- 24 Ekim 2012
- 790
- 938
- 408
iç bir reniiee rahatla :) ben çok çektim valla mide yanmasındanKızlar midem çok yanıyor uyuyamiyorum Of Of
aslinda ilk kadar ilginc gelmiyor ama karnin sekill degistiriken etrad gorunce esine gosteriyorsun daha hamilelik bitsede kucagimiza alsak diyoruz cunku sonrasi cok hos duygular dogum konusu daha korkutucu oluyor birde ama jer cocugun ayri heyecani var tabi cinsiyet farkliligi nasil olur acaba ilk bebise benzer mi sonra en cok kimwme benzeyecek kizim bana benziyor bu sarisin opsa bari diyorum:) sizin ilk galiba Allah saglikla versin.
Sende belirtisi var mi ne bileyim cis yaparken yanma hissi koku sistit vs. Bende hic biri yok :S sadece gecen gece bobregimden kasigima vuran bi sancim oldu adet sancisi gibi. Amra gazdir gaz dedim dr a bile sormadim.Canim ya seninki azmis yine benimki 27simdi senin yazini görünce merak edip baktimda benimkinde minimum maksimu, deger yazmiyo ama 27
Verdigi ilacta acayip ishal yapiyo 1 gun ara verdim ama yine basladim kurtul mamiz lazim pis bakteriden
canım 2-2,5 içiyordum ama son zamanlarda 1,5 anca içiyordum ihmal ettimaynı şeyi ben de sormuştum, kasılma olduğunu söylediler burada. o günü nasıl keyifsiz geçirdim anlatamam. benim bebek sandığım şey kasılma mıymış diye üzüldüm durdumşimdi çok fazla kafama takmıyorum. bunlar kasılmaysa da stresle daha da çoğaltmak istemiyorum çünkü
Oh çok şükür.. Çok geçmiş olsun, taburcu olduktan sonra Allah tekrarını yaşatmasın, kuzucuklarımız vaktinde gelsin inşallah..
Çok geçmiş olsun, artık her şeye daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor galiba. Ne kadar su içiyorsun ki susuz kalmış böbreklerin? Ben de çok fazla içemiyorum da o yüzden merak ettim. Günde 2 litre içebiliyorum zorla
Benim de bir iki gün çok acıdı ama şimdi hafifledi. Ben normal olduğunu düşünüyorum.
Geçmiş olsun, maşaallah hareketli kuzuna
Bu arada eflalim'e katılıyorum, yorma kendini daha fazla. Artık dinlenme vakti
çok şükür canım bundan sonra sıkıntısız geçer inşaallahDün kanama oldu diye 1 gece hastanede kalmıştım, bu sabah çıkardı doktor çok şükür, haftada 1 kontrole gidicem artık, Allah hepimize zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin, yormayın kendinizi kızlar...
canım artık olur o ağrılar öyle olunca olduğun yerde dur dinlenkızlar bakada işim vardı halledeyim dedim 15 dk yürüme mesafesinde
giderken göbeğimin sağ tarafına ağrı girdi kasığımın oralara yürüyemedim zorla adım adım yürüdümbankayazor attım kendimi dünde eşimle gezerken olmuştu
aslında düne kadar gezerdim saatlerce birşey olmazdıkendimi çok kötü hissettim
sağol canım civilde görmüştüm alıyım bende artık en iyisi:) senin aldığından civilde ben alışveriş yaparken bir bayan sordu ablasına alacakmış şu port bebeli olanların çantasından gösterdi dedim onu almayın sonra pek kullanılmıyor, işte senin aldığını gösterdim bende bunlardan alıcam diye kız hemen aldı:) aynı seninkinin rengindenCivilden aldim bebek cantami eftalim
55 TL ye aldim
Kızlar merhaba, kontrolümüz vardı bugün 32+0 dayız. 2956 gr 42 cm olmuş oğluşum bende geçen aydan beri sadece 900 gr artmışım. Geçen kontrolde aşağıda olan kafası şimdi sol yanımda duruyor, doktorum stres yapma doğum anında bile dönebilir dedi.
