2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

evet ilk. Eşime diğerinde de böyle heyecanlanacaksın karışmam diyorum :)

Canim ya seninki azmis yine benimki 27 simdi senin yazini görünce merak edip baktimda benimkinde minimum maksimu, deger yazmiyo ama 27
Verdigi ilacta acayip ishal yapiyo 1 gun ara verdim ama yine basladim kurtul mamiz lazim pis bakteriden
Sende belirtisi var mi ne bileyim cis yaparken yanma hissi koku sistit vs. Bende hic biri yok :S sadece gecen gece bobregimden kasigima vuran bi sancim oldu adet sancisi gibi. Amra gazdir gaz dedim dr a bile sormadim.

canım 2-2,5 içiyordum ama son zamanlarda 1,5 anca içiyordum ihmal ettim sende 2,5 yap gündüz 2 içiyorum gecede yarım litre şimdi hatta bazen gündüz 2,5 içiyorum 3 e tamamlıyorum, sağol bu arada
çok şükür canım bundan sonra sıkıntısız geçer inşaallah
canım artık olur o ağrılar öyle olunca olduğun yerde dur dinlen
Civilden aldim bebek cantami eftalim
55 TL ye aldim
sağol canım civilde görmüştüm alıyım bende artık en iyisi:) senin aldığından civilde ben alışveriş yaparken bir bayan sordu ablasına alacakmış şu port bebeli olanların çantasından gösterdi dedim onu almayın sonra pek kullanılmıyor, işte senin aldığını gösterdim bende bunlardan alıcam diye kız hemen aldı:) aynı seninkinin renginden

pardon kızlar ya 1956 yazıcaktım, 2956 yazmışım :) 2 kilo oldu 3 değil :) aman allah korusun, nasıl çıkar ordan şimdiden üç olsa :)
ilahi kız diyorum 2950 gr nasıl 3 gün ilerde diyorum bende:) yanlış yazmışsın demek:) maşaallah kuzuna

canım nst acıtan bir şey değil sırt üstü yatıyorsun belinin altından iki lastik geçiyor onların ucunda bir sancı cihazı birde bebeğin kalp atışını dinleyen yuvarlak cihaz oluyor onları göbeğinin sütüne koyup bağlıyorlar, en az 15 dk en fazla yarım saat sürüyor
Gecmis olsun canim dikkat et kendine...
sağol canım
penye battaniye çok lazım oluyor onun dışında yeterli görünüyor
nohut kuru fasulye mercimek onlar bize gaz yapar dolayısı ile de sütde de gaz yapar,,,,
canım ilk bebeğimde hiç bir şey yemedim gaz yapan ama 3 ay çekti oğlum gaz sancısı ben vitaminsiz kaldım, çok etkilediğini düşünmüyorum ben bu sefer deniycem yemeyi:) birde illa biz yiyelim diye değil pratik yemek yapmak için iyi eşimize çat kapı misafirimize:)
tamam canım sağol madem sana bir şey olmadı bende yaparım bundan sonra, sana da geçmiş olsun
Kizlar doktordan geleli cok oldu bebegim iyimis hamdolsun biraz tombismis ama ole dedi 2.520 gr dedi bebegin almis kiloyu yeme artik dedi
maşaallah canım yememezlik etme canım 4 kiloyu bile normal doğuruyorlar
canım bunun araştırılması lazım başka dr a gitmeni tavsiye ederim
maşaallah bebişlerine, taşırsın canım inşaallah bozma moralini
çok geçmiş olsun, maşaallah bebeğine
Cok guzel bisey okudum bugun yenidogan bebegin topuk iziyle annenin parmak izi ayni olurmus. Rabbimin mucizesi iste gunler yaklasio 7,5 aylik oldum ay hesabina gore 1,5 ay hafta hesabina gore 2,5 ay var hangisini baz alicam ben? Haftayi dimi offff
evet canım o yüzden hastanede ayak izini alıyorlar bebekler karışmasın diye
evet canım bel bantlı olacak
ama doktor 36 da nst ıstıyormus 15 gune cagırıo ama nst yı 36 daa baslatacak gec degıll mı
canım sancın yoksa geç değil sancım var deyince hemen bağlıyorlar zaten
geçmiş olsun canım kullan ihmal etme suyu çok çok iç
canım iç zıbını da yedekli al, alt pijamayıda kışın olacağı için çift giydirilir altı, battaniyeyide penyeyi bir tane daha al
sağol canım sorma bir ara sırtımdan enseme doğru çıktı dedim bari başıma çık gaz
canım kesinlikle kullan enfeksiyon bebek için daha riskli
canım çok güzel olmuş bayıldım ben buna ama temizliği nasıl olacak kumaşın cinsi leke tutmayanlardan mı?
canım snein ilk kaç kiloydu ki olmadı hastane çıkışı hala şaşırıyorum olmadı deyince sen, 50-56 cm olarak iki boy oluyor ya 56 cm de mi olmadı ki?
canım ultrasonu bırakma bence iste sonuçta bebeğin kilosu suyu bununla tespit ediliyor ki bu çok önemli bebek besleniyor mu suyu yeterli mi
sezin dolabini cok hos olmus elinize saglik..
eflalim gecmis oldun.merve gozun aydin...ouee21kendine dikkat et
sağol canım
kız sen çok yoruluyorsun hep bir temizlik hali dikkat et aman

canım ikinciler çok kolay oluyormuş korkma ilk gibi olmaz inşaallah

ayak izi demişken kızlar malum hastanede bebeğin ayak izini alıyorlar hazır alırlarken bir bez parçası verip sizin içinde almalarını isteyebilirsiniz çerçeveletmek için:)

oğluma yapamadım ben o yüzden bu miniğede yapmıycam haksızlık olmasın ama bir yaşında evde seramik hamuru yapıp ayak izni almıştım onu da sprey boyayla boyayıp çerçeve içine koydum:) aklınızda olsun

Evet guzel fikirmis, insallah unutmam :) bu arada canim ben yurtdisindayim, burda 30.haftadan sonra ultrason nornalde yok, ekstra para verip 35de yaptircam insallah. Eger bebis cok bekletirse 38dr filan tekrar yaptiririm.

