2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aman ebrulicim sende dikkat et Allah muhafaza sennki bide ikiz . İdrar yolu enfeksiyonu erkn dogumu tetikliyrmş. O illet bugun bndede çiktı tahlilde. Hemde çok fazla miktarda.
öle canim benide byagi korku salmisti bol bol su ictim 2 hafta sonra tekrar tahlil verdim temiz cikti sükur.darisi sizlere insallah tekrarlamaz

Tahlil sonucunda bakterinin karsisinda referans deger >7 yaziyo benim sonucum 18
Canim ya seninki azmis yine benimki 27 simdi senin yazini görünce merak edip baktimda benimkinde minimum maksimu, deger yazmiyo ama 27
Verdigi ilacta acayip ishal yapiyo 1 gun ara verdim ama yine basladim kurtul mamiz lazim pis bakteriden

canım dr dinle yat kalkma sakın rabbimin izniye bebişin de hayırlı zamanda doğar inş

aynn canm artık tanıdık birbirimizi :)
evet cnm bu topik çok iyi oldu bnm için birazda alişknlik yptı okumadan duramiyorum onceden arada takip ederdim ama bir aydr yazıyorum hepinizi tanddgma çok memnun oldum iyiki varsnz

Sen de doktorunun dediği gibi hep yat umarım sana bakacak biri vardır sadece wc ye kalkarsın. Iki hafta yatarsın az kalmış 36 ya.

Canım yat dinlen elini hiç birşeye sürme ev işi falan yapma dışarı çıkma senin ve bebişinin sağlığı çok önemli onun dışında hiçbişey önemli değil dualrım seninle canım sakın üzülme rabbim yardımcın olsun

Sen de doktorunun dediği gibi hep yat umarım sana bakacak biri vardır sadece wc ye kalkarsın. Iki hafta yatarsın az kalmış 36 ya.
Annem yakın bana çok şükür, artık o gelicek bana hergün, akşamları ve hafta sonları da eşim yanımda olucak inşallah bu dönemi sisıkıntısız atlatırım canım.

Allah razı olsun canım hepinizden, dualarınız için çok teşekkür ederim. Artık wc dışında hep yatıcam inşallah. Allah yardımcımız olsun.

valla kimi doktor 30. haftadan snra nst ye aliyor kimi erkn daha diye almiyor. Bugun sancim oldugu için doktora sordm nst ye alackmisiniz diye daha erken nst için dedi bir ay snraya randevu verdi heralde dogururken alcak nst ye

Kizlar ben 10 gun once nstye ilk kez baglandim haftaya tekrar nst var, benim doktorum ultrasonu cok sık yapmiyor mesela 30.haftada yapti, bi sonraki 35.haftamizda olcak insallah. Arada ki haftada nstye baglanmis oluyorum, 35den sonra doguma kadar daha ultrason yapmiyacakmis, rahim kontrolleri ve nst filan olcakmis

İyi olmana sevindim inş daha da iyi olursun bebişin de zamanında gelir inş haber verdiğin için teşekkürler cok merak etmiştik

Artık bende dediğin gibi oluyorum korkuyor insan

Çok yaratıcı olmuş görsel olarak da çok hos duruyor ellerine sağlık

Allah yardimcin olsun inş bebişin zamanını bekler dua ederiz tabi

Günaydın kızlar :) ayak şişme sıkıntısı olanlar ben birkaç aydır diz üstü varis çorabı kullanıyorum ki gebeler için olanı da mevcut. Bende kadın doğum zamanlarından kalma vardı. Varisin en önemli tedavisi olmadan önlemek

gunaydin anneler
yanimda bebek kokulu kiizim karnimda ahmet keyif yapiyoruz..nst olayi konusumus doktora gore degisiyor kacinci hafta girulecegi ben 34le basladim devlette 35te baslatirlar.bugun biraz temizlik yapupu ise gidicem az kaldi izne ha gayret bize benim ogus 37den sonra gelsib ama )ep kirki doldurr catlatirlar beni

28den sonra ihtiyaç duyarsa doktor nst yapabilir sıkıcıdır ama zararsızdır :)

Ikinci gebelikte heyecan azalıyor mu.. bu aa tekmeledi aa karnım büyüdü gibi heyecanlar yeniden yaşanıyor mu

aslinda ilk kadar ilginc gelmiyor ama karnin sekill degistiriken etrad gorunce esine gosteriyorsun daha hamilelik bitsede kucagimiza alsak diyoruz cunku sonrasi cok hos duygular dogum konusu daha korkutucu oluyor birde ama jer cocugun ayri heyecani var tabi cinsiyet farkliligi nasil olur acaba ilk bebise benzer mi sonra en cok kimwme benzeyecek kizim bana benziyor bu sarisin opsa bari diyorum:) sizin ilk galiba Allah saglikla versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…