Bebeğin gelişimi 3 gün önden gidiyormuş canım, çok yürüdüm bu ay, geçen ay çok aldın demişti. toplamda 10 kilo almış oldum şimdi. bakalım doğuma kadar nekadar olcaz :)aman sağlıklı sıhhatli olsunda bebişlerimiz veririz kiloları doğurunca ya. buarada doktor 15 gün sonra nst bağlıcaz dedi. nst nasıl bişey, ultrason gibi mi daha mı farklıcan yakıyomu
ilahi kız diyorum 2950 gr nasıl 3 gün ilerde diyorum bende:) yanlış yazmışsın demek:) maşaallah kuzunapardon kızlar ya 1956 yazıcaktım, 2956 yazmışım :) 2 kilo oldu 3 değil :) aman allah korusun, nasıl çıkar ordan şimdiden üç olsa :)
sağol canımGecmis olsun canim dikkat et kendine...
penye battaniye çok lazım oluyor onun dışında yeterli görünüyor* 7 Tane Kısa Kollu Çıtçıtlı Bady - (0-3 Ay)
* 4 Tane Uzun Kollu Çıtçıtlı Bady – (0-3 Ay)
* 3 Tane Uzun Kollu Çıtçıtlı Bady – (3-6 Ay)
* 9 Tane Patikli Pijama Altı – (0-3 Ay)
* 2 Tane Patikli Pijama Altı – (3-6 Ay)
* 4 Tane Sweat Shirt – (3-6 Ay)
* 2 Tane Pijama Takımı - ( 3-6 Ay)
* 3 Tane Patikli Tulum - (0-3 Ay)
* 4 Tane Patikli Tulum - (3-6 Ay)
* 2 Tane Hastane Çıkışı - (Yenidoğan 5’li)
* 2 Tane Yelek - (0-3 Ay)
* 2 Tane Önlük
* 13 Tane Çorap
* 12 Tane Mendil
* 6 Tane Eldiven
* 4 Tane Penye Battaniye
* 1 Tane Havlu
* 2 Tane Alt Açma Bezi
Ocak Anneleri Birde Size Danışıyım İstedim. Kısmetse Şubat Annesi Olucam Eksikleri Tamamlamaya Çalışıyorum.
Ben Kızıma Bu Listedekileri Aldım Ama Almam Gereken Başka Neler Olur. Herkes İç Atletlerini Fazla Al Diyo 0-3 Ay Çok Şey Alma Hemen Büyüyolar Diyo. Bide Siz Bakın Söyleyinde Ona Göre Eksikleri Halledeyim. Bu Arada 2 Tane Pazen Battaniye Daha Alıcam.
canım ilk bebeğimde hiç bir şey yemedim gaz yapan ama 3 ay çekti oğlum gaz sancısı ben vitaminsiz kaldım, çok etkilediğini düşünmüyorum ben bu sefer deniycem yemeyi:) birde illa biz yiyelim diye değil pratik yemek yapmak için iyi eşimize çat kapı misafirimize:)nohut kuru fasulye mercimek onlar bize gaz yapar dolayısı ile de sütde de gaz yapar,,,,
tamam canım sağol madem sana bir şey olmadı bende yaparım bundan sonra, sana da geçmiş olsunBen çay olarak değil de bir çay kaşığı kimyonu suyla yutuyorum canım zorda kalınca bi zararını görmedim, gaz sancısının berbatlığını bende bilirim hatta apandist oldum diye doktora gitmiştim bende geçen aylarda. Dün de hatta kalbime vurdu Allah yardımcımız olsun
maşaallah canım yememezlik etme canım 4 kiloyu bile normal doğuruyorlarKizlar doktordan geleli cok oldu bebegim iyimis hamdolsun biraz tombismis ama ole dedi 2.520 gr dedi bebegin almis kiloyu yeme artik dedi
canım bunun araştırılması lazım başka dr a gitmeni tavsiye ederimkızlar 8 gün önce ultrasonda bebegim 1kilo 700gr dı
bugün gene ultrasonda 1kilo 700gr cıktı
doktor zayıf kalmış birazcık dedi
8 gün boyunca hiç kilo almaması canımı sıktı
böyle bi durum yaşayan varmı aranızda
maşaallah bebişlerine, taşırsın canım inşaallah bozma moralinikizlar bizimde kontrolümuz vardi.dogum iznim basladi bugün.bebislerim gayet iyiymis cok sükur.ciger gelistirici ivnemizide olduk ne olur ne olmaz diye.doktorum iyi gaza getirdi 40.haftada dogan ikizlerim var stres yapma tasirsin insallah diye.cok moral buldum .40 olmasada 37_ 38.haftalara tasiyabilirim insallah saglikli sekilde