Evet guzel fikirmis, insallah unutmam :) bu arada canim ben yurtdisindayim, burda 30.haftadan sonra ultrason nornalde yok, ekstra para verip 35de yaptircam insallah. Eger bebis cok bekletirse 38dr filan tekrar yaptiririm.
anladım canım, benim ilk gebelikte son ay kilo alması durmuştu ultrasona sık girdiğim halde dr müdahale etmemişti ama öğrendim ki öyle durumlarda hemen doğumu gerçekleştirmek gerekiyormuş o yüzden dedim:)

gecen gittiğinde düzgün ölçülmemiştir büyük ihtimal canm sıkma canını sakın birşey yoktur rabbimin izniyle

inş öyledir. saglıklı olsunda bebegın kılosu varsın az olsun diyen ben nasıl üzüldüm doktor zayıf deyince

Kızlar bir haftadır bebeğim hareket ettikçe karnımda çıt diye ses geliyor önce anlam veremedim nerden geliyor diye ama sonra farkettim ki bebiş oynadıkça oluyor, dün eşime söyledim hatta o da gözlerini açtı fal taşı gibi korktu:) şimdi bakıyım dedim bir çok hamilede olan bir şeymiş bir yaşıma daha girdim, unutmazsam iki gün sonra doktora sorucam korktum bir an acaba kemiklerine mi bir şey oluyor diye

inş öyledir. saglıklı olsunda bebegın kılosu varsın az olsun diyen ben nasıl üzüldüm doktor zayıf deyince

bnce norml çok zayıf degil .son aylarda ayda bir kilo aliyorlar bu hesaba gore daha iki ay var muhtemeln 3 700 dogar sıkma canini vitaminini kullan .
evet cok zayıf değil gerçi ama nebiliym işte
8 gün önceki ölçümüyle aynı çıkınca canım sıkıldı
hiç mi kilo almadı yavrum
kendi doktorum izinde oldugu için başka bi doktora baktırdım aynı hastaneden
şimdi 3 gün sonra kendi doktoruma gidecegim
bir şey söylemeyeceğim ama bakalım kaç diycek
gene 1700 derse o zaman detaylı detaylı soracam neden böyle oldu diye

zaten doktor dönüşünde eve gelir gelmez hemen vitamin ilacımı aldım ki kullanmıyordum doğru düzgün
bide daha sık yiyorum
herşey onun için

Günaydın kızlar :) Bende de 2-3 gündür rahmimin üst kısımlarında ara ara sancı gibi birşey oluyor . Ritmik değil ama .. Sanırım oğlum oraları ittiriyor. Önümüzdeki salı doktora gidip çalışabilir raporunu alacağım.. Birde oğlum onunla konuştuğumda resmen şımarık şımarık hareketler yapıyor.. Ölüyorum. Sürekli ondan konuşmak istiyorum. Sanırım bu aralar biraz bıktırıcı biri olmuş olabilirim Elimde değil çokkkk seviyorum

sonuçta kilo tahmini bir ölçü bebeğin verdiği duruşa göre bile değişirmiş o yüzden bence çok üzülme ilk alınan ölçü hatalı olabilir belkide doktora sordunmu neden kilo almamış diye
kendi doktorum izinde oldugu için başka bi doktora baktırdım
ama 3 gün sonra kendi doktoruma baktırcam tekrardan
doktora 8 gün boyunca hiç kilo almaması normalmi diye sordum
zayıf doğacak demekki falan dedi
ama benim moral yerlerde
bebegin normalde 1 haftada ne kadar kilo alması gerekiyor bilmiyorum ama
8 gün de hiç kilo almayışı normal gelmiyor bana

Öğretmen arkadaşlar calisabilir raporu aldiniz mi ben hala almadim idare den bir sey diyen de olmadi yarin bir sorsam mi acaba.bir de nisanda iznim bitecek sonrasinda raporla falan donemi kapatabilir miyiz ne düşünüyorsunuz
idare sana süylemez ki canım senin 32 artı o da gidip rapor alman lazımdı..hemen bugün söyle

canım ama başka dr bakmış, ölçümden ölçüme fark oluyor üzülme o yüzden, kendi doktorun baksaydı da öyle olsaydı zaten sana sebebini söylerdi

günaydın, konuş annesi konuş bıkmaz o sesinden doğunca senin sesin rahatlatacak onu:)

çok korkuyorum neden gelişmedi

canım ama başka dr bakmış, ölçümden ölçüme fark oluyor üzülme o yüzden, kendi doktorun baksaydı da öyle olsaydı zaten sana sebebini söylerdi
inş öyledir eflalim
öyle bi yemeye başladım ki şu 3 günde acığı kapatmam lazım bidahaki ultrasona kadar

sanada geçmiş olsun sagol cnm. Evet bnm bebegim 4 kilo 100 gram dogdu o yuzden olmadı iri bi bebekti. Hangi olçulerdeydi hastane çikişi bilmiyorum bakmadım ama yedege 0-3 ay beşli zıbın takımlarından koymkta fayda var diye duşunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…