedim 15 dk yürüme mesafesinde
giderken göbeğimin sağ tarafına ağrı girdi kasığımın oralara yürüyemedim zorla adım adım yürüdümbankayazor attım kendimi dünde eşimle gezerken olmuştu
aslında düne kadar gezerdim saatlerce birşey olmazdıkendimi çok kötü hissettim
Çok yaratıcı olmuş görsel olarak da çok hos duruyor ellerine sağlıkKızlar bakın görüntüsünü değiştirmek istediğimiz gömme dolabı kumaşla kapladık, koltuk zımbasıyla gerdirerek tutturduk. Bu şekilde kumaşlardan çıtalara gerilerek duvar panolarımda yapılabiliyor. Aklınızda bulunsun. :) Eki Görüntüle 1306325
Allah yardimcin olsun inş bebişin zamanını bekler dua ederiz tabiHayırlı geceler hanımlar, bu akşam kontrolüm vardı. Bebeğim iyi çok şükür ancak doğum kanalına iyice yerleşmiş, dr hiç kalkma artık, biraz daha aşağı inmesi doğum dedi
28den sonra ihtiyaç duyarsa doktor nst yapabilir sıkıcıdır ama zararsızdır :)gunaydin anneler
yanimda bebek kokulu kiizim karnimda ahmet keyif yapiyoruz..nst olayi konusumus doktora gore degisiyor kacinci hafta girulecegi ben 34le basladim devlette 35te baslatirlar.bugun biraz temizlik yapupu ise gidicem az kaldi izne ha gayret bizebenim ogus 37den sonra gelsib ama )ep kirki doldurr catlatirlar beni
Ikinci gebelikte heyecan azalıyor mu.. bu aa tekmeledi aa karnım büyüdü gibi heyecanlar yeniden yaşanıyor mugunaydin anneler
yanimda bebek kokulu kiizim karnimda ahmet keyif yapiyoruz..nst olayi konusumus doktora gore degisiyor kacinci hafta girulecegi ben 34le basladim devlette 35te baslatirlar.bugun biraz temizlik yapupu ise gidicem az kaldi izne ha gayret bizebenim ogus 37den sonra gelsib ama )ep kirki doldurr catlatirlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?