çok geçmiş olsun, maşaallah bebeğineiyi akşamlar kızlar bugun sancilandigim için doktora gttim tahlil filan yapıldı çok fazla miktarda idrar yollarında enfeksiyon çikti sancim bundan kaynaklaniyormuş doktor iyikide gelmişsin dedi antibiyotik yazdı bol bol su iç dedi vee bebegimizide gorduk bası dogum pozisyonunu almiş dedi yani donmuş kuzum . Zaten çok hareketlendgndn bn bilmiştim donmeye çaliştigini :) maşallah kuzuma 1 kilo 900 gram olmuş sat a gore 31+5 im ama 32+3 çikti ultrasonda gununden once gdyrmş . Dogum 9 ocak gbi olur dedi doktorum . Bizden haberler boyle bugun guzel hamişler
evet canım o yüzden hastanede ayak izini alıyorlar bebekler karışmasın diyeCok guzel bisey okudum bugun yenidogan bebegin topuk iziyle annenin parmak izi ayni olurmus. Rabbimin mucizesi istegunler yaklasio 7,5 aylik oldum ay hesabina gore 1,5 ay hafta hesabina gore 2,5 ay var hangisini baz alicam ben? Haftayi dimi offff
evet canım bel bantlı olacakEki Görüntüle 1306106
Kızlar hasta bezini hangi çeşit aldınız? Migros sanal marketten ön araştırma yaptım da almam gereken tarz bu mu? Belbantlı yetişkin hasta bezi? Pakette resim de yok tam anlamadım bu mu diye?
canım sancın yoksa geç değil sancım var deyince hemen bağlıyorlar zatenama doktor 36 da nst ıstıyormus 15 gune cagırıo ama nst yı 36 daa baslatacak gec degıll mı
geçmiş olsun canım kullan ihmal etme suyu çok çok içhBenim idrar yollarinda enfeksiyon ciktidr baya korkuttu beni erken dogum riski dedi. Bebek dogunca solunum zorlugu dedi. Aglicaktim nerdeyse. Munurol verhdi bi de tekrar tahlil verdi kultur bu sefer. Amabende hic bi belirtisi yok bu enfeksiyonun. Bide 7 olmasi ger
canım iç zıbını da yedekli al, alt pijamayıda kışın olacağı için çift giydirilir altı, battaniyeyide penyeyi bir tane daha alKizlar bebegin cantasini hazirliyorum
2 tane alt üst takim
İç zibin, göbek mendili
3 tane mendil
1 çorap
2 battaniye (bir kalbin battaniye de puaetin içinde olacak)
2 şapka, 2 eldiven, 1 çorap
Bebek bezi ve İslak mendili, her ihtimale karsi mamayi alinca koyacagim
Baska eksigimiz neler ???
sağol canım sorma bir ara sırtımdan enseme doğru çıktı dedim bari başıma çık gaz
Ah ah ahhh nerelerdesin sennn, aşkolsun.
Ne kadar çok merak ettik seniii
Sende haklısın imkanın yokmuş ama habersiz kalmakta çok zormuş ama
Elhamdülillah iyiymişsiniz. Kızdığıma bakma hemen geçti iyi olduğunuzu okuyunca
Sağ salim sağlık sıhhat afiyet içinde vaktinde saatinde gelir inşallah.
Ablanlar da geliyormuş çok sevindim, Allah kavuştursun canım
Çoook sevindim Şulecim. Çok şükür şu iğneyi yapmayı akıl eden bir doktoru varmış.
Eşimin akrabasının çocuğu 37. haftada doğdu 3,5 kilo doğdu üstelik, 3 gün önce doktor suyun azalmış dedi ameliyatla aldı. Ciğerinin biri gelişmemiş doğdu haftalarca küvözde kaldı.
Solunum cihazına bağlıydı
Prematüre doğuma bile girmiyor üstelik, koskoca 37 haftalık bebek. Ameliyattan önce suyun azalmış bebeği almamız gerekiyor dediği zaman hem ciğerinin gelişmediğini görmesi lazımdı hemde bu iğneyi yapması lazımdı.
ay neyse... Yine sinirlendim şu kasap doktora
Çok teşekkür ederim kızlar
Birazda Havva'nın doğumundan etkilendim galiba, kendimi dinleyip durdum. Zaten nedense erken doğum korkum hep var.
