2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
dikkat et cnm vitamini duzenli kullanki yeterli vitamini alabilsin ama nasılsa vitamn içiyorum diye yemeyide ihmal etme çok aç kalma sık sık az az ye ki yarasın bebişe . Senin kızmı erkekmiydi bbk

idare sana süylemez ki canım senin 32 artı o da gidip rapor alman lazımdı..hemen bugün söyle
Canim ben 31+2de gitcem doktor o zaman verir mi raporu illa 32+0 mı olacak ben doktora rapor işini sormustum 31.haftanda gel raporla ilgili konusuruz demisti de ondan soruyorum

bu benim doktor boyunu olçmuyor ya acaba bebek dogum şeklini aldgı içinmi olçemiyorki

çok korkuyorum neden gelişmedi

inş öyledir eflalim
öyle bi yemeye başladım ki şu 3 günde acığı kapatmam lazım bidahaki ultrasona kadar
canım korkma dediğim gibi dr farklılığı olmuş, ye güzelce suyuda çok iç canım merak etme kapatırsın açığı

maşaallah canım iriymiş , iri bebek bekleyenler bencede koysunlar büyük yedek

Canim ben 31+2de gitcem doktor o zaman verir mi raporu illa 32+0 mı olacak ben doktora rapor işini sormustum 31.haftanda gel raporla ilgili konusuruz demisti de ondan soruyorum
canım ben 31 artı 4 gittiğimde vermedi..ben size 32 artı 0 da hazırlatır mail yoluyla gönderirim dedi..öylede yaptık.ben de müdüre mail olarak attım.aslını da bir kaç güne vericem..

bu benim doktor boyunu olçmuyor ya acaba bebek dogum şeklini aldgı içinmi olçemiyorki
canım femuru ölçmüyor mu, fl yazar o oluyor orda yazan sayıyı 7 ile çarp boyu çıkar ortaya

valla her doktora gittiğimde pür dikkat doktordan duymak istediğim boyu ve kilosu
benim bebek ters duruyor ama hiç önemsemiyorum
gelişimi normal olsunda diye
mutlaka sor doktora boyunu kilosunu
takip etmesem bende bilemiycektim şimdi gelişiminin yavaşladığını

bnde oyleyim cnm doktr demeden bn soruyorum ama bboyu artık olçulmuyor dedi. Senin ilk bbk heralde doner cnm daha . Birde çalişiyorsan belkide ondan kkilo alamamiştr oda etki ediyor çunku kndmden biliyorum bn oglumda son ay hiç iş yapmadım hep yattım uyudum o ay doguma bir ay kala bir buçuk kilodan fazla almiş :)

bi bkyım cnim ama olçulmuyor artık boyu dedi doktr

eftalim fl/bpd 79% 25 %(20-25%) yazıyor nasıl çarpcm bn bu sayıları

canım % şeklinde değilde, fl nin karşısında mesela 50 mm yazar örnek veriyorum 50 mm le 7 yi çarpınca 35 cm demektir bebek, foto ekleyebilirsen yazıların olduğu yeri bakıyım ben

fl bacak kemiği, bpd baş çevresi, ac karın çevresi oluyor

canım ben 31 artı 4 gittiğimde vermedi..ben size 32 artı 0 da hazırlatır mail yoluyla gönderirim dedi..öylede yaptık.ben de müdüre mail olarak attım.aslını da bir kaç güne vericem..
Amann ya ne guzel 26 sında tatildim o gun gider bi daha ugrasmam diyodum, ya bu doktorda 32 de gel desene hem ben 31 de gidecem sonra haftaya 32 de bidaha rapor icin gel diyecek sanki istedigimiz heran idareden izin alabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…