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Bugün hiç olduğunu hissetmedim mesela, eşimle sabahtan akşama kadar çarşıdaydık üstelik.
Ama olursa da not edeceğim, 15 gün sonra kontrolüm artık unutmazsam söyleriim
Oyyy eflalim çok geçmiş olsunnn.
Allah kolaylık versin. Gaz sancısı çok fena oluyormuş kalbi bile sıkıştırıyormuş.
Birde hamile olunca daha çok korkuyor insan tabi.
Ama bebişinin iyi olmasına çoook sevindim Maşallah sübhanallah köfte dudaklıya
Sırayla gitmiyoruz ama sen baya öndesin Mervecim. Zamanda şaka maka baya azaldı.
Dikkat et kendine. Allah'a emanet olun. Maşallah sübhallah bebişine.
Çok sağol Heracım, aynen öyle Havva'dan da etkilendim sanırım hafta sonu.
Dinlemiyorum bende kendimi o kadar şimdi. Şimdi daha rahat içim
İnanmıyorum benden başkaları da varmııış
Ben normalde çok tüylüyümdür
Şimdi aldığım yer hiç çıkmıyor neredeyse. Nasıl mutluyum nasıl mutluyum, inşallah doğumdan sonrada devam eder diye dua ediyorum ben
Benim erkek. Ama inşallah benim tüyler ona aktarılmıyordur
Bende şok oldum kilosunu okuyunca1956 grammış meğerse, panik olduk topluca
Bizimkiler çok ufak kaldı diye
Allah iyiliğimizi versin
Maşallah sübhanallah. Çok iyi kilo almış bebiş
Bende seyretmek istiyoruuum, ama sanırım hemen gitmem, gidebilirsem Hobbit'e gideceğiz inşallah.
Tabi vizyona girdiğinde hala popomun üzerinde oturabiliyor olursam
canım kesinlikle kullan enfeksiyon bebek için daha riskliArkadaşlar gecen gün yazmıştım boğazlarım çok kötü diye doktor cefaks diye antibiyotik verdi tahlil falan yaptıktan sonra verdi kendi doktorumu aradım kullanabilirsin dedi ama ben çok korkuyorum gerçekten kötü olduğunu düşünmesem kullanmam ama enfeksiyon artar ve bebeğime daha çok zarar verir diye de korkuyorum napacam bilmeiyorum bir fikir verin lütfen
canım çok güzel olmuş bayıldım ben buna ama temizliği nasıl olacak kumaşın cinsi leke tutmayanlardan mı?Kızlar bakın görüntüsünü değiştirmek istediğimiz gömme dolabı kumaşla kapladık, koltuk zımbasıyla gerdirerek tutturduk. Bu şekilde kumaşlardan çıtalara gerilerek duvar panolarımda yapılabiliyor. Aklınızda bulunsun. :) Eki Görüntüle 1306325
canım snein ilk kaç kiloydu ki olmadı hastane çıkışı hala şaşırıyorum olmadı deyince sen, 50-56 cm olarak iki boy oluyor ya 56 cm de mi olmadı ki?canim pjama takımı dedgin zıbın takımı ? Eger degilse bnce yedege beşli zıbın takımlarından varsa onlardan koy çunku bbk iri oldugu zaman hastane çikiş seti olmuyabiliyor benm bebegme olmamişti çunku hastane çikişlarının bedeni yenidogan beden yani kuçuk oluyor lar o yuzden 0-3 ay arası beşli zıbın takımlarından yedege koymkta fayda var die duşunuyorum ne olur ne olmaz. Birde malum ocak ayı tam karın kışın ortası polar battaniyede uşumesin bebk hastaneden çıkarken. Peluş yada kadife battaniye koysan daha iyi olur cnm bn peluş koycam
canım ultrasonu bırakma bence iste sonuçta bebeğin kilosu suyu bununla tespit ediliyor ki bu çok önemli bebek besleniyor mu suyu yeterli miKizlar ben 10 gun once nstye ilk kez baglandim haftaya tekrar nst var, benim doktorum ultrasonu cok sık yapmiyor mesela 30.haftada yapti, bi sonraki 35.haftamizda olcak insallah. Arada ki haftada nstye baglanmis oluyorum, 35den sonra doguma kadar daha ultrason yapmiyacakmis, rahim kontrolleri ve nst filan olcakmis
sağol canımsezin dolabini cok hos olmus elinize saglik..
eflalim gecmis oldun.merve gozun aydin...ouee21kendine dikkat et
kız sen çok yoruluyorsun hep bir temizlik hali dikkat et amangunaydin anneler
yanimda bebek kokulu kiizim karnimda ahmet keyif yapiyoruz..nst olayi konusumus doktora gore degisiyor kacinci hafta girulecegi ben 34le basladim devlette 35te baslatirlar.bugun biraz temizlik yapupu ise gidicem az kaldi izne ha gayret bizebenim ogus 37den sonra gelsib ama )ep kirki doldurr catlatirlar beni
aslinda ilk kadar ilginc gelmiyor ama karnin sekill degistiriken etrad gorunce esine gosteriyorsun daha hamilelik bitsede kucagimiza alsak diyoruz cunku sonrasi cok hos duygular dogum konusu daha korkutucu oluyor birde ama jer cocugun ayri heyecani var tabi cinsiyet farkliligi nasil olur acaba ilk bebise benzer mi sonra en cok kimwme benzeyecek kizim bana benziyor bu sarisin opsa bari diyorum:) sizin ilk galiba Allah saglikla versin.
ayak izi demişken kızlar malum hastanede bebeğin ayak izini alıyorlar hazır alırlarken bir bez parçası verip sizin içinde almalarını isteyebilirsiniz çerçeveletmek için:)
oğluma yapamadım ben o yüzden bu miniğede yapmıycam haksızlık olmasın ama bir yaşında evde seramik hamuru yapıp ayak izni almıştım onu da sprey boyayla boyayıp çerçeve içine koydum:) aklınızda olsun
anladım canım, benim ilk gebelikte son ay kilo alması durmuştu ultrasona sık girdiğim halde dr müdahale etmemişti ama öğrendim ki öyle durumlarda hemen doğumu gerçekleştirmek gerekiyormuş o yüzden dedim:)Evet guzel fikirmis, insallah unutmam :) bu arada canim ben yurtdisindayim, burda 30.haftadan sonra ultrason nornalde yok, ekstra para verip 35de yaptircam insallah. Eger bebis cok bekletirse 38dr filan tekrar yaptiririm.
inş öyledir. saglıklı olsunda bebegın kılosu varsın az olsun diyen ben nasıl üzüldüm doktor zayıf deyincemaşallah canm bebişine :) benimki de dönmedi
maşallah size de canm :)
aynı şeyi banada söylemişti dr ama tutamıyorum kendimi
gecen gittiğinde düzgün ölçülmemiştir büyük ihtimal canm sıkma canını sakın birşey yoktur rabbimin izniyle
maşallah canım çoook sevindim valla rabbim senin iki kat yardımcın olsun :) inş sağlıcakla alırız bebişleri kucağımıza
gözün aydın canm bebişin dönmüş ne güzel darısı başımıza
evet cok zayıf değil gerçi ama nebiliym iştebnce norml çok zayıf degil .son aylarda ayda bir kilo aliyorlar bu hesaba gore daha iki ay var muhtemeln 3 700 dogar sıkma canini vitaminini kullan .
kendi doktorum izinde oldugu için başka bi doktora baktırdımsonuçta kilo tahmini bir ölçü bebeğin verdiği duruşa göre bile değişirmiş o yüzden bence çok üzülme ilk alınan ölçü hatalı olabilir belkide doktora sordunmu neden kilo almamış diye
Öğretmen arkadaşlar calisabilir raporu aldiniz mi ben hala almadim idare den bir sey diyen de olmadi yarin bir sorsam mi acaba.bir de nisanda iznim bitecek sonrasinda raporla falan donemi kapatabilir miyiz ne düşünüyorsunuz[/QUOTE32
idare sana süylemez ki canım senin 32 artı o da gidip rapor alman lazımdı..hemen bugün söyleÖğretmen arkadaşlar calisabilir raporu aldiniz mi ben hala almadim idare den bir sey diyen de olmadi yarin bir sorsam mi acaba.bir de nisanda iznim bitecek sonrasinda raporla falan donemi kapatabilir miyiz ne düşünüyorsunuz
canım ama başka dr bakmış, ölçümden ölçüme fark oluyor üzülme o yüzden, kendi doktorun baksaydı da öyle olsaydı zaten sana sebebini söylerdikendi doktorum izinde oldugu için başka bi doktora baktırdım
ama 3 gün sonra kendi doktoruma baktırcam tekrardan
doktora 8 gün boyunca hiç kilo almaması normalmi diye sordum
zayıf doğacak demekki falan dedi
ama benim moral yerlerde
bebegin normalde 1 haftada ne kadar kilo alması gerekiyor bilmiyorum ama
8 gün de hiç kilo almayışı normal gelmiyor bana
günaydın, konuş annesi konuş bıkmaz o sesinden doğunca senin sesin rahatlatacak onu:)Günaydın kızlar :) Bende de 2-3 gündür rahmimin üst kısımlarında ara ara sancı gibi birşey oluyor . Ritmik değil ama .. Sanırım oğlum oraları ittiriyor. Önümüzdeki salı doktora gidip çalışabilir raporunu alacağım.. Birde oğlum onunla konuştuğumda resmen şımarık şımarık hareketler yapıyor.. Ölüyorum. Sürekli ondan konuşmak istiyorum. Sanırım bu aralar biraz bıktırıcı biri olmuş olabilirimElimde değil çokkkk seviyorum
çok korkuyorum neden gelişmedicanım 2-2,5 içiyordum ama son zamanlarda 1,5 anca içiyordum ihmal ettimsende 2,5 yap gündüz 2 içiyorum gecede yarım litre şimdi hatta bazen gündüz 2,5 içiyorum 3 e tamamlıyorum, sağol bu arada
çok şükür canım bundan sonra sıkıntısız geçer inşaallah
canım artık olur o ağrılar öyle olunca olduğun yerde dur dinlen
sağol canım civilde görmüştüm alıyım bende artık en iyisi:) senin aldığından civilde ben alışveriş yaparken bir bayan sordu ablasına alacakmış şu port bebeli olanların çantasından gösterdi dedim onu almayın sonra pek kullanılmıyor, işte senin aldığını gösterdim bende bunlardan alıcam diye kız hemen aldı:) aynı seninkinin renginden
ilahi kız diyorum 2950 gr nasıl 3 gün ilerde diyorum bende:) yanlış yazmışsın demek:) maşaallah kuzuna
canım nst acıtan bir şey değil sırt üstü yatıyorsun belinin altından iki lastik geçiyor onların ucunda bir sancı cihazı birde bebeğin kalp atışını dinleyen yuvarlak cihaz oluyor onları göbeğinin sütüne koyup bağlıyorlar, en az 15 dk en fazla yarım saat sürüyor
sağol canım
penye battaniye çok lazım oluyor onun dışında yeterli görünüyor
canım ilk bebeğimde hiç bir şey yemedim gaz yapan ama 3 ay çekti oğlum gaz sancısı ben vitaminsiz kaldım, çok etkilediğini düşünmüyorum ben bu sefer deniycem yemeyi:) birde illa biz yiyelim diye değil pratik yemek yapmak için iyi eşimize çat kapı misafirimize:)
tamam canım sağol madem sana bir şey olmadı bende yaparım bundan sonra, sana da geçmiş olsun
maşaallah canım yememezlik etme canım 4 kiloyu bile normal doğuruyorlar
canım bunun araştırılması lazım başka dr a gitmeni tavsiye ederim
maşaallah bebişlerine, taşırsın canım inşaallah bozma moralini
çok geçmiş olsun, maşaallah bebeğine
evet canım o yüzden hastanede ayak izini alıyorlar bebekler karışmasın diye
evet canım bel bantlı olacak
canım sancın yoksa geç değil sancım var deyince hemen bağlıyorlar zaten
geçmiş olsun canım kullan ihmal etme suyu çok çok iç
canım iç zıbını da yedekli al, alt pijamayıda kışın olacağı için çift giydirilir altı, battaniyeyide penyeyi bir tane daha al
sağol canım sorma bir ara sırtımdan enseme doğru çıktı dedim bari başıma çık gaz
canım kesinlikle kullan enfeksiyon bebek için daha riskli
canım çok güzel olmuş bayıldım ben buna ama temizliği nasıl olacak kumaşın cinsi leke tutmayanlardan mı?
canım snein ilk kaç kiloydu ki olmadı hastane çıkışı hala şaşırıyorum olmadı deyince sen, 50-56 cm olarak iki boy oluyor ya 56 cm de mi olmadı ki?
canım ultrasonu bırakma bence iste sonuçta bebeğin kilosu suyu bununla tespit ediliyor ki bu çok önemli bebek besleniyor mu suyu yeterli mi
sağol canım
kız sen çok yoruluyorsun hep bir temizlik hali dikkat et aman
canım ikinciler çok kolay oluyormuş korkma ilk gibi olmaz inşaallah
inş öyledir eflalimcanım ama başka dr bakmış, ölçümden ölçüme fark oluyor üzülme o yüzden, kendi doktorun baksaydı da öyle olsaydı zaten sana sebebini söylerdi
sanada geçmiş olsun sagol cnm. Evet bnm bebegim 4 kilo 100 gram dogdu o yuzden olmadı iri bi bebekti. Hangi olçulerdeydi hastane çikişi bilmiyorum bakmadım ama yedege 0-3 ay beşli zıbın takımlarından koymkta fayda var diye duşunuyorum.canım 2-2,5 içiyordum ama son zamanlarda 1,5 anca içiyordum ihmal ettimsende 2,5 yap gündüz 2 içiyorum gecede yarım litre şimdi hatta bazen gündüz 2,5 içiyorum 3 e tamamlıyorum, sağol bu arada
çok şükür canım bundan sonra sıkıntısız geçer inşaallah
canım artık olur o ağrılar öyle olunca olduğun yerde dur dinlen
sağol canım civilde görmüştüm alıyım bende artık en iyisi:) senin aldığından civilde ben alışveriş yaparken bir bayan sordu ablasına alacakmış şu port bebeli olanların çantasından gösterdi dedim onu almayın sonra pek kullanılmıyor, işte senin aldığını gösterdim bende bunlardan alıcam diye kız hemen aldı:) aynı seninkinin renginden
ilahi kız diyorum 2950 gr nasıl 3 gün ilerde diyorum bende:) yanlış yazmışsın demek:) maşaallah kuzuna
canım nst acıtan bir şey değil sırt üstü yatıyorsun belinin altından iki lastik geçiyor onların ucunda bir sancı cihazı birde bebeğin kalp atışını dinleyen yuvarlak cihaz oluyor onları göbeğinin sütüne koyup bağlıyorlar, en az 15 dk en fazla yarım saat sürüyor
sağol canım
penye battaniye çok lazım oluyor onun dışında yeterli görünüyor
canım ilk bebeğimde hiç bir şey yemedim gaz yapan ama 3 ay çekti oğlum gaz sancısı ben vitaminsiz kaldım, çok etkilediğini düşünmüyorum ben bu sefer deniycem yemeyi:) birde illa biz yiyelim diye değil pratik yemek yapmak için iyi eşimize çat kapı misafirimize:)
tamam canım sağol madem sana bir şey olmadı bende yaparım bundan sonra, sana da geçmiş olsun
maşaallah canım yememezlik etme canım 4 kiloyu bile normal doğuruyorlar
canım bunun araştırılması lazım başka dr a gitmeni tavsiye ederim
maşaallah bebişlerine, taşırsın canım inşaallah bozma moralini
çok geçmiş olsun, maşaallah bebeğine
evet canım o yüzden hastanede ayak izini alıyorlar bebekler karışmasın diye
evet canım bel bantlı olacak
canım sancın yoksa geç değil sancım var deyince hemen bağlıyorlar zaten
geçmiş olsun canım kullan ihmal etme suyu çok çok iç
canım iç zıbını da yedekli al, alt pijamayıda kışın olacağı için çift giydirilir altı, battaniyeyide penyeyi bir tane daha al
canım kesinlikle kullan enfeksiyon bebek için daha riskli
canım çok güzel olmuş bayıldım ben buna ama temizliği nasıl olacak kumaşın cinsi leke tutmayanlardan mı?
canım snein ilk kaç kiloydu ki olmadı hastane çıkışı hala şaşırıyorum olmadı deyince sen, 50-56 cm olarak iki boy oluyor ya 56 cm de mi olmadı ki?
canım ultrasonu bırakma bence iste sonuçta bebeğin kilosu suyu bununla tespit ediliyor ki bu çok önemli bebek besleniyor mu suyu yeterli mi
sağol canım
kız sen çok yoruluyorsun hep bir temizlik hali dikkat et aman
canım ikinciler çok kolay oluyormuş korkma ilk gibi olmaz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?